Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό

sabi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα.
Κάπου στο Απρίλιο κάποιος πέταξε στο δρόμο ένα γέρικο ποιμενικό, μαύρο θηλυκό. Και έμενε το κακόμοιρο σε ένα ελεύθερο εκοπεδο,2 στενά πιο κάτω από το σπίτι μου .Την ταΐζω εγώ και βλέπω ότι και κάποιος άλλος αφήνει φαγητό, Σκυλίτσα εκτός από την ηλικία έχει και φοβερή αρτηρίτιδα και περιπατάει με μεγάλη δυσκολία.. και 10 μετρά είναι ζήτημα. Εγώ δεν μπόρεσα να το πάρω στο σπίτι μου γιατί τσακώνεται παρά πολύ άσχημα με τα δικά μου σκυλιά. Όλο το καλοκαίρι καλά ήταν, και κοιμώμεναι στο ξερόχορτο. Όμως τώρα ξεκινήσανε οι βροχές, είναι δύσκολα . Κάποιος προσπάθησε να φτιάνει κάποιο καλυμμένο χώρο για το σκυλί με αφρολέξ και νάιλον, αλλά αυτό δεν βοηθούσε. Την Κυριακή αυτή όταν πήγα να δώσω το φαγητό είδα ότι το σκυλί ήταν ειδή πολύ βρεγμένο και καθόταν στην λάσπη, πόνεσε η κάρδια μου, γύρισα στο σπίτι, βάλαμε με την κόρη μου αδιάβροχα και πήγαμε μέσα στην καταιγίδα ένα από τα δυο σκυλόσπιτα που είχα να δώσουμε στο κακόμοιρο που έμενε στην τόσο δυνατή βροχή .Πως το κουβαλήσαμε ούτε εγώ δεν κατάλαβα, παντός σκυλίτσα μπέικε στο σπίτι της ευτυχισμένη…Δεν μου περίσσευε σκυλόσπιτο, το έκανα για το σκυλί ,και πείρα άλλη μέρα στα δικά μου άλλο. Την Τρίτη το πρωί δεν βρήκα ούτε σκυλί ούτε σπίτι, δεν ήξερα τι να σκεφτώ, για τη μπορούσε κάποιος κάλος άνθρωπος μάζεψε το σκυλί και πείρε το σπίτι σαν προίκα ,αλλά σήμερα το σκυλί ήταν πάλη στο σημείο της και χωρίς σπίτι. Τρελάθηκα, κάποιος πήγε και πείρε το σπιτάκι του σκυλού, και δεν ντράπηκε???? Που ζούμε??? Και δεν ξέρω που να το πω…:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελεος!!!! τι ακουμε αυτες τις μερες!!!! πρεπει να ντρεπονται οποιοι το καναν αυτο!!! ειναι σιχαμενοι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tι θα γίνει τώρα το σκυλάκι. Δεν υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας σε πανσιόν? Στο ourdogs το έβαλες? Μην το αφήσετε αβοήθητο

Σημερα ρωτεισα 2 γειτονες ,αν ειδανε κατι...κανεις και τιποτα:(Εχω σκασει,δεν ξερω τι θα κανω,θα παρω αλλο σπιτι εκει,παλη θα το κλεξουνε...και ειναι τοσο καλο το κακομηρο:cry:
ΟΥΡΑΝΙΑ τι ειναι ourdogs?
Εβγαλα και της φωτογραφιες απο το κηνιτο μου,αλλα δεν βρεισκο το καλοδια,αν δεν θα το βρω να παρω αυριο την μεχανη μαζη μου .Θελω να το δειτε το σκυλι και το περιβαλον που βρεισκετε

To ourdogs.gr είναι το ανάλογο σάιτ για σκύλους.

Μιά χαρά βολεύτηκε κάποιος... έβρεξε τσάμπα σκυλόσπιτο....:|

Σκευτουμε να βαλω μια μεγαλη αγγελια εκει που ειναι ο σκυλος,και να παρακαλεσω να επειστρεψουνε το σπιτι του,δεν ξερω τι αλλο να κανω:(

Θα γελάνε μαζί σου....:|

Το μόνο αποτελεσματικό θα ήταν να φύγει απο κεί το σκυλί...
Ή σε κάποια αυλή, ή σε γκαράζ, ή σε πανσιόν... γιατί έρχετε και χειμώνας, και με σπίτι να είναι, δεν θα αντέξει και πολύ έξω. Θα χρειαστεί συνεχής φροντίδα και παρακολούθηση...

Τους γυφτους,τους αναισθητους!!!Και να φανταστεις οτι αυτος που το εκλεψε λογικα εχει σκυλι,αλλιως τι να το κανει το σκυλοσπιτο;Ομως ετσι ειναι καποιοι "αγαπαμε" το δικο μας σκυλι,τα αλλα να πεθανουν,δεν μας νοιαζει.:mad::mad::mad:

Τους γυφτους,τους αναισθητους!!!Και να φανταστεις οτι αυτος που το εκλεψε λογικα εχει σκυλι,αλλιως τι να το κανει το σκυλοσπιτο;Ομως ετσι ειναι καποιοι "αγαπαμε" το δικο μας σκυλι,τα αλλα να πεθανουν,δεν μας νοιαζει.:mad::mad::mad:
Ακριβως ετσει σκευτεικα και εγω,δεν γεινετε να μην εχει το σκυλι,και να παρει το σπιτι,δεν καταλαβενω πως τους αντεχει η ΓΗ.Ειχα δωσει αγγελιες παλια,αλλα επεδη η σκυλιτσια ειναι μεγαλη και στο μεγεθος και στην υλικια δεν την θελει κανεις.Σην οτι εχει φοβερει αρτριτιδα.Προσπαθεισα πολλες φωρες να την φερω κοντα στο σπιτι μου,που απεναντη εχω αδιο εκοπεδο και μπορουσα να την προσεχω πιο καλα,αυτη ομως γειρειζει στο παλιο της συμιο,:(δεν ξερω γιατη.Στο πανσιον δεν μπωρο να την παω,δεν εχω τοσο χρηματα.Και δεν εχω κανενα που μπορει να φτιαξη καπιο πρωχερο ξυλινο σπιτι

Ξαναπάρτην, και δέστην αυτή την φορά. Θα συνηθίσει, θα νοιώσει και την αγάπη, και θα είναι ΟΚ.:redface:

Αν είναι φτιάξε και κανένα υπόστεγο, για αρχή, για να μην βρέχεται γιατί σπιτάκι θα ξαναεξαφανιστεί. Τουλάχιστον να είναι στεγνά, και όχι μέσα στις λάσπες....

Την εχω δεσει μια φωρα,φοναζει...εχω και την γετονια,που δεν αγαπανε τα σκυλια,και την ριχνανε νερο και πετρες για να σκασει,εγω δουλευω ολη μερα και δεν ειμαι εκει να την προστατεξω

Το να μήν φωνάζει δεμένη, υπάρχει τρόπος... Απλά θέλει χρόνο απο σένα. (άλλο μέρος να φιλοξενηθεί, κανένας συγγενείς, γνωστός?)

Το να μείνει εκεί που είναι τώρα πάντως, είναι καταδίκη....:(

Nα σου πω γιατί δεν ειδοποιείς μια φιλοζωϊκή και να τους εξηγήσεις την κατάσταση? Είναι ιδιαίτερη περίπτωση αυτό το ζωάκι. Όσο για τα χρήματα της πανσιόν είναι γύρω στο 100άρικο το μήνα πολύ λιγότερα από ότι κοστίζει το σκυλόσπιτο που σου πήραν
Θα σου στείλω ένα πμ με ένα εμαίλ που ίσως μπορεί να βοηθήσει. Να τους εξηγήσεις όμως ότι το σκυλάκι είναι από σπίτι και υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του. Η μόνη λύση είναι να απομακρυνθεί από εκεί αλλιώς είναι καταδικασμένο:(

Nα σου πω γιατί δεν ειδοποιείς μια φιλοζωϊκή και να τους εξηγήσεις την κατάσταση? Είναι ιδιαίτερη περίπτωση αυτό το ζωάκι. Όσο για τα χρήματα της πανσιόν είναι γύρω στο 100άρικο το μήνα πολύ λιγότερα από ότι κοστίζει το σκυλόσπιτο που σου πήραν
Θα σου στείλω ένα πμ με ένα εμαίλ που ίσως μπορεί να βοηθήσει. Να τους εξηγήσεις όμως ότι το σκυλάκι είναι από σπίτι και υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του. Η μόνη λύση είναι να απομακρυνθεί από εκεί αλλιώς είναι καταδικασμένο:(
Ευχαριστω ΟΥΡΑΝΙΑ,εχεια και καπιο τηλεφονο της φιλοζωικης για να παρω εκει:hmm:

Τον μανιαμουνια παλιοτζαμπατζη κλεφτη! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλεος!:mad::mad::mad:
Θα τρελαθω!Πηρε το ξενο σπιτακι απο ενα σκυλι που το ειχε αναγκη για το δικο του...εκτος αν το πηρε να κοιμαται ο ιδιος. Να βαλεις αγγελια αλλα επειδη δε προκειται να στο φερει γραψε πως ειναι εντελως μ@λ@κ@ς.
Παντως αφου η γειτονια εχει τοσο "αγνες"διαθεσεις για το καημενο το σκυλι το καλυτερο ειναι οντως να βρει αμεσα σπιτι να το υιοθετησουν.
Μπραβο παντως που το προσεχεις οσο μπορεις.

Τον μανιαμουνια παλιοτζαμπατζη κλεφτη! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλεος!:mad::mad::mad:
Θα τρελαθω!Πηρε το ξενο σπιτακι απο ενα σκυλι που το ειχε αναγκη για το δικο του...εκτος αν το πηρε να κοιμαται ο ιδιος. Να βαλεις αγγελια αλλα επειδη δε προκειται να στο φερει γραψε πως ειναι εντελως μ@λ@κ@ς.
Παντως αφου η γειτονια εχει τοσο "αγνες"διαθεσεις για το καημενο το σκυλι το καλυτερο ειναι οντως να βρει αμεσα σπιτι να το υιοθετησουν.
Μπραβο παντως που το προσεχεις οσο μπορεις.
Καπως ετσει ειθελα να γραψω εγω,γιατι δεν πεστευω οτι θα το γειρεισει πισω:/:Και μετανιοσα πολυ οτι δεν εχω γραψει κατι πανο απο το σπιτακι με μαυρη λαδομπογια να μην βρενει

Καπως ετσει ειθελα να γραψω εγω,γιατι δεν πεστευω οτι θα το γειρεισει πισω:/:Και μετανιοσα πολυ οτι δεν εχω γραψει κατι πανο απο το σπιτακι με μαυρη λαδομπογια να μην βρενει

Μωρε οτι και να εγραφες θα το επαιρνε, αλλα και να μην το εκανε(που δε παιζει)εμ!που να πηγαινε το μυαλο σου κι εσενα τι λαλακοσποροι κυκλοφορουν.
Αλλα να εγραφες τιποτα τυπου "Οποιος το πηρε παρακαλω να τρεξει αμεσως να το πεταξει και να κανουν εξετασεις οσοι ηρθαν σε επαφη με το σπιτακι γιατι εχει το σκυλι μολυσματικη πολυ σοβαρη ασθενεια!" να σου πω εγω αν θα χεστει πανω του! Αλλα μπορει να το δουν οι σκ@τοψυχοι και να κανουν και κακο στον σκυλο, οποτε βρισκουμε πρωτα σπιτι και το γραφεις μετα,το χρειαζεται!!!!

Μωρε οτι και να εγραφες θα το επαιρνε, αλλα και να μην το εκανε(που δε παιζει)εμ!που να πηγαινε το μυαλο σου κι εσενα τι λαλακοσποροι κυκλοφορουν.
Αλλα να εγραφες τιποτα τυπου "Οποιος το πηρε παρακαλω να τρεξει αμεσως να το πεταξει και να κανουν εξετασεις οσοι ηρθαν σε επαφη με το σπιτακι γιατι εχει το σκυλι μολυσματικη πολυ σοβαρη ασθενεια!" να σου πω εγω αν θα χεστει πανω του! Αλλα μπορει να το δουν οι σκ@τοψυχοι και να κανουν και κακο στον σκυλο, οποτε βρισκουμε πρωτα σπιτι και το γραφεις μετα,το χρειαζεται!!!!
Καλη ιδεα !!:up:να το κανω μολης να βολεψω το σκυλακι:mad:Αλιος να την διλιτιριασουν.Τοτε που φερναμε το σπιτι μονο που σκευτομουνε να το παω οσο πιο γρηγορα γεινετε γιατι κατεγιδα ιταν πολυ δινατη.Αυριο να βγαλω της φωτογραφιες και θα δωσω παλι αγγελιες πας και να βρεθει καποιος να την παρει

Βάλε φωτογραφίες να προωθήσουμε το σκυλάκι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back