Διακοπών...Γατο-φωτο-μανία!

Φένια '72

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα.
"Γκαρσον, μια τρίχα στο πιάτο μου" αναφώνησε η μητέρα του Παρασκευά...
Και να μια γάτα κάτω απο το τραπέζι...και μια πιο δίπλα να νιαουρίζει μπροστά σε ένα πιάτο με μοσχομυριστές ψητές σαρδέλες για ένα τόσο δά κομματάκι...

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ απο τους φωτορεπόρτερ του my cat, αφιερωμένο στις πανέμορφες αυτές ψυχούλες που συναντάμε τυχαια ταξιδεύοντας...και περιδιαβαίνοντας σε δρόμους, σοκάκια και καλντερίμια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαιχτος ο τιτλος:up:

Αρχαιολογικο μουσειο Ερμουπολης

CIMG1364.JPG

CIMG1366.JPG

Μοναστηρι Πατμου

CIMG1276.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Γκαρσον, μια τρίχα στο πιάτο μου" αναφώνησε η μητέρα του Παρασκευά...
Και να μια γάτα κάτω απο το τραπέζι...και μια πιο δίπλα να νιαουρίζει μπροστά σε ένα πιάτο με μοσχομυριστές ψητές σαρδέλες για ένα τόσο δά κομματάκι...

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ απο τους φωτορεπόρτερ του my cat, αφιερωμένο στις πανέμορφες αυτές ψυχούλες που συναντάμε τυχαια ταξιδεύοντας...και περιδιαβαίνοντας σε δρόμους, σοκάκια και καλντερίμια...
εκτος απο φωτο ρεπορταζ μπορουμε να βαλουμε και ιστοριες με γατες απο τα ταξιδια μας ή θα μας σκισεις???:lol::lol::lol:

κι η Σεμελη στο φτωχικο μας στη Σαντορινη:rolleyes::lol::lol::lol:

semelisantorini.jpg

μαρη αυτη ειναι φωτογραφια για περιοδικο:up::up::up:
φανταστικη:up::up:

Και φυσικά εμεις μιλάμε για δρομάκια, στενοσόκακα κλπ κλπ και η κυρία Γιουλη μας...για Μουσεία και Μοναστηρια...Αντιλαμβάνεσθε βεβαιως βεβαιως περι ποίας ο λόγος...

Απαιχτη η Μαυρούλα Μοναστηρίου Γιουλάκιον!

μαρη αυτη ειναι φωτογραφια για περιοδικο:up::up::up:
φανταστικη:up::up:
εκει μπηκε το Σεμελιον...ή κατα αλλους Σιμωνη;):P:lol:ακομα το περιμενω να μου το στειλουν να το θαμαξω το κοριτσι μου:lol:
Φυσικα ειναι μονταζ ε? :P
Και φυσικά εμεις μιλάμε για δρομάκια, στενοσόκακα κλπ κλπ και η κυρία Γιουλη μας...για Μουσεία και Μοναστηρια...Αντιλαμβάνεσθε βεβαιως βεβαιως περι ποίας ο λόγος...

Απαιχτη η Μαυρούλα Μοναστηρίου Γιουλάκιον!
για τα μοναστηρια...Αδελφη "Θεολογια":rolleyes::lol: (το βαφτηστικον μου):redface::down::lol:

εκτος απο φωτο ρεπορταζ μπορουμε να βαλουμε και ιστοριες με γατες απο τα ταξιδια μας ή θα μας σκισεις???:lol::lol::lol:

Καλέ ναι...οτι θέλετε αν και τωρα που το σκεφτομαι μπορουμε να ανοιξουμε και χωριστό.
Αυτο να το μπουκώσουμε με φωτογραφίες να ειναι σουπερ αλμουμάκι με τα ανωνυμούλια μας μωρέ... Αν υπερτερούν οι φώτο τοτε ας κρατήσουμε ενα εννιαίο.

μαρη Βικυ ψαχνεις ευκαιρια να μας πεις για τους ¨"γατους" στις διακοπες που στην επεφταν? :lol:

εκει μπηκε το Σεμελιον...ή κατα αλλους Σιμωνη;):P:lol:ακομα το περιμενω να μου το στειλουν να το θαμαξω το κοριτσι μου:lol:
Φυσικα ειναι μονταζ ε? :P

για τα μοναστηρια...Αδελφη "Θεολογια":rolleyes::lol: (το βαφτηστικον μου):redface::down::lol:

Αν ξέρει κανεις λιγο απο φωτογραφια και ειναι παρατηρητικος φαινεται.
Τι με νοιάζει εμένα η Σαντορίνη όταν ποζάρει έτσι το Σεμελάκι (ή τελευταίως Σιμωνάκι)

Θεο τι ? Γκζντουπ!

επειδη δεν εχω φωτο τωρα που θα παω διακοπες θα κανω ενα ρεπορταζ και θα ερθω με υλικο.
τρεμε κοσμε τρεμε:lol::lol::lol:

επειδη δεν εχω φωτο τωρα που θα παω διακοπες θα κανω ενα ρεπορταζ και θα ερθω με υλικο.
τρεμε κοσμε τρεμε:lol::lol::lol:

Κι εγώ το ίδιο.
Ειμαστε που είμαστε τρελλοκομεια...τώρα θα γινουμε ΚΑΙ θέαμα...
Φαντάζεστε..; Οπου ξαποσταίνει γατούνι, να κι εμεις με μια ψηφιακή στο χέρι ως γατο-παπαρατσι :lol::lol::lol::lol::lol:
Αλλος για τη βάρκαααα μαςςςς...

Κι εγώ το ίδιο.
Φαντάζεστε..; Οπου ξαποσταίνει γατούνι, να κι εμεις με μια ψηφιακή στο χέρι ως γατο-παπαρατσι :lol::lol::lol::lol::lol:
κι οχι μονο:lol::lol::lol: εγω εχω παρει και frontline μαζι μου:lol::lol::lol: οποια καθεται θα την ψεκαζω κιολας:lol::lol::lol:

Η Niki έχει κάτι καταπληκτικες φωτογραφίες με τον γάτο της σε ξαπλώστρα:lol::cool:

Κι εγώ το ίδιο.

Ας αρχίσουμε από το τελευταίο της Σιμώνης
Εδώ ένας μπομπιράκος έοιμος να σαλπάρει
019-2.jpg

020-3.jpg

Εδώ μιά αρχοντική Σιάμ-αγκύρας
Εδώ αγνοήστε εμένα και δείτε το μικρούλι τιγράκι που με το αδερφάκι, τυπικό αγελαδί, ζεί σ'αυτό το εξοχικό σπιτάκι στην Χαλκιδική.
Μίλησα με την κυρία που μένει εκεί και τα έχει.:)
Συγνώμη που βγήκε κουνημένη η φωτό.:redface:
005-2.jpg

και εδώ στο διπλανό σπιτάκι μια γατούλα ξεκουράζεται στην περίφραξη
006-2.jpg

1207319886.jpg

αντε καλες διακοπες

Και επιτρέψτε μου σ'αυτό το θέμα να σας δείξω τους"επισκέπτες μας" εδώ που είμαι τώρα, δηλαδή στο χωριό.Πάντα έχω στην άκρη του οικοπέδου νεράκι και κροκετούλες οπότε έχουμε συχνά επισκέψεις.;)
Εδώ ο πανέμορφος αρσενικός τιγρέ-πορτακαλί που τον ταίζω εδώ και κανένα εξάμηνο-οκτάμηνο αλλά ακόμη δεν μ'αφήνει να τον πλησιάσω.:(
Ολες οι φωτό είναι με zoom ;)
004-1.jpg

και άλλη μία
005-3.jpg

και μιά τριχρωμούλα που μαε επισκέπτεται τελευταία
002-4.jpg

και άλλη μία
001-4.jpg

Ερχόνται και άλλα αλλά δεν προλαβαίνω να τα βγάλω όλα φωτό(είναι και πολύ φοβισμένα).:(Μάλλον κυκλοφόρησε φήμη στον γατόκοσμο του χωριού ότι προσφέρουμε δωρεάν σισίτιο και συρρέουν κατά κύματα τις νύχτες!;):lol:

Η Niki έχει κάτι καταπληκτικες φωτογραφίες με τον γάτο της σε ξαπλώστρα:lol::cool:

Αυτός Ελένα είναι ο δικός μου ο γάτος ο Αρης.;)Εχω και την Μυρτούλα "καμπίστρια" !;):P
Αν θέλετε τισ βάζω και εδώ!:P
Καλά είμαι ενελώς ψωνάρα με τα γατοπαιδιά μου!:redface::lol::lol:

Απο τη Λισσαβωνα τον Απριλη...
Δεν αντεξα να μη βαλω αυτη τη φωτο...
Ειναι σκυλακι ναι..δεν ειναι γατουλα...αλλα ζητιανευει:/:κρατωντας το τσαντακι για τα χρηματα...

CIMG3385.JPG

Αυτός Ελένα είναι ο δικός μου ο γάτος ο Αρης.;)Εχω και την Μυρτούλα "καμπίστρια" !;):P
Αν θέλετε τισ βάζω και εδώ!:P
Καλά είμαι ενελώς ψωνάρα με τα γατοπαιδιά μου!:redface::lol::lol:
Το ξέρω ότι είναι ο Αρης αλλά τι πειράζει κ αυτός γάτος σε διακοπές είναι:lol::lol::lol: Να τις βάλεις είναι φοβερές:up:
CIMG3385.JPG

Είναι η δεύτερη φορά που με κάνει να δακρύζω αυτή η φωτογραφία. Τι τραβάνε τα καημένα:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back