Διακοπές: Το γνωστό πρόβλημα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η αλήθεια είναι πως δεν εμπιστεύομαι κανέναν να έρθει σπίτι μου, εκτός κι αν είναι φίλος. Η επίσημη λύση της οικογένειας είναι να ψάξω να βρω ξενοδοχείο. Εγώ σκεφτόμουν μήπως είναι καλύτερα να την αφήσουμε σπίτι, και γιαυτό ζήτησα την γνώμη σας. Εννοείται πως θα πάω να κοιτάξω ξενοδοχεία και να επιλέξω που θα την αφήσω. Αγωνιώ πάρα πολύ, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να κάτσω στην Αθήνα για την γάτα μου, όσο και να την λατρεύω. Δεν θέλω να την μισήσω στο τέλος!!Άλλωστε οι μέρες δεν είναι και τραγικά πολλές για να υποστεί κανένα τρομερό σοκ. 5 Αυγούστου φεύγουν οι γονείς μου και 8 γυρνάω εγώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα ρε.... 3 μέρες.. .. ΑΝΕΤΑ. Με τροφούλα και νεράκι και μπόλικα παιχνιδάκια απλωμένα....:)

Τώρα απο ζέστη βέβαια ΑΥΤΟ είναι το μόνο πρόβλημα που βλέπω....

Θα πρέπει να της έχεις ανοιχτό το μπάνιο.. (προσοχή στα σαπούνια κλπ κλπ) γιατί προτιμάνε την μπανιέρα....
ίσως και το aircondition... σε ένα μέτριο επίπεδο δροσιάς.. για να μην καίει και συνέχεια...
(δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άλλωστε οι μέρες δεν είναι και τραγικά πολλές για να υποστεί κανένα τρομερό σοκ. 5 Αυγούστου φεύγουν οι γονείς μου και 8 γυρνάω εγώ.
Κατά την άποψη μου δεν είναι τραγικά μεγάλο το διάστημα για να μείνει μόνη της. Αλλά αυτό είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρεις εσύ. Η δική μου γάτα είχε μείνει τόσες μέρες μόνη της και δεν είχε πάθει τίποτα. Εντάξει είχε λίγη παραπάνω γκρίνια μόλις γυρίσαμε. Για τα ξενοδοχεία έχω ακούσει και καλά και κακά οπότε είχα αποφασίσει ότι το ρίσκο να του σπιτιού ήταν πάντα μικρότερο. Όποτε λείπω παραπάνω κανονίζω με την μητέρα μου πότε θα λείψει ποια και την προσέχει εκείνη. Αυτά όταν το ζώο δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πρόβλημα υγείας δεν έχει ευτυχώς (φτου φτου!!) και αν κλείσω τα πατζούρια χωρίς το τζάμι δεν θα έχει πρόβλημα ζέστης. Το φως θα της λείψει, αλλα για φως μπορεί να πηγαίνει στο μπάνιο που της αρέσει κιόλας..
Έχω λίγο καιρό ακόμα, θα ψάξω και ξενοδοχεία να δω και αν δεν βρω, θα δω! Απλά θέλω πολύ την γνώμη σας γιατί η εμπειρία μετράει!!

Ψάξε και για ξενοδοχείο, αλλά η γνώμη μου είναι ότι για τρεις μέρες δεν αξίξει. Θα είναι πολύ καλύτερα σπίτι της. Είναι η πρώτη φορά που την αφήνεις μόνη; Μπορεί να ταραχτεί λίγο, αλλά δεν θα πάθει τίποτα.:)

Μπορείς επίσης να βάλεις και μια αγγελία εδώ, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως βρεις κάποιον.

Δεν την έχω ξαναφήσει μέρες μόνη της. Και σίγουρα θα θυμώσει πολύ!!! Δεν ξέρω...

Νομίζω, ότι και σε πανσιόν, μόνη της θα είναι και μάλιστα σε κλουβί. Ποιός θα μπει στο κλοβί να παίξει μαζί της; Θα είναι και ξένος και δεν θα τον εμπιστευτεί. Η επαφή με άλλα ζώα δεν είναι επιθυμητή για την αποφυγή ασθενειών , τραυματισμών από τσακωμούς κλπ. Επίσης, κάπου εδώ στο φόρουμ διάβασα, ότι έχουν χαθεί και ζώα από πανσιόν. Ε, με αφθονο νεράκι και τροφή η γατούλα σου δεν θα έχει πρόβλημα, μάζεψε όμως τα εύθραυστα αντικείμενα, μήπως από βαρεμάρα αρχίσει ακροβατικά και τα σπάσει όλα μέσα στο σπίτι.
Τελικά, όποιος φτιάξει μια σωστή πανσιόν, ειδική για γάτες ,θα πλουτίσει.

Για 3 μέρες δεν είναι πρόβλημα, ίσα ίσα που τώρα με τη ζέστη οι γάτες προτιμάνε να αράζουν όλη μέρα σε ένα δροσερό σημείο. Βάλε μπόλικο φαγητό και νερό, κατέβασε τα παντζούρια και άσε ανοικτά τα τζάμια για να έχει ρεύμα αέρα και όλα θα πάνε καλά. Για πανσιόν είναι ρίσκο. Μια γειτόνισσα έδωσε σε πανσιόν τον γάτο της που τον είχε χρόνια, αυτός "άρπαξε" ένα μικρόβιο και τελικά "έφυγε"... Δεν ξέρω τι ακριβώς κόλλησε ο γάτος της, όμως η ίδια πλέον είναι κάθετα αρνητική στις πανσιόν. Είναι να μη σου τύχει, το ρισκάρεις?:hmm:

Όσον αφορά το νερό βοηθάει πολύ και η ποτίστρα (μια 2 λίτρων είναι μια χαρά). Στο λέω γιατί με τα μπολ το νερό εξατμίζεται εύκολα με τη ζέστη. Και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μη χύσει το νερό κλπ.
Στα pet shop βρίσκεις εύκολα με κανένα 7αρι ευρώ.
Τώρα για τα υπόλοιπα τι να σου πω δεν ξέρω, εγώ πάντως έχω αφήσει μέχρι 3 μέρες τη γάτα μου μόνη της την τρίτη μέρα δηλαδή πήγε κάποιος και την είδε άλλαξε νερά, άμμο κλπ. Δεν έπαθε τίποτα.

συμφωνο στο να την αφησεις μονη και να παρεις και την ποτιστρα που σου ανεφεραν παραπανω αλλα φροντισε εκτος απο τα αντικειμενα που θα μαζεψεις για να μην το κανει καλοκαιρινο το σπιτι κλεισε και τον γενικο διακοπτη ρευματος ετσι ως μετρο ασφαλειας αν δεν μπορεις να τους κλεισεις ολους αφησε μονο αυτο της κουζινας για ευνοητους λογους μην ανυσηχεις για την γατα μεσα στο σπιτι δεν θα παθει τιποτα 3 μερες μονο απλα φροντισε να της εχει αρκετη ξηρη τροφη !!!!καλα να περασεις!!:cool:

Για 3 μέρες θα τα καταφέρει μην ανησυχείς

εγω εχω ενα γατακι που του εβαλα και chip και διαβατηριο και οταν παω Κυπρο 15 μερες θα το παω μαζι μου. θελω ομως αυτη τη φαδη να υιοθετησω ακομη ενα γατακι για παρεα του αλλα δεν εχω αυτη τη στιγμη τη οικονομικη ανεση να του βγαλω και διαβατηριο και chip. υπαρχει καπου που μπορω να το αφησω για 15 μερες?:redface:

πειτε!

Παιδια, οποιος χρειαζεται βοηθεια, εγω μπορω καμια φορα να ριξω μια ματια σε περιοχες κοντα μου (δεν εχω αμαξι...:() θα παμε κι εμεις διακοπες αλλα φωναξτε και θα δουμε αν βολευει!
Μενω Καισαριανη/Βυρωνα, μπορω και Παγκρατι η καπου κεντρο η καπου που εχει μετρο/ηλεκτρικο...

τωρα θα'μαι μεχρι 15/7 Αθηνα...μετα παλι καποιες μερες απο 19 μεχρι 23/7... μετα θα ειναι απο περιπου 20/8 παλι. δεν ειναι πολλες μερες αλλα μπορει να βοηθησει καποιον!

Παιδια, οποιος χρειαζεται βοηθεια, εγω μπορω καμια φορα να ριξω μια ματια σε περιοχες κοντα μου (δεν εχω αμαξι...:() θα παμε κι εμεις διακοπες αλλα φωναξτε και θα δουμε αν βολευει!
Μενω Καισαριανη/Βυρωνα, μπορω και Παγκρατι η καπου κεντρο η καπου που εχει μετρο/ηλεκτρικο...

τωρα θα'μαι μεχρι 15/7 Αθηνα...μετα παλι καποιες μερες απο 19 μεχρι 23/7... μετα θα ειναι απο περιπου 20/8 παλι. δεν ειναι πολλες μερες αλλα μπορει να βοηθησει καποιον!

Είναι φοβερό αυτό που κάνεις και παίρνω την πρωτοβουλία να προτείνω σε όλο το φόρουμ όταν κάποιος μένει κοντά και λείπουν διαφορετικές μέρες θα μπορεί ο άλλος να πηγαίνει να ταίζει τα γατάκια του..:DΤι λέτε..Προυπόθεση να γνωρίζονται κάπως...;)

Μπράβο σου,που παίρνεις τέτοια πρωτοβουλία!Όλο και κάποιον μπορεί να βοηθήσει!:up:

Καλέ και εσύ Καισαριανή:) Τελικά Παγκράτι Καισαριανή έχουμε μαζευτεί κάμποσες. Άντε το Φθινόπωρο που θα επιστρέψω να κανονίσουμε καφέ και όχι μόνο οι Καισαριανοπαγκρατιώτισσες όλοι.

!

Συμφωνω!! Ας κανονισουμε ενα ραντεβου να οργανωθουμε λιγακι, αν δεν εχετε προβλημα με μια (μικρη ;) ) ολλανδεζα στην παρεα σας :lol: υπαρχουν διαφορα θεματα που χρειαζονται προσοχη...

Στην γειτονια μας πρεπει να πω οτι υπαρχουν αρεκτοι ζωοφιλοι...:)φταιει το πρασινο που εχει! (Ακομα:blink:)

Παντως, ναι καλο θα ηταν να προσφερει οποιος μπορει την βοηθεια του...Ο, τι μπορει ο καθενας φυσικα!:up:

Υπάρχει πάντα και αυτή η λύση για οικόσιτα ζώα..

Συμφωνω!! Ας κανονισουμε ενα ραντεβου να οργανωθουμε λιγακι, αν δεν εχετε προβλημα με μια (μικρη ;) ) ολλανδεζα στην παρεα σας :lol: υπαρχουν διαφορα θεματα που χρειαζονται προσοχη...

Στην γειτονια μας πρεπει να πω οτι υπαρχουν αρεκτοι ζωοφιλοι...:)φταιει το πρασινο που εχει! (Ακομα:blink:)

Παντως, ναι καλο θα ηταν να προσφερει οποιος μπορει την βοηθεια του...Ο, τι μπορει ο καθενας φυσικα!:up:

Αλήθεια σε κάθε σπίτι υπάρχει και πιατάκι για τα αδεσποτάκια. Υπάρχει και η φιλοζωϊκή Όλγα Μάλλη που τα ταίζει. Υπάρχουν βέβαια και καλοθελητές.

"Υπάρχει και η φιλοζωϊκή Όλγα Μάλλη που τα ταίζει. "

Που ειναι?? μ'ενδιαφερει πολυ!

"Υπάρχει και η φιλοζωϊκή Όλγα Μάλλη που τα ταίζει. "

Που ειναι?? μ'ενδιαφερει πολυ!

Αν πας στην λεωφόρο εθν. Αντιστάσεως στην Καισαριανή στην αρχή μετά την φιλολάου έχει ένα pet shop που το έχει ο Αποστόλης ο οποίος είναι ταμίας της φιλοζωϊκής. Κάπου έχω και το τηλέφωνο. Θα στο βρώ να στο δώσω. Ξέρεις μαζεύουν μέχρι αποφάγια μας από ταβέρνες και πηγαίνουν στο βουνό να ταϊσουν τα αδέσποτα. Κάθε χρόνο στο δημαρχείο της Καισαριανής προς τα Χριστούγεννα έχουν και bazaar και με τα χρήματα που μαζεύονται πληρόνονται οι κτηνίατροι για τις στειρώσεις:) Αυτή την στιγμή βρίσκομαι Ρόδο για δουλειά αλλιώς θα σου έλεγα να βρεθούμε να σου δείξω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back