Kalliastar
Διάσημο μέλος
Κοίτα να δεις που δεν είμαι η μόνη τρελέγκω τελικά...
Ευτυχία μου τις χειρότερες πτώσεις τις έχω με την κούρσα και όχι με το ΜΤΒ (έχω να ασχοληθώ χρόνια μαζί του,αλλά παλιότερα έκανα downhill και 4cross) Σε αγώνα έπεσα πρώτη φορά φέτος, τις υπόλοιπες σε προπονήσεις. Έχω νοσηλευτεί 9 φορές από πρώση με ποδήλατο αλλά έχω πέσει πάαααααααααρα πολλές περισσότερες. Η χειρότερη ήταν φυσικά η πιό πρόσφατη αυτή που έσπασα τα δόντια μου. Και μη χειρότερα να λέω. Ξεπουλήθηκα να πληρώνω δόντια... και αυτό μας στέρησε ακόμα και το υπέροχο γατόδεντρο που θέλαμε τόσο πολύ να πάρουμε (φυσικό από Αγγλία θα το αγόραζα αφού σκόπευα να ταξιδέψω ως εκεί για λίγες μέρες και θα μου το έστελνα με μεταφορική).
Σορυ για το οφ τοπικ, βρήκα έδαφος αν πω τον πόνο μου!
(υ.γ. Ευτυχία και Πέτρο, χαίρομαι που έχουμε και άλλα κοινά εκτός από τη λατρεία μας για τα γατούνια!!! Αναρωτιέμαι αν αφήσατε το ποδήλατο και γιατί.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίτα να δεις!!!!

Κι εγώ νόμιζα πως η πτώση από ποδήλατο ήταν προνόμιο πρωθυπουργών μόνο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα να δεις που δεν είμαι η μόνη τρελέγκω τελικά...
Ευτυχία μου τις χειρότερες πτώσεις τις έχω με την κούρσα και όχι με το ΜΤΒ (έχω να ασχοληθώ χρόνια μαζί του,αλλά παλιότερα έκανα downhill και 4cross) Σε αγώνα έπεσα πρώτη φορά φέτος, τις υπόλοιπες σε προπονήσεις. Έχω νοσηλευτεί 9 φορές από πρώση με ποδήλατο αλλά έχω πέσει πάαααααααααρα πολλές περισσότερες. Η χειρότερη ήταν φυσικά η πιό πρόσφατη αυτή που έσπασα τα δόντια μου. Και μη χειρότερα να λέω. Ξεπουλήθηκα να πληρώνω δόντια... και αυτό μας στέρησε ακόμα και το υπέροχο γατόδεντρο που θέλαμε τόσο πολύ να πάρουμε (φυσικό από Αγγλία θα το αγόραζα αφού σκόπευα να ταξιδέψω ως εκεί για λίγες μέρες και θα μου το έστελνα με μεταφορική).
Σορυ για το οφ τοπικ, βρήκα έδαφος αν πω τον πόνο μου!
(υ.γ. Ευτυχία και Πέτρο, χαίρομαι που έχουμε και άλλα κοινά εκτός από τη λατρεία μας για τα γατούνια!!! Αναρωτιέμαι αν αφήσατε το ποδήλατο και γιατί.)
Kαλά,καλά..περιμένετε να δείτε το γατόδεντρο που φτιάχνει ο Πέτρος και μετά δεν θα ξαναγοράσετε τόσο ακριβά γατόδεντρα!!!
Με 2 μέτρα ύφασμα,σχοινί με το κιλό ,2 τραπέζια των 5 ευρώ από το ΙΚΕΑ και κάτι εξτρα φύλλα ξύλλου συν βίδες και γωνίες και έτοιμο!!Έχει φτιάξει το μισό μέχρι την άλλη βδομάδα θα ανεβάσουμε φωτο να ζηλέψετε!!Σαν αγοραστό είναι!!

Τα υπόλοιπα καλή μου σε pm για να μη μας μαλώσουν!!

χαχαχα,τι να σου πω!!!
Κοίτα να δεις!!!!
Κι εγώ νόμιζα πως η πτώση από ποδήλατο ήταν προνόμιο πρωθυπουργών μόνο![]()

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Έλα λε Μαλίνα, μη με μαλώνεις.
Ευτυχία εννοείται πως θα ποστάρεις φωτός!
Εγώ έχω αρχήσει εξερεύνηση για κορμούς για αν φτιάξω το φυσικό που έλεγα. Κάτι έχω βρει, και ελπίζω άμεσα να το κατασκευάσω!!!!
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Άστα... Μην αναφέρεις τα δόντια σε παρακαλώ, είναι πολύ πονεμένη μου ιστορία...
Έπεσα φέτος σε αγώνα με το ποδήλατο και έσπασα 2 δόντια τα οποία μου στοίχησαν 1500€ να τα αποκαταστήσω... Εκτός αυτού πριν λίγους μήνες είχα κάνει οδοντοπλαστική στα 6 μου μπροστινά και μου είχαν κοστήσει 5000€. Τα δύο που έσπασαν ήταν από αυτά τα 6 που είχα ήδη φτιάξειΌλα μου τα λεφτά που είχα στην άκρη, πήγαν στα δόντια μου...
Τουλαχιστον εχεις ωραια ματια
.
marina289
Περιβόητο μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Τώρα το είδα!
Παναγία μου Τί φρικιό έιναι αυτό?
αχαχαχαχαχχαχχαααααααααααααααααα, που το βρήκες?
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουλαχιστον εχεις ωραια ματια.
![]()
Είσαι τρελός!!!!!Είσαι απίστευτος!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Φοβερή έμπνευση!!!
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευτυχως εχω βρει καλο και οικονομικο κτηνιατρο. γενικα και εγω τα εχω παιξει. δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να του παρεχω καλη τροφη και ετσι σημερα του πηρα 5κιλη χυμα για στειρωμενα. σιγουρα στον δρομο δεν θα την εβρισκε αν ηταν αδεσποτος,οποτε μια χαρα εκτιμαει και την φθηνη τροφη. Μ αρεσει που λεγαμε να παρουμε και σκυλαρο του χρονου αλλα οπως ειναι τα πραγματα ουτε σε 10 χρονια δεν το βλεπω να περνουμε.Κουραγιο γατο-συντροφια θα ρθουν και καλυτερες μερες καποτε
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ξερω αλλα να το βαλουμε κατω?Το κάποτε είναι ποτέ για τη γενιά μας..
Ξεχασα να αναφερω πιο πανω οτι θελουμε και μια 10κιλη αμμο καθε μηνα της εβερκλιν (20 ευρω) συν τροφη για τα αδεσποτα και αμμο και για αυτα αν χρειαστει να περιθαλψουμε καποιο για ενα διαστημα συν φαρμακα και για αυτα. αστα να πανε

marina289
Περιβόητο μέλος

Βαγγελάκη, ουαί και αλίμονό σου αν δει η κοπέλα σου ότι δημοσιοποιείς τις φωτογραφίες της!

Kalliastar
Διάσημο μέλος
αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαααααααααααααααααα
Μαρίνα = θεά!
Natasa007
Νεοφερμένο μέλος
ευχομαι να περασει γρηγορα ο κακος καιρος που περναμε ολοι γιατι οι περισσοτεροι απο μας δυσκολευομαστε παρα πολυ να αντεπεξερθουμε με τα οικονομικα μας που ολο και συρικνωνονται. ταιζω 20 αδεσποτα και τεσσερα που εχω στο σπιτι. Οταν πηγαινω στο σουπερ μαρκετ ψωνιζω μονο για αυτα. ευτυχως ειμαι χορτοφαγος και τα εξοδα μου ειναι πολυ περιορισμενα , τρεμω στη σκεψη οτι μπορει καποια στιγμη να μην μπορω να συνεχισω να τα φροντιζω. Χαιρομαι ομως που υπαρχουν ανθρωποι σαν και εσας γιατι αλλιως θα χανομασταν.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ξερεις ποσο σε νιωθω.ευχομαι να περασει γρηγορα ο κακος καιρος που περναμε ολοι γιατι οι περισσοτεροι απο μας δυσκολευομαστε παρα πολυ να αντεπεξερθουμε με τα οικονομικα μας που ολο και συρικνωνονται. ταιζω 20 αδεσποτα και τεσσερα που εχω στο σπιτι. Οταν πηγαινω στο σουπερ μαρκετ ψωνιζω μονο για αυτα. ευτυχως ειμαι χορτοφαγος και τα εξοδα μου ειναι πολυ περιορισμενα , τρεμω στη σκεψη οτι μπορει καποια στιγμη να μην μπορω να συνεχισω να τα φροντιζω. Χαιρομαι ομως που υπαρχουν ανθρωποι σαν και εσας γιατι αλλιως θα χανομασταν.

Το θεμα ειναι γμτ..οτι φοβαμαι..πως θα ερθουν και χειροτερα..δεν θελω να σας ψυχοπλακωσω...αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερεις ποσο σε νιωθω.
Το θεμα ειναι γμτ..οτι φοβαμαι..πως θα ερθουν και χειροτερα..δεν θελω να σας ψυχοπλακωσω...αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.![]()
ούτε και εγώ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παλι θα σκεφτω θετικα οπως παντα,δε ξερω ποσο χρονων ειστε,αλλα η ελλαδα του 70 και του 80 μ αρεσε,ναι δεν ειχαμε τοσα αγαθα οσα σημερα,ουτε τοσα ρουχα,ουτε τοσα καλλυντικα,ουτε αμαξια και κινητα,ομως δουλευαμε λιγοτερο και ζουσαμε περισσοτερο,τις δικες μου τις γενιες,γενηθεις δεκαετια 70 και πιο πριν δεν τις φοβαμαι,τα νεα παιδια ναι θα ταλαιπωρηθουν γιατι δεν εχουν μαθει απο στερησεις.θυμαμαι μια αυλη,με γιαγιαδες,παππουδες,θειες και γειτονες,να τραγουδαμε,να τρωμε οτι ειχαμε,διπλα γατες να τρωνε κι αυτες,και μια χαρα ζουσαμε,φαγητο,γελιο και καλη καρδια,τι κι αν φοραγα τα ''καλα'' μου δυο φορες το χρονο,ενω τωρα τα παιδια εχουν καθε μερα καλα ρουχα,πιο χαρουμενα παιδικα χρονια ζησαμε,και να πω και κατι που ηδη συμβαινει?οι ελληνες θελουμε λιγο ταρακουνημα για να ενωνομαστε και ν αγαπιομαστε,αυτες τις μερες,νιωθω την αγαπη των αλλων πιο πολυ απο περσυ,η ανεχεια,ο φοβος,η κριση μας φερνει πιο κοντα,κατι τα καλοριφερ που δεν τ αναβουμε,κατι η στερηση εξοδου,μαζευομαστε ξανα οπως καποτε και μ αρεσει,εδω στη πατμο κανουν και παρτακια τα πιτσιρικια και πολυ το γουσταρω που γυρναμε λιγο σελιδα,απλα το βλεπω θετικα!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρενα μου..ενα πραγμα θα σου πω.Ενδεχεται..να καταργησουν αρκετα μαθηματα απο το σχολειο,ακριβως για να μηνπληρωνουν τοσους καθηγητες.Πρωτοι υποψηφιοι..τα καλλ/κα μαθηματα.(..Καλλ/κα κανω εγω)....καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο;;Οτι αν γινει..απολυομαστε..

Εχω φρικαρει..δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Δεν ειναι δηλαδη οτι απλα..αρκουμαστε σε λιγοτερα..εδω ενδεχεται..να μην εχουμε δουλεια αυριο..οπως δεν εχουν και τοσοι αλλοι πλεον..

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι..Έτσι ακριβώς..Για να μην πω για τα όνειρα και τις σπουδές που κάποιοι έχουν κάνει και τα βλέπουν όλα να γκρεμίζονται σα χαρτόκουτα...

Το μεταβατικό στάδιο (που εγώ δεν πιστεύω ότι θα διαρκέσει λιγότερο από 10-15 χρόνια) θα είναι ο,τι χειρότερο..Όχι γιατί θα στερηθούμε αλλά γιατί θα είναι πλέον θέμα επιβίωσης...Και στις μεγάλες πολεις νομίζω πως είναι χειρότερα...
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
μια γιαγια ακομα ειναι ζωντανη,και παν να της κοψουν τη συνταξη του μακαριτη του παππου που πεθανε στον πολεμο του 40,κι υστερα σου λενε χρωσταμε στη γερμανια,τι χρωσταμε ρε,δωσε πισω την παιδικη ηλικια του πατερα μου,τα νιατα της γιαγιας μου και τη ζωη του παππου και θα σου δωσω οτι σου χρωσταω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool