Εδώ τσακωνόμαστε!

Καλα οι υιοθεσιες ειναι μεγαλο θεμα,για γερα νευρα.Το τι εχω ακουσει δε λεγεται...Ασε που σε παιρνουν,υπογραφουν τα χαρτια,ολα ΟΚ και μετα τις μερες που ειναι να παρουν το γατι εξαφανιζονται.Εσυ εχεις χασει ηδη χρονο,το γατακι εχει μεγαλωσει,και δεν τους νοιαζει καθολου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα οι υιοθεσιες ειναι μεγαλο θεμα,για γερα νευρα.Το τι εχω ακουσει δε λεγεται...Ασε που σε παιρνουν,υπογραφουν τα χαρτια,ολα ΟΚ και μετα τις μερες που ειναι να παρουν το γατι εξαφανιζονται.Εσυ εχεις χασει ηδη χρονο,το γατακι εχει μεγαλωσει,και δεν τους νοιαζει καθολου.

Φυσικά δεν τους νοιάζει γι αυτό καλύτερα που δεν τα πήραν.
Το τι ανευθυνότητα υπάρχει δε λέγεται!
Όμως καλά να πάθουμε, γιατί εμείς τα κάνουμε έτσι τα παιδιά που μετά γίνονται μεγάλοι ... με την ανατροφή που τους δίνουμε. Όχι δα εμείς στο απυρόβλητο! Όποιες από σας είσαστε νέες και μάνες /και νέοι και πατέρες ας σας γίνεται μάθημα. Συγνώμη που τα λέω χύμα αλλά όλοι πάντα να πέρνουμε μαθήματα και το πιο σπουδαίο μάθημα είναι πως να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Όχι? Φαίνεται πως αυτό το μάθημα στη χώρα μας δεν το μαθαίνουμε καλά γι αυτό ζούμε μέσ' την αγριήλα ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω τοσα νευρα αυτη τη στιγμη που ειμαι ετοιμη να σκασω.:mad:
μιλαγα τωρα με εναν αντρα 33 ετων κ μου ελεγε την αποψη του για τα ζωα. οτι δηλ να αφησουμε τη φυση να κανει τη δουλεια της, να ηρεμησω κ να μην ειμαι τοσο πορωμενη, οτι οι γατες πρεπει να ειναι ελευθερες στα κεραμιδια, οτι δεν ειναι για διαμερισμα, οτι τα σκυλια μπορουν να προστατευτουν μονα τους κλπ..:mad:
ελεος με τη γνωστη καραμελα οτι η φυση φροντιζει για τα αδεσποτα, ελεος:mad:
μα δεν τα βλεπουν αρρωστα? πεινασμενα? να ειναι στο ελεος του καθε μ.λακα? να πατιουνται απο αμαξια? να φολιαζονται? να βασανιζονται?οτι ειναι ελευθερα παιζει ρολο? αυτη ειναι η ευτυχισμενη ζωη ενος ζωου? δε μπορωωωωωω:mad::mad::mad:
και ολα αυτα απο εναν νεο ανθρωπο 33 ετων...:mad:

Εμ δεν βλέπουν.... τίποτα, μόνο το αμάξι να είναι γυαλισμένο, η γκόμενα ωραία, και στην δουλειά όλα καλά... Φτηνές δικαιολογίες κι στρουθοκαμηλισμοί...

Όλοι αυτοί θέλουν να βρίσκουν κούτες με μικρά μπροστά στην πόρτα τους με σημείωμα " ο καρπός του έρωτά του τάδε... με την αλανιάρα της γειτονίας κλπ"

Να μην μπορούν να κοιμηθούν απο το κλάμα πεταμένων μικρών κλπ...

Που αν έχει ίχνος συνείδησης θα το πιάσει το νόημα, αν δεν έχει απλά θα κλωτσήσει την κούτα, ή θα γυρίσει πλευρό...

Iωάννα μου δεν αμφιβάλω ότι αυτός ο άντρας σκέφτεται καλοπροαίρετα. Απλά δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τα ζωάκια για να καταλάβει σε τι συνθήκες ζούνε. Μιλάει για κεραμίδια τα οποία πια στην πόλη μας δεν υπάρχουν. Μιλάει για ελευθερία των ζώων στην φύση. Έλα όμως που τα ζώα σε αυτή την χώρα που ζούμε δεν ζσυν ελεύθερα αλλά γίνονται αντικείμενο στο να βγάλει ο κάθε κομπλεξικός ανώμαλος τα εσώψυχά του και επιπλέον ζουν σε μια φύση στην οποία έχει επέμβει ο άνθρωπος και τείνει να την εξαφανίσει. Αν σεβόμασταν τα ζώα ως χώρα ευχαρίστως να είχαν την κτηνιατρική τους περίθαλψη και να ζούσαν ελεύθερα. Στις συνθήκες που ζούμε όμως ούτε εμείς οι ίδιοι δεν ζούμε ελεύθερα. Ας μην έχουμε πχ γιατρούς ρε παιδί μου ή αστυνομία και ας ζούμε ελεύθεροι στη φύση. Γιατί να επεμβαίνουμε. Πες τον φίλο σου ότι εγώ πήγα να πέσω σήμερα με το μηχανάκι γιατί μου πετάχτηκε ένα ελεύθερο ταλαιπωρημένο σκυλάκι ανάμεσα από τα αυτοκίνητα:mad:

εχω τοσα νευρα αυτη τη στιγμη που ειμαι ετοιμη να σκασω.:mad:
μιλαγα τωρα με εναν αντρα 33 ετων κ μου ελεγε την αποψη του για τα ζωα. οτι δηλ να αφησουμε τη φυση να κανει τη δουλεια της, να ηρεμησω κ να μην ειμαι τοσο πορωμενη, οτι οι γατες πρεπει να ειναι ελευθερες στα κεραμιδια, οτι δεν ειναι για διαμερισμα, οτι τα σκυλια μπορουν να προστατευτουν μονα τους κλπ..:mad:
ελεος με τη γνωστη καραμελα οτι η φυση φροντιζει για τα αδεσποτα, ελεος:mad:
μα δεν τα βλεπουν αρρωστα? πεινασμενα? να ειναι στο ελεος του καθε μ.λακα? να πατιουνται απο αμαξια? να φολιαζονται? να βασανιζονται?οτι ειναι ελευθερα παιζει ρολο? αυτη ειναι η ευτυχισμενη ζωη ενος ζωου? δε μπορωωωωωω:mad::mad::mad:
και ολα αυτα απο εναν νεο ανθρωπο 33 ετων...:mad:

Την βαρέθηκα πιά αυτήν την καραμέλα με την φύση!:mad:
Για ποιά φύση μιλάνε?:hmm:
Για το δάσος που ζούσε η πρόγονος της κατοικίδιας γάτας η αγριόγατα?
Γιατί αυτή είναι η φύση της!
Πρέπει να είσαι τελείως ανεγκέφαλος για να θεωρείς φύση , τους δρόμους με την πολυσύχναστη κυκλοφορία, τους κάδους των σκουπιδιών και τους τόσους ψυχικά διαταραγμένους(για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς) που υπάρχουν γύρω μας.:hmm::mad::mad:
Και για να προλάβω κάποιους που θα μιλήσουν για προσαρμογή της ζωής τους γύρω από τον άνθρωπο, να πώ ότι ό μέσος όρος των αδέσποτων δεν ξεπερνάει τον έναν το πολύ-πολύ τα δύο χρόνια!:mad:
Στην αληθινή φύση της προγόνου της, ήταν σαφώς μεγαλύτερος.:(

ετσι ειναι κοριτσια, αλλα γι'αυτους κατανταμε κ γραφικες..:(και οταν τα ακους αυτα απο νεα παιδια απελπιζεσαι..:( σχεδον μου εβαλε χερι που εχω 2 γατες σπιτι, επειδη λεει τις φυλακιζω στο διαμερισμα..:mad: οχι θα τις αφηνα στο δρομο να γεννοβολανε, να φολιαζονται κ να τις βασανιζουν καθαρματα...λες κ το φυσικο περιβαλλον ενος αδεσποτου σκυλου η γατας ειναι στο δρομο, κι οχι σε ενα ζεστο σπιτι με φαγακι κ χαδια. ποσο διαστρεβλωμενη εικονα εχουν μερικοι..:(πολυ λυπαμαι...:(

ετσι ειναι κοριτσια, αλλα γι'αυτους κατανταμε κ γραφικες..:(και οταν τα ακους αυτα απο νεα παιδια απελπιζεσαι..:( σχεδον μου εβαλε χερι που εχω 2 γατες σπιτι, επειδη λεει τις φυλακιζω στο διαμερισμα..:mad: οχι θα τις αφηνα στο δρομο να γεννοβολανε, να φολιαζονται κ να τις βασανιζουν καθαρματα...λες κ το φυσικο περιβαλλον ενος αδεσποτου σκυλου η γατας ειναι στο δρομο, κι οχι σε ενα ζεστο σπιτι με φαγακι κ χαδια. ποσο διαστρεβλωμενη εικονα εχουν μερικοι..:(πολυ λυπαμαι...:(

μην συγχιζεσαι αγαπη μου:blink::blink::lol:.........οι περισσοτεροι...ειτε ειναι εντελως ανεγκεφαλοι...ειτε προσπαθουν να καθυσηχασουν τη συνειδηση τους επειδη δεν κανουν τιποτα!!!!!!!!!! κυριως αυτο πιστευω οτι συμβαινει....τους συμφερει να τα πιστευουν αυτα,γιατι ετσι δεν χρειαζεται να κανουν κατι...η φυση,και καλα,τα φροντιζει!!!!!!!!! μπλιαχ....θα ξερασω με τετοιες αποψεις βραδυατικα!!!!!!!:blink::blink::blink:

μην συγχιζεσαι αγαπη μου:blink::blink::lol:.........οι περισσοτεροι...ειτε ειναι εντελως ανεγκεφαλοι...ειτε προσπαθουν να καθυσηχασουν τη συνειδηση τους επειδη δεν κανουν τιποτα!!!!!!!!!! κυριως αυτο πιστευω οτι συμβαινει....τους συμφερει να τα πιστευουν αυτα,γιατι ετσι δεν χρειαζεται να κανουν κατι...η φυση,και καλα,τα φροντιζει!!!!!!!!! μπλιαχ....θα ξερασω με τετοιες αποψεις βραδυατικα!!!!!!!:blink::blink::blink:

συγχιζομαι γιατι ειχα εκτιμηση στο συγκεκριμενο ανθρωπο κ απογοητευτηκα, αλλα κ επειδη ακουγοντας τετοια, μου φαινεται αδυνατο να γινουμε ενας φιλοζωος λαος στο μελλον...:(:(
και το θεμα ειναι οτι δεν ακουγε κ την αλλη αποψη, εκει...κολλημενος....:(:(:(

συγχιζομαι γιατι ειχα εκτιμηση στο συγκεκριμενο ανθρωπο κ απογοητευτηκα, αλλα κ επειδη ακουγοντας τετοια, μου φαινεται αδυνατο να γινουμε ενας φιλοζωος λαος στο μελλον...:(:(
και το θεμα ειναι οτι δεν ακουγε κ την αλλη αποψη, εκει...κολλημενος....:(:(:(

Ελπίζω να μην ήταν υποψήφιος γκόμενος, γιατί σίγουρα θα είναι μεγάλη η απογοήτευση... :(
Μη σκας Ιωάννα μου, αυτά θα τα ακούσεις πολλές φορές κι από πολύ κόσμο, από εκεί που δε το περιμένεις...
Έγώ στις διακοπές είχα μια έντονη συζήτηση με τους κουμπάρους, οι οποίοι με αποκάλεσαν Χίτλερ, επειδή στειρώνω τις γάτες μου και "δεν αφήνω τη φύση να κάνει τη δουλειά της, δεν τους αφήνω να χαρούν τον έρωτα " και λοιπές σαχλαμάρες... σημειωτέον ότι μιλάμε για παιδιά μορφωμένα, η κοπέλα γιατρός :/:
Πριν λίγες μέρες, τους ρώτησα αν ήθελαν σκυλάκι, από την αγγελία μου και με ρώτησαν πού τα βρήκα, απόρησαν με την εξήγηση ότι κάποιος τα είχε παρατήσει, και τότε απάντησα κι εγώ: "μα γιατί απορειτε; ο ιδιοκτήτης άφησε τη φύση να κάνει τη δουλειά της, η σκύλα ζευγάρωσε κι εκείνος δεν ήξερε τι να κάνει τα κουτάβια, οπότε τα πήρε και τα πέταξε"
Μετά από αυτό δεν είπαν τίποτα άλλο... ;)

Ελπίζω να μην ήταν υποψήφιος γκόμενος, γιατί σίγουρα θα είναι μεγάλη η απογοήτευση... :(
Μη σκας Ιωάννα μου, αυτά θα τα ακούσεις πολλές φορές κι από πολύ κόσμο, από εκεί που δε το περιμένεις...

ναι ηταν υποψηφιος γκομενος, δυστυχως με παρωπιδες .... :(
τι να πω πια..τ'ακουσα κιολας :blink: αν ειναι ποτε δυνατον..

αυτο του ειπα κ εγω μελινα, οτι αν αφησουμε τη φυση να κανει τη δουλεια της θα υπαρχουν παντου γυρω μας ζωα που θα γενοβολλανε διαρκως κ επειδη η κυρα κιτσα ενοχλειται, θεωρησε σωστο να τα πεταξει στον κοντινοτερο καδο..:(αλλα εκει..τι κακο κι αυτο να μη δεχονται μια διαφορετικη αποψη :/:

ναι ηταν υποψηφιος γκομενος, δυστυχως με παρωπιδες .... :(
τι να πω πια..τ'ακουσα κιολας :blink: αν ειναι ποτε δυνατον..

αυτο του ειπα κ εγω μελινα, οτι αν αφησουμε τη φυση να κανει τη δουλεια της θα υπαρχουν παντου γυρω μας ζωα που θα γενοβολλανε διαρκως κ επειδη η κυρα κιτσα ενοχλειται, θεωρησε σωστο να τα πεταξει στον κοντινοτερο καδο..:(αλλα εκει..τι κακο κι αυτο να μη δεχονται μια διαφορετικη αποψη :/:

Τότε άστον να πάει στα κομμάτια ;) και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, ούτε να αισθάνεσαι άσχημα επειδή σου την είπε κι από πάνω. Ο συγκεκριμένος δε σου κάνει :down:

Δίκιο έχεις Ιωάννα μου και πού να το βρεις! Κι εγώ τα ίδια έχω τραβήξει άπειρες φορές σε συζητήσεις με φίλους-συγγενείς... Η φύση και ο έρωτας είναι οι δύο αιώνιες πιπίλες τους! Αλλά όπως είπε και η Julia, είναι άτομα που αν βρουν την κούτα με τα νεογέννητα δεν θα τρέξουν να βρουν γάλα και μπιμπερό, αλλά θα την σπρώξουν στην πόρτα του γείτονα και μετά θα το ξεχάσουν το συμβάν, σαν να μην έγινε ποτέ! Όποιος δεν έχει ξενυχτήσει για να εντοπίσει γατάκι που κλαίει, δεν μπορεί να καταλάβει ούτε περί στείρωσης, ούτε περί αποστείρωσης ;).
Και μπορεί να φυλακίζω τη γάτα μου στο διαμέρισμα, αλλά προσπαθώ να περνάει όσο πιο καλά γίνεται με παιχνίδια, αγάπη και φροντίδα. Πιστεύω ότι αν οι γάτες υπέφεραν στα σπίτια μας, δεν θα ζούσαν τόσα πολλά χρόνια, θα πέθαιναν σαν τα σπουργιτάκια στο κλουβί...:/:

Αχ ρε χρυσα κ μελινα, ακριβως τα ιδια του ελεγα αλλα λες κ μιλαγα σε τοιχο...και το θεμα ειναι οτι κατα τα αλλα ειναι καλο παιδι...:( γι'αυτο στενοχωρηθηκα:(μονο εκει διαφωνουμε, πολυ σημαντικο κομματι βεβαια..και τι κανεις οταν διαφωνεις με καποιον στα ζωα? :hmm:συνεχιζεις να τον βλεπεις η τον παρατας? παντως ξενερωσα..ουφ...

Eγώ μια φορά ήμουν στο νεκροταφείο και τάϊζα τα γατόνια. Έρχεται ένας παπάς(και ήταν και ο "οικογενειακός" μας και δεν ήθελα να του πω και πολλά) και μου λέει γιατί τα ταϊζεις και δεν αφήνεις την φύση να κάνει την δουλειά της; Τί θα κάνει η φύση του λέω; Θα τα αφήσει μου λέει να ψάξουν για να βρουν τροφή.
Και τι τροφή θα βρουν βρε μπάρμπα στο νεκροταφείο; Κόκκαλα; Ή μήπως θα έχει μαγειρέψει κανείς νεκρός να τους πετάξει φαϊ;
Αϊ στο καλό:mad:

Eγώ μια φορά ήμουν στο νεκροταφείο και τάϊζα τα γατόνια. Έρχεται ένας παπάς(και ήταν και ο "οικογενειακός" μας και δεν ήθελα να του πω και πολλά) και μου λέει γιατί τα ταϊζεις και δεν αφήνεις την φύση να κάνει την δουλειά της; Τί θα κάνει η φύση του λέω; Θα τα αφήσει μου λέει να ψάξουν για να βρουν τροφή.
Και τι τροφή θα βρουν βρε μπάρμπα στο νεκροταφείο; Κόκκαλα; Ή μήπως θα έχει μαγειρέψει κανείς νεκρός να τους πετάξει φαϊ;

μα αυτη η νοοτροπια ειναι που με τρελαινει:mad:
"αστα μωρε, θα βρουν να φανε αυτα, δεν εχουν αναγκη, ζωα ειναι":(

και τι κανεις οταν διαφωνεις με καποιον στα ζωα? :hmm:συνεχιζεις να τον βλεπεις η τον παρατας? παντως ξενερωσα..ουφ...
Κι εγώ τα έχω ακούσει από ανοιχτόμυαλα και προοδευτικά (κατά τα άλλα) άτομα και φρικάρω!
Δεν ξέρω πόσο κλικ σου κάνει ο συγκεκριμένος, αλλά εγώ θεωρώ τα ζώα σημαντικό παράγοντα, γι'αυτό και το είχα θέσει ως όρο στο προγαμιαίο συμβόλαιο! (μη με ρωτήσετε τι έγινε στην πορεία, έτσι μου τα έλεγε για να με τουμπάρει φαίνεται!) Θα μπορούσες να αφήσεις την Πασχαλιά και τη Γιασεμή έξω από το σπίτι?
Κόλυβα και τα λάδια από τα καντήλια! Ε, ρε καντήλια που τους χρειάζονται!:mad::mad::mad:

Άσχετο, αλλά μια γειτόνισσά μας τάιζε τα γατιά στο νεκροταφείο και είχε τις τροφές στον οικογενειακό τους τάφο (που είναι σαν σπιτάκι). Ένα απόγευμα κλείστηκε μέσα κατά λάθος :blink: και έμεινε εκεί μέχρι το πρωί που πέρασε ο φύλακας και του φώναξε να της ανοίξει! Φαντάζεστε τι τρομάρα θα πήρε ο άνθρωπος ακούγοντας να τον φωνάζουν από τον τάφο? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι εγώ τα έχω ακούσει από ανοιχτόμυαλα και προοδευτικά (κατά τα άλλα) άτομα και φρικάρω!
Δεν ξέρω πόσο κλικ σου κάνει ο συγκεκριμένος, αλλά εγώ θεωρώ τα ζώα σημαντικό παράγοντα, γι'αυτό και το είχα θέσει ως όρο στο προγαμιαίο συμβόλαιο! (μη με ρωτήσετε τι έγινε στην πορεία, έτσι μου τα έλεγε για να με τουμπάρει φαίνεται!) Θα μπορούσες να αφήσεις την Πασχαλιά και τη Γιασεμή έξω από το σπίτι?

μα δεν τιθεται τετοιο θεμα...δε μου ειπε κατι τετοιο..αν υπηρχε περιπτωση να μου ειχε ζητησει κατι τετοιο θα ειχε παρει ποδι. οι γατες μου δε φευγουν απο κοντα μου, ειμαστε ενα:D:D
απλα στις κουβεντες διαφωνουμε...:hmm:;)

Αχ ρε χρυσα κ μελινα, ακριβως τα ιδια του ελεγα αλλα λες κ μιλαγα σε τοιχο...και το θεμα ειναι οτι κατα τα αλλα ειναι καλο παιδι...:( γι'αυτο στενοχωρηθηκα:(μονο εκει διαφωνουμε, πολυ σημαντικο κομματι βεβαια..και τι κανεις οταν διαφωνεις με καποιον στα ζωα? :hmm:συνεχιζεις να τον βλεπεις η τον παρατας? παντως ξενερωσα..ουφ...

Κοίτα, εγώ έχω παρατήσει σύξυλο blind date σε καφετέρια, γιατί μου είπε κάτι πολύ χοντρό σχετικά με ζώα. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν άξιζε μία:down:
Αμα νομίζεις ότι είναι απλά κολλημένο μυαλό και επιδέχεται βελτίωσης, ή ότι αξίζει σαν άνθρωπος, δεν έχεις παρά να κάνεις το crash test: καφεδάκι στο σπίτι σου, να γνωρίσει τα παιδιά σου ;) Εκεί ή θα μαλακώσει και θα καταλάβει ή θα επιμείνει, οπότε το πράγμα δε μπορεί να συνεχιστεί :/: Με τις γάτες σου πας πακέτο, και η ιδεολογία σου είναι διαμορφωμένη, δεν αλλάζει για κάνεναν άντρα ;)

Κοίτα, εγώ έχω παρατήσει σύξυλο blind date σε καφετέρια, γιατί μου είπε κάτι πολύ χοντρό σχετικά με ζώα. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν άξιζε μία:down:
Αμα νομίζεις ότι είναι απλά κολλημένο μυαλό και επιδέχεται βελτίωσης, ή ότι αξίζει σαν άνθρωπος, δεν έχεις παρά να κάνεις το crash test: καφεδάκι στο σπίτι σου, να γνωρίσει τα παιδιά σου ;) Εκεί ή θα μαλακώσει και θα καταλάβει ή θα επιμείνει, οπότε το πράγμα δε μπορεί να συνεχιστεί :/: Με τις γάτες σου πας πακέτο, και η ιδεολογία σου είναι διαμορφωμένη, δεν αλλάζει για κάνεναν άντρα ;)

σωστο κι αυτο...εκει θα φανουν πολλα..κατσε βεβαια να ξαναμιλησουμε κ να ερθει σπιτι, γιατι αρχισε να λεει μακακιες, μ εκραξε πολυ, τον εκραξα κι εγω κ ψιλογιναμε κ.λος :lol::lol:
αλλα οντως εκει θα φανουν πολλα...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back