Διάρροια

Παρόλα αυτά δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα. Δυστυχώς έφυγε από ογκίδια στις ωοθήκες επειδή δεν ήταν στειρωμένη και δεν είχε γεννήσει ποτέ.
Λυπάμαι πολύ για τη γατούλα, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες ότι δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αρρώστιες εννοώ, αυτές τις άσχημες που ακούω και διαβάζω, ψύλλους, τσιμπούρια κτλ, στα μάτια, στα δόντια, στο τρίχωμα, στο δέρμα, λευχαιμία, θυροειδή, κτλ κτλ κτλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διάρροια...

ΠΑιδιά εχω πρόβλημα με τη καινούρια γατούλα μου και δεν ξέρω τι να κάνω....
Είχα και παλαιότερα γατάκια που είχαν διάρροια, αλλά αυτό που συμβαίνει με τη μικρή δεν το έχω ζήσει πάλι.
Είναι 2 μηνών περίπου. Την έχω σχεδόν 2 εβδομάδες. Τις πρώτες ημέρες εμφάνισε διάρροια λόγω αλλαγής διατροφής, της έδωσα μόνο κοτόπουλο και τίποτα άλλο και κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση. Όχι πως έγινε τελείως καλά αλλά δεν είχε διάρροια σε αυτό το βαθμό. Ολα καλά λοιπόν μέχρι χτες. Ενδιάμεσα, εδώ και 5,6 ημερες, καθώς βελτιώθηκε, τρωγε και ξηρά τροφή η οποία ήταν καλά ανεκτή. Μεχρι χτες το πρωί.....
Πάλι εμφάνισε έντονη διάρροια. Και λέγοντας έντονη, εννοώ να περπατάει και να αφήνει πίσω της το χάος. Της φέυγουν της καημένης. Φυσικά όλο το σπίτι, τα κρεβάτια καθώς και η ίδια έγιναν χάλια :(
Αν και χτες 'εδινα μόνο κοτόπουλο βελτίωση δεν είδα καμία βελτίωση.
Μετά από επικοινωνία με το γιατρό της κάνω ξανά αποπαρασίτωση, της πήρα την i/d της hills και δίνω flagil σιρόπι
ΚΑι την καημένη την έκλεισα αναγκαστικά στο μπάνιο :(
Τι να κάνω.....;;;; Εχω απογοητευτί εντελώς :(

Βγαζει τιποτα παρασιτα στη διαρροια;Μπορει να μην αποπαρασιτωθηκε εντελως.Ρωτα το γιατρο σου αν μπορεις να της δωσεις και diarsanyl,εδινα κι εγω στον γατουλη μου που ειχε μεγαλο προβλημα με διαρροιες για 40 μερες περιπου και τον ειχα βρει πολυ μωρο.Τα βοηθα να μην αποδυναμωνονται απο τη διαρροια και να μην αφυδατωνονται.

Του το έδωσα κι αυτό αλλά το έκανε εμετό. Οπότε το σταμάτησα :/:

Τι να σου πω,δες και αν θα καλυτερεψει με την δευτερη αποπαρασιτωση.

Εαν τρωει μπορείς να παρείς Canikur και να το τριψεις στο φαγητο της, επίσης μπορείς να της δώσεις Sulfamycine που ειναι μια σκονη που εχει αντιβιοτικο και ουσιες που απορροφουν τις τοξινες απο το εντερο, το δινεις με λιγο νερο:)

Ευχαριστώ και εύχομαι να βελτιωθεί.....
Αυτά είναι κτηνιατρικά ή τα παίρνω από φαρμακείο; :hmm:

ειναι κτηνιατρικά και στην κορινθο θα τα βρεις σιγουρα:)

πωπω, περαστικα στο καημενουλι :(

Ευχαριστώ :)
Αν δεν βρω τα φαρμακα στη Κορινθο θα τα βρω στο Λουτράκι :lol:
Αν δεν βελτιωθεί θα ερθουμε :)

Ευχαριστώ :)
Αν δεν βρω τα φαρμακα στη Κορινθο θα τα βρω στο Λουτράκι :lol:
Αν δεν βελτιωθεί θα ερθουμε :)

:( αχ το γατάκι :( ... Μακάρι να γίνει γρήγορα καλά... το κακόμοιρούλη το γατάκι... :(

Κι αυτό κι εγώ...... :P
Χτες άλλαξα τα σεντόνια μου 3 φορές (ειδικά τα χαράματα το χάρηκα πολύ) και έτρεχα πισω του με μια σφουγγαρίστρα. Γι αυτό το εχω στο μπάνιο το καημένο σήμερα, δεν γίνεται. Ας είναι τουλάχιστον μόνο ένα δωμάτιο... :/:
Για να δουμε τώρα που θα πάω σπίτι αν είναι καλύτερα!!! Μακάρι

βοήθεια!

παιδια βοηθεια!ακουσα για τις διαρροιες κ τα γατακια κ επειδη πρωτη φορα εχω γατακι κατοικιδιο ειπα να στειλω!εχω ενα γατακι 2 μηνων και επειδη ο κτηνιατρος μου ειπε να του δινω γαλα εκανα το λαθος και το ταιζα αγελαδινο γαλα...του αρεσε πολυ για 4 μερες μα σημερα εκανε διαρροια...τωρα δε ξερω τι να κανω!δεν πινει και νερο απο τοτε που το πηρα!τωρα δειχνει σημαδια οτι πειναει και δε ξερω αν θα πρεπει να του δωσω τροφη λογω τις διαρροιας:( καποιος να μου πει τι να κανωωωωω:cry:

1. κόβεις το αγελαδινο γάλα.... μαχαίρι. αν θέλεις να φάει κι άλλο γάλα αγοράζεις ειδικό για γάτες. εναλλακτικά όταν γίνει καλά μπορείς να του δίνεις λίγο γιαουρτάκι (λίγο όμως)

2. Μαζεύεις κάθε είδους τροφή από κάτω.

3. Βράζεις κοτοπουλάκι, είτε σκέτο είτε με ρυζάκι, χωρίς μπαχαρικά, αλάτια και πιπέρια!!!!, του το ψιλοκόβεις και το ταϊζεις. 2-3 μέρες και θα στρώσει.

και μετά το γυρνάς σε ξηρά τροφή κίττεν καλήσ ποιότητας...

Αποπαρασίτωση του έχεις κάνει; Λογικά δύο μηνών με κρεμα θα γίνει. Έχει κάνει αποπαρασίτωση;

εχει κανει αποπαρασιτωση με κρεμουλα πριν 3 μερες και το πρωτο του εμβολιο!ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!αχ και κατι αλλο που παρατηρησα,το μικρο εχει στο τριχωμα του κενα,λες και λειπει τριχωμα σε μερικα σημεια,σαν φαλακρα...εχει και γυρω απο τα ματακια!μηπως ξερεις τι μπορει να ειναι?:confused:

Μαλλον προκειται για μυκητες , θα πρεπει να το δει ο γιατρος του παλι:hmm:

ωχ μη μου λες τετοια τωρα:(:cry:

Χριστινα μου καλησπερα το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κι εγω με τη ζουζουνιτσα μου και κοντευω να σκασω. Το προβλημα μας ξεκινησε απο μυκητες. Καναμε θεραπεια για τους μυκητες με Ιντραφουγκολ και καποιο αλλο αντιβιοτικο. Τελειωνοντας τον τριτο κυκλο της θεραπειας κι ενω ειχε αποθεραπευτει ο μυκητας ξεκινησαν τα γαστρεντερολογικα.
Οχι ακριβως διαροιες αλλα υδαρεις κενωσεις. Ο κτηνιατρος μου ειπε να της κανουμε αποπαρασιτωση παρολο που ειναι 2,5 ετων. Της καναμε δεν εβγαλε τιποτα, και μου ειπε να της δινω την ιδια ακριβως τροφη που της δινεις και εσυ και το ιδιο σιροπι. Την τροφη της τη δινω εδω και 3 εβδομαδες αλλα βελτιωση δεν βλεπω ενω το συροπι το ξεκινησαμε τωρα.
Ανησυχω γιατι πιστευω οτι το εντερο της επαθε κατι εξαιτιας της αντιβιωσης. Τοσο καιρο δεν θα επρεπε να εχει συνελθει; Της δινω παραλληλα και ρυζονερο αλλα ουτε αυτο βοηθησε ουσιαστικα.
Ηθελα να ρωτησω τον κυριο που ειναι κτηνιατρος αν μπορω να της δωσω spectra; Ειναι ενα προιον σε φακελακι που το δινουν σε ηλικιωμενους κυριους ανθρωπους για να καταπολεμησουν την ευκοιλιοτητα και να βοηθησουν την πανιδα του εντερου.

Χριστινα μου καλησπερα το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κι εγω με τη ζουζουνιτσα μου και κοντευω να σκασω. Το προβλημα μας ξεκινησε απο μυκητες. Καναμε θεραπεια για τους μυκητες με Ιντραφουγκολ και καποιο αλλο αντιβιοτικο. Τελειωνοντας τον τριτο κυκλο της θεραπειας κι ενω ειχε αποθεραπευτει ο μυκητας ξεκινησαν τα γαστρεντερολογικα.
Οχι ακριβως διαροιες αλλα υδαρεις κενωσεις. Ο κτηνιατρος μου ειπε να της κανουμε αποπαρασιτωση παρολο που ειναι 2,5 ετων. Της καναμε δεν εβγαλε τιποτα, και μου ειπε να της δινω την ιδια ακριβως τροφη που της δινεις και εσυ και το ιδιο σιροπι. Την τροφη της τη δινω εδω και 3 εβδομαδες αλλα βελτιωση δεν βλεπω ενω το συροπι το ξεκινησαμε τωρα.
Ανησυχω γιατι πιστευω οτι το εντερο της επαθε κατι εξαιτιας της αντιβιωσης. Τοσο καιρο δεν θα επρεπε να εχει συνελθει; Της δινω παραλληλα και ρυζονερο αλλα ουτε αυτο βοηθησε ουσιαστικα.
Ηθελα να ρωτησω τον κυριο που ειναι κτηνιατρος αν μπορω να της δωσω spectra; Ειναι ενα προιον σε φακελακι που το δινουν σε ηλικιωμενους κυριους ανθρωπους για να καταπολεμησουν την ευκοιλιοτητα και να βοηθησουν την πανιδα του εντερου.
Δεν γνωριζω το σκευασμα , υποθετω οτι ειναι ευστομαχο αλλα δεν ξερ ω τι περιεχει και ποια η δοσολογια του:hmm:. Υπαρχουν αντιστοιχα κτηνιατρικα οπως ειναι τα Canikur,diarsanyl,enterosyl κ.α. που ειναι ειδικα φταιγμενα για ζωα:). Αν δεν μπορεις καποιο απο αυτα στειλε μου την συνθεση του spectra να σου πω αν κανει ή οχι και σε ποια δοση:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back