aretha
Περιβόητο μέλος
Αααα, εσύ είσαι πονηρός, αλλά η μαμά σου μου φαίνεται πως όχι.έτρωγα την κονσερβούλα και ...κλ.ωτσαγα τις κροκεττούλες!!!

Αν δοκιμάσει να ανακατέψει τις κροκέτες με κονσέρβα σε μορφή μους, και όχι σε κομματάκια που να μπορείς να τα ξεχωρίσεις απ'τις κροκέτες, νομίζω ότι θα σε ξεγελάσει πιο εύκολα.

Χρειάζεται καλό ανακάτεμα, ώστε η κάθε κροκέτα να καλυφθεί γύρω γύρω από το μους. Πολύ καλές γι' αυτή τη δουλειά είναι οι τροφές για ανάρρωση (Recovery της Royal Canin, a/d της Hill's) γιατί έχουν την κατάλληλη υφή και, επειδή μυρίζουν ακαταμάχητα (
), βοηθάνε στο να ξεγελαστούν τα δύστροπα (συγγνώμη, γκουρμέ ήθελα να πω) γατιά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλύτερα ειναι,είπε να γιάνει για να μην τον δει σακάτη το ταίρι του...ΑΑΑ μαμά moukelis πως είναι τώρα ο Σειριούλης μας?Είναι καλύτερα?Να του δώσεις πολλά πολλά φιλιά στα μουστάκια του και να του πείς να προσέχει!

Ευχαριστούμε πολυ για τις ευχές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Γατομαμά μπλέ Aretha η γατομαμά μου πολύ σε ευχαριστεί για τα κόλπα που ξέρεις όμως ...εσύ με ποιόν είσαι ?Με μένα ή με το θηρίο μμμ την μαμά μου ήθελα να πώ!!!Τα κουκλάκια στην φωτό τι κάνουν?Αααα, εσύ είσαι πονηρός, αλλά η μαμά σου μου φαίνεται πως όχι.
Αν δοκιμάσει να ανακατέψει τις κροκέτες με κονσέρβα σε μορφή μους, και όχι σε κομματάκια που να μπορείς να τα ξεχωρίσεις απ'τις κροκέτες, νομίζω ότι θα σε ξεγελάσει πιο εύκολα.
Χρειάζεται καλό ανακάτεμα, ώστε η κάθε κροκέτα να καλυφθεί γύρω γύρω από το μους. Πολύ καλές γι' αυτή τη δουλειά είναι οι τροφές για ανάρρωση (Recovery της Royal Canin, a/d της Hill's) γιατί έχουν την κατάλληλη υφή και, επειδή μυρίζουν ακαταμάχητα (), βοηθάνε στο να ξεγελαστούν τα δύστροπα (συγγνώμη, γκουρμέ ήθελα να πω) γατιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karageorgi
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους,
Επανέρχομαι με το θέμα της Shina και του φαγητού της. Δεν τρώει σχεδόν καθόλου. Δηλαδή από μία μικρή κονσερβούλα θα φάει τη μισή και αν. Ξηρή τροφή όλη την ημέρα θα φάει το πολύ ένα φλυτζανάκι του καφέ. Πήρα και την calopet που με συμβουλέψατε και δεν την τρώει καθόλου. Η κτηνίατρος λέει ότι είναι υγιής αλλά έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πως θα την πείσω να φάει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Το περάσαμε κι εμείς ...Ο κτηνίατρος μας συμβούλεψε να δίνουμε μια πάστα που είναι υψηλής διατροφικής αξίας.Τελικά με την βοήθεια αυτή ξανάνοιξε η όρεξη.Απλά δεν θυμάμαιΚαλημέρα σε όλους,
Επανέρχομαι με το θέμα της Shina και του φαγητού της. Δεν τρώει σχεδόν καθόλου. Δηλαδή από μία μικρή κονσερβούλα θα φάει τη μισή και αν. Ξηρή τροφή όλη την ημέρα θα φάει το πολύ ένα φλυτζανάκι του καφέ. Πήρα και την calopet που με συμβουλέψατε και δεν την τρώει καθόλου. Η κτηνίατρος λέει ότι είναι υγιής αλλά έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πως θα την πείσω να φάει;![]()
το όνομα της πάστας αυτήν την στιγμή...(u cat nutrition ή κάπως έτσι).Μην ανησυχείς πάντως αγόρασέ την και θα δείς γρήγορα μεγάλη βελτίωσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενα απο τα γατακια μου που μεγαλωσα απο νεογεννητο δεν θελει την ξηρα τροφη με τιποτα
Δοκιμασα να την μουλιασω....να την αναμειξω με υγρη....να κανω και τα 2 ταυτοχρονα....τιποτα

δοκιμασα πολλες καλες μαρκες καθως και να του την βαλω στο στομα...την βγαζει αμεσως και οταν παει να την μυρισει απο το πιατακι την προσπερναει λες και μυρισε ...μολυβι η κατι ασχετο...δεν ασχολειται καθολου....ουτε να την μυρισει για 2 δευτερολεπτα!!Δεν δειχνει να την αντιλαμβανεται καν για τροφη!
υπαρχει περιπτωση να τον πεισω ποτε να φαει?Φοβαμαι για τα δοντια του και δεν εχω και σε μεγαλη εκτιμιση την υγρη τροφη...
TONK
Νεοφερμένο μέλος
Το γατάκι πόσο μηνών είναι; Σε τί τροφή έχει συνηθίσει; Δοκίμασες άλλης μάρκας ξηρά τροφή; Δοκίμασες να το αφήσεις όλη μέρα με μόνο ξηρά τροφή στο πιατάκι του; (να πεινάσει δηλαδή)
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Πείνα που τους χρειάζεται μάλλον...

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αλλά μήπως παρατήρησες να πονάει όταν τρώει κροκέτες, παίζει δηλαδή το ενδεχόμενο να έχει καμιά πληγούλα στο στόμα?

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Κι εμένα ο δικός μου δυσκολευόταν με τις κροκέτες αλλά τελικά νομίζω ο λόγος ήταν επειδή ήταν αρρωστούλη και μέχρι να συνηθήσει το περιβάλλον του. Τώρα τρώει αλλά μόνο Royal Canin Kiten. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Απορώ ώρες ώρες λες και εκεί από όπου το μάζεψα ήξερε τι είναι η Canin![]()

Τους είχε κάνει σεμινάριο η Royal..στο δρόμο που τα βρήκαμε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα!
Το γατάκι πόσο μηνών είναι; Σε τί τροφή έχει συνηθίσει; Δοκίμασες άλλης μάρκας ξηρά τροφή; Δοκίμασες να το αφήσεις όλη μέρα με μόνο ξηρά τροφή στο πιατάκι του; (να πεινάσει δηλαδή)
Ειναι 6 μηνων περιπου και τα εχω δοκιμασει τα παραπανω...

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
TONK
Νεοφερμένο μέλος
Ένα πράγμα που είδα, ότι στο εξωτερικό μαλώνουνε για το αν είναι καλύτερη η ξηρά από την κονσέρβα...τρελός πόλεμος όμως!!!
Τώρα είδα, γιατί μπορεί να υπάρχει στοματικό πρόβλημα, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δεν υπάρχει γιατί ποτέ δεν έτρωγε...
Μια γνώμη ήταν να σπάσεις την ξηρά σε μικρά κομμάτια και να την βάλεις μέσα σε κονσέρβα
Άλλος είπε να ρίξεις την ξηρά σε ρύζι

Άλλος να φτάξεις ζωμό από κοτόπουλο (χωρίς αλάτι) και να μουλιάσεις λίγο την ξηρά (μάλλον καλύτερο είναι αυτό) ή σε γάλα χωρίς λακτόζη.
Για δοκίμασε και αυτά, αλλιώς βλέπουμε πάλι...

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δοκίμασεις να του την λιώσεις τελειως να γινει ζουμι, τουλαχιστον να δεις αν το θεμα το εχει με την γευση ή με την υφη που εχει η κροκετα
Εφαγε μια μπουκιτσα και το εφτυσε...δοκιμασα Hills, Royal Canin, Technical, Friskies.....πολλες αλλες επισης...μαλλον ειναι ιδιοτροπος...Απλα φοβαμαι οτι θα χαλασουν τα δοντια του....δεν καθεται ουτε για κολληριο...το να του βουρτσισω δοντια ειναι αδυνατον χωρις calmivet
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool