Εκδήλωση μελών του MyCat για τις αδέσποτες γάτες

Για να ενημερώνεστε. Την Κυριακή θα συναντηθούμε οι "οργανωτικές" (λέμε τώρα) του πράγματος για μια πρώτη κουβέντα.
Αρα Δευτέρα θα πουμε νεώτερα. Αυτο βεβαια δεν εμποδίζει κανένα να μου λεει ποτε μπορει να φερνει κούτα/κουτες. Την κυριακη δεν θα γινει η διαλογή απλα θα οργανωθουμε καπως. Οταν θα γινει διαλογη των πραγματων θα χρειαστούμε και αλλη βοηθεια και θα ενημερωσουμε οποιους εχουν δηλώσει οτι θελουν να βοηθήσουν.:)
Ώρα και διεύθυνση παρακαλώ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στείλτε μου και μένα κορίτσια π.μ για να φέρω και τα δικά μου και να βοηθήσω όπως μπορώ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν θελετε μπορω να ερθω και εγω..οποτε αν ειναι μου στελνετε πμ..

Κορίτσια, σε πρωτη φάση όπως είπα και παραπάνω, θα συναντηθουμε εγώ, η Στέλλα, η Melini, η Λέττα, η Αλίκη και η Konstans μιας και εχουμε αναλαβει απο ενα κομματι η καθε μια.
Τωρα αν καποια απο τις παραπανω κοπέλλες μενει κοντα σας και μπορεί να συνεννοηθείτε ώστε να μεταφερει και τα πραγματά σας στη Βίλλα καλά. Αλλιως απο εβδομαδα οποιος θελει μου λεει μέρα που μπορεί να φερει πραγματα και συνεννοουμαστε. Το να μαζευτουμε 20 ανθρωποι σε ενα δυαρι δεν νομιζω οτι θα εχει αποτελεσμα.

Δυστυχώς επειδή κορίτσια-και αγορια βεβαιως βεβαιως, δεν εχω προλάβει να διαβάσω όλο το θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω.
Εχετε ήδη σκεφτεί που θα καταλήξουν τα χρήματα αυτά ;;
Θα αφορούν στις γατούλες του Φλοίσβου, σε στειρώσεις...σε χειρουργικές επεμβάσεις, σε τι; και ποιος θα αποφασίσει για τη διαχείρησή τους;
Υπάρχει εξ αρχής κάτι συγκεκριμένο ή θα αποφασιστεί μετά;
Thanx

τα χρήματα θα βοηθήσουν συγκεκριμένα γατούλια (ανάμεσα σ'αυτα και τα γατούλια του Φλοίσβου). Στην πρώτη μας συνάντηση θα αποφασιστεί και αυτό πιο συγκεκριμένα. Παντως οι προθέσεις μας θα ειναι όσο το δυνατόν γατοποιημένες (κατά το "προσωποποιημένες") ουτως ώστε ο καθένας να ξέρει ποιο γατί βοηθάει και με ποιο τρόπο.

επίσης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι τα χρήματα ΔΕΝ θα πάνε (και δεν ειναι δική μου μονο απόφαση) σε καμμία στέγη, σωματείο ή "φιλοζωϊκό" ιατρείο, αλλά σε γατούλια μεμονομένα που φροντίζουν με το υστέρημά τους εθελοντές τόσο καιρό.
Οσον αφορά στην ερώτηση ποιος θα κάνει τη διαχείριση των "εσόδων", η απόφαση για το ποια γατάκια έχουν προτεραιότητα θα ληφθεί απο την ομάδα που έχει αναλάβει την διοργάνωση ελπίζοντας να μην αδικηθεί κανένα. Παρόλαυτα όποιος έχει αμφιβολλία μπορεί απλα να μην μας τιμήσει με την παρουσία του και το ευρώ του..:)

δεν νομιζω να υπαρξει καποιος που να εχει τετοιο προβλημα..:hmm:τουλαχιστον εμενα δεν με νοιαζει που θα πανε τα χρηματα εφοσων θα ειναι για καλο..;)..απλα η Φενια λογικα θα ρωτησε απο περιεργεια..

Ευτυχώς που η Φένια ρώτησε, γιατι ειναι καλό να διευκρινίζονται αυτά τα πράγματα από την αρχή όταν εμπλέκονται πολλοί και χρήματα. Ετσι αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις.
Φυσικά, οποια γατάκια βοηθηθούν θα αναφερθούν φυσικά και εδώ.:)

Εχετε ήδη σκεφτεί που θα καταλήξουν τα χρήματα αυτά ;;
Θα αφορούν στις γατούλες του Φλοίσβου, σε στειρώσεις...σε χειρουργικές επεμβάσεις, σε τι; και ποιος θα αποφασίσει για τη διαχείρησή τους;
Υπάρχει εξ αρχής κάτι συγκεκριμένο ή θα αποφασιστεί μετά;
Thanx

Παραθέτω από το αρχικό ποστ της πρώτης σελίδας:
"Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των αντικειμένων θα δοθούν όχι μόνο στην κίνηση των γατιών του Φλοίσβου (στειρώσεις, περίθαλψη κλπ) αλλά και σε άλλες αντίστοιχες κινήσεις ομάδων που ασχολούνται με περιπτώσεις αδέσποτων γατιών. Αυτό όμως είναι κάτι που θα αποφασιστεί μόλις συγκεντρωθεί το τελικό ποσόν από την εκδήλωση και αξιολογώντας τις ανάγκες."

Παραθέτω από το αρχικό ποστ της πρώτης σελίδας:
"Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των αντικειμένων θα δοθούν όχι μόνο στην κίνηση των γατιών του Φλοίσβου (στειρώσεις, περίθαλψη κλπ) αλλά και σε άλλες αντίστοιχες κινήσεις ομάδων που ασχολούνται με περιπτώσεις αδέσποτων γατιών. Αυτό όμως είναι κάτι που θα αποφασιστεί μόλις συγκεντρωθεί το τελικό ποσόν από την εκδήλωση και αξιολογώντας τις ανάγκες."

Παιδιά νομίζω ότι το πρωτίστως πρόβλημά μας(και πρωταρχικό μέλημά μας) είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.:hmm:
Οσο πιό μεγάλο είναι το ποσό, τόσο περισσότερα θα είναι τα γατιά που θα βοηθηθούν.:)
Ήλιου φαεινότερο νομίζω...;)

Παιδιά νομίζω ότι το πρωτίστως πρόβλημά μας(και πρωταρχικό μέλημά μας) είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.:hmm:
Οσο πιό μεγάλο είναι το ποσό, τόσο περισσότερα θα είναι τα γατιά που θα βοηθηθούν.:)
Πέστα χρυσόστομη:)

Σήμερα, η Athens News δημοσιεύει ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα με όλα τα Bazaar που θα πραγματοποιηθούν το Δεκέμβριο στην Αθήνα... θα το μελετήσω και θα σας πω ποια συμπίπτουν με το δικό μας.

Μελινουλι, δεν νομιζω οτι παιζει πια το θεμα της ημερομηνίας. Εχουμε κλείσει τον χώρο και νομιζω οτι κοντα στα χριστουγεννα δεν θα παιζει τιποτα αλλο για να βρουμε να κλεισουμε. Ειναι σιγουρο οτι θα συμπιπτουν καποια με το δικο μας αλλα σε ενα μπαζαρ δεν πας για να κατσεις με τις ωρες περνας μια βολτα. Οποτε αν οποιοσδηποτε θελει να παει σε 2 ή 3 την ιδια μερα μπορει να το κανει αλλωστε κυριακη ειναι..:)

Παιδιά δεν είναι ότι δεν μπορεί να πάει που και αυτό παίζει γιατί ειναι σε τελείως διαφορετικές περιοχές αλλά και θέμα χρημάτων. Πόσα θα χαλάσουν πια σε μια μέρα. Τώρα όμως συμφωνώ έκλεισε η ημερομηνία και η προσπάθεια πρέπει να επικεντρωθεί στο να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Ευτυχώς που η Φένια ρώτησε, γιατι ειναι καλό να διευκρινίζονται αυτά τα πράγματα από την αρχή όταν εμπλέκονται πολλοί και χρήματα. Ετσι αποφεύγονται και οι παρεξηγήσεις.
Φυσικά, οποια γατάκια βοηθηθούν θα αναφερθούν φυσικά και εδώ.:)

Thanx για τις παραπανω διευκρινήσεις Nota :)

Διαφήμιση

Ρε παιδιά εμένα η δικιά μου ερώτηση είναι πότε εμεις θα βάλουμε διαφήμιση-ανακοίνωση? Μήπως έχουμε αργήσει?

Λέττα, θα βάλουμε κι εμείς διαφήμιση, μην ανησυχείς. Μας "κρατάει πίσω" ένα διαδικαστικό θέμα που έχει προκύψει. Εαν λύσουμε αυτό σύντομα, δε θα καθυστερήσει άλλο η διαφήμιση. Η οποία θα έχει αρκετή έκταση, μη στεναχωριέσαι. Θα ενημερωθεί ο κόσμος.
Ωστόσο, για να σε καθησυχάσω, έχω ήδη κάνει μια πρώτη κίνηση και μόλις έχω το υλικό στα χέρια μου θα σας ενημερώσω. Θέλω απλώς να καταλάβεις πως, από χαρακτήρα, μιλάω μόνο όταν έχω κάτι έτοιμο. Ήδη το θέμα που προέκυψε μας κόβει λίγο τη φόρα. Παρόλα αυτά, θα λυθεί.

Heaven μπορείς να τα στείλεις με πρακτορείο. Στείλε pm στην Λέττα (Felice) η οποία θα μπορούσε να τα παραλάβει.
τι ειναι το πρακτορειο??

τι ειναι το πρακτορειο??

πχ. τα κτελ Κηφισσου εχουν πρακτορειο που στελνεις τα πραγματα με το λεοφωρειο πηγαινουν στην αποθηκη και πας και τα παιρνεις απο εκει..λογικα κατι αντιστοιχο θα υπαρχει και στην Κρητη..δηλαδη λεοφωρεια που πανε με το καραβι αθηνα κρητη οποτε μπορεις να τα στειλεις και αυτα θα πανε στο κτελ Κηφισσου..ή μπορει να υπαρχει πρακτορειο στο λιμανι που στελνεις πραγματα με το καραβι και λογικα πας και τα παιρνεις απο καποια αποθηκη στον Πειραια..δεν ξερω τι απο τα 2 παιζει:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back