valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα απο ζέστη βέβαια ΑΥΤΟ είναι το μόνο πρόβλημα που βλέπω....
Θα πρέπει να της έχεις ανοιχτό το μπάνιο.. (προσοχή στα σαπούνια κλπ κλπ) γιατί προτιμάνε την μπανιέρα....
ίσως και το aircondition... σε ένα μέτριο επίπεδο δροσιάς.. για να μην καίει και συνέχεια...
(δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατά την άποψη μου δεν είναι τραγικά μεγάλο το διάστημα για να μείνει μόνη της. Αλλά αυτό είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρεις εσύ. Η δική μου γάτα είχε μείνει τόσες μέρες μόνη της και δεν είχε πάθει τίποτα. Εντάξει είχε λίγη παραπάνω γκρίνια μόλις γυρίσαμε. Για τα ξενοδοχεία έχω ακούσει και καλά και κακά οπότε είχα αποφασίσει ότι το ρίσκο να του σπιτιού ήταν πάντα μικρότερο. Όποτε λείπω παραπάνω κανονίζω με την μητέρα μου πότε θα λείψει ποια και την προσέχει εκείνη. Αυτά όταν το ζώο δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.Άλλωστε οι μέρες δεν είναι και τραγικά πολλές για να υποστεί κανένα τρομερό σοκ. 5 Αυγούστου φεύγουν οι γονείς μου και 8 γυρνάω εγώ.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω λίγο καιρό ακόμα, θα ψάξω και ξενοδοχεία να δω και αν δεν βρω, θα δω! Απλά θέλω πολύ την γνώμη σας γιατί η εμπειρία μετράει!!
ruko
Διάσημο μέλος

Μπορείς επίσης να βάλεις και μια αγγελία εδώ, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως βρεις κάποιον.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Τελικά, όποιος φτιάξει μια σωστή πανσιόν, ειδική για γάτες ,θα πλουτίσει.
menia
Δραστήριο μέλος

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσον αφορά το νερό βοηθάει πολύ και η ποτίστρα (μια 2 λίτρων είναι μια χαρά). Στο λέω γιατί με τα μπολ το νερό εξατμίζεται εύκολα με τη ζέστη. Και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μη χύσει το νερό κλπ.
Στα pet shop βρίσκεις εύκολα με κανένα 7αρι ευρώ.
Τώρα για τα υπόλοιπα τι να σου πω δεν ξέρω, εγώ πάντως έχω αφήσει μέχρι 3 μέρες τη γάτα μου μόνη της την τρίτη μέρα δηλαδή πήγε κάποιος και την είδε άλλαξε νερά, άμμο κλπ. Δεν έπαθε τίποτα.
συμφωνο στο να την αφησεις μονη και να παρεις και την ποτιστρα που σου ανεφεραν παραπανω αλλα φροντισε εκτος απο τα αντικειμενα που θα μαζεψεις για να μην το κανει καλοκαιρινο το σπιτι κλεισε και τον γενικο διακοπτη ρευματος ετσι ως μετρο ασφαλειας αν δεν μπορεις να τους κλεισεις ολους αφησε μονο αυτο της κουζινας για ευνοητους λογους μην ανυσηχεις για την γατα μεσα στο σπιτι δεν θα παθει τιποτα 3 μερες μονο απλα φροντισε να της εχει αρκετη ξηρη τροφη !!!!καλα να περασεις!!

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος

mukkie
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια, οποιος χρειαζεται βοηθεια, εγω μπορω καμια φορα να ριξω μια ματια σε περιοχες κοντα μου (δεν εχω αμαξι...
) θα παμε κι εμεις διακοπες αλλα φωναξτε και θα δουμε αν βολευει!Μενω Καισαριανη/Βυρωνα, μπορω και Παγκρατι η καπου κεντρο η καπου που εχει μετρο/ηλεκτρικο...
τωρα θα'μαι μεχρι 15/7 Αθηνα...μετα παλι καποιες μερες απο 19 μεχρι 23/7... μετα θα ειναι απο περιπου 20/8 παλι. δεν ειναι πολλες μερες αλλα μπορει να βοηθησει καποιον!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Παιδια, οποιος χρειαζεται βοηθεια, εγω μπορω καμια φορα να ριξω μια ματια σε περιοχες κοντα μου (δεν εχω αμαξι...) θα παμε κι εμεις διακοπες αλλα φωναξτε και θα δουμε αν βολευει!
Μενω Καισαριανη/Βυρωνα, μπορω και Παγκρατι η καπου κεντρο η καπου που εχει μετρο/ηλεκτρικο...
τωρα θα'μαι μεχρι 15/7 Αθηνα...μετα παλι καποιες μερες απο 19 μεχρι 23/7... μετα θα ειναι απο περιπου 20/8 παλι. δεν ειναι πολλες μερες αλλα μπορει να βοηθησει καποιον!
Είναι φοβερό αυτό που κάνεις και παίρνω την πρωτοβουλία να προτείνω σε όλο το φόρουμ όταν κάποιος μένει κοντά και λείπουν διαφορετικές μέρες θα μπορεί ο άλλος να πηγαίνει να ταίζει τα γατάκια του..
Τι λέτε..Προυπόθεση να γνωρίζονται κάπως...
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπράβο σου,που παίρνεις τέτοια πρωτοβουλία!Όλο και κάποιον μπορεί να βοηθήσει!Παιδια, οποιος χρειαζεται βοηθεια, εγω μπορω καμια φορα να ριξω μια ματια σε περιοχες κοντα μου (δεν εχω αμαξι...) θα παμε κι εμεις διακοπες αλλα φωναξτε και θα δουμε αν βολευει!
Μενω Καισαριανη/Βυρωνα, μπορω και Παγκρατι η καπου κεντρο η καπου που εχει μετρο/ηλεκτρικο...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Παιδια, οποιος χρειαζεται βοηθεια, εγω μπορω καμια φορα να ριξω μια ματια σε περιοχες κοντα μου (δεν εχω αμαξι...) θα παμε κι εμεις διακοπες αλλα φωναξτε και θα δουμε αν βολευει!
Καλέ και εσύ Καισαριανή
Τελικά Παγκράτι Καισαριανή έχουμε μαζευτεί κάμποσες. Άντε το Φθινόπωρο που θα επιστρέψω να κανονίσουμε καφέ και όχι μόνο οι Καισαριανοπαγκρατιώτισσες όλοι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mukkie
Νεοφερμένο μέλος
Συμφωνω!! Ας κανονισουμε ενα ραντεβου να οργανωθουμε λιγακι, αν δεν εχετε προβλημα με μια (μικρη
) ολλανδεζα στην παρεα σας
υπαρχουν διαφορα θεματα που χρειαζονται προσοχη...Στην γειτονια μας πρεπει να πω οτι υπαρχουν αρεκτοι ζωοφιλοι...
φταιει το πρασινο που εχει! (Ακομα
)Παντως, ναι καλο θα ηταν να προσφερει οποιος μπορει την βοηθεια του...Ο, τι μπορει ο καθενας φυσικα!

Sia
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Συμφωνω!! Ας κανονισουμε ενα ραντεβου να οργανωθουμε λιγακι, αν δεν εχετε προβλημα με μια (μικρη) ολλανδεζα στην παρεα σας
υπαρχουν διαφορα θεματα που χρειαζονται προσοχη...
Στην γειτονια μας πρεπει να πω οτι υπαρχουν αρεκτοι ζωοφιλοι...φταιει το πρασινο που εχει! (Ακομα
)
Παντως, ναι καλο θα ηταν να προσφερει οποιος μπορει την βοηθεια του...Ο, τι μπορει ο καθενας φυσικα!![]()
Αλήθεια σε κάθε σπίτι υπάρχει και πιατάκι για τα αδεσποτάκια. Υπάρχει και η φιλοζωϊκή Όλγα Μάλλη που τα ταίζει. Υπάρχουν βέβαια και καλοθελητές.
mukkie
Νεοφερμένο μέλος
Που ειναι?? μ'ενδιαφερει πολυ!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
"Υπάρχει και η φιλοζωϊκή Όλγα Μάλλη που τα ταίζει. "
Που ειναι?? μ'ενδιαφερει πολυ!
Αν πας στην λεωφόρο εθν. Αντιστάσεως στην Καισαριανή στην αρχή μετά την φιλολάου έχει ένα pet shop που το έχει ο Αποστόλης ο οποίος είναι ταμίας της φιλοζωϊκής. Κάπου έχω και το τηλέφωνο. Θα στο βρώ να στο δώσω. Ξέρεις μαζεύουν μέχρι αποφάγια μας από ταβέρνες και πηγαίνουν στο βουνό να ταϊσουν τα αδέσποτα. Κάθε χρόνο στο δημαρχείο της Καισαριανής προς τα Χριστούγεννα έχουν και bazaar και με τα χρήματα που μαζεύονται πληρόνονται οι κτηνίατροι για τις στειρώσεις
Αυτή την στιγμή βρίσκομαι Ρόδο για δουλειά αλλιώς θα σου έλεγα να βρεθούμε να σου δείξωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool