Διακοπές: Το γνωστό πρόβλημα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωραια πρεπει να ξερω το pet shop! ξερω πιο πανω μια κτηνιατρο καλη, μπορω να την ρωτησω. Φανταζομαι οτι ξερει κι αυτη... Εγω θα ηθελα να προσφερω την βοηθεια μου αν και δεν εχω παρα πολυ χρονο γενικα (Τωρα το καλοκαιρι εχω) αλλα ολο και κατι μπροει να γινει και βοηθεια ειναι βοηθεια... ολα βοηθανε θελω να πω!:up:

καλο θα'ταν γενικα να οργανωσουμε καποια στιγμη απο το forum να γνωριστουμε, γιατι οχι!εγω ανοιχτη ειμαι για κατι τετοιο!:D

Δουλεια στη Ροδο?? Κανα μπανακι κανεις κιολας?? Ελπιζω να εχεις λιγακι χρονο για να δροσιστεις:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια πρεπει να ξερω το pet shop! ξερω πιο πανω μια κτηνιατρο καλη, μπορω να την ρωτησω. Φανταζομαι οτι ξερει κι αυτη... Εγω θα ηθελα να προσφερω την βοηθεια μου αν και δεν εχω παρα πολυ χρονο γενικα (Τωρα το καλοκαιρι εχω) αλλα ολο και κατι μπροει να γινει και βοηθεια ειναι βοηθεια... ολα βοηθανε θελω να πω!:up:

καλο θα'ταν γενικα να οργανωσουμε καποια στιγμη απο το forum να γνωριστουμε, γιατι οχι!εγω ανοιχτη ειμαι για κατι τετοιο!:D

Δουλεια στη Ροδο?? Κανα μπανακι κανεις κιολας?? Ελπιζω να εχεις λιγακι χρονο για να δροσιστεις:hmm:

Μπα 2 μπάνια:) Πολύ τρέξιμο. Οι δουλειές αυτές στον τουρισμό έχουν πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καταλαβα...:( αντε καλο κουραγιο! κι ευχαριστω για τις πληροφοριες!:up: θα ξαναμιλησουμε!:)

Παιδια εγω μεχρι 10 μερες τα εχω αφησει και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Δεν αντιμετωπιζω προβλημα με τις διακοπες.

Ενδιαμεσα μια φιλη ηρθε και εσπασε το 10ημερο και αλλαξε την αμμο και το νερο. Και εβαλε φρεσκια τροφη.

Ειχα βαλει σε πολλα σημεια νερο και τροφη και αρκετα μερη με αμμο. Ολα υπολογισμενα σε σχεση με τις μερες που θα λειψει κανεις.

Δεν υπαρχει προβλημα, μην το φοβαστε. Μαζευω και οτι θεωρω επικινδυνο στο σπιτι, τους βγαζω τα λουρακια και ολα οκ:)

Help....!!! -Φροντίδα στις διακοπές

Δυστυχώς ήρθε και αυτό το καλοκαίρι και λέω δυστυχώς γιατί για να μπορέσω να κάνω διακοπές θα πρέπει πρώτα να βρω μία λύση για τα μωρά μου... βλέπετε έχω 7 μέσα στο σπίτι και μου είναι πολύ δύσκολο να τα αφήσω μόνα τους.
Ευτυχώς που βρήκα το υπέροχο αυτό site προκειμένου να με βοηθήσετε αν έχετε κάποια λύση. Έχουμε να φύγουμε τουλάχιστον 3 χρόνια... οι γονείς δεν μπορούν να βοηθήσουν και η γυναίκα που μας καθαρίζει δυστυχώς λείπει τον Αύγουστο.
Αν υπάρχει δυνατότητα σε κάποιον από εσάς να έρχεται κάθε μέρα να τα καθαρίζει και να τους αλλάζει νεράκι, θα ήθελα να με ενημερώσετε, εκτός αν έχετε κάποιον υπόψη σας που έχει εξυπηρετήσει και εσάς σε ανάλογη περίπτωση (πάντα με πληρωμή φυσικά) που θα μπορούσε να το αναλάβει.Βασική προϋπόθεση να αγαπάει τα ζώα και να ξέρει πως να τους συμπεριφέρεται... :)
Η περιοχή μου είναι ο Γέρακας.

Ευχαριστώ πολύ για το βήμα... και θέλω να ελπίζω πως θα έχω κάποια ανταπόκριση, τουλάχιστον κάποια λύση.

Καλωσήρθες, Renata.
Ρίξε μια ματιά εδώ. ;)

Thanx θα το δώ και θα πάρω και κάποια προσφορά.

Να 'σαι καλά :)

Ζητείται λύση!

Γεια σας!Ειμαι μια νεα γατομαμα και βρισκομαι μπροστα σε ενα διλημμα!Φευγουμε για διακοπες στο εξοχικο,θα λειψουμε 1 μηνα.Τι να κανω με το γατακι?Εδω υπαρχει η μαμα μου αλλα μου ειπε πως δυσκολευεται να τον προσεχει λογω δουλειας ενω εκει θα υπαρχουν κι αλλοι συγγενεις οι οποιοι δε ξερω πως θα αντιδρασουν(ειναι 4 διαμερισματα με κοινο κηπο).Να σας πω εδω πως το γατακι ειναι 3,5 μηνων,ζωηρουλης και ονομαζεται Λευκιππος.Καθε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη!:rolleyes:

Μετέφερα το thread που άνοιξες σε προϋπάρχον για το ίδιο θέμα.
Νομίζω ότι διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες θα βρεις απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες σου.
Δες επίσης και εδώ :)

Γεια σας!Ειμαι μια νεα γατομαμα και βρισκομαι μπροστα σε ενα διλημμα!Φευγουμε για διακοπες στο εξοχικο,θα λειψουμε 1 μηνα.Τι να κανω με το γατακι?Εδω υπαρχει η μαμα μου αλλα μου ειπε πως δυσκολευεται να τον προσεχει λογω δουλειας ενω εκει θα υπαρχουν κι αλλοι συγγενεις οι οποιοι δε ξερω πως θα αντιδρασουν(ειναι 4 διαμερισματα με κοινο κηπο).Να σας πω εδω πως το γατακι ειναι 3,5 μηνων,ζωηρουλης και ονομαζεται Λευκιππος.Καθε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη!:rolleyes:

Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα, και θα βρείς λύση..:):)

Επίσης, αυτό που θα κάνω ΕΓΩ που θα πάω και εγώ ένα μήνα στο χωριό μου, είναι απλά θα τον πάρω μαζι!! ;);)

Σας ευχαριστουμε πολυ!:)Αυτο θα κανουμε!Καλο καλοκαιρι και καλα να περασετε ολοι:up:

Γεια σας! Εχω μια γατα, την Σισσυ. Ειναι 9 μηνων, παρα πολυ χαδιαρα. Την εχω αφησει 2 φορες μονη της. Μια φορα για 2 μερες και πιο προσφατα για 4 μερες. Το προβλημα ειναι το εξης:

Την Παρασκευη θα φυγω για 5 μερες. Κανονικα θα την αφηνα ανετα 5 μερες μονη της με παρα πολυ φαγητο και νερο και θα ελεγα σε μια φιλη να ερθει να την δει 2 φορες, να της αλλαξει φαι, αμμο κλπ. Ομως, αφου επιστρεψω σπιτι μετα απο τις 5 μερες που προανεφερα, θα κατσω μια μερα και μετα θα χρειαστει να ξαναφυγω για καμια εβδομαδα. Αφ ενος λυπαμαι να την αφησω μονη της για τοσες μερες, εφ ετερου μετα τις 4 μερες που θα λειψω αρχικα, θα περασω μια μερα μαζι της, οποτε δεν ειναι οτι θα μεινει 12 συνεχομενες μερες μονη της.

Απο την αλλη,σκεφτομουν μηπως την επαιρνα μαζι μου τις 5 μερες. Θα παω στη Χιο με πλοιο (κανει 6 ωρες) και ελεγα μηπως την βαλω στο αυτοκινητο και την παρω μαζι μου με το κλουβακι της.

Τι με συμβουλευετε; Πιστευετε οτι θα ηταν προτιμοτερο να μην την ταλαιπωρησω με τις μετακινησεις και να την αφησω σπιτι 5 μερες και μετα απο 1 μερα διαλειμμα στο καπακι αλλη μια εβδομαδα; Η ειναι καλυτερη ιδεα να την παρω μαζι μου και μετα να την αφησω μονο 1 βδομαδα μονη της;; Ο μονος μου ενδιασμος ειναι πως εχω ακουσει οτι οι γατες δενονται με το περιβαλλον τους και φοβαμαι μηπως ειναι φοβισμενη εκει. Απο την αλλη θα ειμαι εγω μαζι της. Σε πανσιον δεν το σκεφτομαι καν. Εαν την παρω μαζι μου στο πλοιο και την αφησω μεσα στο αυτοκινητο στο γκαραζ τι πρεπει να προσεξω; Εαν την αφησω τοσες μερες μονη της θα στενοχωρηθει πολυ;

Ευχαριστω εκ των πρωτερων για τις απαντησεις σας.

Κι εμενα το ιδιο ζητημα με απασχολει...Θα φυγουμε για 6 μερες και εκεινη την περιοδο θα φυγουν και ολοι μου οι φιλοι οποτε μαλλον θα την παρω μαζι μου.Το ξερω οτι θα ταλαιπωρηθει αλλα δε γινεται να την αφησω εδω.Βρηκα κι ενα ξενωνα που δεχονται ζωα και ετσι η Leia θα κανει τις πρωτες της διακοπες στο Πηλιο!!
Επειδη ειναι η πρωτη φορα που το κανω αυτο(διακοπες με γατα) εχετε καμια συμβουλη να δωσετε?Εσεις οι εμπειροι...ΕΕΕΕ?Φανταστικοι γατογονεις???

Καλημερα!Μηπως ξερετε κανενα καλο ξενωνα?Εχω μια σιαμ γατα και δυστυχως δεν εχω κανεναν να την φροντισει οσο θα λειπω οποτε αναγκαστικα πρεπει να παει σε ξενωνα

Ερώτηση

θα πρέπει να φύγουμε για 4 μέρες ...δεν έχω κάποιον να αφήσω την γατούλα μου ...είναι 4 κ 30 ώρες ταξίδι ..θα πάμε με αμάξι και θα πρέπει να την πάρω μαζί μου... θα την ενοχλήσει το ταξίδι?? θα μείνουμε σε 2 όροφο σπίτι και θα έχει ένα μεγάλο δωμάτιο όλο δικό της..είναι μικρή και ελπίζω να προσαρμοστεί άλλωστε δεν θα την ενοχλήσει και κανένας..σκεφτόμουν να την πάω σε ξενοδοχείο αλλά δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη ...και μόνη σπίτι είναι πολλές οι μέρες...εσείς τι λέτε?????

Ρία, σύγχωνευσα το θέμα σου με ένα παλιότερο. Αφού δεν θα λείψεις πολύ, καλύτερα να αφήσεις τη γατούλα σου στο σπίτι. Αν διαβάσεις τις παλιότερες απαντήσεις, θα δεις ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Καλές διακοπές!:)

Weekend away

Γειά σας! Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την καλύτερη "τακτική" που θα μπορούσε ν' ακολουθήσει κάποιος εάν λείψει από το σπίτι για 2-4 μέρες.... Φαντάζομαι το να μεταφέρει μαζί του τις γατούλες του ίσως είναι εύκολο εάν η γάτα είναι μία εάν είναι όμως πολλές? Απ' την άλλη το ταξίδι μπορεί να είναι ψυχολογικά επίπονο για τις γάτες οι οποίες δεν έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι θα επιστρέψουν σε 2 μέρες σπίτι τους...
Η άλλη λύση είναι να μείνουν οι γατούλες στο σπίτι..Εκεί όμως πάλι υπάρχει ο παράγοντας του χρόνου: για πόσες μέρες λείπει ο γατογονιός? Σε περίπτωση που είναι μόνο 2 χρειάζεται να βρεθεί κάποιος να ταϊσει τις γατούλες ή η αντοχή τους δεν το επιβάλλει?
Εάν όμως το ταξίδι διαρκέσει περισσότερο φαντάζομαι συμφωνείτε όλοι ότι είναι απαραίτητο να βρεθεί άνθρωπος που θα προσέχει τις γάτες.. Στην απλούστερη περίπτωση ο γείτονας στον οποίο -για να μην τον επιβαρύνουμε- αναθέτουμε να βάζει απλώς φαγητό στις γατούλες μας. Όμως είναι το φαϊ αρκετό? Με άλλα λόγια δεν επηρεάζονται οι γάτες που δε θα δουν ανθρώπινη παρουσία για 4 μέρες? Δεν κάνουν ζημιές στο σπίτι?
Ποιά είναι λοιπόν η καλύτερη λύση?:hmm:

Εγώ που αφήνω τη γάτα μου μόνη της καμιά φορά (το περισσότερο που έμεινε μόνη της βέβαια ήταν 3 μέρες), είχε δώσει τα κλειδιά του σπιτιού η μαμά μου στη θεία μου και ερχόταν και την τάιζε! Είχε μόνιμα ξηρά τροφή στο πιάτο της, αρκετά μπολάκια νερό και μια παλιά μου μπλύζα που έχει την μυρωδιά μου επάνω για να μην νιώθει μόνη της!

Οι γάτες δένονται με το σπίτι.. Αν λοιπόν βρεθεί άνθρωπος να περνάει 1 φορά την μέρα, να καθαρίζει την άμμο, να αλλάζει το νερό και να βάζει φαγητό, δεν υπάρχει πρόβλημα.. και για αρκετές μέρες...

Το σπίτι σαν σπίτι θα πρέπει να είναι ασφαλές για τις γάτες έτσι και αλλιώς, είτε είμαστε, είτε δεν είμαστε. ;)

Δηλ. Απορρυπαντικά, φάρμακα, σαπούνια κλπ κλπ σε ντουλάπια, τουαλέτα κλειστή, καλώδια.. μαζεμένα, αντικείμενα που σπάνε σε βιβλιοθήκες να μην υπάρχουν.. κλπ κλπ:)

Julia, γιατι λες να ειναι κλειστη η τουαλετα? Τι κινδυνους εχει και δε τους εχω σκεφτει? παντα ανοιχτη την εχω..:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back