Εδώ τσακωνόμαστε!

connex με νέα σύνδεση στην κόρινθο μου κάνανε 5 μέρες και δωρεάν ρούτερ (4 μηχανήματα έχω στα 2μεγαμπιπιες και πάει καλά) αλλά μαζί με το talk ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 165.... ελπίζω οι επόμενοι λογαριασμοί να είναι νορμάλ... στην αθήνα είχα on και πλήρωνα 32 το δύμηνο.... άντε να δώ τι θα πληρώσω στον επόμενο λογαριασμό....

talk δεν έβαλα... λογικά είναι τα τέλη κλπ κλπ και το επόμενο πάγιο γιατί προπληρώνεις...

η on έκλεισε. κάνε σίγουρη έγγραφη διακοπή κλπ κλπ.. γιατί διαβάζω τρελά πράγματα.. ότι κάποιο συνεχίζουν και πληρώνουν.. αφου έρχονται λογαριασμοι, ενώ ζήτησαν διακοπή, ποτέ δεν έγινε.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πότε έκλεισε;;;;;; η μαμά μου ον έχει ακόμη;;; και ο θείος μου που μιλάει αυστρία κάθε μέρα;

και ποιος πήρε αυτές τις γραμμές; ποιος τις απορρόφησε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μισο, να το βρώ... (μπορεί να έκανα και λάθος το όνομα...)
αν θές δες προς το παρόν
https://www.pestaola.gr/wtf-is-wrong-with-on-telecoms/

https://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=88701

εδω λέει κάτι...για εξαγορά ενδεχόμενη
https://telcosgr.blogspot.com/2008/04/on-telecoms.html

Με λίγο ψάξιμο, βγάζεις λαβράκι.:hmm:

H ALTEC έκλεισε σίγουρα, γράψε λάθος, τουλάχιστον προς το παρόν.
Έγω γνωστό στην ΧΟΛ.. θα γίνει γενικότερο μπάχαλο με όλους....
https://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=231993
Φόρουμ είναι που πολλά λέγονται, και δεν ξέρουμε και τί στέκει.... αλλά ενα τρέμουλο υπάρχει.

Μισο, να το βρώ... (μπορεί να έκανα και λάθος το όνομα...)
αν θές δες προς το παρόν
https://www.pestaola.gr/wtf-is-wrong-with-on-telecoms/

https://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=88701

Συγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Το πρώτο λινκ η καταχώρηση χρονολογείται από το Δεκέμβριο 2007;:eek:

Εγώ ΟΝ έχω στο σπίτι και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα...:hmm:

Μήπως τα λινκς αυτά με τα λαβράκια είναι λίγο περσινά; Απρίλιο 2008 κλπ; Μήπως τσάμπα ο πάνικ;

ναι, είναι παλιά και όσο κατεβαίνεις είναι τα νέα. Ειδικά για την ον, υπάρχει γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς τις υπηρεσίες κλπ.
https://www.google.gr/search?hl=el&q=on+telecoms+καταγγελιες&btnG=Αναζήτηση+Google&meta=&aq=f&oq=

(να έκλεισε, έκανα λάθος, το διόρθωσα)

ναι, είναι παλιά και όσο κατεβαίνεις είναι τα νέα. Ειδικά για την ον, υπάρχει γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς τις υπηρεσίες κλπ.
https://www.google.gr/search?hl=el&q=on+telecoms+καταγγελιες&btnG=Αναζήτηση+Google&meta=&aq=f&oq=

(να έκλεισε, έκανα λάθος, το διόρθωσα)

Ρωτάω διότι μπορεί κι άλλοι να έχουμε ΟΝ εδώ μέσα. Αν είναι να μην ανανεώσουμε συμβόλια:hmm: Αν κι εγώ είμαι - ειδικά με το νετ διότι με το τηλέφωνο δεν τα έχω καλά... - απόλυτα ευχαριστημένη με την ταχύτητά του. Αφού μου έβγαλε τον αδόξαστο τους πρώτους 6 μήνες, εδώ και ενάμιση χρόνο τα πάμε καλά.

Καλά κάνεις και ρωτάς.
Γιαυτό λέω, θέλει ΨΑΞΙΜΟ, διάβασμα... ενημέρωση. Για την ον, για την α, β,γ... ;)

Δεν σπέρνω πανικό, ΠΟΙΑ είμαι άλλωστε????:P απλά λέω ψάξτε....

Γενικά προτιμάτε εταιρίες που έχουν ιδιόκτητα δίκτυα και οχι ενοικιασμένες γραμμές..

τα χω παρει με το μ@##%^***α τον προισταμενο μου, εχει τα νευρα του μια εβδομαδα τωρα και μιλα ασχημα σε ολους εδω μεσα ! θα ρθει κ η σειρα μου την κοβω τη δουλεια....κι αμα σας πω γιατι, θα πεσετε κατω. κανει διαιτα λεει, τρωει ολο καροτακια κ αγγουρακια και εχει νευρα !!!! ημαρτον χριστε μου τι αλλω θα ακουσουμε εδω μεσα ...:mad::mad::mad:

Welcome to the club!!!
Εμάς τον πονάει ο κ###λος του και είναι 2 μέρες μες στη γκρίνια και το παραμιλητό.:mad:

τα χω παρει με το μ@##%^***α τον προισταμενο μου, εχει τα νευρα του μια εβδομαδα τωρα και μιλα ασχημα σε ολους εδω μεσα ! θα ρθει κ η σειρα μου την κοβω τη δουλεια....κι αμα σας πω γιατι, θα πεσετε κατω. κανει διαιτα λεει, τρωει ολο καροτακια κ αγγουρακια και εχει νευρα !!!! ημαρτον χριστε μου τι αλλω θα ακουσουμε εδω μεσα ...:mad::mad::mad:
Α δεν είναι τίποτα.Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα.Εγώ ακούω χριστοπαναγίες γιατί ο τοίχος έχει σκόνη.Απ'ότι καταλαβαίνω μάλλον άλλοι "τρώνε το αγγούρι" και όχι αυτός:mad:

μα διανοεισαι το γιατι? κανει λεει διαιτα κ καταπιεζεται να τρωει καροτα κ εχει νευρα. κ στο λεει στα μουτρα:mad::mad:

Και ξανα-επανέρχομαι στο γνωστό ρητό:
ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ!!!!

Η κρίση....:hmm: Μήπως δεν πάνε καλά οι πωλήσεις και οι δουλειές??? έρχονται και οι δηλώσεις....το ΕΤΑΚ....

Και ξανα-επανέρχομαι στο γνωστό ρητό:
ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ!!!!
Ατιμη εξουσία θα έλεγα εγώ

Η κρίση....:hmm: Μήπως δεν πάνε καλά οι πωλήσεις και οι δουλειές??? έρχονται και οι δηλώσεις....το ΕΤΑΚ....

ποια κριση κ πωλησεις και ετακ και εμακ και λαλακιες ? :mad:

Ακριβώς το πρόβλημα μου σήμερα!!! Αν δεν το πώ κάπου θα σκάσω η γυναίκα!
και καλά ο δικός σου προϊστάμενος, εμένα που με έβρισε σήμερα μια @@@@ από άλλο τμήμα για ένα mail που έστειλα ύστερα από εντολή του διευθυντή μου?? Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε!! Ηρθε στο γραφείο μου, μπροστά σε όολους τους συναδέλφους μου και με ξέχεσε!! Έμεινα κάγκελο και δεν μπορούσα να αντιδράσω! Βέβαια της τηλεφώνησε ο διευθυντής μου και με τη σειρά του την έβρισε, αλλά εγώ από τις 11 που έχει γίνει το σκηνικό τώρα αρχίζω και ψιλοηρεμώ. Βέβαια έχω ρίξει το κλάμα της ζωής μου γιατί δεν τα μπορώ καθόλου αυτά.. Ιδίως στη δουλειά είμαι εντελώς ήρεμη και έτσι θέλω να είναι και οι άλλοι απέναντί μου.. Αφήστε που βούρκωσα μπροστά στο Boss και θα με θεωρεί τώρα και εντελώς χαλβα!!!! Και να πεις οτι είχα άδικο..
Εγώ δεν θα πω "άτιμη κοινωνία"! Θα πώ "άτιμη κλιμακτηριο" (για τη συγκεκριμένη κυρία)!!!
Το καλύτερο: μόλις ήρθε το Boss, με ρώτησε αν είμαι οκ και αν ηρέμησα και μου είπε να φύγω νωρίτερα να παώ για καφε!!!!
Πείτε ομως τι θα κάνω αύριο το πρωί που έχω meeting μαζί μ αυτή και άλλους 5??? Αν μου πετάξει καμια μαλακια?? Αν με τσιτώσει πολύ και ξαναβουρκώσω?? Θα θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί.... Μήπως να "αρρωστήσω"???:(

juliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! ο παιδικος ξαναχτυπαααααααααααααα:lol::lol::lol: σε αλλη βερσιον τωρα ξαδερφης απο το Σικαγο...:lol::lol::lol:

:blink::blink:πως λεμε η θεια απο το Σικαγο... ενα τετοιο πραγμα!!!!!:blink:

Ακριβώς το πρόβλημα μου σήμερα!!! Αν δεν το πώ κάπου θα σκάσω η γυναίκα!
και καλά ο δικός σου προϊστάμενος, εμένα που με έβρισε σήμερα μια @@@@ από άλλο τμήμα για ένα mail που έστειλα ύστερα από εντολή του διευθυντή μου?? Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε!! Ηρθε στο γραφείο μου, μπροστά σε όολους τους συναδέλφους μου και με ξέχεσε!! Έμεινα κάγκελο και δεν μπορούσα να αντιδράσω! Βέβαια της τηλεφώνησε ο διευθυντής μου και με τη σειρά του την έβρισε, αλλά εγώ από τις 11 που έχει γίνει το σκηνικό τώρα αρχίζω και ψιλοηρεμώ. Βέβαια έχω ρίξει το κλάμα της ζωής μου γιατί δεν τα μπορώ καθόλου αυτά.. Ιδίως στη δουλειά είμαι εντελώς ήρεμη και έτσι θέλω να είναι και οι άλλοι απέναντί μου.. Αφήστε που βούρκωσα μπροστά στο Boss και θα με θεωρεί τώρα και εντελώς χαλβα!!!! Και να πεις οτι είχα άδικο..
Εγώ δεν θα πω "άτιμη κοινωνία"! Θα πώ "άτιμη κλιμακτηριο" (για τη συγκεκριμένη κυρία)!!!
Το καλύτερο: μόλις ήρθε το Boss, με ρώτησε αν είμαι οκ και αν ηρέμησα και μου είπε να φύγω νωρίτερα να παώ για καφε!!!!
Πείτε ομως τι θα κάνω αύριο το πρωί που έχω meeting μαζί μ αυτή και άλλους 5??? Αν μου πετάξει καμια μαλακια?? Αν με τσιτώσει πολύ και ξαναβουρκώσω?? Θα θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί.... Μήπως να "αρρωστήσω"???:(
Να ντυθείς όμορφα να βαφτείς και να πάς γεμάτη αυτοπεποίθηση :cool:να την ...κουφάνεις την στρίγγλα.Αυτό να κάνεις οκ?:up:

Να ντυθείς όμορφα να βαφτείς και να πάς γεμάτη αυτοπεποίθηση :cool:να την ...κουφάνεις την στρίγγλα.Αυτό να κάνεις οκ?:up:

Και θα σηκώσεις και το φρύδι ψηηηηλα, εάν σου απευθύνει το λόγο. Θα έχεις στο μυαλό σου ότι σε αδίκησε. Ορίστε μας, σιγά τις έξυπνες που θα μας κάνουν να κλαίμε κιόλας:mad:

Όταν πρωτόπιασα δουλειά σε μεγάλη τράπεζα στα 24, μια εξωτερική -μεσήλικη τότε - συνεργάτις με κατηγόρησε για "ασθενή μνήμη" στη διάρκεια meeting. Την εξευτέλισα όσο δεν πήγαινε την ίδια στιγμή, φέρνοντας στην αίθουσα συμβουλίου όλα τα στοιχεία, την ύπαρξη των οποίων αμφισβητούσε. Εννοείται ότι δεν μου ξαναύψωσε τον τόνο της φωνής της:down:

Όσο για τα υπόλοιπα κρούσματα τρέλας, φταίει η πανσέληνος, μη σκάτε. Εγώ σήμερα κόντεψα να πνίξω από το τηλέφωνο 2 ανθρώπους στη Νέα Υόρκη. Αν γινόταν δηλαδή... διέτρεχαν σοβαρότατο κίνδυνο. :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back