sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω σκασει,δεν ξερω τι θα κανω,θα παρω αλλο σπιτι εκει,παλη θα το κλεξουνε...και ειναι τοσο καλο το κακομηρο:cry:ΟΥΡΑΝΙΑ τι ειναι ourdogs?
Εβγαλα και της φωτογραφιες απο το κηνιτο μου,αλλα δεν βρεισκο το καλοδια,αν δεν θα το βρω να παρω αυριο την μεχανη μαζη μου .Θελω να το δειτε το σκυλι και το περιβαλον που βρεισκετε
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Το μόνο αποτελεσματικό θα ήταν να φύγει απο κεί το σκυλί...
Ή σε κάποια αυλή, ή σε γκαράζ, ή σε πανσιόν... γιατί έρχετε και χειμώνας, και με σπίτι να είναι, δεν θα αντέξει και πολύ έξω. Θα χρειαστεί συνεχής φροντίδα και παρακολούθηση...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβως ετσει σκευτεικα και εγω,δεν γεινετε να μην εχει το σκυλι,και να παρει το σπιτι,δεν καταλαβενω πως τους αντεχει η ΓΗ.Ειχα δωσει αγγελιες παλια,αλλα επεδη η σκυλιτσια ειναι μεγαλη και στο μεγεθος και στην υλικια δεν την θελει κανεις.Σην οτι εχει φοβερει αρτριτιδα.Προσπαθεισα πολλες φωρες να την φερω κοντα στο σπιτι μου,που απεναντη εχω αδιο εκοπεδο και μπορουσα να την προσεχω πιο καλα,αυτη ομως γειρειζει στο παλιο της συμιο,Τους γυφτους,τους αναισθητους!!!Και να φανταστεις οτι αυτος που το εκλεψε λογικα εχει σκυλι,αλλιως τι να το κανει το σκυλοσπιτο;Ομως ετσι ειναι καποιοι "αγαπαμε" το δικο μας σκυλι,τα αλλα να πεθανουν,δεν μας νοιαζει.![]()
δεν ξερω γιατη.Στο πανσιον δεν μπωρο να την παω,δεν εχω τοσο χρηματα.Και δεν εχω κανενα που μπορει να φτιαξη καπιο πρωχερο ξυλινο σπιτιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν είναι φτιάξε και κανένα υπόστεγο, για αρχή, για να μην βρέχεται γιατί σπιτάκι θα ξαναεξαφανιστεί. Τουλάχιστον να είναι στεγνά, και όχι μέσα στις λάσπες....
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το να μείνει εκεί που είναι τώρα πάντως, είναι καταδίκη....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θα σου στείλω ένα πμ με ένα εμαίλ που ίσως μπορεί να βοηθήσει. Να τους εξηγήσεις όμως ότι το σκυλάκι είναι από σπίτι και υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του. Η μόνη λύση είναι να απομακρυνθεί από εκεί αλλιώς είναι καταδικασμένο

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω ΟΥΡΑΝΙΑ,εχεια και καπιο τηλεφονο της φιλοζωικης για να παρω εκειNα σου πω γιατί δεν ειδοποιείς μια φιλοζωϊκή και να τους εξηγήσεις την κατάσταση? Είναι ιδιαίτερη περίπτωση αυτό το ζωάκι. Όσο για τα χρήματα της πανσιόν είναι γύρω στο 100άρικο το μήνα πολύ λιγότερα από ότι κοστίζει το σκυλόσπιτο που σου πήραν
Θα σου στείλω ένα πμ με ένα εμαίλ που ίσως μπορεί να βοηθήσει. Να τους εξηγήσεις όμως ότι το σκυλάκι είναι από σπίτι και υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του. Η μόνη λύση είναι να απομακρυνθεί από εκεί αλλιώς είναι καταδικασμένο![]()

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα τρελαθω!Πηρε το ξενο σπιτακι απο ενα σκυλι που το ειχε αναγκη για το δικο του...εκτος αν το πηρε να κοιμαται ο ιδιος. Να βαλεις αγγελια αλλα επειδη δε προκειται να στο φερει γραψε πως ειναι εντελως μ@λ@κ@ς.
Παντως αφου η γειτονια εχει τοσο "αγνες"διαθεσεις για το καημενο το σκυλι το καλυτερο ειναι οντως να βρει αμεσα σπιτι να το υιοθετησουν.
Μπραβο παντως που το προσεχεις οσο μπορεις.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καπως ετσει ειθελα να γραψω εγω,γιατι δεν πεστευω οτι θα το γειρεισει πισωΤον μανιαμουνια παλιοτζαμπατζη κλεφτη! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλεος!
Θα τρελαθω!Πηρε το ξενο σπιτακι απο ενα σκυλι που το ειχε αναγκη για το δικο του...εκτος αν το πηρε να κοιμαται ο ιδιος. Να βαλεις αγγελια αλλα επειδη δε προκειται να στο φερει γραψε πως ειναι εντελως μ@λ@κ@ς.
Παντως αφου η γειτονια εχει τοσο "αγνες"διαθεσεις για το καημενο το σκυλι το καλυτερο ειναι οντως να βρει αμεσα σπιτι να το υιοθετησουν.
Μπραβο παντως που το προσεχεις οσο μπορεις.
Και μετανιοσα πολυ οτι δεν εχω γραψει κατι πανο απο το σπιτακι με μαυρη λαδομπογια να μην βρενειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καπως ετσει ειθελα να γραψω εγω,γιατι δεν πεστευω οτι θα το γειρεισει πισωΚαι μετανιοσα πολυ οτι δεν εχω γραψει κατι πανο απο το σπιτακι με μαυρη λαδομπογια να μην βρενει
Μωρε οτι και να εγραφες θα το επαιρνε, αλλα και να μην το εκανε(που δε παιζει)εμ!που να πηγαινε το μυαλο σου κι εσενα τι λαλακοσποροι κυκλοφορουν.
Αλλα να εγραφες τιποτα τυπου "Οποιος το πηρε παρακαλω να τρεξει αμεσως να το πεταξει και να κανουν εξετασεις οσοι ηρθαν σε επαφη με το σπιτακι γιατι εχει το σκυλι μολυσματικη πολυ σοβαρη ασθενεια!" να σου πω εγω αν θα χεστει πανω του! Αλλα μπορει να το δουν οι σκ@τοψυχοι και να κανουν και κακο στον σκυλο, οποτε βρισκουμε πρωτα σπιτι και το γραφεις μετα,το χρειαζεται!!!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλη ιδεα !!Μωρε οτι και να εγραφες θα το επαιρνε, αλλα και να μην το εκανε(που δε παιζει)εμ!που να πηγαινε το μυαλο σου κι εσενα τι λαλακοσποροι κυκλοφορουν.
Αλλα να εγραφες τιποτα τυπου "Οποιος το πηρε παρακαλω να τρεξει αμεσως να το πεταξει και να κανουν εξετασεις οσοι ηρθαν σε επαφη με το σπιτακι γιατι εχει το σκυλι μολυσματικη πολυ σοβαρη ασθενεια!" να σου πω εγω αν θα χεστει πανω του! Αλλα μπορει να το δουν οι σκ@τοψυχοι και να κανουν και κακο στον σκυλο, οποτε βρισκουμε πρωτα σπιτι και το γραφεις μετα,το χρειαζεται!!!!
να το κανω μολης να βολεψω το σκυλακι
Αλιος να την διλιτιριασουν.Τοτε που φερναμε το σπιτι μονο που σκευτομουνε να το παω οσο πιο γρηγορα γεινετε γιατι κατεγιδα ιταν πολυ δινατη.Αυριο να βγαλω της φωτογραφιες και θα δωσω παλι αγγελιες πας και να βρεθει καποιος να την παρειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool