christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Χαπάκι; Τι χαπάκι;
Συνχωρήστε με δεν έχω ιδέα από ιατρική...![]()
Καλύτερα να το πάς στο γιατρό... θα σου πεί ακριβώς τί χαπάκι να δώσεις και τί δόση, κατάλληλη για τα σκουλικάκια που μάλλον έχει.....

Στην γατούλα σου, τί της δίνεις για τα σκουλικάκια??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εννοείς τα δικά μου τα γατιά ή αυτή τη λευκή;Καλύτερα να το πάς στο γιατρό... θα σου πεί ακριβώς τί χαπάκι να δώσεις και τί δόση, κατάλληλη για τα σκουλικάκια που μάλλον έχει.....
Στην γατούλα σου, τί της δίνεις για τα σκουλικάκια??
Και Elvenstar σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά πρίν δώσεις κάτι στην γατούλα με την διάρροια καλό θα ήταν να την έβλεπε και ένας γιατρός.

Αυτή την εβδομάδα θα παν τα γατάκια πρώτη φορά στον κτηνίατρο!Γενικά όποιο γατάκι έχεις.. λογικά τους δίνεις κάτι για τα σκουλικάκια.(ενα χαπάκι, αυτό έλεγα.)
Αλλά πρίν δώσεις κάτι στην γατούλα με την διάρροια καλό θα ήταν να την έβλεπε και ένας γιατρός.![]()
Μικρότερα δε μπορούσα να τα πάρω γιατί δε με εμπιστεύονταν η γάτα... 
tzimisgr
Νεοφερμένο μέλος
θα ψωφιση? τι αλλο μπορω να κανω για να το σωσο?
ιβανα
Επιφανές μέλος

skai-animals
Δραστήριο μέλος
παιδια εχω ενα γατακι 2-3 μηνων και εδω και 5 μερες σαν να ειχε διαροια ηταν αλλα ετρωγε, εχθες ειδα οτι εβγαλε αιμα απο πισω και ηταν αδιαθετο και σημερα δεν κουνιετε σχεδον καθολου ουτε περπαταει με το ζορι κουναει λιγο το κεφαλι και ειδα οτι εχει κατι μεγαλα παρασιτα, σε κτηνιατρο δεν μπορεσα να το παω αφου ζω σε χωριο και του εδωσα πενικιλινη και voltrex για τα παρασιτα.
εγώ θα πω πως πρέπει να πάει άμεσα σε γιατρό...πρέπει να του κάνεις αποπαρασύτωση εξωτερική και εσωτερική για αρχή. ένα καλό φάρμακο - το έδεινα στον σκύλο μου, το πείνουν και οι άνθρωποι, αλλά δεν ξέρω αν κάνει για γάτες, αλλά φαντάζομαι πως κάνει, είναι το vibramicin.
αν δεν μπορείς να το πας σε κτηνίατρο - που κατά την γνώμη μ,ου πρέπει άμμεσα, τότε να το κάνεις ΄λενα καλό μπάνιο, να του βγάλεις τα εξωτερικά παράσυτα που φαίνονται, και βάλε στα σημεία μπενταντίν. έπειτα όμως, αναγκαστικά θα πρέπει να πάρει αντιβίωση και φάρμακο για τα εξωτερικά...
aretha
Περιβόητο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Θα πρεπει να παει σε κτηνιατρο για να εκτιμηθει η κατασταση και να δωσθουν τακαταληλα φαρμακα σε αυτη την ηλικια ειναι δυσκολο, μαλλον θα χρειαστει και ορο γιατι θα ειναι αφυδατωμενοπαιδια εχω ενα γατακι 2-3 μηνων και εδω και 5 μερες σαν να ειχε διαροια ηταν αλλα ετρωγε, εχθες ειδα οτι εβγαλε αιμα απο πισω και ηταν αδιαθετο και σημερα δεν κουνιετε σχεδον καθολου ουτε περπαταει με το ζορι κουναει λιγο το κεφαλι και ειδα οτι εχει κατι μεγαλα παρασιτα, σε κτηνιατρο δεν μπορεσα να το παω αφου ζω σε χωριο και του εδωσα πενικιλινη και voltrex για τα παρασιτα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αν δεν θελεις να πεθανει το γατακι σου,πηγαινε το....δεν νομιζω οτι μονο του μπορει να τα καταφερει...και ποτε δεν δινουμε φαρμακα,ιδιαιτερα ανθρωπινα στα ζωα χωρις να μας το πει κτηνιατρος..
...σου ευχομαι περαστικα στο γατακι σου...
tzimisgr
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

θα μπορουσες να ειχες παρει ταξι

skai-animals
Δραστήριο μέλος
αφηστε το παιδια , πεθανε και μαλλον ειχε τυφο... ετσι κι αλλιως ανηλικος ειμαι ουτε διπλομα ειχα για να το παω σε κτηνιατρο
κρίμα ψυχούλα μου...
αλλά εκεί που θα πάει θα είναι μια χαρά...το συμαντικό είναι πως παρότι δεν μπορούσες να κάνειος κάτι εκ των προτέρων, ενδιαφέρθηκες να το ψάξεις το θέμα...

ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν πας στην πολη να πας σε εναν κτηνιατρο και να παρεις ενα φαρμακο για τα ενδοπαρασιτα και κρατα το τηλ. μηπως τον χρηαστεις
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Εριξα μια γρηγορη ματια για αν υπαρχει προηγουμενο θεμα, αλλα επειδη εχω αγχωθει πολυ ανοιγω καινουριο. Αν υπαρχει κι αλλο ζητω συγγνωμη και ας γινει συγχωνευση.
Πριν λιγες μερες αγορασα τροφη καινουρια τροφη του Μικοτο μου, Applaws light, αλλα επειδη μου ειχε τελειωσει η προηγουμενη δεν του εκανα σταδιακη μεταβαση απο την μια στην αλλη. Επισης, η τροφη ηταν χυμα, αλλα επειδη την εφερε προσωρινα ο ανθρωπος να δει αν πουλησει, ηταν μεσα στην σακουλα της Applaws την 7κιλη, και επειδη την εχω ξαναπαρει αναγνωρισα και το σχημα και την μυρωδια. Οποτε θεμα απατης δεν τιθεται. Ο Μικοτο ομως, με την αλλαγη, πατησε μια διαρροια τρεις μερες τωρα, και σημερα εβγαλε και αιμα
Εχω φαει την φρικη της ζωης μου! Να του δωσω μονο φακελακια Applaws και κατι βιολογικα που πηρα μην μου αφυδατωθει? Το αιμα τι σημαινει? Να τον παω κτηνιατρο? Επειδη ποτε αλλοτε δεν τον πειραξε η αλλαγη τροφης δεν αγχωθηκα με την διαρροια, θεωρησα οτι θα στρωσει μονο του το εντερακι του, και επειδη δινω μαθημα αυριο ειχα αλλο αγχος
Αλλα αιμα ρε παιδι μου? Πειτε μου, τι να κανω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
, όσο πιο ζωηρό είναι το αίμα τόσο πιο κάτω είναι η αιμοραγία στον πεπτικό σωλήνα. Αν το πρόβλημα συνεχίσει και με τις υπόλοιπες κενώσεις πάρτο στο κτηνίατρο.
Να δίνεις ξηρή τροφή και πολύ νερό και ηλεκτρολύτες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εννοειται γιατρο αυριο...για να διαπιστωσει αν ειναι οντως απο τη διαρροια,και αν ναι..να σου δωσει κατι για να του περασει...μην φοβασαι..το πιο πιθανο ειναι να ειναι απο τη διαρροια το αιμα..ερεθιστηκε ΄πολυ το εντερο του...
για σημερα αν εχεις κοτοπουλο να βρασεις..λενε πως κανει..
..ηταν πολυ το αιμα;;
ΥΓ..ουτως ή αλλως πρεπει να τον παει στο γιατρο φοκους..οταν βλεπουμε αιμα..ΠΟΤΕ δεν το αφηνπυμε να περασει..χωρις να παμε στο γιατρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αφροδιτη μην πανικοβαλλεσαι,ειναι κολλιτιδα κατα πασα πιθανοτητα.Εννοειται να τον πας αμεσα στο γιατρο,αν μπορεις δωσε του λιγο diarsanyl,θα τον βοηθησει πολυ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool