mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμμμμ και θες κάπου να πας???![]()
όχι δεν θέλω να μας τρώει όλα μας τα χρήματα η σακαράκα

θα το σπάσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ γιατί δεν το δίνετε????ΝΑ πάρετε ένα άλλο????όχι δεν θέλω να μας τρώει όλα μας τα χρήματα η σακαράκα
θα το σπάσω![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Πώς θα την χαρακτιρίζατε αν ξέρατε ότι μόλις ζήτησε η τρίτη να βγεί ένα βράδυ μαζί μου ή πρώην φίλη μου της είπε ότι το σπίτι της δεν έιναι ξενοδοχείο να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει; (έλεος δεκαπέντε μέρες στην αθήνα χτές κατάφερα να την δώ)
Αποκλειστικότητα στη φίλη; Η άλλη κακομοίρα κοπέλα ξέρει τριάντα άτομα εδώ και με τα χίλια ζόρια κατάφερε και είδε μόνο εμένα χτες και αύριο επιστρέφει ισπανία.
Πώς να την χαρακτηρίσω; Και δεν έχουμε καν τσακωθεί με την άλλη.. Απλά ο τότε φίλος της και πλέον συζυγός της δεν με συμπαθούσε και μου το έδειχνε.
Τι να πώ... όλα αυτά για χάρη του Μισέλ (μισέλ είναι ένα ανεπρόκοπο πλάσμα που η καλύτερη δουλειά που κάνει για να ζήσει είναι να βγάζει βόλτα το σκύλο του, δεν έχει όρεξη να δουλέψει και δεν δουλεύει. Παρασιτο της κοινωνίας....)
Απλά ήθελα να ήξερα τι πίστευε ότι κατάφερνε με το να απαγορεύει στην κοπέλα να με δει. Για πόσο έξυπνη περνιώταν που δεν της επέτρεψε να δει την αδερφή της από φόβο μή και βγεί μαζί μου κρυφά;
Τι να πώ..... Ορισμένες κοπέλες... Δεν πειράζει. Θα πάω να την δώ στην ισπανία... αλλά όλα εδώ πληρώνονται να το ξέρετε..
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ειδα λοιπον κατι κακομοιρα κουταβια αδεσποτακια να ζητανε φιλοξενια.
Λεω, ο κιλλερ της κορης μου εφυγε , εχω τα δυο σκυλακια των 2.5 κιλων εκαστο. Στις 22 παω διακοπες, οποτε μπορω να φιλοξενησω ενα κουταβι τουλαχιστον (ισως και δυο αν τα δω σε μεγεθος γιατι ενα ρημαδοδιαμερισμα 80 τμ νοικιαζω ! - αν βαλεις και το φιλο μου που τα εχει "παιξει" με το θεμα ζωων μαζι μου γινεται αυτοματα 40 τμ)
Εξυπακουεται και φυσικα το ξερουν ολοι οσοι με ξερουν εδω, οτι δεν ειμαι του 'μπουρου-μπουρου' και φιλοζωη μονο στο νετ, τσακιστηκα να παρω κολλαρο (δυο) και οδηγους (2) για το κουταβι η ενδεχομενα τα κουταβια που θα φιλοξενουσα και σιγουρα θα θελαν βολτιτσες και χαρουλες!
Παιρνω τλφ χθες Παρασκευη ακουγεται μια κοπελα ευγενεστατη, της λεω ποια ειμαι,το νικ μου, ποια αγγελια ειδα και μεχρι ποτε μπορω να φιλοξενησω το κουταβακι (δεν ανεφερα για το δευτερο μην ειναι τεραστια και μετα αντε να βγαλω ακρη με τις δικες μου "ψειρες" και τους γειτονες - ω χαρα που θα καναν να μου στειλουν αστυνομια)
Λεω μεχρι τις 20 αυγουστου μπορω (Τεταρτη) . Μου λεει και η αλλη κοπελλα που πηρε ενα κουταβι μεχρι τις 20 ειπε (βασικα δεν της αρεσε)
Της λεω ειμαστε οι Σεπτεμβριανες αδειες (22 φευγω) και σιγουρα ολο και καποιοι θα εχουν γυρισει τοτε! και μου λεει...
ειμαι εκτος Αθηνων, θα δω τι μπορω να κανω και κανε μου αναπαντητη για να χω το κινητο σου.
Την εκανα την αναπαντητη. Αλλα προσωπικα ενοιωσα μακακας. Να δει τι μπορει να κανει? Δλδ, Χαρη θα μου κανει ? Πως την ειδε , πως την ενοιωσε τη δουλεια δεν καταλαβαινω. Μια ψυχουλα ηθελα να φιλοξενησω και θα περνουσε μια χαρα μαζι μας εως οτου βρει το δρομο της.
Μεχρι τωρα ναδα στο τλφ. Το κλεινω λοιπον, παω βολτιτσες και ο Θεος να βαλει το χερι του για τα εναπομειναντα κουταβια.
Αυτα.
Δρου-Αβανα-Τζουλια, αν μου πειτε εσεις απο δω και περα κατι θα το δουμε, απο αλλου οχι.
Φιλικα
Κατερινοφρου-φρου μπιζουδενια
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν άφησε την κοπέλα να δει κανέναν?

καλά για την άλλη που θα της κάνει χάρη ο οποιοσδήποτε να της κρατήσει τα σκυλιά λολ, να δει το πρόγραμμα της και να σε ενηρώσει καλέ

τώρα θα μου πείτε την άλλη την κοπελίτσα στην σαντορίνη που την αποκεφάλισαν? και το σκυλάκι της μαζί.... και όποιον πάρει ο χάρος που λένε γενικότερα, τι γίνεται? επικοινονούμε καθόλου? το έχουμε χάσει τελείως, πάει....

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ουτως η αλλως απ το τελος της εβδομαδας θα εχω κατι λαχταριστα ζουζουνακια στο σπιτι

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
έχω ανοίξει το παράθυρό μου και μυρίζω ποπ κόρν.. ΄λδξφα΄λκσξφδάλκξφδ
με σαλάτες & κρέας ή κοτόπουλο τη βγάζω κάθε μεσημέρι και γάλα με μούσλι το πρωί. Το βράδυ φρούτα. Πώς τολμάνε και φτιάχνουν ποπ κόρν; Καλά δεν με σκέφτονται;
άλδξφάλσκξφδ και μετά λέω πως παχαίνω μα είναι δυνατόν; μου έχει σπάσει η μύτη και έχει φτάσει το στομάχι στην πλάτη.
Στο μπροστινό μπαλκόνι δεν τολμώ να βγώ γιατί μου μυρίζει η πιτσαρία από δίπλα.. έλεος
αλκσιξφδάλκσξδφάλξσδφ΄λα
αχχχ
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
prince
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Μπαίνω ξαφνικά και τι να δω! Τελευταιο ποστ:
Το νερο αδυνατίζει!Ντροπή και αίσχος! Μείνατε χωρίς μοντερέιτορ και βγήκατε εκτός θέματος!
Εδώ τσακωνόμαστε είπαμε!! Κάνει και ζέστη, τώρα ειναι η κατάλληλη εποχή!
Παρεπιμπτόντως, φυσικα και το νερο αδυνατίζει. Γεμιζει το στομάχι και νομίζεις ότι κάτι έκανες. Όπως μου λέει και μια φίλη της δύσκολες ώρες της λιγούρας: "Πιες λιγο νερο. Θα δεις, δεν πεινάς, αλλά διψάς στην πραγματικότητα!"
elvenstar
Επιφανές μέλος
μετα από την ηρεμία των διακοπών δεν αισθανθηκα την ανάγκη για το θέμα αυτο.
Μπαίνω ξαφνικά και τι να δω! Τελευταιο ποστ:
Το νερο αδυνατίζει!Ντροπή και αίσχος! Μείνατε χωρίς μοντερέιτορ και βγήκατε εκτός θέματος!
Εδώ τσακωνόμαστε είπαμε!! Κάνει και ζέστη, τώρα ειναι η κατάλληλη εποχή! quote]
Αίσχος η σημερινή γενιά δε εκτιμά έναν καλό καυγά!!!!
Αυτό είναι σαν το ανέκδοτο με τον ΑλβανόΌπως μου λέει και μια φίλη της δύσκολες ώρες της λιγούρας: "Πιες λιγο νερο. Θα δεις, δεν πεινάς, αλλά διψάς στην πραγματικότητα!"![]()
drusilia
Διάσημο μέλος
Οσο για την σημερινή γενιά συμφωνώ και επαυξάνω.
prince
Διάσημο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως ξέρω ότι το νερό δεν αδυνατίζει.Απλά κρατάει σε στα θερά επίπεδα τη γλυκόζη και προσφερει τη ψευδαισθηση του κορεσμού για λίγο στον οργανισμό.Επίσης η υπερβολή σε οτιδήποτε είναι κακό.Επιβαρύνεις το στομάχι σου με 3 λιτρα και πάνω άσε που μετά ο οργανισμός μαζί με το νερό αποβάλει και άλλα ιχνοστοιχεία που τα χρειάζεται..Δεν ξέρω τι λετε εσείς... εγώ αν δεν καταναλώσω τρία λίτρα νερό την ημέρα πήρα μισό κιλό... (αρχή θηρεωειδούς...) αν πάλι φτάσω τα τέσσερα χάνω 100 με 200 γραμμάρια...
Αυτά.Τέρμα με τα μυστικά του επαγγέλματος

prince
Διάσημο μέλος
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε βλέπω να συγκινείται κανείς να πιέσει κανέναν ψυκτικό να'ρθει να κοιτάξει το κλιματιστικό, κ θα γίνω στον ατμό!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πίνεις χλιαρό και όχι παγωμένο νερό γιατί με το κρύο δε ξεδιψάς.Επίσης φάε ένα φρούτο που έχει υγρά για να πέσει κάτι στέρεο στο στομάχι σου.Μπορεί να ξέρεις καλύτερα. Πάντως δεν πίνω μονοκοπανιά όλο το νερό. ΑΠλά τριγυρίζω με ένα μπουκάλι ενάμιση λίτρου στο χέρι μονίμως.... Οπότε μόλις το βλέπω το καταναλώνω... Πάντως αν το καταναλώσεις την ώρα που πεινάς, σε κρατάει για λίγο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool