Εδώ τσακωνόμαστε!

καταρχας καρφωθηκες που τρως κρουασαν:lol::lol::lol:
κατα 2ον ναι και αυτα ανακυκλωνονται, εξαλλου μπορεις να το δεις σε καθε συσκευασια απο πισω, εχει το ειδικο σημα αν ανακυκλωνεται, δε χρειαζεται να τσακωνεστε μαρη, εχουν προβλεψει αλλοι για αυτο:lol::lol::lol:
αφού μου λείπει...σοκολάτα?να μη φάω?
Ε όχι και αυτή τη χαρά της οικογένειας θα μας κόψουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ γιατί κάθε μέρα μαλώνω με τον άντρα μου.Στην ανακύκλωση πάει οτιδήποτε δε λιώνει?π.χ. το περιτύλιγμα από το κρουασάν που θα πάει ή μόνο χαρτι,πλαστικό, αλουμίνιο?
στην ανακυκλωση πανε ολα αυτα..πλαστικο γυαλι,αλουμινιο,χαρτι...με την προυποθεση οτι οι συσκευασιες ειναι σχετικα καθαρες...ξεπλημενες δηλαδη...για παραδειγμα,αν βαλεις κουτι η μπουκαλι απο γαλα η απο χυμο,ΠΡΕΠΕΙ να το εχεις πρωτα ξεπλυνει..αλλιως παει στραφι ολος ο καδος...επισης ποτε δεν ριχνουμα τα απορριματα της ανακυκλωσης μαζι με τις πλαστικες σακουλες...αλλα παντα τις αδειαζουμαι........:)
επισης δεν ριχνουμε ποτε φαγωσιμα πραγματα.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλιστα κυρία θα το γράψω 100 φορές να το θυμάμαι..στον τοίχο της κουζίνας να το βλέπει κ ο άλλος...:mad::lol::lol::lol:

στην ανακυκλωση πανε ολα αυτα..πλαστικο γυαλι,αλουμινιο,χαρτι...με την προυποθεση οτι οι συσκευασιες ειναι σχετικα καθαρες...ξεπλημενες δηλαδη...για παραδειγμα,αν βαλεις κουτι η μπουκαλι απο γαλα η απο χυμο,ΠΡΕΠΕΙ να το εχεις πρωτα ξεπλυνει..αλλιως παει στραφι ολος ο καδος...επισης ποτε δεν ριχνουμα τα απορριματα της ανακυκλωσης μαζι με τις πλαστικες σακουλες...αλλα παντα τις αδειαζουμαι........:)
επισης δεν ριχνουμε ποτε φαγωσιμα πραγματα.......
Η ναιλον σακουλα πετιεται στον μπλε καδο?? Τα χαρτια της τουαλετας και της κουζινας?:hmm: Ή μονο τα χαρτια τετραδιου?

Η ναιλον σακουλα πετιεται στον μπλε καδο?? Τα χαρτια της τουαλετας και της κουζινας?:hmm: Ή μονο τα χαρτια τετραδιου?

απο οτι ξερω οι ναυλον σακουλες πετιουνται οταν ειναι ανακυκλωσιμες..αλλα για αυτο δεν ειμαι σιγουρη....τα βρωμικα χαρτια της κουζινας και της τουαλετας ΠΟΤΕ!!!!!!!!!
οτιδηποτε εχει βρωμια που μπορει να δημιουργησει βακτηρια δεν τα πεταμε στους καδους ανακυκλωσης...:)

κατα τα αλλα καλα?:hmm:
αχ μωρε μελ, υπομονη...........:cool:

Κατά τα άλλα καλά Ιωάννα μου :)
Απλά απογοητεύομαι με τους ανθρώπους...
από την άλλη, είναι καλό που είμαι συνέχεια απασχολημένη,γιατί ξεχνιέμαι :/:

Αρμαγεδδών....
( Έρχεται τσουνάμι... σεισμός, πλημμύρα, πανσέληνο και έκλειψη..μαζί με ανάδρομο Ερμή???)

Κάτι δεν πάει καλά... με τους ανθρώπους και με τα ζώα...
με τους ανθρώπους ΚΑΜΙΑ επικοινωνία... άσπρο λες, μαύρο καταλαβαίνουν... για ΟΥΓΚ... καταστάσεις....

Τα ζώα (για τα δικά μου) 4 μέρες τώρα, έχουν σεληνιαστεί... Οι άγγελοι μου τα βουτυρόπαιδα, έχουν αρχίσει τους τσαμπουκάδες, και τα αντριλίκια... οι Λούληδες...:down: Δεν ξέρω να λυθώ στα γέλια... ή να προβληματιστώ...

Κάτι γριές θηλυκές, έχουν γίνει στρίγκλες...

Μόνο η νεολαία ακόμα είναι στα φυσιολογικά.. και ο Κίκης που είναι σχιζοφρενής έτσι και αλλιώς...:|

Η Λου καταστρέφει τα πάντα..(δικαιολογημένα, γιατί βρέχει συνέχεια, και βαριέται..):redface:
Και οι χελώνες, δεν λένε να πέσουν για ύπνο...:mad:

ΟΥΓΚ...

Αυτά, είπα να γκρινιάξω λίγο....
Καλημέρα...:redface:

Είχα ημικρανία χθες και προχθές, σήμερα μου το γύρισε σε πονοκέφαλο..Εχω σκυλοβαρεθεί τον τελευταίο μήνα που είμαι άνεργη να πηγαίνω σε συνεντεύξεις που δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτά που λένε στις αγγελίες..:mad::mad:Κάτι πρέπει να παίζει τις τελευταίες μέρες και επηρεάζει την διάθεση μου..Ουφ!!είχα αρκετο καιρό να γκρινιάξω!!:)

Α ρε...Julia...κουράγιο.:(
Δώσε και ένα μεγάλο μουσουδοφιλάκι στον Βασιλιά-Κίκη:kiss::rolleyes:
του οποίου έχεις...χρόνια να βάλεις καμιά φωτό...μην ξεχνιόμαστε;):mad:

Undertow καλή επιτυχία στις συνεντεύξεις....:D

Καλημέρα!

Μπορώ να γκρινιάξω και εγώ λίγο μιας και έχω τόσο καιρό να το κάνω?? Εδώ μέσα τουλάχιστον!

Έχω άδεια και δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ να κάνω. Όλοι οι άλλοι δουλέυουν! Πήγα σπίτι των γονιών μου και με κολλήσαν συνάχι άρα εκ των πραγμάτων πλέον ΔΕΝ μπορώ να βγαίνω έξω για να γίνω καλά! Και ο καιρός εδώ είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!! :mad:

Χώρισα με τον δικό μου και αντί να πω "πάμε γι'αλλα" ή έστω ένα "άει σιχτίρι" βρε παιδί μου κάθομαι και χτυπιέμαι και αναρωτιέμαι "μα γιατί?". (μας λείπει ένα μπαρμπαδέλι που αυτομουτζώνεται άρα θα αρκεστώ σ'αυτό :down: ) Έχω ακούσει του κόσμου τις συμβουλές απο τους φίλους μου απο "ρε Θένια ο τύπος ήταν πολύ ανώριμος για σένα", μέχρι "Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Πάμε γι'αλλα" αλλά εγώ τίποτα. Ξεστραβόνομαι? Μπααααα!!! Εκεί εγώ κολλημένη! Να χτυπιέμαι ακόμα με το "γιατί". (αυτό το μπαρμπαδάκι που αυτομουτζώνεται είναι ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ τελικά).

Οικονομικά είμαι ΆΘΛΙΑ!!! Ξέρω ξέρω όλος ο κόσμος αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!! :mad:

Το σπίτι μου έχει λιγότερα έπιπλα απ'όταν ήμουν φοιτήτρια!!! Ζω μ'ένα στρώμα στο πάτωμα και 2 ντουλάπες!! (είμαι προνομιούχα δεν έχω μόνο 1) :down:

Θέλω να κατέβω αθήνα στην έκθεση αλλά λεφτά για εισητήρια και ξενοδοχείο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και η κολλητή μου που θα με φιλοξενούσε πήρε ένα σκυλάκι και τρέμει το φιλοκάρδι της στην ιδέα να κάνει η δικιά μου χου στο μικρό της σκυλάκι. Άρα έχω μείνει άστεγη άρα δεν μπορώ να πάω. :/:

Στην δουλειά ήμουν απο τον Φεβρουάριο ως 1 Οκτώβρη 4ωρη. Απο 1 Οκτώβρη με κάναν 6ωρη. Ακόμα φυσικά δεν έχω πληρωθεί για Οκτώβρη. Πείτε μου λοιπόν που να κάνει περικοπές και να μειώσεις τις δαπάνες ΑΠΟ ΤΑ 380 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΩΣ ΤΩΡΑ???? :mad::mad::mad: Άντε τώρα που θα γίνουν ίσως 550 να δούμε μπας και δούμε χαίρι! :down:

Η δουλειά μου είναι χάλια!!! Ζω σ'ενα πολύ έντονο περιβάλλον του στυλ βούλωστο και κάνε ότι σου λένε. Καλά παντού έτσι είναι. Αλλά εγώ είμαι μεταξύ σκύλας και χάρυβδης. Διότι είμαι υπάλληλος γραφείου αλλά δουλέυω σε κατάστημα. Αλλά δεν υπάγομαι στο κατάστημα αλλά είμαι διοικητικό στέλεχος των κεντρικών της αλυσίδας. Η διευθύντρια μου δεν είναι η προισταμένη μου. Η προισταμένη μου είναι στα κεντρικά. Παρόλα αυτά η διευθύντρια μου στο κατάστημα δεν πάυει να είναι διευθύντρια και εγώ υφισταμένη της. Άλλες τακτικές θέλει να ακολουθήσει η διευθύντρια άλλες θέλουν τα κεντρικά (εν ολίγοις η προισταμένη). Κάνε αυτό λεει η διευθύντρια μην το κάνεις λέει η προισταμένη. Σκασίλα μου το τι λένε αυτοί λέει η διευθύντρια, αν ξαναγίνει αυτό θα γίνει απόλυση λένε τα κεντρικά. Δικιά μου απόλυση φυσικά όχι της διευθύντριας. Άααααα δεν έχει σημασία που αυτοί δεν μπορούν να βρουν τρόπο συνεννόησης. Είναι δικιά μου ευθύνη να γίνουν τα πράγματα όπως "πρέπει". Και να πατήσω έγω πόδι με την διευθύντρια στο δικό ΤΗΣ μαγαζί!!! Είναι σοβαροί αυτοί απο τα κεντρικά θ'αναρωτηθείτε? Όχι θα σας απαντήσω εγώ. Παρόλα αυτά το έκανα το κέφι τους. Πήγα και μίλησα στην διευθύντρια και της είπα το και το είπαν τα κέντρικα. Αυτά πλέον επιτρέπεται να κάνω στην δουλειά και αυτά όχι. Γιατί αν μπει καμιά επιθεώρηση εργασίας (που γίνεται συχνά πυκνά) και με πιάσει θα φάμε πρόστιμο. Και τα κεντρικά το είπαν ξεκάθαρα στο σεμινάριο που μας έκαναν. "Αν βρεθεί πάλι καμιά έξω απο το γραφείο της μέσα στο κατάστημα να τρέχει για άλλες δουλειές θα απολυθεί ΑΜΕΣΩΣ. Και αν σας βρει επιθεώρηση εργασίας και φάει το μαγαζί πρόστιμο θ'απολυθείτε. Όχι η διέυθυνση που σας ανάγκασε να κάνετε τις δουλειές αλλά εσείς." Ίδρωσε το αυτάκι της διευθύντριας? Όχι θα σας απαντήσω. "Ας φάνε και κάνα πρόστιμο να καταλάβουν ότι όλα σ΄ένα κατάστημα δεν μπορούν να γίνουν όπως αυτοί τα θέλουν. Να μας εγκρίνουν περισσότερο προσωπικό". Το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του προστίμου θα είναι να μείνω χωρίς δουλειά εγώ δεν την ένοιαξε καν....Και για πείτε μου τώρα? ΕΓΩ τι πρέπει να κάνω?????? :mad::mad::mad:

Αχ τα νέυρα μου ψυχωτικιά θα καταντήσω δεν γίνεται......:(

αν δεν 'εψαχνα δουλειά τον τελευταίο μήνα για να δω με τα ίδια μου τα μάτια τι παίζει θα σου έλεγα να ψάξεις κάτι άλλο..Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα..Σε παίρνει να αδιαφορείς σε εντολές της διευθύντριας που δεν αφορούν το κομμάτι σου?

αν δεν 'εψαχνα δουλειά τον τελευταίο μήνα για να δω με τα ίδια μου τα μάτια τι παίζει θα σου έλεγα να ψάξεις κάτι άλλο..Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα..Σε παίρνει να αδιαφορείς σε εντολές της διευθύντριας που δεν αφορούν το κομμάτι σου?

Το ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα αλλιώς δεν θα γκρίνιαζα. Θα έψαχνα απλά για άλλη δουλειά. Όχι δεν με παίρνει δυστυχώς να κάνω κάτι τέτοιο. Όταν η διευθύντρια μου λέει "βγες στο μαγαζί και κάνε απογραφή" κάτι που φυσικά δεν είναι στις αρμοδιότητες μου, εγώ δεν μπορώ να γυρίσω και να της πω οτι δεν το κανω. Μπορεί να μην υπάγομαι στο κατάστημα αλλά μην ξεχνάμε ότι εκεί μέσα δουλέυω. Από την άλλη η σύμβαση μου είναι "υπάλληλος γραφείου". Επειδή η δουλειά μου είναι ν'ασχολούμαι με επιθεώρηση και νόμους (κάτι ψιλά πάνω στο εργατικό δίκαιο), εγώ δεν επιτρέπεται να κάνω τίποτα εκτός γραφειοκτρατίας. Εν ολίγοις να βγω απο το γραφείο. Η απογραφη που περιλαμβάνει το να τρέχω στο μαγαζί και στην αποθήκη να βρίσκω προιόντα και να τα καταμετρώ είναι μεγάλο "ΟΧΙ" για τις αρμοδιότητες μου. Αν με πιάσει η επιθεώρηση καήκαμε. Της το είπα. Γέλασε. Απο κει και πέρα ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? :/:

Το ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα αλλιώς δεν θα γκρίνιαζα. Θα έψαχνα απλά για άλλη δουλειά. Όχι δεν με παίρνει δυστυχώς να κάνω κάτι τέτοιο. Όταν η διευθύντρια μου λέει "βγες στο μαγαζί και κάνε απογραφή" κάτι που φυσικά δεν είναι στις αρμοδιότητες μου, εγώ δεν μπορώ να γυρίσω και να της πω οτι δεν το κανω. Μπορεί να μην υπάγομαι στο κατάστημα αλλά μην ξεχνάμε ότι εκεί μέσα δουλέυω. Από την άλλη η σύμβαση μου είναι "υπάλληλος γραφείου". Επειδή η δουλειά μου είναι ν'ασχολούμαι με επιθεώρηση και νόμους (κάτι ψιλά πάνω στο εργατικό δίκαιο), εγώ δεν επιτρέπεται να κάνω τίποτα εκτός γραφειοκτρατίας. Εν ολίγοις να βγω απο το γραφείο. Η απογραφη που περιλαμβάνει το να τρέχω στο μαγαζί και στην αποθήκη να βρίσκω προιόντα και να τα καταμετρώ είναι μεγάλο "ΟΧΙ" για τις αρμοδιότητες μου. Αν με πιάσει η επιθεώρηση καήκαμε. Της το είπα. Γέλασε. Απο κει και πέρα ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? :/:

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν σε πολλές εργασίες...;);) Δεν μπορούν να συνενοηθούν τα ''μεγάλα κεφάλια'' και την πληρώνουνε οι υπάλληλοι τους...:/::/: Τα έχω περάσει ουκ ολίγες φορές...;);) Αν πεις στην διευθύντρια του καταστήματος ότι δεν θα κάνεις δουλειές που δεν είναι στην αρμοδιότητά σου, τι θα γίνει??? Πάλι θα σε απολύσουν???:hmm::hmm:

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν σε πολλές εργασίες...;);) Δεν μπορούν να συνενοηθούν τα ''μεγάλα κεφάλια'' και την πληρώνουνε οι υπάλληλοι τους...:/::/: Τα έχω περάσει ουκ ολίγες φορές...;);) Αν πεις στην διευθύντρια του καταστήματος ότι δεν θα κάνεις δουλειές που δεν είναι στην αρμοδιότητά σου, τι θα γίνει??? Πάλι θα σε απολύσουν???:hmm::hmm:

Το είπα. Γύρισε και με κοίταξε μ'ενα ύφος "τόλμησες ποταπό μυρμηγκάκι?" γέλασε και άρχισε τις "απειλές" του στυλ όχι οτι θα με απολύσει αλλά οτι αν συνεχίσουν έτσι από τα κεντρικά θα καταργηθεί η θέση μας γιατί θα συνειδητοποιήσει το μεγάλο αφεντικό ότι μας πληρώνει τζάμπα και ότι δεν κάνουμε αρκετή δουλειά. Και ότι αυτή ουσιαστικά μας δίνει την λύση ώστε να μην χάσουμε την δουλειά μας μιας και μας βρίσκει έξτρα πράγματα να κάνουμε. Εν ολίγοις "κάνε αυτό που σου λέω γιατί εγώ έχω δίκιο". Παιδιά η γυναίκα δεν παίζεται....:|

Το είπα. Γύρισε και με κοίταξε μ'ενα ύφος "τόλμησες ποταπό μυρμηγκάκι?" γέλασε και άρχισε τις "απειλές" του στυλ όχι οτι θα με απολύσει αλλά οτι αν συνεχίσουν έτσι από τα κεντρικά θα καταργηθεί η θέση μας γιατί θα συνειδητοποιήσει το μεγάλο αφεντικό ότι μας πληρώνει τζάμπα και ότι δεν κάνουμε αρκετή δουλειά. Και ότι αυτή ουσιαστικά μας δίνει την λύση ώστε να μην χάσουμε την δουλειά μας μιας και μας βρίσκει έξτρα πράγματα να κάνουμε. Εν ολίγοις "κάνε αυτό που σου λέω γιατί εγώ έχω δίκιο". Παιδιά η γυναίκα δεν παίζεται....:|

Άσχημες καταστάσεις και δεν μπορείς να βγάλεις και άκρη.....:/::/:

Ναι μωρέ το ξέρω.....δεν περίμενα να βρω λύση τώρα που σας τα είπα κορίτσια απλά ήθελα να γκρινιάξω λίγο γι'αυτο συγχωρέστε με.

Παιδια αυτήν την στιγμή δείχνει στην ΝΕΤ μια γατούλα στην Ηλιούπολη που την βασάνισαν και την κρέμασαν....φρίκη!!! :mad::mad:

Άθλια υποκείμενα.....:mad::mad::mad::mad:

Θένια αυτό το περιστατικό έχει γίνει μέρες πριν και έχει κοινοποιηθεί στο mycat και στο facebook. Φρίκη. Το άκουσα και εγώ στην ΝΕΤ σήμερα. Αν δεις φωτογραφίες θα φρικάρεις.

Όσο για την δουλειά πρόσεχε γιατί γίνεται χαμός αυτή την περίοδο σου μιλάω εκ πείρας.
Παντού συμβαίνουν αυτά. Δυστυχώς

Θένια αυτό το περιστατικό έχει γίνει μέρες πριν και έχει κοινοποιηθεί στο mycat και στο facebook. Φρίκη. Το άκουσα και εγώ στην ΝΕΤ σήμερα. Αν δεις φωτογραφίες θα φρικάρεις.

Όσο για την δουλειά πρόσεχε γιατί γίνεται χαμός αυτή την περίοδο σου μιλάω εκ πείρας.
Παντού συμβαίνουν αυτά. Δυστυχώς

Καλησπέρα Ράνια.

Άσε εγώ το είδα και φρίκαρα χωρίς πλάκα. Στο καλό μου πια μεσημεριάτικα έχω συγχιστεί πολύ!:mad:

Καλά άσε μην το ψάχνεις με την δουλειά. Απλά κάνω υπομονή....:down:

απογοητευομαι τοσο μα τοσο πολυ απο τους ανθρωπους σε σχεση με τα ζωα, που θελω να παρω τα μπογαλακια μου κ να παω να μεινω στα δαση, μακρια απο τους σκατανθρωπους που μονο κακο ξερουν να κανουν........:mad::(
τοση αναισθησια? τοση απονια? αι σιχτιρ πια, αι σιχτιρ:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back