Snifish
Νεοφερμένο μέλος
καταρχήν να σας πω πόσο χαίρομαι που κατά τύχη ψάχνοντας πληροφορίες για τις γάτες και την εγκυμοσύνη, έπεσα πάνω σ'αυτό το site κι επιτέλους βρήκα ανθρώπους που καταλαβαίνουν γιατί αποκαλώ το Σνίφη γιόκα μου, λεβέντη μου, θησαυρέ μου και όλα τα συναφή...
Εχω μια ερώτηση για όλους τους γατομπαμπάδες και γατομαμάδες.
Ο Σνίφης μου μεγάλωσε σε διαμέρισμα και δεν είχε βγει λόγω ασθένειας ποτέ στο δρόμο. Στο μεταξύ στειρώθηκε και αργότερα μετακομίσαμε στην επαρχία. Τώρα έχω κήπο και θέλω πολύ να τον αφήνω να βγαίνει αλλά τρέμει η ψυχή μου γιατί το σκάει και αναγκάζομαι να τον συνοδεύω, γιατί είναι αθώο το έρμο και καθόλου γνώστης των κινδύνων (αυτοκίνητα, μηχανάκια, άνθρωποι κτλ).
Σκέφτηκα λοιπόν, επειδή οι γείτονες είναι καλοί άνθρωποι και τον ξέρουν να του βάλω λουράκι με όλες τις πληροφορίες (που μένει, τηλ. κτλ). Όταν το έκανα έμεινε ακίνητος, δεν έδωσα σημασία κι έφυγα για τη δουλειά. Όταν γύρισα το μικρό κόντευε να σκάσει, γιατί προσπαθώντας να το βγάλει κόλλησε η κάτω μασελα στο λουράκι και ποιός ξέρει πόσες ώρες ήταν έτσι με ανοιχτό το στόμα. Τώρα που το σκέφτομαι γελάω, αλλά τότε..
Κάθε φορά που ξαναπροσπάθησα, παθαίνει πανικό και κρύβεται.
Τι κάνω για το μάθει και να μη φοβάται; Θέλω να βγαίνει έξω αλλά με όση μεγαλύτερη ασφάλεια γίνεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
[SIGPIC][/SIGPIC]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Snifish
Νεοφερμένο μέλος
. Δηλαδή δεν γίνεται τίποτα, θα πρέπει πάντα να τον προσέχω, ε;γεια σου,το λουρακι εγω το φοβαμαι για τον λογο που ειπες,αν εχει μαθει τον κηπο δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει,ομως κινδυνευει απο πολλα αλλα,ανθρωπους,αυτοκινητα,αγρια ζωα!επισης υπαρχει και η πιθανοτητα να κολλησει ασθενειες οπως το ειτζ η την λευχαιμια της γατας.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Snifish
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδη η σαρδελα οταν ειχε οιστρο ειχε μαζι και τασεις φυγης, οταν αποφασισα να την αφησω ελευθερη στον κηπο της εβαλα λουρακι με κουδουνακι και απο μεσα γραμμενα τα στοιχεια της.
Ελειπε τρεις μερες, αλλα παρολο που μου ελειπε και εκλαιγα, δεν ανησυχουσα γιατι πιστευα οτι αν την βρει καποιος θα την επιστρεψει. Τελικα γυρισε μονη της...
Πριν δυο μηνες, παλι την κοπανισε(αγνωστο πως)και την εψαχνα παντου. Οταν βραδυασε και ειχα απελπιστει κατεβηκα στον κηπο(παλι!)να ψαξω και ξαφνικα ακουσα το κουδουνακι της και την βρηκα. Αν δεν το ειχε, ακομα θα εψαχνα!
Και στην Χιο το καλοκαιρι ηταν ελευθερη εξω, παντα με κουδουνακι και ταυτοτητα στο λουρακι της.
Το φοραει ακομα και μεσα στο σπιτι, γιατι φοβαμαι μην φυγει.
Δεν μας εχει "λαχταρισει" ποτε με αυτο...
Φαινεται να της αρεσει κιολας γιατι συχνα την πιανω να παιζει με το κουδουνακι της!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθε μερα με το κουδουνακι καταλαβαινουμε που ειναι, ειδικα την νυχτα οταν πρεπει να τον μαζεψουμε μεσα! Και εμεις τον αφηνουμε να βγαινει στον κηπο και φυσικα παει και αλλου αλλα τι κανουμε? Βεβαια η διαφορα ειναι οτι απο μικρος εμαθε τον κηπο μας... 
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλη επιτυχια!

Snifish
Νεοφερμένο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Απο κει και περα ο γειτονας την σεβαστηκε τη μικρη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλλα γυρισε τελικα...
Mika
Δραστήριο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που φοβάμαι περισσότερο, είναι μη χαθεί. Δεν είναι πολύ εξοικειωμένος με το "έξω" και είναι αγαθιάρης. Όλες οι γάτες βρίσκουν το δρόμο για το σπίτι; Ακόμα και οι στειρωμένες;
ειδικα οι στειρωμενες..απο προσωπικη εμπειρια παντα..οι αρσενικοι στειρωμενοι, ως περιοχη τους οριζουν το τετραγωνο του σπιτιου τους.μολις φτιαξει επιτελους το scanner μου θα σας στειλω το σχεδιακι που δειχνει ακριβως πως οριζονται οι περιοχες για τις γατες, στειρωμενες και μη.
Snifish
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
1.Ποιο λουρί είναι ιδανικό για γάτα;;;
https://mypetz.gr/showthread.php?t=22908&highlight=%EB%EF%F5%F1%DC%EA%E9
2.Λουράκι
https://mypetz.gr/showthread.php?t=22793&highlight=%EB%EF%F5%F1%DC%EA%E9
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμένα πάλι ο κτηνίατρος όταν του είπα να βάλω τσιπάκι μου είπε ότι για γάτα βάζουν αν πρέπει να ταξιδέψει εξωτερικό, διαφορετικά αν βρεθεί μια γάτα σπανίως κοιτάζουν αν έχει τσιπάκι. Μου είπε να προτιμήσω λουράκι και πλακετίτσα όπως κι έκανα.την ηλεκτρονικη ταυτοτητα σαν λυση την σκεφτηκες? εγω καλου κακου τους εβαλα κ αυτες..καλη επιτυχια οτι κ αν αποφασισεις!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool