Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος
Τώρα μπερδεύτηκα

Subject to change
e-steki.gr Founder
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι θα πει το δίνεις στη φιλοζωική ή το ξαναφήνεις εκεί που το βρήκες; Είμαστε σοβαροί; Αυτό είναι ακόμη πιο σκληρό απ' το να το άφηνες στην τύχη του.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ήμαστε ορφανά και μας το έκαναν, πώς θα μας φαινόταν αλήθεια; Ως ανεπιθύμητοι, ίσως; που θα μεγάλωνε την επιθετικότητα και την αντικοινωνικότητά μας κατά πολύ; Για σκεφτείτε το...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω απόλυτη άποψη σ' αυτό: εάν δεν μπορείς να του προσφέρεις το δικό ΣΟΥ σπίτι, το αφήνεις στην τύχη του. Μόνο μια φορά στη ζωή μου πήρα γατάκι από το δρόμο, κι αυτό γιατί ήξερα κάποιον που ήθελε. Το πήρα, του έβαλα παρασιτοκτόνο σκόνη, το πήγα στον κτηνίατρο για εξετάσεις, του έκανα εμβόλια και το πήγα στο νέο του σπίτι. Έχουν περάσει 6 χρόνια έκτοτε, και ζει ευτυχισμένο -- και παχουλό.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχώς που δεν βρήκα ποτέ αυτό το κάθαρμα γιατί θα τον είχα σκίσει. Πριν από μία-μιάμιση εβδομάδα είδα στην Ηγουμενίτσα, δίπλα στο σπίτι ενός φίλου μου μια γάτα σκοτωμένη. Αίματα όμως δεν έβλεπα. Αμέσως ψιλιάστηκα τι γινόταν. Με ένα κλαδί την γύρισα από την άλλη και όντως δεν υπήρχαν πουθενά αίματα, ούτε φαινόταν χτυπημένη από αυτοκίνητο ή δαγκωμένη από σκύλο. Μόλις το είδα αυτό κόντεψα να σπάσω ότι υπήρχε μπροστά μου. Ευτυχώς δεν έχω πετύχει μπροστά μου κανέναν να κακομεταχειρίζεται ζώο. Εάν τύχει ποτέ θα τον σκίσω, θα τον σκοτώσω. Μπορεί αυτά τα τελευταία να ακούγονται λίγο τρελά ή παράλογα αλλά συγγνώμη, δεν πρόκειται ποτέ να χαριστώ σε τέτοιο κάθαρμα. Γιατί όποιος κακομεταχειρίζεται τα ζώα για εμένα είναι το μεγαλύτερο κάθαρμα και εύχομαι σε όσους το κάνουν να πάθουν τα ίδια και χειρότερα.Υ.Γ.
Πριν λίγα χρόνια η μάνα μου πέτυχε στον δρόμο μας ένα καθίκι το οποίο κέντραρε με το αυτοκίνητό του μια γάτα. Πάει η μάνα μου και του λέει "Δεν ντρέπεσαι ρε να κεντράρεις το γατί για να το σκοτώσεις;" Μόλις του το είπε αυτό η μάνα μου κατέβασε το κεφάλι του και έφυγε. Μου είπε μετά η μάνα μου ότι ήταν κοστουμαρισμένος... Εάν ήμουν μπροστά εκείνη την ώρα θα τον είχα τσακίσει, σε τέτοιους τύπους δεν χαρίζομαι ποτέ...
Subject to change
e-steki.gr Founder
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Και πολύ καλά κάνεις. Με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη η απόψεις σου. Αν ήμουν νομοθέτης σε κάτι τέτοια καθίκια θα επέβαλλα ισόβια. Να δούμε μετά, θα τολμάει να κάνει κάτι τέτοιο κανεις;;
Ισόβια πραγματικά όμως, όχι να βγουν μετά από 25 χρόνια... Και μια μικρή διόρθωση: δεν είναι η απόψεις σου , είναι οι απόψεις σου!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ουπς! Εκ παραδρομής!Αρχική Δημοσίευση από dimangelid:Ισόβια πραγματικά όμως, όχι να βγουν μετά από 25 χρόνια... Και μια μικρή διόρθωση: δεν είναι η απόψεις σου , είναι οι απόψεις σου!

Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος
Εμάς θυμάμαι όποτε μας τύχαινε τέτοιο περιστατικό πάντα(*) πηγαίναμε το ζωάκι σε μέρος που ξέραμε ότι θα το φροντίσουν (είναι κάποιοι που τα'ί'ζουν τα αδέσποτα). Θα ήθελα να είχαμε κάνει κάτι παραπάνω, αλλά αντικειμενικά νομίζω πως δε μπορούσαμε
(*)εξαιρείται η πρώτη φορά, οπότε αποκτήσαμε και τη σκυλίτσα μας!

ladycat
Διάσημο μέλος
κακο αυτο μηπωσ θα επρπε να μετακομισεις μακρια απο αυτη την γυναικα γιαυι η δικια μου η πεθερα λεει οτι με τοσα γατια δε προκειτε να κανω παιδι κ οτι θα ηταν καλυτερο να τα αμολυσουμε καπου μακρια κ της ειπα οι ειναι αλυτερα να μηνκανω παιδι γιατι αμα της μοιασει στο χαρακτηρα καηκα

Subject to change
e-steki.gr Founder
Xαχαχαχα σωστήηη!!! Καλά της είπες!!Αρχική Δημοσίευση από ladycat:κακο αυτο μηπωσ θα επρπε να μετακομισεις μακρια απο αυτη την γυναικα γιαυι η δικια μου η πεθερα λεει οτι με τοσα γατια δε προκειτε να κανω παιδι κ οτι θα ηταν καλυτερο να τα αμολυσουμε καπου μακρια κ της ειπα οι ειναι αλυτερα να μηνκανω παιδι γιατι αμα της μοιασει στο χαρακτηρα καηκα![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν μένω κοντά της, 8 ώρες μακριά μένω. Απλά μένει ο φίλος μου μαζί της αναγκαστικά και όποτε πηγαίνω να τον δω μένω κι εγώ στο σπίτι τους

Ευτυχώς είναι προσωρινή αυτή η κατάσταση, σε 1,5 χρόνο μάλλον δεν θα την βλέπω ποτέ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool