flora.m123
Δραστήριο μέλος
Καταλαβαίνω και τη θλίψη σου και το καλό είναι ότι πιστεύω μια χαρά θα είστε αφού τελειώσει αυτή η περιπέτεια.. Απλά τώρα φοβάται γιατί πονάει όταν τον ψεκάζεις.. Προσπάθησε να μη φοβάσαι τόσο γιατί καταλαβαίνει το φόβο σου και γίνονται χειρότερα τα πράγματα.. Ηρέμησε και αντιμετώπισέ τον σαν ένα ζωάκι που πονάει, όπως και αν ήταν σκύλος ή οτιδήποτε.. Με λίγη επιφύλαξη και τρυφερότητα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Η μόνη λύση που βλέπω στην κατάσταση είναι μία: να τον κρατήσεις μέσα στο σπίτι μέχρι που να κλείσει εντελώς η πληγή.Ο,τι και να κάνετε, αν ο γάτος ζει έξω η πληγή θα ξανανοίγει πιστεύω. Και νομίζω ότι αν του φορέσετε ένα κολάρο για να μην τη ξίνει θα βελτιωθεί η κατάσταση.. Όσο κινδυνεύει έξω από μολύσνεις και από το γάτο είναι δύσκολα τα πράγματα. Μπορείς να τον κρατήσεις μέσα για λίγο καιρό;
Καταλαβαίνω και τη θλίψη σου και το καλό είναι ότι πιστεύω μια χαρά θα είστε αφού τελειώσει αυτή η περιπέτεια.. Απλά τώρα φοβάται γιατί πονάει όταν τον ψεκάζεις.. Προσπάθησε να μη φοβάσαι τόσο γιατί καταλαβαίνει το φόβο σου και γίνονται χειρότερα τα πράγματα.. Ηρέμησε και αντιμετώπισέ τον σαν ένα ζωάκι που πονάει, όπως και αν ήταν σκύλος ή οτιδήποτε.. Με λίγη επιφύλαξη και τρυφερότητα..
Φλωρα κι εγω αυτο σκεφτηκα. Θα τον κρατησω μεσα τελικα ο,τι και να γινει.
Στην αρχη απλα δεν το εκανα γιατι αυτος εχει μαθει να ζει εξω και οποτε τον εκλεινα σπιτι για πολλη ωρα μετα γκρινιαζε.
Τον λυπομουν και του ανοιγα.
Τωρα δε με νοιαζει. Ας γκρινιαζει.
Αν ειναι να γινει καλα ετσι, θα το κανω.
Το θεμα ειναι, βεβαια, να μαθουμε να συμβιωνουμε μαζι για οσο διαστημα χρειαστει γιατι δεν ξαναειχα γατα σε εσωτερικο χωρο.
Λες να παθει τιποτα αν ειναι για πολυ καιρο κλεισμενος μεσα στο σπιτι χωρις να βγαινει εξω;
Πιστευω αν τελικα κανουμε την εγχειρηση σημερα, ενα 15νθημερο μες στο νερο για να επουλωθει το τραυμα το χρειαζεται.
Το λιγοτερο σου λεω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Πραγματικα μου εδωσες πολυ κουραγιο.
Ειχε αρχισει να με παιρνει πολυ απο κατω, γιατι μου τυχαν ολα ταυτοχρονα.
Δεν ξερω με πoιο ζωο να πρωτασχοληθω.
Αν χρειαστω καποια αλλη συμβουλη θα σου πω!!!

flora.m123
Δραστήριο μέλος

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι και αν στεναχωρηθει και η δικια μου στεναχωριοταν που τις εδινα με συρριγγα przolon με το ζορι... αλλα ηθελε δεν ηθελε το επινε.... η γυναικα μου τις κραταγε τα ποδια εγω το κεφαλι και απο το πλαι η συριγγα....
μετα για επιβραβευση λιγο ζαμπον η κονσεβα.... οποτε στο τελος δεν ξερω αν περιμενε να τις δωσω το χαπι για να φαει....

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Ακομα κοιμομαστε βεβαια!!!
View attachment 45444
Και ο αδερφουλης, να χωθει στη φωτο.
Μη χασει!
View attachment 45445
flora.m123
Δραστήριο μέλος
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
να τα προσεχεις....ειναι πανεμορφα.... περαστικα σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
!Περαστικα σας κουκλα μου!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Περαστικά εύχομαι!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Φρόντισε κατά την γνώμη μου να φοράς μπλούζες με μανίκια και φόρμες χοντρές όταν έρχεστε σε επαφή για να νιώθεις εσύ πιο σίγουρη και αν έχεις γυαλιά μυωπίας φόρα τα και αυτά. Δεν το θεωρώ απαραίτητο,αλλά πιστεύω ότι νιώθοντας εσύ ασφάλεια θα του το μεταδώσεις με τον τρόπο σου και θα είναι και αυτός πιο ήρεμος. Όταν έχουμε εμείς ανασφάλεια νομίζω ότι το καταλαβαίνουν και αγριεύουν και αυτά περισσότερο.Νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά.
Εγώ το ζόρι το τραβάω με τον σκύλο..που μέχρι πρόσφατα ήταν αλοιφή και τώρα πάμε να της ανοίξουμε το στόμα να της ρίξουμε το χάπι και κάνει σαν ταύρος εν υαλοπωλείο.

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Ελπιζω να μην ξαναχρειαστει να σας γραψω για αυτο το θεμα αλλη φορα.
ΥΓ: Εχω βρει ενα κολπο με τον αλλο γατουλη (τριτο βλεφαρο).
Περιμενω να κοιμηθει, να γλαρωσει και πριν παρει χαμπαρι τι γινεται προλαβαινω και του ριχνω στα γρηγορα τις σταγονες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
Δε σας ειπα.
Το πρωτο βραδυ μας με τον γατουλη το περασαμε αγκαλιτσα!
Μεσα στον υπνο μου ηρθε και κοιμηθηκε πανω στην κοιλια μου.
Ανοιγω τα ματια μου, τον βλεπω... μου νιαουριζει.
Τον πηρα στην αγκαλια μου.
Οταν ανοιξα τα ματια μου το πρωι για να παω στη δουλεια ηταν ακομη εκει.
Δεν το κουνησε ρουπι.
Νομιζω ειμαστε σε καλο δρομο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
tom2012
Νεοφερμένο μέλος
titonaki86
Νεοφερμένο μέλος
Είναι ενός έτους και δείχνει μια συμπάθεια προς τον άντρα μου! Αυτό δεν το θεωρώ καθόλου κακό, ίσα ίσα.. Αλλά δε γίνεται να παίζουμε και οι 3 και τον άντρα μου να μην τον γρατζουνάει και να μην τον δαγκώνει αλλά να προσποιείται ότι το κάνει κ σ' εμένα να βάζει όλη του τη δύναμη! Από όταν ήταν μικρός έκανε το ίδιο πράγμα με αποτέλεσμα να είναι λίγες οι φορές που να παίζω μαζί του! Το θέμα είναι ότι όταν παίζει με τον σύζυγο και πάει κάπως να τον δαγκώσει, με το που ακούει το "μη" σταματάει επιτόπου κ παίζουνε ξανά.. Ενώ μ'εμένα όσα "μη" και να πω δε σταματάει, απεναντίας βάζει όλη του τη δύναμη και τυλίγεται γύρω από το χέρι μου και με τα 4 πόδια να γρατζουνάνε και τα δόντια του να δαγκώνουν.. 10 μήνες τώρα τα έχω κάνει όλα! Λέω "μη" κ σταματάω να παίζω, τον βάζω τιμωρία, φυσάω στο πρόσωπο του, κάνω "αου" κ τον αφήνω κ δεν πιάνει τίποτα.. Τι άλλο να κάνω η δόλια; Μ'έχει καταντήσει σημαδεμένη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ταπεινή μου γνώμη.Για να σταματά με το μή του άντρα σου σημαίνει πως καταλαβαίνει ποιός είναι το αφεντικό.Για να μη σταματά στο δικό σου σημαίνει πως σε θεωρεί ισότιμη.Σε έχει δεδομένη.Πώς το κατάφερε εκείνος ? Δέ ξέρω. Θα σου πώ όμως τί κάνω εγώ.Είναι κόλπο που έμαθα μεγαλώνοντας το doberman που είχαμε...Το κάνω και τώρα με τον Daffy μου όταν καμμιά φορά αγριεύει.Μόλις ξεκινήσει την "επίθεση" πιάστον απο το σβέρκο. Σταθερά. Πές του ΜΗ ! , ΟΧΙ ! Δείξ'του ποιός είναι ο αρχηγός και οτι δεν ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές.Απο δω και πέρα κανένα περιθώριο.Το πόση ώρα θα τον τιμωρήσεις εξαρτάται απο σένα. Ο δικός μου φοβόταν και κρυβόταν μόνος του σε μία γωνία. Το ίδιο κάνει και ο Daffy...Όταν του πέρναγε ερχόταν μόνος του και ζητούσε χάδια.To ίδιο κάνει και ο Daffy

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool