Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ώρα και διεύθυνση παρακαλώΓια να ενημερώνεστε. Την Κυριακή θα συναντηθούμε οι "οργανωτικές" (λέμε τώρα) του πράγματος για μια πρώτη κουβέντα.
Αρα Δευτέρα θα πουμε νεώτερα. Αυτο βεβαια δεν εμποδίζει κανένα να μου λεει ποτε μπορει να φερνει κούτα/κουτες. Την κυριακη δεν θα γινει η διαλογή απλα θα οργανωθουμε καπως. Οταν θα γινει διαλογη των πραγματων θα χρειαστούμε και αλλη βοηθεια και θα ενημερωσουμε οποιους εχουν δηλώσει οτι θελουν να βοηθήσουν.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Τωρα αν καποια απο τις παραπανω κοπέλλες μενει κοντα σας και μπορεί να συνεννοηθείτε ώστε να μεταφερει και τα πραγματά σας στη Βίλλα καλά. Αλλιως απο εβδομαδα οποιος θελει μου λεει μέρα που μπορεί να φερει πραγματα και συνεννοουμαστε. Το να μαζευτουμε 20 ανθρωποι σε ενα δυαρι δεν νομιζω οτι θα εχει αποτελεσμα.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχετε ήδη σκεφτεί που θα καταλήξουν τα χρήματα αυτά ;;
Θα αφορούν στις γατούλες του Φλοίσβου, σε στειρώσεις...σε χειρουργικές επεμβάσεις, σε τι; και ποιος θα αποφασίσει για τη διαχείρησή τους;
Υπάρχει εξ αρχής κάτι συγκεκριμένο ή θα αποφασιστεί μετά;
Thanx
RedCat
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Οσον αφορά στην ερώτηση ποιος θα κάνει τη διαχείριση των "εσόδων", η απόφαση για το ποια γατάκια έχουν προτεραιότητα θα ληφθεί απο την ομάδα που έχει αναλάβει την διοργάνωση ελπίζοντας να μην αδικηθεί κανένα. Παρόλαυτα όποιος έχει αμφιβολλία μπορεί απλα να μην μας τιμήσει με την παρουσία του και το ευρώ του..

Hlianna
Διάσημο μέλος
τουλαχιστον εμενα δεν με νοιαζει που θα πανε τα χρηματα εφοσων θα ειναι για καλο..
..απλα η Φενια λογικα θα ρωτησε απο περιεργεια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Φυσικά, οποια γατάκια βοηθηθούν θα αναφερθούν φυσικά και εδώ.

stellak
Διάσημο μέλος
Εχετε ήδη σκεφτεί που θα καταλήξουν τα χρήματα αυτά ;;
Θα αφορούν στις γατούλες του Φλοίσβου, σε στειρώσεις...σε χειρουργικές επεμβάσεις, σε τι; και ποιος θα αποφασίσει για τη διαχείρησή τους;
Υπάρχει εξ αρχής κάτι συγκεκριμένο ή θα αποφασιστεί μετά;
Thanx
Παραθέτω από το αρχικό ποστ της πρώτης σελίδας:
"Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των αντικειμένων θα δοθούν όχι μόνο στην κίνηση των γατιών του Φλοίσβου (στειρώσεις, περίθαλψη κλπ) αλλά και σε άλλες αντίστοιχες κινήσεις ομάδων που ασχολούνται με περιπτώσεις αδέσποτων γατιών. Αυτό όμως είναι κάτι που θα αποφασιστεί μόλις συγκεντρωθεί το τελικό ποσόν από την εκδήλωση και αξιολογώντας τις ανάγκες."
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Παραθέτω από το αρχικό ποστ της πρώτης σελίδας:
"Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των αντικειμένων θα δοθούν όχι μόνο στην κίνηση των γατιών του Φλοίσβου (στειρώσεις, περίθαλψη κλπ) αλλά και σε άλλες αντίστοιχες κινήσεις ομάδων που ασχολούνται με περιπτώσεις αδέσποτων γατιών. Αυτό όμως είναι κάτι που θα αποφασιστεί μόλις συγκεντρωθεί το τελικό ποσόν από την εκδήλωση και αξιολογώντας τις ανάγκες."
Παιδιά νομίζω ότι το πρωτίστως πρόβλημά μας(και πρωταρχικό μέλημά μας) είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Οσο πιό μεγάλο είναι το ποσό, τόσο περισσότερα θα είναι τα γατιά που θα βοηθηθούν.
Ήλιου φαεινότερο νομίζω...

Voula
Διάσημο μέλος
Πέστα χρυσόστομηΠαιδιά νομίζω ότι το πρωτίστως πρόβλημά μας(και πρωταρχικό μέλημά μας) είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.
Οσο πιό μεγάλο είναι το ποσό, τόσο περισσότερα θα είναι τα γατιά που θα βοηθηθούν.![]()

Melini
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς που η Φένια ρώτησε, γιατι ειναι καλό να διευκρινίζονται αυτά τα πράγματα από την αρχή όταν εμπλέκονται πολλοί και χρήματα. Ετσι αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις.
Φυσικά, οποια γατάκια βοηθηθούν θα αναφερθούν φυσικά και εδώ.![]()
Thanx για τις παραπανω διευκρινήσεις Nota

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά εμένα η δικιά μου ερώτηση είναι πότε εμεις θα βάλουμε διαφήμιση-ανακοίνωση? Μήπως έχουμε αργήσει?
stellak
Διάσημο μέλος
Ωστόσο, για να σε καθησυχάσω, έχω ήδη κάνει μια πρώτη κίνηση και μόλις έχω το υλικό στα χέρια μου θα σας ενημερώσω. Θέλω απλώς να καταλάβεις πως, από χαρακτήρα, μιλάω μόνο όταν έχω κάτι έτοιμο. Ήδη το θέμα που προέκυψε μας κόβει λίγο τη φόρα. Παρόλα αυτά, θα λυθεί.
heaven
Νεοφερμένο μέλος
τι ειναι το πρακτορειο??Heaven μπορείς να τα στείλεις με πρακτορείο. Στείλε pm στην Λέττα (Felice) η οποία θα μπορούσε να τα παραλάβει.
Hlianna
Διάσημο μέλος
τι ειναι το πρακτορειο??
πχ. τα κτελ Κηφισσου εχουν πρακτορειο που στελνεις τα πραγματα με το λεοφωρειο πηγαινουν στην αποθηκη και πας και τα παιρνεις απο εκει..λογικα κατι αντιστοιχο θα υπαρχει και στην Κρητη..δηλαδη λεοφωρεια που πανε με το καραβι αθηνα κρητη οποτε μπορεις να τα στειλεις και αυτα θα πανε στο κτελ Κηφισσου..ή μπορει να υπαρχει πρακτορειο στο λιμανι που στελνεις πραγματα με το καραβι και λογικα πας και τα παιρνεις απο καποια αποθηκη στον Πειραια..δεν ξερω τι απο τα 2 παιζει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool