Σας γράφω μετά από ένα ξέσπασμα σε κλάμματα και ένα κόμπο στο στομάχι.
Χτες η κτηνίατρος έκρινε ότι Elvis είναι καλά και έκανε το πρώτο του εμβόλιο.Πήγαμε σπίτι και ήταν ανόρεχτος και ήθελε να κοιμάται..αλλά άρχισε να έχει σπασμούς στο κορμάκι του,σαν να έχει alien μέσα του που περπατάνε και ο κακομοίρης πάνω που ξάπλωνε να κοιμηθεί τρόμαζε η' πόναγε και έτρεχε μέχρι την άλλη άκρη του σπιτιού και μετά πάλι τα ίδια ήταν τόσο έντονο που φρικάραμε και πήραμε τηλ στη κτηνίατρο.Είχε κάνει εκτροπή κλήσης στο νοσοκομείο ζώων στο Πηκέρμι.Είπαμε τι συμβαίνει και είπαν να τον πάμε.Ήταν ήδη 10μιση και θα κάναμε 1 ώρα και κάτι για να φτάσουμε και άλλο τόσο να γυρίσουμε,αλλά φυσικά..κάνεις ότι σου πει ο γιατρός..

Πάμε,τον εξετάζουν και λένε ότι είναι καλά,ούτε πυρετό έιχε και απλά έκαναν σύσπασεις οι μύες του.Του έδωσε ένα μυοχαλαρωτικό κορτιζόνη και λίγο ορό γλυκόζης.
Στο ταμείο-γραφείο μας ανακοινώνει το ποσό που έπρεπε να πληρώσουμε...75 ευρώ

..(και άλλα 35 που είχαμε δώσει νωρίτερα για το εμβόλιο.)Ακόμα δεν το πιστεύω και που το γράφω..
Ο μήνας τελειώνει έχουμε ήδη ξοδέψει μισό μισθό(πάνω από 400 ευρώ) για το μωρό μας και μας έρχεται και η κεραμίδα χτες!!Και τον Elvis μας δεν το έχουμε ούτε 20 μέρες..
Eτυχε χτες και κρατούσε ο Πέτρος παραπάνω χρήματα,αυτά που μας είχαν μείνει για τον υπόλοιπο μήνα!
Αν του λέγαμε του τύπου ότι δεν έχουμε τόοοοοσα λεφτά να τον πληρώσουμε τι θα γινόταν??
Φύγαμε από εκεί άρρωστοι και ο elvis μια χαρά!
Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε.Τώρα έκλαιγα γιατί τώρα ξέσπασα από χτες,είδα και τον elvis μια χαρά το πρωι,ζωηρός όπως πάντα,αλλα τώρα είμαι στη δουλειά μόνη μου και τα σκέφτομαι και στεναχωριέμαι.
Σε μια συνομιλία μου με ένα μέλος του φόρουμ είχα εκφράσει την επιθυμία να πάρουμε άλλον ένα γατούλη ειδικά μετά τα τελευταία,τα χτεσινά,δεν υπάρχει καμια περίπτωση τώρα..
Όλοι εσείς εκεί έξω που έχετε,ειδικά πάνω από μια γάτα,πως τα βγάζετε πέρα?έχετε ικανοποιητικο εισόδημα?
Γιατί να μην αρκεί η πολύ αγάπη και λίγα χρήματα για να έχει καλή υγεία το αγαπημένο μας γατάκι?
Αν δεν έχουμε λεφτά και ο elvis αρρωστήσει πάλι,γιατί φορέας του ιου της ρινοτραχειιτιδας μπορεί να είναι ακόμα όπως μας είπαν, τι πρέπει να γίνει?Να περιμένουμε όταν θα έχουμε για να τον πάμε στο γιατρό και να υποφέρει μέχρι τότε?
(Τι κάθομαι και ρωτάω,εδώ εγώ πέρσυ πήγα στο νοσοκομείο με το βιβλιαριο μου κανονικά με τρελούς πόνους και μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω τις εξετάσεις που θα μου κάνουν

παρόλο που είχα βιβλιάριο!!!!
Δεν είχα λεφτά πήρα παυσίπονο και έφυγα και σιγά σιγά σταμάτησα να πονάω τις επόμενες μέρες)
Η λύση είναι αποταμίευση με λεφτά που δεν υπάρχουν για όταν τύχει κάτι στο γατάκι μας τη στιγμή που εγώ προσωπικά έχω να καταφέρω αποταμίευση από τον Ιούνιο που ο μισθός μου μειώθηκε δραματικά..