Εκδήλωση μελών του MyCat για τις αδέσποτες γάτες

Έεεετσι! Έτσι! Να το το σωστό κορίτσι:P Κι επειδή μιλήσαμε σχετικά το απόγευμα, ποδαράκι στην ανάπαυση τώρα, εντάξει;:lol: Διότι σε περιμένει δουλίτσα, όπως όλες μας:kiss:

:lol::lol::lol::lol:
Jawohl mein Kommandant!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λεττα παλι καλα που το διαβασα εδω οτι παρελαβες το δεμα,ημουν ετοιμη να σου στειλω πμ γιατι νομιζα οτι χαθηκε!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω ρε κατακαημένη Ρούμελη. Η Στέλλα θα μας φάει λάχανο.

Πάντως παιδιά η ημερομηνία είναι η χειρότερη που θα μπορούσαμε να διαλέξουμε. Τουλάχιστον άλλα 5 ξέρω που γίνονται την ίδια μέρα. Καισαριανής, Ηλιούπολης, Stray, Friends of Animals NF Christmas Holiday Bazaar"..... Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.:)

Πάντως παιδιά η ημερομηνία είναι η χειρότερη που θα μπορούσαμε να διαλέξουμε. Τουλάχιστον άλλα 5 ξέρω που γίνονται την ίδια μέρα. Καισαριανής, Ηλιούπολης, Stray, Friends of Animals NF Christmas Holiday Bazaar"..

Δεν την διαλέξαμε εμείς Ράνια την ημερ/νία, αυτή μας διάλεξε. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να πει μόνο η Στέλλα.

Παιδιά, από τώρα και μέχρι τις γιορτές θα γίνονται συνεχώς χριστουγεννιάτικα bazaar, αποκλείεται να υπάρχει ημερομηνία που να μην συμπίπτει με το bazaar κάποιου άλλου φορέα.
Έτσι κι αλλιώς όμως, οι περισσότεροι μια βόλτα θα περάσουν, που μπορεί άνετα να συνδυαστεί και με ψώνια και με βόλτες από τα άλλα bazaar, δεν ζητάμε από κανέναν να κατασκηνώσει εκεί :P

... κι επίσης, εγώ προσωπικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα η ημερομηνία να μετατεθεί μέσα στον Ιανουάριο, όπως δε θα έχουν και τα παιδιά που μας διαθέτουν το χώρο. Απλώς, όλοι ξέρουμε πως τον Ιανουάριο τα χρήματα του Δώρου των Χριστουγέννων έχουν κάνει φτερά. Ο,τι πείτε:happy: Αλλά αν αλλάξουμε ημερομηνία θέλω να το ξέρω σήμερα για να ελευθερώσω την αίθουσα.

Αν ειναι να αλλαξετε ημερομηνια πειτε το και σε μενα Στελλα εγκαιρως,για να κανονισω να φτιαξω αλλα πραγματακια...

Δώρα μου, μόνο εγώ δεν κάνω κουμάντο σ'αυτά, δε βλέπεις; Έρμαιο έγινα:P Εάν ο πληθυσμός πιστεύει ότι είναι κακή η επιλογή της ημερομηνίας, ευχαρίστως να πάρω τα παιδιά και να αλλάξω. Δωράκι, θα σου πω εγκαίρως φυσικά:)

Απλώς, όλοι ξέρουμε πως τον Ιανουάριο τα χρήματα του Δώρου των Χριστουγέννων έχουν κάνει φτερά.
Είναι ακριβώς έτσι όπως το λέει η Στέλλα:/:

παιδιά ας μην το κάνουμε πιο σύνθετο (όχι το έπιπλο) απ'οτι ήδη ειναι. Νομιζω οτι η ημερομηνία ειναι αρκετά καλή. Και ο μισθός του Νοεμβρίου δεν θα έχει εξανεμιστεί και το δώρο ειναι πιθανο κάποιοι να το έχουν πάρει. Επίσης δεν πρόκειται μεσα στο Δεκέμβριο να βρουμε κατι πιο βολικό. Αλλωστε ισχυει οτι ειπε και η Αλίκη, δεν χρειαζεται να κατασκηνώσει κανείς εκεί. Επίσης τα παζαρια πολλων απ'αυτους που ανέφερε η Ράνια κρατανε παραπανω απο μία ημέρα συνήθως.
Οποτε ας συμφωνησουμε στην ημερομηνία και ας επικεντρωθουμε λιγο στα πιο σημαντικα οργανωτικά.

Νοτουλάκι:P πότε θα μας μαζέψεις για ξεσκαρτάρισμα; Έχεις κανονίσει τίποτε;

Παράκληση: όποιος είναι από Αθήνα και έχει κούτα ας μου στείλει ΠΜ για να δουμε πότε μπορεί να το φέρει στην Βίλλα Μπέλλα Πιτσίλω (δίνουμε και προσωπικά ραντεβου :lol: άλλωστε καθε μερα περνάω απο τα κορίτσια). Απλα παιδια όποιος έχει πραγμα μην το κραταει σπίτι του για να αρχισουμε να κανουμε μια "τακτοποιηση"

Λεττα παλι καλα που το διαβασα εδω οτι παρελαβες το δεμα,ημουν ετοιμη να σου στειλω πμ γιατι νομιζα οτι χαθηκε!:lol::lol::lol:
Ναι Αντωνία μου μην ανησυχείς όλα καλά.
Να σαι καλά για όλο τον κόπο που έκανες.
φιλάκια:)

Λεττα ενταξει και τα δικα μου;

Λεττα ενταξει και τα δικα μου;
Δυστηχώς όχι ακόμα γιατί χτες το βράδυ που πήγα μου είπαν ότι στον σταθμό Λιοσίων η αποθήκη κλείνει στις 9.00 και έτσι πρέπει να ξαναπάω σήμερα εις διπλούν :(.
Μα καλά και αυτοί γραφείο έχουν? Στον Κηφισσό μέχρι της 12.30 είναι ανοιχτά για όσο έρχονται λεωφορεία.
Αλλα μην ανησυχείς τα κρατάνε και μία εβδομάδα μου είπανε. Δεν υπάρχει θέμα θα ξαναπάω σήμερα.:)
Φιλάκια

ΟΚ,ευχαριστω!:)

Παράκληση: όποιος είναι από Αθήνα και έχει κούτα ας μου στείλει ΠΜ για να δουμε πότε μπορεί να το φέρει στην Βίλλα Μπέλλα Πιτσίλω (δίνουμε και προσωπικά ραντεβου :lol: κορίτσια). "

Δηλαδίς εγώ που έχω κούτες να μη τις φέρω?:P

Απλα παιδια όποιος έχει πραγμα μην το κραταει σπίτι του για να αρχισουμε να κανουμε μια "τακτοποιηση"

τι υπονοείς πράσινη?:blink::blink::lol:

τι να πω πια;;
εννοείται ότι οσον αφορα στις κουτες όσο πιο πολλες τοσο πιο καλά.
η αλήθεια ειναι οτι η τελευταια μου φραση ακούγεται πολύ συνθηματική και επειδη οι καιροί ειναι πονηροί το επαναδιατυπώνω.
Οποιος θέλει να φέρει κούτα για το μπαζαρ με πραγματα μπορει να μου στειλει ΠΜ για ραντεβου:)

Εχω και εγώ ΠΡΑΜΑ για παράδοση.:P:P:P:P:cool:
Πότε και πού να το φέρω??!!!:cool::whistle:

Για να ενημερώνεστε. Την Κυριακή θα συναντηθούμε οι "οργανωτικές" (λέμε τώρα) του πράγματος για μια πρώτη κουβέντα.
Αρα Δευτέρα θα πουμε νεώτερα. Αυτο βεβαια δεν εμποδίζει κανένα να μου λεει ποτε μπορει να φερνει κούτα/κουτες. Την κυριακη δεν θα γινει η διαλογή απλα θα οργανωθουμε καπως. Οταν θα γινει διαλογη των πραγματων θα χρειαστούμε και αλλη βοηθεια και θα ενημερωσουμε οποιους εχουν δηλώσει οτι θελουν να βοηθήσουν.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back