Εγω φυσικα επι του θεματος ζωων θα αναφερθω (γραφω που γραφω σπανια, τουλαχιστον μη βγω και εκτος τοπικ)
Ειδα λοιπον κατι κακομοιρα κουταβια αδεσποτακια να ζητανε φιλοξενια.
Λεω, ο κιλλερ της κορης μου εφυγε , εχω τα δυο σκυλακια των 2.5 κιλων εκαστο. Στις 22 παω διακοπες, οποτε μπορω να φιλοξενησω ενα κουταβι τουλαχιστον (ισως και δυο αν τα δω σε μεγεθος γιατι ενα ρημαδοδιαμερισμα 80 τμ νοικιαζω ! - αν βαλεις και το φιλο μου που τα εχει "παιξει" με το θεμα ζωων μαζι μου γινεται αυτοματα 40 τμ)
Εξυπακουεται και φυσικα το ξερουν ολοι οσοι με ξερουν εδω, οτι δεν ειμαι του 'μπουρου-μπουρου' και φιλοζωη μονο στο νετ, τσακιστηκα να παρω κολλαρο (δυο) και οδηγους (2) για το κουταβι η ενδεχομενα τα κουταβια που θα φιλοξενουσα και σιγουρα θα θελαν βολτιτσες και χαρουλες!
Παιρνω τλφ χθες Παρασκευη ακουγεται μια κοπελα ευγενεστατη, της λεω ποια ειμαι,το νικ μου, ποια αγγελια ειδα και μεχρι ποτε μπορω να φιλοξενησω το κουταβακι (δεν ανεφερα για το δευτερο μην ειναι τεραστια και μετα αντε να βγαλω ακρη με τις δικες μου "ψειρες" και τους γειτονες - ω χαρα που θα καναν να μου στειλουν αστυνομια)
Λεω μεχρι τις 20 αυγουστου μπορω (Τεταρτη) . Μου λεει και η αλλη κοπελλα που πηρε ενα κουταβι μεχρι τις 20 ειπε (βασικα δεν της αρεσε)
Της λεω ειμαστε οι Σεπτεμβριανες αδειες (22 φευγω) και σιγουρα ολο και καποιοι θα εχουν γυρισει τοτε! και μου λεει...
ειμαι εκτος Αθηνων, θα δω τι μπορω να κανω και κανε μου αναπαντητη για να χω το κινητο σου.
Την εκανα την αναπαντητη. Αλλα προσωπικα ενοιωσα μακακας. Να δει τι μπορει να κανει? Δλδ, Χαρη θα μου κανει ? Πως την ειδε , πως την ενοιωσε τη δουλεια δεν καταλαβαινω. Μια ψυχουλα ηθελα να φιλοξενησω και θα περνουσε μια χαρα μαζι μας εως οτου βρει το δρομο της.
Μεχρι τωρα ναδα στο τλφ. Το κλεινω λοιπον, παω βολτιτσες και ο Θεος να βαλει το χερι του για τα εναπομειναντα κουταβια.
Αυτα.
Δρου-Αβανα-Τζουλια, αν μου πειτε εσεις απο δω και περα κατι θα το δουμε, απο αλλου οχι.
Φιλικα
Κατερινοφρου-φρου μπιζουδενια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.