Εδώ τσακωνόμαστε!

Εγώ πάλι τα'χω πάρει με όλους τους ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ που έχω μπλέξει εδώ μέσα, που για να γίνει μια δουλειά πρέπει να ξεμπλέξεις το κουβάρι, ποιος είπε τι σε ποιον και ποιος έκανε τι και ποιος πήρε το χαρτί και να τον πείσεις να σου το δώσει, γιατί νομίζει ότι είναι για αυτόν, ενώ κανονικά είναι για άλλον, και να μου λένε να κάνω κάτι και να βάζουν άλλον να το κάνει μετά, κι εγώ να μένω στο τέλος μ&&κας με τη δουλειά τελειωμένη και να μου λένε να κανονίσω κάτι και μετά να το ξεκανονίσω γιατί άλλαξαν γνώμη και στο τέλος να φταίω, γιατί πριν το ξεκανονίσω ΔΕΝ ενημέρωσα τον ένα ότι ο άλλος ήθελε να το ξεκανονίσει (γιατί ξερά δεν έχουν να σηκώσουν το τηλέφωνο και να ενημερώσουν ο ένας τον άλλο!!!) Και να τρέχω από υπολογιστή σε υπολογιστή, γιατί ο ένας εκτυπώνει αλλά δεν έχει κειμενογράφο, ο άλλος έχει κειμενογράφο αλλά δεν αναγνωρίζει το USB, ο τρίτος αναγνωρίζει το USB αλλά δεν έχει σύνδεση στο ίντερνετ, ο τέταρτος έχει ίντερνετ αλλά δεν αναγνωρίζει το κωλοαρχείο που πρέπει να φορτώσω και ο δικός μου είναι μια τοστιέρα για τα σκουπίδια και δε συνεργάζεται με τον υπολογιστή κανενός!!! Το ξέρετε ότι για να κάνω μια απλή δουλειά πρέπει να περάσω από 4 υπολογιστές και να κάνω αντιγραφή σε 3 διαφορετικά μέσα;;; και να ανεβοκατεβω 3 ορόφους 4 φορές;;;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αυτό που διαβάσατε παραπάνω είναι η κατάσταση του εγκεφάλου μου όσες ώρες βρίσκομαι στη δουλειά!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελινάκι δε το ξέρεις ότι με τους εντυπωσιακούς κ μεγάλους τίτλους που μας δίνουν στη δουλειά ακολουθούν κ οι μεγάλες μακακίες?Δυκτιο δεν έχετε στη δουλειά για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στους υπολογιστές χωρίς να χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνεις?Επίσης μιας κ κανείς δε σηκώνει το τηλ. γιατί δεν εφαρμόζετε την ενημέρωση μέσω mail ως απαραίτητη ώστε να ενημερώνονται όλα τα αρμόδια τμήματα για οτιδήποτε προκύψει αλλά κ να είσαι καλυμμένη σε περιπτώσεις σαν αυτή που αναφέρεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να κανεις να κανεις κα να ζητας αντιτιμο οχι αμοιβη για να σωσεις κι αλλες
Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Μελινάκι δε το ξέρεις ότι με τους εντυπωσιακούς κ μεγάλους τίτλους που μας δίνουν στη δουλειά ακολουθούν κ οι μεγάλες μακακίες?Δυκτιο δεν έχετε στη δουλειά για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στους υπολογιστές χωρίς να χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνεις?Επίσης μιας κ κανείς δε σηκώνει το τηλ. γιατί δεν εφαρμόζετε την ενημέρωση μέσω mail ως απαραίτητη ώστε να ενημερώνονται όλα τα αρμόδια τμήματα για οτιδήποτε προκύψει αλλά κ να είσαι καλυμμένη σε περιπτώσεις σαν αυτή που αναφέρεις?

Δίκτυο; :blink: Ενημέρωση μέσω μέιλ; :blink::blink::blink:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:lol::lol::lol::lol::lol:
Αχ βρε Βιβή, μ'εκανες και γέλασα :lol:
Ποιο δίκτυο βρε, έναν υπολογιστή έχουμε σε ένα γραφείο, για να πηγαίνει και να βρίσκει ό,τι χρειάζεται ο καθένας στο ίντερνετ, κι ευτυχώς αυτός ο υπολογιστής έχει ασύρματο ρούτερ, και φέρνω κι εγώ το μινάκι μου και συνδέομαι στο ίντερνετ.
Το δικό μας δίκτυο περιλαμβάνει χειρόγραφα προς δακτυλογράφηση, εκτύπωση, διόρθωση, δεύτερη εκτύπωση, δεύτερη διόρθωση, τρίτη εκτύπωση κλπ κλπ Εδώ όταν έχει χαλάσει ένας υπολογιστής και δεν ανάβει, σημαίνει ότι δεν είναι στην πρίζα και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ να πληκτρολογήσουν ούτε μια γραμμή!!!

Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση.:hmm::P

Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις.;):P
To έχω προσπαθήσει, αλλά ποτέ δεν μπορώ να δω DVD. Δεν μου αρέσει να προγραμματίσω να δω τηλεόραση.
Αν τύχει, έτυχε......
'Ομως δεν είναι άξιο ψαξίματος; Σε ποιό κοινό απευθύνεται η ΕΡΤ; Σε ποιόν δίνει το δικαίωμα να δει μια καλή ταινία ή μια καλή συζήτηση; ¨Ολα τα καλά είναι μετά τις 12πμ!!!!!

Eγώ μπορώ να τσακωθώ με το escape?:mad:
25 σελίδες ενός τιμολογίου είχα περάσει και με ένα escape πήγαν περίπατο!:mad:
Αϊ στο καλό, φτου κι απ'την αρχή..........

εγω θα τσακωθω με το συναχι μου! φτερνιζομαι με ρυθμους πολυβολου, η μυτη μου αποφασισε να το παιξει βρυση, κ το κεφαλι μου το νιωθω 100 κιλα. μου την δινει να καθομαι μεσα σαββατιατικα αναγκαστικα (αν το χω διαλεξει εγω, δν παιζει θεμα), παρεα με ντεπονακι, βιταμινουλες κ στοιβες χαρτομαντιλα.. κ γενικα μου την δινει το κρυολογημα:mad::mad:

εγω θα τσακωθω με το συναχι μου! φτερνιζομαι με ρυθμους πολυβολου, η μυτη μου αποφασισε να το παιξει βρυση, κ το κεφαλι μου το νιωθω 100 κιλα. μου την δινει να καθομαι μεσα σαββατιατικα αναγκαστικα (αν το χω διαλεξει εγω, δν παιζει θεμα), παρεα με ντεπονακι, βιταμινουλες κ στοιβες χαρτομαντιλα.. κ γενικα μου την δινει το κρυολογημα:mad::mad:
Περαστικά!!!:):)

ποσο σε καταλαβαινω...μεχρι χτες ημουν ετσι, ειναι πολυ σπαστικο το συναχι.................:down::down::down:

Περαστικά!:):):)

αααααααααααψου! ευχαριστω κοριτσια! το καλο που του θελω, να ειναι 2μερης διαρκειας το πολυ! αλλιως θα τα παρω σοβαρα κ αλοιμονο του:mad:

:hmm:Με κολλησατε.Γμτο ειναι ανυποφορο .Καθε λιγο να τρεχει η μυτη ,να τρεχω να προλαβω χαρτομαντηλο,να μην καταλαβαινω καμμια γευση και γενικα ενα χαλι.Παντως για την βουλωμενη μυτη το καλυτερο αποσυμφωρητικο ειναι το φυσιομερ.Φυσικο θαλασσινο νερο.(απο φαρμακειο).

αααααααααααψου! ευχαριστω κοριτσια! το καλο που του θελω, να ειναι 2μερης διαρκειας το πολυ! αλλιως θα τα παρω σοβαρα κ αλοιμονο του:mad:

πολλα περαστικα σου....:D:D:D
εμενα το αγχος μου ειναι μην κολησω τη γριππη....οταν κατεβω αθηνα στην εκθεση....:mad::mad::mad:

:hmm:Με κολλησατε.Γμτο ειναι ανυποφορο .Καθε λιγο να τρεχει η μυτη ,να τρεχω να προλαβω χαρτομαντηλο,να μην καταλαβαινω καμμια γευση και γενικα ενα χαλι.Παντως για την βουλωμενη μυτη το καλυτερο αποσυμφωρητικο ειναι το φυσιομερ.Φυσικο θαλασσινο νερο.(απο φαρμακειο).
ημουνα σιγουρη οτι δν ειμαι μονη! αποτελεσματικο το φυσιομερ, προσωπικα ομως νιωθω να εκτοξευεται το νερο στον εγκεφαλο μου. απευθειας. διολου ευχαριστο..αντιθετως πιο ηπιες βρισκω τις πλυσεις με αλατονερο.

ημουνα σιγουρη οτι δν ειμαι μονη! αποτελεσματικο το φυσιομερ, προσωπικα ομως νιωθω να εκτοξευεται το νερο στον εγκεφαλο μου. απευθειας. διολου ευχαριστο..αντιθετως πιο ηπιες βρισκω τις πλυσεις με αλατονερο.

εμενα το φυσιομερ δε μου κανει τιποτα. βαζω η ντεξαρινα σπρει, ή κλαριτιν χαπακια, δεν αντεχω...ειμαι γκρινιαρα.......:redface::redface::redface:

εμενα το φυσιομερ δε μου κανει τιποτα. βαζω η ντεξαρινα σπρει, ή κλαριτιν χαπακια, δεν αντεχω...ειμαι γκρινιαρα.......:redface::redface::redface:
δν εχει να κανει με γκρινια, καθε ανθρωπος βιωνει διαφορετικα την αρρωστια. απλα προσπαθω να αποφευγω τα φαρμακα στη μυτη μου, γιατι παλιοτερα, μετα απο μια ρινιτιδα, ειχα εθιστει στα σπρευ, κ δν μπορουσα να αναπνευσω χωρις αυτα. :down:

Αμφιταλαντεύτηκα λιγάκι για το που έπρεπε να δημοσιεύσω το παρακάτω άρθρο:hmm: Στην αρχή σκέφτηκα το thread "ας γελάσουμε και λίγο" αλλά τελικά μπορεί να είναι και για γέλια και για κλάματα:down:

Η γιόγκα είναι "ασυμβίβαστη με τη χριστιανική πίστη"
thumbnail.php

Μετά τη Μητρόπολη Πειραιώς, και το αντιαιρετικό γραφείο της Μητρόπολης Ρόδου συνιστά την προσοχή των πιστών για τη γιόγκα, η οποία, όπως επισημαίνεται, είναι ασυμβίβαστη με τη χριστιανική πίστη θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος τρόπος άσκησης οδηγεί «στην πνευματική παγίδευση με απρόβλεπτες συνέπειες». Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο ότι η Εκκλησία κήρυξε τον πόλεμο κατά της γιόγκα! Η γιόγκα, όπως σημειώνει στην ανακοίνωση ο πατέρας Αντώνιος Αλεβιζόπουλος, οδηγεί τους νέους χωρίς πνευματικά θεμέλια στην απόλυτη εξάρτηση, τους μεταβάλλει σε σκλάβους και τους σέρνει από τη μύτη.

«Κατά περιόδους παρουσιάζονται στην περιοχή μας διδάσκαλοι διαφόρων σχολών γιόγκα. Από αυτούς συνήθως προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι η γιόγκα αποτελεί επιστημονική μέθοδο και βοηθά στη βελτίωση της υγείας» αναφέρει στην ανακοίνωση και προσθέτει: «Αποκρύπτουν ότι η γιόγκα αναπτύχθηκε στο χώρο του ινδουισμού και του βουδισμού και επομένως έχει θρησκευτική προέλευση και θρησκευτικό χαρακτήρα. Ο έσχατος σκοπός λοιπόν της γιόγκα δεν είναι η βελτίωση της υγείας, της ψυχικής ηρεμίας ή η ανάπτυξη των ικανοτήτων του σώματος και του πνεύματος του ανθρώπου, αλλά η πνευματική παγίδευσή του με απρόβλεπτες συνέπειες. Η γιόγκα είναι ασυμβίβαστη με τη χριστιανική πίστη και εφιστούμε την προσοχή των πιστών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πριν από μερικούς μήνες και η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, με αφορμή την ύπαρξη κέντρων γιόγκα στα γεωγραφικά όριά της ενημέρωσε τους πιστούς ότι η γιόγκα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την ορθόδοξη πνευματικότητα. «Η γιόγκα ετυμολογικά προέρχεται από το σανσκριτικό yuj που σημαίνει “σύζευξη” και “ένωση” του ανθρώπου με το απρόσωπο απόλυτο ένα του ινδουισμού και των ανατολικών θρησκειών. Επομένως, η γιόγκα δεν είναι απλή και αθώα μέθοδος χαλάρωσης, δεν είναι τρόπος αποβολής του άγχους, δεν είναι μέθοδος σωματικής ευεξίας, όπως διαφημίζεται, αλλά στάδιο του ινδουιστικού διαλογισμού που συνδέεται με την αντιχριστιανική θεωρία της μετεμψύχωσης» τονιζόταν στην ανακοίνωση, η οποία κατέληγε: «Η ενασχόληση με τη γιόγκα είναι άρνηση της ορθοδόξου πίστεως και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος».

https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/46339.html

Με ποιόν να τσακωθείς τελικά, όμως;:mad: Με αυτούς που κακομεταχειρίζονται ανθρώπους και ζώα; Με αυτούς που "τρώνε" ξένες περιουσίες ενώ διδάσκουν το λόγο του Θεού και ΚΥΡΙΩΣ διδάσκουν δήθεν την αγάπη; Για να μη συνεχίσω...

καλά έκανες και το έβαλες εδω......τι ναπω....η γιογκα τους πείραξε...τα χάλια των,άντε να βάλω ενα περισσότερων,"εκπροσώπων" του θεου...δεν τους πειράζει?? η αμύθητη περιουσία της εκκλησίας δεν πειράζει?..το οτι ενα πολύ μεγάλο ποσοστό ιερωμένων είναι στην πραγματικότητα "ιερωμένες" δεν τους πειράζει??(...και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα σε αυτο -γιατί καθόλου δεν με ενδιαφέρουν οι ερωτικές προτιμησεις του καθένα-αν η ίδια η εκκλησία δεν σήκωνε το δαχτυλο να δείξει τούς ομοφυλόφυλους ως μιάσματα και αμαρτωλούς..)...η παιδεραστία,που πολλές φορές έχουμε ακούσει αποδεδειγμένα οτι συμβαίνει ανάμεσά τους...ούτε αυτό τους πειράζει?? η γιόγκα τους πειραξε???χρειάζεται να αναφέρω και άλλα παραδείγματα??

και τονίζω,για να μην παρεξηγηθώ,ότι δεν μιλώ για τον Χριστο,ούτε για την εκκλησία με την έννοια την θεολογική...δηλαδη το Σωμα του Χριστού....αλλά για αυτούς που αρέσκονται να αποκαλούνται" εκπρόσωποι του Χριστού" τούς κληρικούς δηλαδη...και σίγουρα όχι όλους...

Μια απλή παραίνεση προς τους πιστούς δε με προβληματίζει... εξάλλου, οι πιστοί που θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της εκκλησίας σχετικά με τη γιόγκα, κάνουν τις δικές τους ασκήσεις εντός των ιερών ναών (μετάνοιες γονοκλυσίες κλπ) όπως τη βρίσκει δηλαδή ο καθένας... Επίσης, μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε χώρα δημοκρατική, ο καθένας έχει την ελευθερία να λέει τη γνώμη του και να έρχεται σε επαφή με το Θεό με όποιο τρόπο κρίνει κατάλληλο... εκεί εντοπίζεται κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα: ο μόνος που χαίρει των δημοκρατικών ελευθεριών είναι η ορθόδοξη εκκλησία, δεδομένου ότι ΑΚΟΜΑ δεν έχουν δοθεί εγκρίσεις για την ανέγερση λατρευτικών χώρων των άλλων θρησκειών στην Ελλάδα, μουσουλμανικά τεμένη υπάρχουν μόνο στη Θράκη και οι μουσουλμάνοι της υπόλοιπης΄Ελλάδας προσεύχονται στη ζούλα... οι βουδιστές κρατούν την τοποθεσία του λατρευτικού τους χώρου επτασφράγιστο μυστικό κλπ...
Σαφώς και υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις κληρικών που ασκούν το λειτούργημά τους με τρόπο υποδειγματικό, και δυστυχώς ο Μητροπολίτης Πειραιώς δεν είναι ανάμεσά τους... η αλαζονεία και η δημοκρατία του ενός επιμένουν :down: αυτό κατά τη γνώμη μου δεν συνιστά θρησκεία και πνευματική καθοδήγηση.

εμένα με ενοχλεί και η "παραίνεση" απο τη στιγμή που είναι τόσο υποκριτές......δεν μπορεί να κατακρίνουν όλους τους υπόλοιπους και όλα τα υπόλοιπα....και στα εντός τους να γίνονται σόδομα και γόμορα....έλεος....διόρθωσε πρώτα τα δικά σου...και μετά μίλα και για τη γιόγκα....λες και είναι εγκλημα να κάνεις γιόγκα...:down:..
γιόγκα εγω δεν κάνω,ούτε και έχω καθόλου ασχοληθεί με αυτο....αλλα αν ήθελα να ασχοληθώ......ποσώς και θα με ενδιέφεραι η γνώμη της εκκλησίας και του καθε δεσπότη.......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back