Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πέρσι που πήρα τον ασπρόμαυρο.. 3 μηνών έπαθε δηλητηρίαση μέσα στο σπίτι. Έμενα σε διαμέρισμα 60τμ. Έχω φάει τον κόσμο και το μυαλό μου να δω ΤΙ θα μπορούσε να είχε φάει..
Κατέληξα σε 3
Η ήπιε, νερό απο την λεκάνη.. (δεν έχω κρεμαστό αποσμητικό.. )αλλά μπορεί να είχε μείνει χλωρίνη ή άλλο απορρυπαντικό...
Ήπιε ή έγλυψε το σκουπάκι... της λεκάνης...
Ή έφαγε απο το ψεύτικο Χριστουγεννιάτικο δέντρο...
Γενικά το μπάνιο είναι ΣΟΣ... μπορεί αν είναι μικρό, να πέσει και στην λεκάνη και να πνιγεί..

Είναι ένα μέρος γεμάτο με τοξικά...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Συνοψίζοντας, θα πω κι εγώ πως η καλύτερη λύση είναι να έρχεται κάποιος στο σπίτι για τάισμα, επιθεώρηση και ίσως και λίγο παιχνίδι με την μοναχοψιψίνα. Επιστρατεύεις φίλους, συγγενείς ή έμπιστους γείτονες!Ποιά είναι λοιπόν η καλύτερη λύση?![]()

Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα να πεσουν μεσα στη λεκανη οι δικοι μου οι χοντροι δε νομιζω. θα φρακαρουν τα κωλια τους!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς βασικά φεύγουμε κάθε ΣΚ και ο Βιβίκος μου ερχόταν πάντα μαζί μας και μάλιστα του άρεσε πολύ η απόδραση στην εξοχή. Αλλά επειδή εδώ και λίγο καιρό στο εξοχικό μας έχει κατσικωθεί η γάτα της πεθεράς μου και ο γατούλης μου δεν μπορεί με τίποτα να την ανεχτεί μένει μόνος στο σπίτι μας. Βέβαια πλέον φεύγουμε Σάββατο πρωί και απόγευμα Κυριακής είμαστε πίσω. Του αφήνουμε μπόλικο φαγάκι, νερό και είναι μια χαρά. Δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και δεν έχει κάνει και κάποια ζημιά
Σαββατοκύριακα και εμείς την αφήναμε μόνη της. Απλά όταν γυρνούσαμε σπίτι δεν μας άφηνε να απομακρυνθούμε για τις επόμενες 2-3 ώρες

Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
και μετά τρίβεται στα παπούτσια μας 
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ελπιζω συντομα να θελησει καποιος να οργανωσει υπηρεσία cat sitter και στην αθήνα
Asteri
Νεοφερμένο μέλος
Γενικά κάνουν διάφορα..ανεβαίνουν στο νεροχύτη του μπάνιου, παίρονουν βαμβάκι, μπατονέτες (οι αγαπημένες τους) και γενικά είναι αφηνιασμένες από τη φύση τους γι αυτό φοβάμαι στο ενδεχόμενο της ζημιάς...Εδώ κάνουν όταν είμαι εγώ εδώ άμα λείψω...Απ' την άλλη ο γατούλης μου είναι υπερβολικά φοβιτσιάρης...έχει και κινητική διαταραχή (τρέμουλο)..δεν είναι γάτος για να μένει πολύ μόνος του... Δε θα χα και πρόβλημα να τις παίρνω μαζί μου απλά έχω και ένα κουνέλι και είναι ταλαιπωρία όσο να 'ναι για όλη την οικογένεια...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ενω καποιος που αγαπαει τα ζωα και θα το κανει επαγγελμα του αυτο κανοντας τιποτα καλες τιμες για αρχη η αμα ειναι αδεσποτα η σε ορισμενες περιπτωσει ειναι πολύ πιο σιγουρο αν ο ανθρωπος ειναι καλος. Εγω πιστευω θα εξελιχθει αυτο σαν επαγγελμα κι εκει κι εδω ακομα και το dog sitter και καλο ειναι να γινι απο ανθρωπους που αγαπαν τα ζωα οντως κι οχι απο κανεναν εξυπνακια που θα το κοιταει εμπορικα το πραμα σαν κατι baby sitters της κακιας ωρας. Ενα καλο ξενοδοχειο γατας για αδεσποτα και για ρατσας θεωρω οτι χρειάζεται εξίσου.
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημερα,
ακομα μια φορα ειμαστε μπροστα στο γνωστο προβλημα του τι κανουμε με τα παιδια μας οταν εμεις θελουμε να παμε μερικες μερες καπου. Θα ηθελα την γνωμη σας για την δικη μας περιπτωση.
εχουμε 3 παιδακια στειρωμενα. 1 θυλικο και 2 αρσενικα (αδερφια). επισης εχουμε καμια 10αρια αδεσποτακια στον κηπο τα οποια φροντιζουμε. λογω του οτι μενουμε Λουτσα τα δικα μας τα αφηνουμε εξω απο το πρωι που παμε δουλεια μεχρι το απογευμα-βραδυ που γυρναμε. αυτο ειναι το προγραμμα τους.
το θεμα ειναι οτι θελουμε να παμε 7-8 μερες διακοπες τα Χριστουγεννα. Αλλες φορες τα βολευαμε με τους γονεις της κοπελας μου αφου απο κατω ειναι το εξοχικο τους. αλλα φετος δεν μπορουν να ειναι και ετσι εχουμε τις εξης λυσεις:
- να παμε για πρωτη φορα σε ξενωνα. περα απο το κοστος (περιπου 300ε) το οποιο ειμαιστε διατεθιμενοι να δωσουμε, θα ξερουμε οτι ειναι safe και θα βλεπουν κινηση απο ανθρωπους, θα ακουν αλλα ζωα. απο την αλλη λογω του τροπου ζωης τους μηπως φρικαρουν κλεισμενα για τοσες μερες σε ενα τοσο περιορισμενο μερος που δεν γνωριζουν? τα αδεσποτακια πες με μια ταιστρα ή με βοηθεια καποιου γειτονα θα ταιζονται.
- να τα αφησουμε ολες τις ημερες μεσα στο σπιτι και να πουμε στην κυρια που μας καθαριζει να ερχεται να τα ταιζει και να καθαριζει την αμμο τους. θα ειναι μεν στο γνωστο τους περιβαλλον αλλα μηπως φρικαρουν επι τοσες μερες μεσα και αφου δεν θα ερχονται και σε ιδιαιτερη επαφη με καποιον ανθρωπο?
τι λετε? ευχαριστω προκαταβολικα![]()
Συνήθως παίρνω μαζί μου και τις δυο γατούλες μου. Αν όμως αυτό δε γίνεται, πιστεύω καλύτερα να τα αφήσεις στο χώρο τους.
Αφησε ένα παράθυρο ανοιχτό να μπαίνει ήλιος (με κλεισμένα τα τζάμια να μη φυγουν) και ένα ακόμα με κλεισμένα παντζούρια αλλά ανοιχτά τζάμια, να μπαίνει φρεσκος αέρας.
Δεν πρέπει να βγουν έξω! Αν δεν είστε εσείς εκεί ίσως χαθούν και δε μπορέσουν να ξαναγυρίσουν!
Δε θα φρικάρουν, θα έχουν παρέα το ένα το άλλο.
Αν μπορείτε φορέστε μια παλιά πιτζάμα στον ύπνο σας για δυο-τρία βραδια κι αφήστε τη μετά πάνω στον καναπέ ή στ κρεβάτι. Αφήστε κι ένα ζευγάρι παλιές παντόφλες στο πάτωμα.
Ετσι θα έχουν τη μυρωδιά σας και θα τους λείπετε λιγότερο!
@ΙRO 88 αλλά κι όσοι παίρνετε τη γατα σας στο πλοίο: Μην την αφήνετε στο γκαράζ, πάρτε τη -μαζί με το κλουβί- στο κατάστρωμα ή στην καμπίνα(όπου θα είστε) Αν έχετε το βιβλιάριο υγείας, κανείς δε μπορεί να σας το απαγορέψει!
Οι γάτες μου εχουν ταξιδέψει με: αυτοκίνητο, πλοίο, λεωφορείο, τρενο, αεροπλάνο-μέχρι και στο πίσω καθισμα μοτοσικλέτας (στερεώνοντας φυσικά το κλουβι!!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Αλήθεια θα φύγετε το Πάσχα?Πόσες μέρες θα λείψετε και τι σκέφτεστε να κάνετε με τα γατούλια σας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Εγω θα φυγω για Πασχα και θα τα παρω μαζι μου.![]()
Ελαααααα δεν το πιστεύωωωωωωωωω

Εχεις να μαζέψεις και την σουρτούκω την κόρη σου που ..διάγει έκφυλον βίον εν Αθήναις και να την εκπαιδεύσεις στα μητρικά της καθήκοντα..

moukelis
Επιφανές μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ας ειναι εγκυος και θα την εκπαιδευσω μια χαρα.Σαν σουρτουκω κορη θα περασει πολλα χερια πριν καταφερει να φτασει σε μενα στο αεροδρομιο...Βικυυυυυυυ σε βλεπω,αν μου κλεψεις το παιδι μου σ'εφαγα!
...δεν με λένε...Βίκυ..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool