Διακοπών...Γατο-φωτο-μανία!

Τα γατιά της Μυκόνου είναι απίστευτα!!Φουντωτά και καλοθρεμμένα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC02991.jpg
    DSC02991.jpg
    303,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC02975.jpg
    DSC02975.jpg
    361,4 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC02988.jpg
    DSC02988.jpg
    195,9 KB · Εμφανίσεις: 35
Σέ ένα κατάστημα με σουβενίρ στην Πλάκα...
DSC00004.jpg

DSC00002.jpg

DSC00001.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ, υπήρχε τόσο ωραίο θεματάκι και γω το πήρα χαμπάρι τώρα? Ποτε δεν ειναι αργα...

Δειτε, λοιπόν, φωτό από γατούλες που συνατησα στο ταξιδι μου στην Ιαπωνια το 2006!

Αυτό το γατουλίνι συχναζε στην αυλή ναού στο Kyoto. Οι γατουλες εκει λατρευουν τους ναούς, καθως οι υπευθυνοι των ναων τις εχουν στα πουπουλα και επιπλεων χαιρονται τους θαυμασιους κήπους τους....

HPIM0358.jpg

Μια φανταστική γατουλίνα που συνάντησα στο χωριο Gotenba, στους πρόποδες του ορους Fuji...

HPIM0303.jpg

HPIM0304.jpg

Αυτη η θαυμασια γατουλίνα ειχε βρει το τελειο σπίτι....μεσα σε ενα "εικονοστασι", σε μια γειτονια στο Tokyo! Η γριουλα που φροντιζε το εικονοστάσι, φροντιζε επίσης και τη γατούλα σαν τα ματια της, καθως της ειχε μεσα στο εικονοστασι το κρεβατάκι της και όλα τα κομφόρ. Συναντήσαμε και τη γριουλα, που ήταν πραγματικα το ιδιο γλυκια με τη γατουλα της...

HPIM0265.jpg

DSCF1934.jpg

HPIM0267.jpg

Οι φωτό αυτού του υπεροχου γατουλίνου τραβηχτηκαν μεσα από τραινο, πηγαινοντας προς Gotenba...

DSCF2139.jpg

DSCF2135.jpg

Απιστευτο σιαμεζούλι που συναντησα στη Nara...

DSCF1776.jpg

DSCF1779.jpg

Γουργουριστό ταρταρουγίνι που χουχούλιασα, επισης στη Nara...

DSCF1707.jpg

Και ενας φοβερος σκυλακος που βρισκοταν σε κατάστημα με παραδοσιακή γραφική ύλη για λάτρεις της καλλιγραφίας, στη Nara...

HPIM0075.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ, υπήρχε τόσο ωραίο θεματάκι και γω το πήρα χαμπάρι τώρα? Ποτε δεν ειναι αργα...

Δειτε, λοιπόν, φωτό από γατούλες που συνατησα στο ταξιδι μου στην Ιαπωνια το 2006!

Αυτό το γατουλίνι συχναζε στην αυλή ναού στο Kyoto. Οι γατουλες εκει λατρευουν τους ναούς, καθως οι υπευθυνοι των ναων τις εχουν στα πουπουλα και επιπλεων χαιρονται τους θαυμασιους κήπους τους....

HPIM0358.jpg

Μια φανταστική γατουλίνα που συνάντησα στο χωριο Gotenba, στους πρόποδες του ορους Fuji...

HPIM0303.jpg

HPIM0304.jpg

Αυτη η θαυμασια γατουλίνα ειχε βρει το τελειο σπίτι....μεσα σε ενα "εικονοστασι", σε μια γειτονια στο Tokyo! Η γριουλα που φροντιζε το εικονοστάσι, φροντιζε επίσης και τη γατούλα σαν τα ματια της, καθως της ειχε μεσα στο εικονοστασι το κρεβατάκι της και όλα τα κομφόρ. Συναντήσαμε και τη γριουλα, που ήταν πραγματικα το ιδιο γλυκια με τη γατουλα της...

HPIM0265.jpg

DSCF1934.jpg

HPIM0267.jpg

Οι φωτό αυτού του υπεροχου γατουλίνου τραβηχτηκαν μεσα από τραινο, πηγαινοντας προς Gotenba...

DSCF2139.jpg

DSCF2135.jpg

Απιστευτο σιαμεζούλι που συναντησα στη Nara...

DSCF1776.jpg

DSCF1779.jpg

Γουργουριστό ταρταρουγίνι που χουχούλιασα, επισης στη Nara...

DSCF1707.jpg

Και ενας φοβερος σκυλακος που βρισκοταν σε κατάστημα με παραδοσιακή γραφική ύλη για λάτρεις της καλλιγραφίας, στη Nara...

HPIM0075.jpg

Τι υπέροχα γατουλίνια !!!:inlove::inlove::inlove:
Τι ωραία είναι να διαβάζεις ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν, σέβονται και φροντίζουν τις γάτες!!!:clapup::clapup::clapup:
Να κάνω και μια ερώτηση είδες ιαπωνική με "κοντή ουρά";;;:)

Ιαπωνική-μπόμπτέηλ δεν ειχα συναντήσει στο δικό μου ταξίδι.

Βρηκε ομως ο κολλητος μου που πηγε ξανά φετος! Οπότε θα του ζητησω φωτο και θα τις βάλω οπωσδηποτε!

Λοιπόν, εδώ είναι στη Λευκαδα φέτος μία κυρία που ήταν έτοιμη να αραδιάσει μερικά αδεσποτάκια στα στενά της πόλης του νησιού...
DSC00202-2.jpg

Εδώ είναι ο Λουλούκος στην Ανδρο, τρομερά παιχνιδιάρης και ομιλητικότατος :)
DSC00231-1.jpg

DSC00232.jpg

Και εδώ είναι ένας κυριούλης που μου έκανε παρέα στο θερινό σινεμά Αίγλη πριν λίγες μέρες και ήθελε χάδια :)
IMG093.jpg

Με συγχωρείται ο Λουλούκος αδέσποτος είναι γιατί τον θέλω τώρααααααα:worry:

Όχι όχι, δεν είναι. Είναι οικόσιτος και έχει και μιά μεγάλη χάντρα στον λαιμό!!! :) :) :) :) :)
Απλά κόβει βόλτες στα στενά εκεί μέσα.

Όχι όχι, δεν είναι. Είναι οικόσιτος και έχει και μιά μεγάλη χάντρα στον λαιμό!!! :) :) :) :) :)
Απλά κόβει βόλτες στα στενά εκεί μέσα.

Πέστο χρυσέ μου είπα και εγώ πως και δεν τον έχουν τσιμπήσει :)

Ουρανία μου άν ήταν έτσι, θα τον είχα πάρει και θα έτρεχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λουτρο,νοτια Κρητη,δημος Σφακιων.

Ειναι ενα λιμανακι ολο κι ολο που εχουν χτισει ξενοδοχεια και πηγαινει καποιος μονο με φερρι μποτ.
Το χειμωνα ερημωνει εντελως αλλα για να υπαρχουν τοσες καλοθρεμενες γατες σημαινει πως πηγαινουν ψαραδες και ντοπιοι και τις ταιζουν.Τις αγαπουσαν παντως ιδιαιτερα,πολλοι τις αφηναν να μπαινουν και στα μαγαζια.
Καθησαμε 2 μερες και ηταν αδυνατον να φωτογραφισω ολες τις γατες,υπηρχαν πραγματικα παρα πολλες!

100_3354.jpg

100_3356.jpg

100_3357.jpg

100_3358.jpg

100_3379.jpg

100_3400.jpg

100_3403.jpg

100_3404.jpg

100_3405.jpg

Πανεμορφος....
100_3419.jpg

100_3420.jpg

100_3421.jpg

100_3485.jpg

100_3479.jpg

Καλοκαγαθος σουπερ χαδιαρης πορτοκαλι αρλεκινος! Τελικα τα αρλεκινακια το'χουν...
100_3484.jpg

100_3487.jpg

100_3490.jpg

100_3491.jpg

100_3493.jpg

100_3501.jpg

100_3506.jpg

100_3505.jpg

Θελω να βαλω κ εγω αλλα δεν βρισκω πως... :(

Αυτο το κουκλακι ηταν στη Ρωμη στο ζωολογικο κηπο :)

Συνημμένα

• 20380_1299542003330_1073799849_936853_530523_n.jpg
    20380_1299542003330_1073799849_936853_530523_n.jpg
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 52
Ιταλική φινέτσα!

χεχεχε ναι αυτο ελεγα κ εγω που να την εβλεπες να περπαταει! Ιδια η Beloutsi! :P:D

Σαν τις ελληνίδες, τίποτα.....(καλές όμως και οι ιταλίδες) :) :) :) :) :) :)

Αυτο εδω το μαναρι εκανε βαρελακια στο Giethoorn της Ολλανδιας :inlove:
P1300052.jpg

Πού είναι αυτό το .... Giethoorn?

Πού είναι αυτό το .... Giethoorn?

Στην Ολλανδια λεμε καλε! Ειναι μια κωμοπολη, χωρις δρομους, με καναλια (χωρις την μποχα της Βενετιας), με ξυλινα σπιτακια, γεφυρουλες, παπιτσες και κυκνους, και μπολικο πρασινο :) Δες εδω φωτο!

πανεμορφο!!!!!!:inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back