Εμείς, τα ζωάκια μας κι η οικονομική κρίση!

Γλυκια μου Ευτυχια..σε καταλαβαινω απολυτα.Δυστυχως και σε εμενα εχει μειωθει αφανταστα ο μισθος..ισα που τα βγαζω περα..,οποτε ξερω ακριβως πως νιωθεις.:(
Παντως πιστευω οτι τωρα στην αρχη..ηταν πιο δυσκολα τα πραγματα,γιατι πεφτουν και ολα μαζεμενα.Σε καμια περιπτωση δεν νομιζω οτι θια ειναι ετσι συνεχεια.
ΥΓ..Οσον αφορα τα εμβολια για να γινονται καθε χρονο.Χμ...αν μενει αποκλειστικα μεσα το γατακι...εχω μεγαλες αμφοβολιες το κατα ποσο ειναι καλο να τα εμβολιαζουμε καθε χρονο.Βρηκα και καποια αρθρα σημερα,αλλα θα τα βαλω στο αναλογο θεμα.
Μας είπαν ότι αν μένει μόνο μέσα στο σπίτι δεν χρειάζεται να τα κάνει όλα εφόσον δεν έρχετε σε επαφή με άλλα γατάκια.
Όταν βάλεις το άρθρο ελπίζω να το πάρω χαμπάρι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πόσο εισόδημα πρέπει να έχεις για να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο;

Δυστυχώς πρέπει να αποταμιεύουμε ένα ποσό στην άκρη για αυτά αλλά και για εμάς. Ξέρω, είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά ακόμα και 100 ευρώ να βάλουμε στην άκρη είναι χρήσιμα γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί.
Όταν θα πάτε για το επόμενο εμβόλιο, μη ξεχάσετε να ενημερώσετε τον κτηνίατρο σχετικά με αυτό που σας συνέβη.
Πάντως η πρόληψη είναι σίγουρα η καλύτερη θεραπεία και αυτό το έμαθα με έναν όχι και τόσο καλό τρόπο. Τον γάτο μου τον πήγαινα πολύ συχνά στον κτηνίατρο τα τελευταία 2.5 χρόνια. Πέρυσι μόνο τον είχα πάει 7 φορές. Ευτυχώς τώρα είναι καλά και φέτος πήγαμε μόνο μια φορά για την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψή του. Σε εμάς το πρόβλημα το έλυσε η διατροφή :P
Πάντως μην ανησυχείς, πιστεύω και εγώ ότι όταν μεγαλώσει θα είναι πιο υγιές και δεν θα έχετε πολλά έξοδα σε κτηνιατρική περίθαλψη :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη διατροφή του τη προσέχουμε πολύ και έτσι θα συνεχίσουμε.Μόνο ξηρά τροφή και είναι και η καλύτερη απ'οτι έχω μάθει αυτή που του δίνουμε!royal κάτι..

Αποταμίευση και τα σχετικά...θα φτιαχτεί κουμπαράς με το όνομα του επάνω!!:)

σε καταλαβαινω απολυτα,αλλα πιστευω οτι η αγαπη πολλες φορες φτανει και περισσευει οταν εχεις ζωακια.εγω ειμαι ανεργη,ο αντρας μου ελαιοχρωματιστης,εχουμε και δυο μικρα παιδια,το νησι που μενω δεν εχει γιατρους ουτε για μας,ουτε καν παιδιατρο,κτηνιατρος ερχεται καθε 15 με 20 μερες κι αν σου τυχει κατι τις μερες που λειπει,απλα κλαις τη μοιρα σου.η κορη μου απο μωρο ειχε ασθμα(ευτυχως πλεον πηγε 10 και της περασε),λοιπον να εχει μποφορ,και να πνιγεται το μωρο και γιατρος πουθενα,το παλευα μονη μου,με συνενοηση με γιατρο απ την αθηνα,απ το τηλεφωνο παντα δυστυχως.ο γιος μου ειναι υπερκινητικος,.

Θα βγω λίγο οφφτποπικ αλλα δε θα τρολαρω. Η ΕΛλαδα έχει τους Περισσότερους ιατρούς ανα κάτοικο απο κάθε άλλη χώρα. Τα νοσοκομεία σε μεγαλουπόλεις είναι γεμάτα με ιατρούς όχι έναν απο κάθε ειδικότητα αλλα πολλούς Υπάρχουν και παρα πολλλα ιατρεία, εκεί δίπλα στο ischool τα παιδάκια λένε ότι απο ιατρός βγαίνεις αεργος. Παρόλα αυτά τα νησιά δεν έχουν ιατρούς το πολυ πολ´υ να έχουνε καναν αγροτικό ο οποίος ούτε γνώσεις ούτε εμπειρία εxει Το θεωρώ μεγάλη αδικία δεδομένου ότι όλοι οι ΕΛληνες φορολογούνται το ίδιο δεν επιτρέπεται νοσοκομείο σε νησί να μην έχει ούτε έναν παιδιατρο ένω στην Πάτρα να υπάρχουν πάνω απο 40 χωριά τα ιατρεία. Δε πιστεύω ότι η ιατρικη έχει αεργια οποίος θέλει να δουλέψει μπορει.

Ευτυχία μου ελπίζω να είναι το γατάκι σου γερό και δυνατό. Η αλήθεια είναι ότι όταν είναι μικρά έχουν πάρα πολλά έξοδα γιατί όλο και κάτι εμφανίζουν. Εμείς την Ραλλού μας την έχουμε 5 μήνες και μέχρι στιγμής την έχουμε πάει περίπου 8 φορές στον κτηνίατρο(και στείρωση δεν έχουμε κάνει ακόμη). Στην αρχή είχα φρικάρει αλλά στην πορεία κατέληξα ότι ισχύει αυτό που ισχύει και με τα παιδάκια.Όσο είναι μικρούλια θέλουν παρακολούθηση αλλά από όταν θα πάρουν τα πάνω τους μπορείς να υπολογίσεις τα έξοδα τους. Βέβαια το να προσπαθείς να κάνεις μια μικρή αποταμίευση σίγουρα θα βοηθήσει.Σκέψου ότι ο μικρός μπορεί να χρειαστεί ξανά κάτι εξτρά, όταν θα είναι 5 χρονών. Σκέψου πόσα θα έχετε μαζέψει μέχρι τότε!!!Η αλήθεια είναι κατά την γνώμη μου ότι όπως και να έχει τα ζωάκια έχουν έξοδα..αλλά έχουν έξοδα όπως και ο,τιδήποτε άλλο σε αυτήν την ζωή, που μας αρέσει και μας προσφέρει πράγματα. Καιτα μικρά μας αξίζουν σίγουρα μέχρι και το τελευταίο ευρώ!!!!

Πάνω σε ευτό που αναφέρθηκε γαι τους χρονιαίους εμβαλιασμούς να πω και εγώ: ο γιατρός μας γνωρίζοντας ότι τα κατσούνια μου ζουν αποκλειστικά μόνο στο διαμέρισμα και ότι η μοναδική τους επαφή με τον έξω κόσμο είναι η βεραντα μας όπου άλλα γατάκια δεν μπορούν να ανέβουν, μου πρότεινε να μην ξανακάνουμε εμβόλια! Μόνο χαπι αποπαρασίτωσης καθε 4 μήνες... Στην αρχή νόμιζα ότι λέει κουλά αλλά το διασταύρωσα και όντως δεν χρειάζονται τα επαναληπτικά εμβόλια σε αυτές τις περιπτώσεις.

Εγω εχω τεσσερις γατουλες.Αλλα ειμαι και 13(παρα ενα μηνα)χρονων.Δευτερα Γυμνασιου παω...Εμενα η μαμα μου παιρνει τοσα χρηματα οσο και για το δανειο στεγαστικο.Βασιζομαστε απο τον μπαμπα.Εγω τους δινω συνηθως οτι βρισκω στην κουζινα(αλλα οχι βαρια ουτε λαδερακλπ)ξηρα τροφη παιρνω 3 φορες τον μηνα μια friskies και καμια κονσερβουλα που και που(συνολο:12ευρω).Οσο αναφορα για την αμμο δυο το μηνα(συνολο:3,60,παιρνω μια του γαλαξια και φθηνη και καλη1,80 η σακουλα).Οποτε εχω ξοδεψει πανω κατω μονο 15 ευρω.Εμβολια τα Χριστουγεννα δωρο του Αη-Βασιλη.Εγω καθε καλοκαιρι πιανω δουλεια σε ενα κομμωτηριο μιας γνωστης και βγαζω το κατιτις μου ετσι τα βγαζω περα....Ελπιζω,να μην συμβει τιποτα παραπανω,παραστικα και πολλα πολλα φιλακια στον γατουλι σου και κουραγιο.Θα δεις πως αν τα συνδυασεις με τον καταλληλο τροπο ολα βγαινουν.

εμένα οι τροφές (ωμά κρέατα του σουπερμαρκετ) μου κοστίζουν γύρω στα 20 τον μήνα και η άμμος μου βγαίνει γύρω στα 4-5 τον μήνα. Αλλά μου έσπασε η μηχανή του κιμά (χειροκίνητη) χθες (πήγα να την βιδώσω στον πάγκο και έσπασε η μηχανή στα 2... και είναι από χυτό σίδηρο να φανταστείτε... πως έσπασε δεν ξέρω). Οπότε, σήμερα αναγκάστηκα να αγοράσω καινούρια (ηλεκτρική αυτή τη φορά)... αντίο λεφτουδάκια μου :cry_x:Μ' αρεσε που τα κρατούσα για να αγοράσω το playbook... :cry_x:Η έκτακτη ανάγκη που λέγαμε παραπάνω :cry_x:

εμένα οι τροφές (ωμά κρέατα του σουπερμαρκετ) μου κοστίζουν γύρω στα 20 τον μήνα και η άμμος μου βγαίνει γύρω στα 4-5 τον μήνα. Αλλά μου έσπασε η μηχανή του κιμά (χειροκίνητη) χθες (πήγα να την βιδώσω στον πάγκο και έσπασε η μηχανή στα 2... και είναι από χυτό σίδηρο να φανταστείτε... πως έσπασε δεν ξέρω). Οπότε, σήμερα αναγκάστηκα να αγοράσω καινούρια (ηλεκτρική αυτή τη φορά)... αντίο λεφτουδάκια μου :cry_x:Μ' αρεσε που τα κρατούσα για να αγοράσω το playbook... :cry_x:Η έκτακτη ανάγκη που λέγαμε παραπάνω :cry_x:

Δεν πειράζει γλυκιά μου. Υγεία να χει ο γατούλης σου αυτό μετρά :)

Στα περί εξόδων επιστρατεύω σκέψεις παρηγοριάς, όπως πχ. ότι δεν καπνίζουμε ούτε εγώ, ούτε ο άντρας μου...αν καπνίζαμε αυτά θα ήταν χρήματα όντως να τα κλαις...
Αντ'αυτών των χαζών εξόδων , κάνουμε αυτά για τα γατόνια μας, και πρόκειται για κατηγορία εξόδων που λες ¨χαααλάάάλι τους!!!!!!!!!¨
Τέτοιου είδους ανασφάλειες οι περισσότεροι από εμάς πιστεύω αντιμετωπίζουμε, αλλά ελπίζω να καταφέρνουμε να βρίσκουμε τρόπους και λύσεις, άλλωστε αυτά τα πλάσματα είναι λατρεμένα και μπαίνουν σε προτεραιότητα, γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που μας δίνουν!:)
Είναι όντως πολύ δύσκολα τα πράγματα .... υπομονή...

Ευτυχία μου ελπίζω να είναι το γατάκι σου γερό και δυνατό. Η αλήθεια είναι ότι όταν είναι μικρά έχουν πάρα πολλά έξοδα γιατί όλο και κάτι εμφανίζουν. Εμείς την Ραλλού μας την έχουμε 5 μήνες και μέχρι στιγμής την έχουμε πάει περίπου 8 φορές στον κτηνίατρο(και στείρωση δεν έχουμε κάνει ακόμη). Στην αρχή είχα φρικάρει αλλά στην πορεία κατέληξα ότι ισχύει αυτό που ισχύει και με τα παιδάκια.Όσο είναι μικρούλια θέλουν παρακολούθηση αλλά από όταν θα πάρουν τα πάνω τους μπορείς να υπολογίσεις τα έξοδα τους. Βέβαια το να προσπαθείς να κάνεις μια μικρή αποταμίευση σίγουρα θα βοηθήσει.Σκέψου ότι ο μικρός μπορεί να χρειαστεί ξανά κάτι εξτρά, όταν θα είναι 5 χρονών. Σκέψου πόσα θα έχετε μαζέψει μέχρι τότε!!!Η αλήθεια είναι κατά την γνώμη μου ότι όπως και να έχει τα ζωάκια έχουν έξοδα..αλλά έχουν έξοδα όπως και ο,τιδήποτε άλλο σε αυτήν την ζωή, που μας αρέσει και μας προσφέρει πράγματα. Καιτα μικρά μας αξίζουν σίγουρα μέχρι και το τελευταίο ευρώ!!!!

Δεν το συζητώ συμφωνώ απόλυτα,απλά μέσα σε 20 μέρες μας έφυγαν 400 ευρώ!Μην ξεχνάς είναι το πρώτο γατάκι που αποκτήσαμε και σίγουρα ήταν σοκαριστικό να έχουμε τόσα έξοδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.(Στα χρήματα περιλαμβάνονται τα πάντα που αφορούν μέχρι σήμερα τον Elvis μας)

Πάνω σε ευτό που αναφέρθηκε γαι τους χρονιαίους εμβαλιασμούς να πω και εγώ: ο γιατρός μας γνωρίζοντας ότι τα κατσούνια μου ζουν αποκλειστικά μόνο στο διαμέρισμα και ότι η μοναδική τους επαφή με τον έξω κόσμο είναι η βεραντα μας όπου άλλα γατάκια δεν μπορούν να ανέβουν, μου πρότεινε να μην ξανακάνουμε εμβόλια! Μόνο χαπι αποπαρασίτωσης καθε 4 μήνες... Στην αρχή νόμιζα ότι λέει κουλά αλλά το διασταύρωσα και όντως δεν χρειάζονται τα επαναληπτικά εμβόλια σε αυτές τις περιπτώσεις.
Και έμας το ίδιο μας είπε,ότι ναι μεν θα κάνει σε ένα χρόνο πάλι εμβόλιο αλλά όχι ότι θα τα κάνει όλα αν είναι μόνο μέσα στο σπίτι!

Εγω εχω τεσσερις γατουλες.Αλλα ειμαι και 13(παρα ενα μηνα)χρονων.Δευτερα Γυμνασιου παω...Εμενα η μαμα μου παιρνει τοσα χρηματα οσο και για το δανειο στεγαστικο.Βασιζομαστε απο τον μπαμπα.Εγω τους δινω συνηθως οτι βρισκω στην κουζινα(αλλα οχι βαρια ουτε λαδερακλπ)ξηρα τροφη παιρνω 3 φορες τον μηνα μια friskies και καμια κονσερβουλα που και που(συνολο:12ευρω).Οσο αναφορα για την αμμο δυο το μηνα(συνολο:3,60,παιρνω μια του γαλαξια και φθηνη και καλη1,80 η σακουλα).Οποτε εχω ξοδεψει πανω κατω μονο 15 ευρω.Εμβολια τα Χριστουγεννα δωρο του Αη-Βασιλη.Εγω καθε καλοκαιρι πιανω δουλεια σε ενα κομμωτηριο μιας γνωστης και βγαζω το κατιτις μου ετσι τα βγαζω περα....Ελπιζω,να μην συμβει τιποτα παραπανω,παραστικα και πολλα πολλα φιλακια στον γατουλι σου και κουραγιο.Θα δεις πως αν τα συνδυασεις με τον καταλληλο τροπο ολα βγαινουν.
Όπως έγραψα και παραπάνω,απλά ξοδέψαμε πολλά σε 20 μέρες γι'αυτο και οι φρίκες!!Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου για το αισιόδοξο μήνυμα σου!!:)

ωχ...σε εμάς τα λεφτά που δώσαμε προχτές το βράδυ στο νοσοκομείο θα πληρώναμε τον άνθρωπο που θα μας έβαζε το κλιματιστικό,ένα αρχαίο,γιατί δεν έχουμε θέρμανση και πρέπει να έχουμε το μωρό μας στα ζεστά τώρα που μπαίνουν τα κρύα!:/:..τώρα τον άλλο μήνα με το δώρο το δικό μου γιατί ο Πέτρος δεν θα πάρει..:(

ωχ...σε εμάς τα λεφτά που δώσαμε προχτές το βράδυ στο νοσοκομείο θα πληρώναμε τον άνθρωπο που θα μας έβαζε το κλιματιστικό,ένα αρχαίο,γιατί δεν έχουμε θέρμανση και πρέπει να έχουμε το μωρό μας στα ζεστά τώρα που μπαίνουν τα κρύα!:/:..τώρα τον άλλο μήνα με το δώρο το δικό μου γιατί ο Πέτρος δεν θα πάρει..:(

Πάντως πολύ καλή δουλεία κάνουν και οι θερμάστρες αλογόνου (17 -20 ευρώ βρίσκεις μια χαρά) που τους αρέσει πολύ και έχουν άμεση απόδοση. Ένα δωμάτιο το ζεσταίνουν χαλαρά σε 15 λεπτά:).Βέβαια δεν το αφήνετε ανοιχτό εάν φεύγετε..
Λέω μήπως θέλετε κάτι πιο άμεσα και οικονομικά:P

έχουμε ένα αερόθερμο αλλά...καίει πολλαααά!!!!!!!!η Δεή που πληρωνουμε είναι όσο ένα ενοίκιο...περίπου...

εμεις ευτυχως τις καλες εποχες βαλαμε καλοριφερ,γιατι πλεον τιποτα δεν μπορεις να κανεις,τα γατουνια τα εχω στη μεγαλη αποθηκη που ειναι ο λεβητας και εχουν θερμανση ευτυχως.για τις τροφες-αμμο κλπ θελω περιπου 80 ευρω το μηνα,και μιλω για τροφες σουπερ-μαρκετ,τα εξτρα οπως ειπα απ τον κουμπαρα των γατων.φοβαμαι ομως,δε το κρυβω,ερχονται δυσκολες μερες.με βοηθα ο πατερας μου απ τον πειραια,αλλα πλεον δε μπορει κι εκεινος,τη συνταξη την 400 ευρω λιγοτερα και η γιαγια μου,που ευτυχως ακομα ζει κι εκεινη βοηθαει,αλλα ρε παιδια,αυτο που εχουμε οι ελληνες,να βοηθαμε τα παιδια και τα εγγονια μας ισοβια δεν μας αφηνουν οι καταστασεις να το διατηρησουμε στο μελον.θελω να σπουδασω τα παιδια μου,αυτον τον σκοπο εχω,ετσι κι αλλιως οπως παει,δεν το βλεπω να τα προικισω οπως κανανε παλια,αλλα να χουν για προικα τις γνωσεις και τα βιβλια τους,ε δεν βγαινει,τα μετραμε απο δω τα μετραμε απο κει και με το ζορι.εχω κοψει πολλα εξτρα δικα μου για τα ζωακια μας,κι ευχομαι να μπορω να τα εχω παντα ετσι.και φετος η χρονια δεν ηταν καλη οχι απο λεφτα,αλλα απο απροοπτα,και παλι καλα που μπορεσα και τα στειρωσα,πως τα καταφερα ενας θεος το ξερει.υπομονη σε ολους ευχομαι,τι στο καλο,μπορα ειναι θα περασει.

έχουμε ένα αερόθερμο αλλά...καίει πολλαααά!!!!!!!!η Δεή που πληρωνουμε είναι όσο ένα ενοίκιο...περίπου...
Τι λες τώρα? Αμάν..Το καλοριφερ πιο πολύ θα σας κάλυπτε..Ή δεν έχει εγκατάσταση? Δεν κατάλαβα:confused:

παντως πλακα,πλακα,οταν εχεις ζωακια εχεις και τσαμπα θερμανση,κουβερτουλα,αγκαλιτσα κι ολα μια χαρα,το ενα το χω στα ποδια,τα αλλα δυο στο στηθος κι ενα πανω στο μαξιλαρι,δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι αστεγοι εχουν κι ενα αδεσποτακι τουλαχιστον παρεουλα!χεχεχεχε!!!!!

Παιδιά έρχονται ακόμα πιό δύσκολες μέρες...
Δεν το βάζουμε κάτω απλά πρέπει τα πάντα όλα να είναι υπολογισμένα με ακρίβεια των 10 cents...
Που καταντήσαμε...
Να λέμε και πάλι καλά που έχουμε την υγεία μας, ένα κεραμίδι πάνω απο το κεφάλι μας, μια δουλειά και ένα πιάτο φαγητό για εμάς και τα μωρά μας, δίποδα ή τετράποδα δεν έχει σημασία.
Μας γυρίσανε στην Ελλάδα του '50 που εγώ δεν την γνώρισα αλλά έτσι λένε οι παλιότεροι.
Τί να πω? Κουράγιο, υπομονή και δύναμη. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα...

Τι λες τώρα? Αμάν..Το καλοριφερ πιο πολύ θα σας κάλυπτε..Ή δεν έχει εγκατάσταση? Δεν κατάλαβα:confused:
Δεν έχουμε καλοριφέρ καρντιά μου...:)χχχχ

εμεις ευτυχως τις καλες εποχες βαλαμε καλοριφερ,γιατι πλεον τιποτα δεν μπορεις να κανεις,τα γατουνια τα εχω στη μεγαλη αποθηκη που ειναι ο λεβητας και εχουν θερμανση ευτυχως.για τις τροφες-αμμο κλπ θελω περιπου 80 ευρω το μηνα,και μιλω για τροφες σουπερ-μαρκετ,τα εξτρα οπως ειπα απ τον κουμπαρα των γατων.φοβαμαι ομως,δε το κρυβω,ερχονται δυσκολες μερες.με βοηθα ο πατερας μου απ τον πειραια,αλλα πλεον δε μπορει κι εκεινος,τη συνταξη την 400 ευρω λιγοτερα και η γιαγια μου,που ευτυχως ακομα ζει κι εκεινη βοηθαει,αλλα ρε παιδια,αυτο που εχουμε οι ελληνες,να βοηθαμε τα παιδια και τα εγγονια μας ισοβια δεν μας αφηνουν οι καταστασεις να το διατηρησουμε στο μελον.θελω να σπουδασω τα παιδια μου,αυτον τον σκοπο εχω,ετσι κι αλλιως οπως παει,δεν το βλεπω να τα προικισω οπως κανανε παλια,αλλα να χουν για προικα τις γνωσεις και τα βιβλια τους,ε δεν βγαινει,τα μετραμε απο δω τα μετραμε απο κει και με το ζορι.εχω κοψει πολλα εξτρα δικα μου για τα ζωακια μας,κι ευχομαι να μπορω να τα εχω παντα ετσι.και φετος η χρονια δεν ηταν καλη οχι απο λεφτα,αλλα απο απροοπτα,και παλι καλα που μπορεσα και τα στειρωσα,πως τα καταφερα ενας θεος το ξερει.υπομονη σε ολους ευχομαι,τι στο καλο,μπορα ειναι θα περασει.

παντως πλακα,πλακα,οταν εχεις ζωακια εχεις και τσαμπα θερμανση,κουβερτουλα,αγκαλιτσα κι ολα μια χαρα,το ενα το χω στα ποδια,τα αλλα δυο στο στηθος κι ενα πανω στο μαξιλαρι,δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι αστεγοι εχουν κι ενα αδεσποτακι τουλαχιστον παρεουλα!χεχεχεχε!!!!!

Ρένα κούκλα μου επειδή σαν παιδί στερήθηκα μια δεύτερη γλώσσα ένα έξτρα φροντιστήριο και παραπάνω εφόδια που χρειαζόμουν για το μέλλον,όταν τέλειωσα το σχολείο εγώ πλήρωσα τις σπουδές μου με δυο δουλειές που έκανα και έμενα και μόνη μου!Και όταν λέμε σε κάποιον με τον Πέτρο ότι δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε παιδιά γιατί δεν θα μπορέσουμε να του παρέχουμε ότι έχει ανάγκη μας κρίνουν ότι λέμε βλακείες,ενω είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι πάνω σε αυτό,μια που δυο είμαστε και πάλι δύσκολα περνάμε!

Εμείς κυκλοφορούμε στο σπίτι με μπουφάν,φλις μπλουζες και πολυ πολυ χοντρές κάλτσες και σκεπαζόμαστε με κουβερτούλα ώπου κάτσουμε,αλλά δεν μπορώ να πω ο Εlvis χτες μου ζέστανε μια χαρά τα μπούτια μου:P Και φυσικά καθόμαστε αγκαλιά πάντα με τον Πέτρο μου και ζεσταίνει ο ένας τον άλλον..;)

Παιδιά έρχονται ακόμα πιό δύσκολες μέρες...
Δεν το βάζουμε κάτω απλά πρέπει τα πάντα όλα να είναι υπολογισμένα με ακρίβεια των 10 cents...
Που καταντήσαμε...
Να λέμε και πάλι καλά που έχουμε την υγεία μας, ένα κεραμίδι πάνω απο το κεφάλι μας, μια δουλειά και ένα πιάτο φαγητό για εμάς και τα μωρά μας, δίποδα ή τετράποδα δεν έχει σημασία.
Μας γυρίσανε στην Ελλάδα του '50 που εγώ δεν την γνώρισα αλλά έτσι λένε οι παλιότεροι.
Τί να πω? Κουράγιο, υπομονή και δύναμη. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα...

Κάθε πρωί ξυπνάω και εύχομαι να μην έχω πονόδοντο αυτό μόνο έχω να σου πω..γιατί αν ξεκινάς με ένα δόντι..μετά την πεντακοσάρα θα την δώσεις!Αναφέρω αυτό γιατί όσο αφορά τα θέματα υγείας τα έξοδα για το οδοντίατρο νομίζω είναι τα πιο πολλά!!:/:

Άστα... Μην αναφέρεις τα δόντια σε παρακαλώ, είναι πολύ πονεμένη μου ιστορία...
Έπεσα φέτος σε αγώνα με το ποδήλατο και έσπασα 2 δόντια τα οποία μου στοίχησαν 1500€ να τα αποκαταστήσω... Εκτός αυτού πριν λίγους μήνες είχα κάνει οδοντοπλαστική στα 6 μου μπροστινά και μου είχαν κοστήσει 5000€. Τα δύο που έσπασαν ήταν από αυτά τα 6 που είχα ήδη φτιάξει :( Όλα μου τα λεφτά που είχα στην άκρη, πήγαν στα δόντια μου...

όχι ρε παιδάκι μου!!Μια περιουσία για τα δόντια αν είναι δυνατόν..Να προσέχεις χαρά μου..πωπω σαν να τα έδωσα εγώ νοιώθω!!!:eek:
Ευτυχώς την έχω γλυτώσει μέχρι τώρα από τέτοια παρολο τα extreme που κάνω που και που.(Και εμείς ποδηλάτες ήμασταν μέχρι πριν λίγο καιρό..)
Αλλά έχω μάθει να πέφτω (γενικά έχω μια τάση:/:) με τρόπο που να αποφεύγω χοντρές ζημιές..Μια φορά παραμονή μιας φωτογράφισης έχω πέσει με το mountain και έχω κάνει ένα γοφό μωβ-μπλε!!!όλοκληρο το γοφο όμως!!!!Ευτυχώς που υπάρχει και το ρετους και δεν μου είπαν τίποτα!!:whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back