julia
Διακεκριμένο μέλος
την τετάρτη είχε πρόβλημα στον πωπώ της καθώς μετά από πολύ καιρό ξαναμύριζε άσχημα και είχε ένα καφέ παχύρευστο ζουμί που εβγαινε.οπότε την πήρα και την πήγα στη κτηνίατρο ενός γνωστού μας και με ρώτησε απλά εάν την έχω στειρώσει! μετά της έκανε μία ένεση και της έβαλε ένα αντιβιωτικό. μου έδωσε και δυο χάπια για να της τα δώσω τισ δυο επόμενες μέρες καθώς ήταν η συνέχεια της αντιβίωσης. όμως μου έδωσε 3 φακελάκια δειγμάτων ξηρής τροφής αδυνατίσματος της royal canin και μου είπε να τα δοκιμάσω να δώ αν της άρεσουν.και της τα έβαλα, και της άρεσαν.αλλά χθές δεν το έφαγε όλο το φακελάκι και πήγε τουαλέτα και έγινε αυτο που έγινε! οπότε δεν ξέρω που να το εναποδώσω. Επιπλέον όπως είπα έφαγα ένα κομμάτι σοκολάτα και έπεσε κάτω και ήταν δίπλα και άρχισε να το γλυφει! αυτά....
Αυτό εξηγεί την διάρροια!

Η απότομη αλλαγή τροφής δημιουργεί διάρροια. Θα ήταν καλό, να την ανακάτευες με την παλία της, και σιγά σιγά... να την αλλάξεις.
Το παχύ υγρό, είναι μια μορφή διάρροιας, συνήθως το κάνουν τα δικά μου όταν έχουν κρυώσει... Με λίγο ρυζάκι, ζέστη, και την θεραπεία που κάνεις, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

Η σοκολάτα πειράζει σε μεγάλη ποσότητα...
Όσο τρώει μόνη της και παίζει, δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Τα χαπάκια αν ήταν αποπαρασιτικά, ΚΑΙ αυτά θα κάνουν διάρροια, γιατί έτσι βγαίνουν τα σκοτωμένα παράσιτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
δεν ηταν ωρα να αυξησει τις πωλησεις της royal canin εφοσον το γατακι ειχε διαροια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό σου είπα και εγώ, είναι 1 πιθανός λόγος. Είτε είχε διάρροια, και την επιβάρυνε και άλλο ή δεν είχε και είναι και αυτός ένας πιθανός λόγος που έκανε.
Νερό είναι λογικό να πίνει.. με την διάρροια αφυδατώνετε. Πάλι καλά που πίνει και τρώει μόνη της.
Εγώ θα άφηνα τις τροφές, για αργότερα, και θα δοκίμαζα κοτοπουλάκι και ρύζι βραστό.
Της έχει διαταραχτεί η χλωρίδα στο εντεράκι της, χάπια, ένεση, αλλαγή τροφής, και το πιθανό κρύο... Θα πρέπει να ηρεμήσει.. και μετά θα δείς αποτέλεσμα..
koukou
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σας το γατάκι μου εδώ και κάτι μερούλες έχει δυάρια
Τρώει κανονικά πίνει νεράκι κανονικά συμπεριφέρεστε κανονικά
Έληξα για αν είναι οι τροφή τις αλλά δεν είναι
Είναι κάτι σοβαρό να ανησυχώ σας παρακαλώ απαντήστε μου
Θα την πάω κτηνίατρο αλλά θέλω ένα περίπου να ξέρω τι μπορεί να είναι…

Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilia
Νεοφερμένο μέλος

Μήπως το γατουλίνι σου έφαγε κάτι από έξω? Βγαίνει από το σπίτι?
Πόσο μικρό είναι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukou
Νεοφερμένο μέλος
Γεία σου koukou!
Μήπως το γατουλίνι σου έφαγε κάτι από έξω? Βγαίνει από το σπίτι?Πόσο μικρό είναι?
Δεν βγαίνει έξω μονάχα στο μπαλκόνι και δεν έχει τίποτα να φάει έξω
Είναι 6 μηνών
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

vasilia
Νεοφερμένο μέλος
Η πιο απλή εκδοχή είναι να έχει απλά κρυώσει.....

Η ψιψινέλ μου όταν κρυώνει γίνεται πύραυλος για να βγει έξω.

koukou
Νεοφερμένο μέλος
της εχεις κανει εσωτερικη αποπαρασιτωση ? μηπως εχει κανενα παρασιτακι ? δεν ειμαι γιατρος, αλλα μηπως να του εδινες λιγο ρυζι με κοτοπουλο? νομιζω κανει καλο στα στομαχικα, να την παρεις ομως και στο γιατρο..![]()
Όχι πώς γίνετε η εσωτερική αποπαρασιτωση?
Αν την κάνω παίζει να είναι αυτό?
ιβανα
Επιφανές μέλος
Όχι πώς γίνετε η εσωτερική αποπαρασιτωση?
Αν την κάνω παίζει να είναι αυτό?
καλυτερα να το πας σε γιατρο, γιατι μπορει να μην ειναι παρασιτο, ισως ειναι κατι αλλο, αλλα κ παρασιτο να ειναι ο γιατρος θα σου πει τι θα κανεις. ενα χαπακι δινεις ειδικο για γατακια.
παντως την αποπαρασιτωση να την κανεις, με διαρροια η χωρις. ειναι απαραιτητη. θα στο πει κ ο γιατρος σου.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι το ιδιο ατομο με το την γατουλα, λαγουδιτσα κτλ;
(αν δεν εχεις καμμια σχεση με τα παραπανω ατομα, αφαιρεσε το κραξιμο μου απο την απαντηση
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukou
Νεοφερμένο μέλος
να την πας στον κτηνιατρο. Αν δεν την εχεις αποπαρασιτωσει τοτε ουτε εμβολια τις εχεις κανει. Κανε της και μια γενικη εξεταση. Οι πρωτοι 6 μηνες ειναι σημαντικοι για την αναπτυξη του γατιου και το δικο σου δεν ξερεις αν το εχεις κανει αποπαρασιτωση; Ενδιαφερεσαι καθολου για την υγεια του ή περιμενεις να αρρωστησει πρωτα για να το δει γιατρος; Το ξερεις πως τοσο καιρο μπορει να μην αναπτυσσεται σωστα λογω παρασιτων;
Γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι το ιδιο ατομο με το την γατουλα, λαγουδιτσα κτλ;
(αν δεν εχεις καμμια σχεση με τα παραπανω ατομα, αφαιρεσε το κραξιμο μου απο την απαντηση)
1ο της έχω κάνει και τα εμβόλια απλά αποπαρασίτωση νομίζω ότι θέλει κάθε 2 μήνες
2οΚαι για να ασχολούμαι με την γάτα μου πάει να πει ότι ενδιαφέρομε είναι η δεύτερη μέρα που έχει δυάριες νομίζω πως δεν είμαι η πρώτη που το παθαίνει έλεος
Και 3ο δεν ξέρω πια είναι η λαγουδίτσα
Ξέρεις ότι για να γράφουν ορισμένοι άνθρωποι απορίες εδώ πάει να πει ότι δεν τα ξέρουν όλα δεν πάει να πει ότι δεν προσέχουν τα γατιά τους

Τέλος πάντων...

Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν ήδη πήρα τηλέφωνο την κτηνίατρο της και μου είπε τη θα κάνω ευχαριστώ και πάλει.:cat::greycat:
ιβανα
Επιφανές μέλος

koukou
Νεοφερμένο μέλος
ενταξει, ισως σε αποπηρε λιγο η sacura chan αλλα μαλλον δεν το ηθελε...πως ειναι το γατι σημερα ? καλυτερα ?![]()
Του έφτιαξα ρυζάκι με κοτόπουλο και του έδωσα και σιρόπι που μου είπε η κτηνίατρος φαίνετε καλύτερα και πιο χαρούμενο μπορώ να πω

ιβανα
Επιφανές μέλος

οτι απορια εχεις να ξερεις εδω μεσα υπαρχουν και 2 κτηνιατροι. ο ενας απαντα σε αποριες σου στο "γιατρε αρρωστησε" στα προβληματα υγειας..
περαστικα !

koukou
Νεοφερμένο μέλος
μπραβο που το φροντιζεις..
οτι απορια εχεις να ξερεις εδω μεσα υπαρχουν και 2 κτηνιατροι. ο ενας απαντα σε αποριες σου στο "γιατρε αρρωστησε" στα προβληματα υγειας..
περαστικα !![]()
Ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το ήξερα να είσαι καλά :greycat::cat:
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το ήξερα να είσαι καλά :greycat::cat:
τιποτα, οτι απορια εχεις εδω σε εμας.

η ακομα καλυτερα στον γιατρο μας τον γιαννη !!!
φιλια και να μας πεις σε λιγες μερες πως παει το μικρο σου ! 
koukou
Νεοφερμένο μέλος
τιποτα, οτι απορια εχεις εδω σε εμας.
η ακομα καλυτερα στον γιατρο μας τον γιαννη !!!φιλια και να μας πεις σε λιγες μερες πως παει το μικρο σου !
![]()
έγινε !!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αποπαρισωτεις κανουμε πιο συχνα απο 2 μηνες οταν το γατακι ειναι μικρο (και οταν βγαινει εξω). Καθε 2 βδομαδες μεχρι να γινει 3 μηνων και μετα καθε μηνα μεχρι να γινει 6. Απο 6 μηνων και πανω κανουμε και 3 μηνες. Αν ζει μεσα στο σπιτι μπορεις να το κανεις και καθε 6 μηνο αφου γινει 1 ετους πρωτα.
Μπορει το δικο σου να εχει παρασιτα, μπορει και οχι και να ειναι ενα απλο κρυωμα. Καλο ειναι παντως να του δωσεις κανενα χαπακι για παρασιτα αφου δεν το εχεις αποπαρασιτωσει προσφατα. Περαστικα στο γατακι σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool