Melini
Διάσημο μέλος
Έεεετσι! Έτσι! Να το το σωστό κορίτσιΚι επειδή μιλήσαμε σχετικά το απόγευμα, ποδαράκι στην ανάπαυση τώρα, εντάξει;
Διότι σε περιμένει δουλίτσα, όπως όλες μας:kiss:

Jawohl mein Kommandant!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πάντως παιδιά η ημερομηνία είναι η χειρότερη που θα μπορούσαμε να διαλέξουμε. Τουλάχιστον άλλα 5 ξέρω που γίνονται την ίδια μέρα. Καισαριανής, Ηλιούπολης, Stray, Friends of Animals NF Christmas Holiday Bazaar"..... Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.

Voula
Διάσημο μέλος
Πάντως παιδιά η ημερομηνία είναι η χειρότερη που θα μπορούσαμε να διαλέξουμε. Τουλάχιστον άλλα 5 ξέρω που γίνονται την ίδια μέρα. Καισαριανής, Ηλιούπολης, Stray, Friends of Animals NF Christmas Holiday Bazaar"..
Δεν την διαλέξαμε εμείς Ράνια την ημερ/νία, αυτή μας διάλεξε. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να πει μόνο η Στέλλα.
aretha
Περιβόητο μέλος
Έτσι κι αλλιώς όμως, οι περισσότεροι μια βόλτα θα περάσουν, που μπορεί άνετα να συνδυαστεί και με ψώνια και με βόλτες από τα άλλα bazaar, δεν ζητάμε από κανέναν να κατασκηνώσει εκεί

stellak
Διάσημο μέλος
Αλλά αν αλλάξουμε ημερομηνία θέλω να το ξέρω σήμερα για να ελευθερώσω την αίθουσα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Εάν ο πληθυσμός πιστεύει ότι είναι κακή η επιλογή της ημερομηνίας, ευχαρίστως να πάρω τα παιδιά και να αλλάξω. Δωράκι, θα σου πω εγκαίρως φυσικά
Voula
Διάσημο μέλος
Είναι ακριβώς έτσι όπως το λέει η ΣτέλλαΑπλώς, όλοι ξέρουμε πως τον Ιανουάριο τα χρήματα του Δώρου των Χριστουγέννων έχουν κάνει φτερά.

RedCat
Διάσημο μέλος
Οποτε ας συμφωνησουμε στην ημερομηνία και ας επικεντρωθουμε λιγο στα πιο σημαντικα οργανωτικά.
stellak
Διάσημο μέλος
πότε θα μας μαζέψεις για ξεσκαρτάρισμα; Έχεις κανονίσει τίποτε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
άλλωστε καθε μερα περνάω απο τα κορίτσια). Απλα παιδια όποιος έχει πραγμα μην το κραταει σπίτι του για να αρχισουμε να κανουμε μια "τακτοποιηση"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι Αντωνία μου μην ανησυχείς όλα καλά.Λεττα παλι καλα που το διαβασα εδω οτι παρελαβες το δεμα,ημουν ετοιμη να σου στειλω πμ γιατι νομιζα οτι χαθηκε!![]()
Να σαι καλά για όλο τον κόπο που έκανες.
φιλάκια

moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστηχώς όχι ακόμα γιατί χτες το βράδυ που πήγα μου είπαν ότι στον σταθμό Λιοσίων η αποθήκη κλείνει στις 9.00 και έτσι πρέπει να ξαναπάω σήμερα εις διπλούνΛεττα ενταξει και τα δικα μου;
. Μα καλά και αυτοί γραφείο έχουν? Στον Κηφισσό μέχρι της 12.30 είναι ανοιχτά για όσο έρχονται λεωφορεία.
Αλλα μην ανησυχείς τα κρατάνε και μία εβδομάδα μου είπανε. Δεν υπάρχει θέμα θα ξαναπάω σήμερα.

Φιλάκια
moukelis
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Παράκληση: όποιος είναι από Αθήνα και έχει κούτα ας μου στείλει ΠΜ για να δουμε πότε μπορεί να το φέρει στην Βίλλα Μπέλλα Πιτσίλω (δίνουμε και προσωπικά ραντεβουκορίτσια). "
Δηλαδίς εγώ που έχω κούτες να μη τις φέρω?

Απλα παιδια όποιος έχει πραγμα μην το κραταει σπίτι του για να αρχισουμε να κανουμε μια "τακτοποιηση"
τι υπονοείς πράσινη?

RedCat
Διάσημο μέλος
εννοείται ότι οσον αφορα στις κουτες όσο πιο πολλες τοσο πιο καλά.
η αλήθεια ειναι οτι η τελευταια μου φραση ακούγεται πολύ συνθηματική και επειδη οι καιροί ειναι πονηροί το επαναδιατυπώνω.
Οποιος θέλει να φέρει κούτα για το μπαζαρ με πραγματα μπορει να μου στειλει ΠΜ για ραντεβου

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Πότε και πού να το φέρω??!!!

RedCat
Διάσημο μέλος
Αρα Δευτέρα θα πουμε νεώτερα. Αυτο βεβαια δεν εμποδίζει κανένα να μου λεει ποτε μπορει να φερνει κούτα/κουτες. Την κυριακη δεν θα γινει η διαλογή απλα θα οργανωθουμε καπως. Οταν θα γινει διαλογη των πραγματων θα χρειαστούμε και αλλη βοηθεια και θα ενημερωσουμε οποιους εχουν δηλώσει οτι θελουν να βοηθήσουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool