Ακριβώς το πρόβλημα μου σήμερα!!! Αν δεν το πώ κάπου θα σκάσω η γυναίκα!
και καλά ο δικός σου προϊστάμενος, εμένα που με έβρισε σήμερα μια @@@@ από άλλο τμήμα για ένα mail που έστειλα ύστερα από εντολή του διευθυντή μου?? Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε!! Ηρθε στο γραφείο μου, μπροστά σε όολους τους συναδέλφους μου και με ξέχεσε!! Έμεινα κάγκελο και δεν μπορούσα να αντιδράσω! Βέβαια της τηλεφώνησε ο διευθυντής μου και με τη σειρά του την έβρισε, αλλά εγώ από τις 11 που έχει γίνει το σκηνικό τώρα αρχίζω και ψιλοηρεμώ. Βέβαια έχω ρίξει το κλάμα της ζωής μου γιατί δεν τα μπορώ καθόλου αυτά.. Ιδίως στη δουλειά είμαι εντελώς ήρεμη και έτσι θέλω να είναι και οι άλλοι απέναντί μου.. Αφήστε που βούρκωσα μπροστά στο Boss και θα με θεωρεί τώρα και εντελώς χαλβα!!!! Και να πεις οτι είχα άδικο..
Εγώ δεν θα πω "άτιμη κοινωνία"! Θα πώ "άτιμη κλιμακτηριο" (για τη συγκεκριμένη κυρία)!!!
Το καλύτερο: μόλις ήρθε το Boss, με ρώτησε αν είμαι οκ και αν ηρέμησα και μου είπε να φύγω νωρίτερα να παώ για καφε!!!!
Πείτε ομως τι θα κάνω αύριο το πρωί που έχω meeting μαζί μ αυτή και άλλους 5??? Αν μου πετάξει καμια μαλακια?? Αν με τσιτώσει πολύ και ξαναβουρκώσω?? Θα θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί.... Μήπως να "αρρωστήσω"???