εμεις ευτυχως τις καλες εποχες βαλαμε καλοριφερ,γιατι πλεον τιποτα δεν μπορεις να κανεις,τα γατουνια τα εχω στη μεγαλη αποθηκη που ειναι ο λεβητας και εχουν θερμανση ευτυχως.για τις τροφες-αμμο κλπ θελω περιπου 80 ευρω το μηνα,και μιλω για τροφες σουπερ-μαρκετ,τα εξτρα οπως ειπα απ τον κουμπαρα των γατων.φοβαμαι ομως,δε το κρυβω,ερχονται δυσκολες μερες.με βοηθα ο πατερας μου απ τον πειραια,αλλα πλεον δε μπορει κι εκεινος,τη συνταξη την 400 ευρω λιγοτερα και η γιαγια μου,που ευτυχως ακομα ζει κι εκεινη βοηθαει,αλλα ρε παιδια,αυτο που εχουμε οι ελληνες,να βοηθαμε τα παιδια και τα εγγονια μας ισοβια δεν μας αφηνουν οι καταστασεις να το διατηρησουμε στο μελον.θελω να σπουδασω τα παιδια μου,αυτον τον σκοπο εχω,ετσι κι αλλιως οπως παει,δεν το βλεπω να τα προικισω οπως κανανε παλια,αλλα να χουν για προικα τις γνωσεις και τα βιβλια τους,ε δεν βγαινει,τα μετραμε απο δω τα μετραμε απο κει και με το ζορι.εχω κοψει πολλα εξτρα δικα μου για τα ζωακια μας,κι ευχομαι να μπορω να τα εχω παντα ετσι.και φετος η χρονια δεν ηταν καλη οχι απο λεφτα,αλλα απο απροοπτα,και παλι καλα που μπορεσα και τα στειρωσα,πως τα καταφερα ενας θεος το ξερει.υπομονη σε ολους ευχομαι,τι στο καλο,μπορα ειναι θα περασει.