aretha
Περιβόητο μέλος
Το 'χω πάθει κι εγώ (πλειστάκιςτώρα που έγβαλα το σακκάκι στη δουλειά, συνειδητοποίησα ότι είμαι γεμάτη τρίχες...
). Η λύση είναι σελοτέιπ! Τις μαζεύει μια χαρά τις τρίχες, τουλάχιστον αυτές που φαίνονται περισσότερο.
Κολαν.Σε λιγες μερες θα φοραω το scalp της υπουργου παιδειας που σκεφτεται να με στειλει Καλυμνο απο Σεπτεμβρη.

Ωχ βρε Δώρα...
Υποκλίνομαι!! Παρακαλώ να μεταβιβαστούν άμεσα τα σέβη μου στο σοφό γάτο.Ο οποιος Σειριος χτες που λιβανισε η μανα μου βγηκε τρεχοντας και μουρμουριζοντας απο το δωματιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Και με ταινία συσκευασίας για πιο γρήγοραΤο 'χω πάθει κι εγώ (πλειστάκις). Η λύση είναι σελοτέιπ! Τις μαζεύει μια χαρά τις τρίχες, τουλάχιστον αυτές που φαίνονται περισσότερο.
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
)και της απανταω εχω ενα γατακι με μυκητα..με κοιταει και μου λεει μα καλα δεν φοβαστε με τα σκυλια γατια μες στο σπιτι?οχι της λεω..
και μου απανταει με ενα χαζο χαμογελακι εχετε πλακα εσεις οι μικρες κοπελιτσες με τα ζωα
..εριξα ενα χαμογελο πηρα τις κρεμες και σηκωθηκα και εφυγα..δηλαδη οι μεγαλες κοπελιτσες δεν αγαπανε και δεν βοηθανε τα ζωακια?
δηλαδη αν το παιδι μου κολλαγε μυκητα επρεπε να φοβαμαι να το εχω μεσα στο σπιτι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Απαντηση:"Εχουμε πλακα,αλλα οχι περισσοτερη απο οτι εσεις οι μεγαλες κοπελιτσες με τα κομπλεξ."πηγα χθες στο φαρμακειο στην γειτονια μου να παρω κρεμες για τον γατο μου που εχει επιθετικο μυκητα..η κοπελα(γυρω στα 30) γυρναει και μου κανει καλα τι τις κανεις τοσες πολλες κρεμες fungoral?(πηγαινω μερα παρα μερα πλεον)και της απανταω εχω ενα γατακι με μυκητα..με κοιταει και μου λεει μα καλα δεν φοβαστε με τα σκυλια γατια μες στο σπιτι?οχι της λεω..
και μου απανταει με ενα χαζο χαμογελακι εχετε πλακα εσεις οι μικρες κοπελιτσες με τα ζωα
..εριξα ενα χαμογελο πηρα τις κρεμες και σηκωθηκα και εφυγα..δηλαδη οι μεγαλες κοπελιτσες δεν αγαπανε και δεν βοηθανε τα ζωακια?
δηλαδη αν το παιδι μου κολλαγε μυκητα επρεπε να φοβαμαι να το εχω μεσα στο σπιτι?

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Δηλαδή και εμείς που είμαστε μεγαλο κοπελιτσες και ασχολούμαστε με τα ζωάκια έχουμε πλάκα? Θα πηγαίνω να σου τις αγοράζω εγώ τις κρέμες να δούμε τι θα σου πει

εσενα δεν θα σου πει οτι εχεις πλακα Ρανια θα σε πει τρελη που ασχολεισε με γατακια και σκυλακια..ελεος τι αντιληψεις ειναι αυτες που υπαρχουν..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Απαντηση:"Εχουμε πλακα,αλλα οχι περισσοτερη απο οτι εσεις οι μεγαλες κοπελιτσες με τα κομπλεξ."![]()
Καλό!

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lio
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας .Εργαζομαι ως ταμειας στα Ελτα.Μεσα στις ατυχιες της ζωης νομιζα οτι ειμουν τυχερη. Δεν το κρυβω οτι αγαπουσα την δουλεια μου μεχρι...
Τον Ιανουαριο του 2009 εγινε ενοπλη ληστεια για πολλοστη φορα στο καταστημα που υπηρετω. Επειτα γιναν αλλες 2 μεσα σε 2 μηνες. Εκεινη την φορα μου πηραν πολλα λεφτα. Οκ. Μετα τις εκλογες του Οκτωβριου μου ηρθε υπηρεσιακο φιρμανι,να απολογηθω ,γιατι ειχα τοσα χρηματα στο ταμειο μου. Και ρωταω! Γιατι μετα απο τοσο καιρο δεν εκλεισε η υποθεση; Ειναι δυνατον να ειμαι συνεργος και να το εκανα επιτηδες; Υπ'οψιν μας βαλανε χρηματοκιβωτια στα ταμεια τον Ιουλιο, καλλιο αργα παρα ποτε. Τον ψυχολογικο παραγοντα ποιος θα τον πληρωσει κυριοι; Τους εστειλα γραπτη απαντηση με τις συνθηκες εργασιας και αλλες λεπτορειες.Ακομα δεν εχω απαντηση. Ετσι και γινει στραβη η μανα μου θα τους βγαλει στον Τριανταφυλλοπουλο μου λεει. Ειναι δυναμικη η ατιμη!

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας .Εργαζομαι ως ταμειας στα Ελτα.Μεσα στις ατυχιες της ζωης νομιζα οτι ειμουν τυχερη. Δεν το κρυβω οτι αγαπουσα την δουλεια μου μεχρι...
Τον Ιανουαριο του 2009 εγινε ενοπλη ληστεια για πολλοστη φορα στο καταστημα που υπηρετω. Επειτα γιναν αλλες 2 μεσα σε 2 μηνες. Εκεινη την φορα μου πηραν πολλα λεφτα. Οκ. Μετα τις εκλογες του Οκτωβριου μου ηρθε υπηρεσιακο φιρμανι,να απολογηθω ,γιατι ειχα τοσα χρηματα στο ταμειο μου. Και ρωταω! Γιατι μετα απο τοσο καιρο δεν εκλεισε η υποθεση; Ειναι δυνατον να ειμαι συνεργος και να το εκανα επιτηδες; Υπ'οψιν μας βαλανε χρηματοκιβωτια στα ταμεια τον Ιουλιο, καλλιο αργα παρα ποτε. Τον ψυχολογικο παραγοντα ποιος θα τον πληρωσει κυριοι; Τους εστειλα γραπτη απαντηση με τις συνθηκες εργασιας και αλλες λεπτορειες.Ακομα δεν εχω απαντηση. Ετσι και γινει στραβη η μανα μου θα τους βγαλει στον Τριανταφυλλοπουλο μου λεει. Ειναι δυναμικη η ατιμη!![]()
Εννοείς πως δεν παραδίδετε τα χρήματα του ταμείου σε κάποιον προιστάμενο κατα διαστήματα μέσα στη διάρκεια της ημέρας για την ασφαλειά σας;
Lio
Νεοφερμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Αν ήταν κάποιος υπάλληλος που έπασχε από την καρδιά του και πάθαινε κάτι τι θα γινόταν;Να βγεί η μάνα σου στην τηλεόραση αμέσως και να το καταγγείλει...εγώ αυτό θα έκανα...

starter
Δραστήριο μέλος
Τον Ιανουαριο του 2009 εγινε ενοπλη ληστεια για πολλοστη φορα στο καταστημα που υπηρετω. Επειτα γιναν αλλες 2 μεσα σε 2 μηνες. Εκεινη την φορα μου πηραν πολλα λεφτα. Οκ. Μετα τις εκλογες του Οκτωβριου μου ηρθε υπηρεσιακο φιρμανι,να απολογηθω ,γιατι ειχα τοσα χρηματα στο ταμειο μου. Και ρωταω! Γιατι μετα απο τοσο καιρο δεν εκλεισε η υποθεση; Ειναι δυνατον να ειμαι συνεργος και να το εκανα επιτηδες; Υπ'οψιν μας βαλανε χρηματοκιβωτια στα ταμεια τον Ιουλιο, καλλιο αργα παρα ποτε. Τον ψυχολογικο παραγοντα ποιος θα τον πληρωσει κυριοι; Τους εστειλα γραπτη απαντηση με τις συνθηκες εργασιας και αλλες λεπτορειες.Ακομα δεν εχω απαντηση. Ετσι και γινει στραβη η μανα μου θα τους βγαλει στον Τριανταφυλλοπουλο μου λεει. Ειναι δυναμικη η ατιμη!![]()
Το οτι φταίς φταίς...... Φταίς γιατί δεν εχεις το κατάλληλο μέσο να σε πάρει απο εκεί για λόγους ψυχικής οδύνης και να σε στείλει να πίνεις τον καφέ σου σε κανένα υπουργείο ή και στο σπίτι σου επ'αμοιβή βέβαια.
Ειδικά για τα ΕΛΤΑ όπου εργάζεται η θεία μου δεν ξέρω γιατί είναι τόσο μπάχαλο τα πράγματα. Στη δική της περίπτωση κληθηκε να αντικαταστήσει απο το μισθό της χρήματα που αποδεδειγμένα (με διαδικασίες) είχε υπεξαίρει ο προιστάμενος της. Ο προιστάμενος βέβαια (με ισχυρές κομματικές διασυνδέσεις) πέρασε 40 μέρες σε αναρρωτική άδεια γιατί είχε πεθάνει ο πατέρας του και ειχε ψυχολογικά προβλήματα και τα χρήματα που τσέπωσε τα πληρώνουν οι άλλοι

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lio
Νεοφερμένο μέλος

ναι δεν εχεις αδικο!!. Και μεις πληρωναμε τα σπασμενα ενος συμβασιουχου. Και τον ξαναπηρανε σε αλλο γραφειο μαθαμε μετα. Δεν υπαρχει αξιοκρατεια .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σημερα μετα το μαθημα πηγαμαι κεντρο να παρει η φιλη μου λεφτα για το ενοικιο της βιαζομασταν να γυρισουμε γιατι ηθελε να πληρωσει!!Παιρνουμε ενα ταξι και λεω την διευθυνση μου ..Δεν την ηξερε του λεω να με αφησει εξω απο ενα πολυ γνωστο ζαχαλοπλαστειο που ειναι απεναντι απο το σπιτι μου λεει οκ και ξεκινα.....Φτανουμε σε μια διασταυρωση και ρωτα απο που να παω λεω ευθεια παει αριστερα και μου λεει μπερδευτικες δεν ειναι απο εκει η οδος του λεω ,ε οχι δεν νομιζω καθε φορα ετσι παω..Τελος παντων συνεχιζουμε και μας παει σε μια εντελως αγνωστη οδο του λεω δεν μενω εδω .Απαντα οτι αυτη ειναι η οδος του λεω ,οχι δεν ξερω που μενω????????Επεμενε οτι του ειπα λαθος και φωναζε οτι δεν ξερω που μενω του λεω συγνωμη κιολας αλλα σε ολα λογαριασμοι, ντελιβερι ,στο συμβολαιο λεει αυτο που σας ειπα....Μετα τα πολλα με παει στο ζαχαλοπλαστειο και λει υποτιμητικα με σε αφησω ακριβως να δω και την οδο ...Λεω οκ ερχεται το βλεπεο μουρμουριζει κατι και εφυγε ...Ητααν με τα καλα του ??Ενω του ειπα που να παει που να στριψει δεν εμε ακουγε και εκανε οτι ηθελε εγω τι εφταιγα??Στο τελος μας την ειπε κιολας που εχασε ενα τηλεφωνο απο αλλον πελατι
Δεν ξέρω αν μιλάς για Ρόδο, και αν ισχύει και εκεί, στο παρακάτω λίνκ, έχει ένα τηλέφωνο που μπορούμε πλέον να κάνουμε καταγγελίες...

https://www.mypetz.gr/threads/Ένα-ταξί-ρε-παιδιά.224089/
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
απαραδεχτος...αντιεπαγγελματιας...και αντιπαθεστατος!!!!!!!!!Σημερα μετα το μαθημα πηγαμαι κεντρο να παρει η φιλη μου λεφτα για το ενοικιο της βιαζομασταν να γυρισουμε γιατι ηθελε να πληρωσει!!Παιρνουμε ενα ταξι και λεω την διευθυνση μου ..Δεν την ηξερε του λεω να με αφησει εξω απο ενα πολυ γνωστο ζαχαλοπλαστειο που ειναι απεναντι απο το σπιτι μου λεει οκ και ξεκινα.....Φτανουμε σε μια διασταυρωση και ρωτα απο που να παω λεω ευθεια παει αριστερα και μου λεει μπερδευτικες δεν ειναι απο εκει η οδος του λεω ,ε οχι δεν νομιζω καθε φορα ετσι παω..Τελος παντων συνεχιζουμε και μας παει σε μια εντελως αγνωστη οδο του λεω δεν μενω εδω .Απαντα οτι αυτη ειναι η οδος του λεω ,οχι δεν ξερω που μενω????????Επεμενε οτι του ειπα λαθος και φωναζε οτι δεν ξερω που μενω του λεω συγνωμη κιολας αλλα σε ολα λογαριασμοι, ντελιβερι ,στο συμβολαιο λεει αυτο που σας ειπα....Μετα τα πολλα με παει στο ζαχαλοπλαστειο και λει υποτιμητικα με σε αφησω ακριβως να δω και την οδο ...Λεω οκ ερχεται το βλεπεο μουρμουριζει κατι και εφυγε ...Ητααν με τα καλα του ??Ενω του ειπα που να παει που να στριψει δεν εμε ακουγε και εκανε οτι ηθελε εγω τι εφταιγα??Στο τελος μας την ειπε κιολας που εχασε ενα τηλεφωνο απο αλλον πελατι
undertow
Δραστήριο μέλος
Το έχω πάθει και εγώ με ταρίφα..Του είχα πει να με πάει στην οδό Μερκούρη φτάνουμε σε ένα άσχετο σημείο και του λέω ότι δεν είναι αυτή η οδός..Μου λέει αυτή η οδός είναι η Γεννηματά άρα ΜερκούρηΣημερα μετα το μαθημα πηγαμαι κεντρο να παρει η φιλη μου λεφτα για το ενοικιο της βιαζομασταν να γυρισουμε γιατι ηθελε να πληρωσει!!Παιρνουμε ενα ταξι και λεω την διευθυνση μου ..Δεν την ηξερε του λεω να με αφησει εξω απο ενα πολυ γνωστο ζαχαλοπλαστειο που ειναι απεναντι απο το σπιτι μου λεει οκ και ξεκινα.....Φτανουμε σε μια διασταυρωση και ρωτα απο που να παω λεω ευθεια παει αριστερα και μου λεει μπερδευτικες δεν ειναι απο εκει η οδος του λεω ,ε οχι δεν νομιζω καθε φορα ετσι παω..Τελος παντων συνεχιζουμε και μας παει σε μια εντελως αγνωστη οδο του λεω δεν μενω εδω .Απαντα οτι αυτη ειναι η οδος του λεω ,οχι δεν ξερω που μενω????????Επεμενε οτι του ειπα λαθος και φωναζε οτι δεν ξερω που μενω του λεω συγνωμη κιολας αλλα σε ολα λογαριασμοι, ντελιβερι ,στο συμβολαιο λεει αυτο που σας ειπα....Μετα τα πολλα με παει στο ζαχαλοπλαστειο και λει υποτιμητικα με σε αφησω ακριβως να δω και την οδο ...Λεω οκ ερχεται το βλεπεο μουρμουριζει κατι και εφυγε ...Ητααν με τα καλα του ??Ενω του ειπα που να παει που να στριψει δεν εμε ακουγε και εκανε οτι ηθελε εγω τι εφταιγα??Στο τελος μας την ειπε κιολας που εχασε ενα τηλεφωνο απο αλλον πελατι

Φοβερή ατάκα!!Εφόσον κατάλαβε σε ποια οδό ήθελα να πάω με πήγε και μου την έλεγε και μένα στην διαδρομή..Μερικοί ταρίφες είναι απλά απαράδεκτοι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool