moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

.Το αλλο το Vermox, δεν το ξέρω. Milbemax και Drontal είναι τα παρασιτοκτόνα που δίνουν στις γάτες. Αυτό τί είναι;Το γατάκι με την κατάλληλη θεραπεία και διατροφή θα γίνει καλά, αλλά, αν η γιατρός δεν σου δώσει φάρμακο για τα παράσιτα, πήγαινε και σε άλλο γιατρό, που να ξέρει τί του γίνεται, αλλιώς, το μωρό δεν έχει σωτηρία, κρίμα, γιατί είναι πανέμορφο, σκέτη κούκλα
. Επίσης, και τα υπόλοιπα γατάκια και η μαμά πρέπει να κάνουν σωστή αποπαρασίτωσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
μαριεττα θα γινει καλα το γατακι σου ειμαι σιγουρη κ κανω κ μια ευχη γι αυτοΚαλημερα σε ολους.Ειμαι καινουρια σε αυτο το υπεροχο site και θα ηθελα την γνωμη σας και ακομη την βοηθεια σας αν αυτο ειναι δυνατον.Η γατουλα μου μου εκανε 3 υπεροχα γατακια το ενα ομως απο αυτα παρουσιαζει ενα σοβαρο προβλημα,εχει παρα πολλα σκουλικια στα κακακια του με αιμα εχει χασει την ορεξη του και η μανουλα του δεν το θελει πια.Καθεται μονο του σε μια γωνια και κλαει.Ειναι αρκετα μικρο για να του εδινα χαπι για τα σκουλικια(ετσι ειχα σκεφτει).Ειναι 1.5 μηνων περιπου.Χθες ειχε ενα σωρο μηγες απο πανω του και πηρα την γιατρο μου τηλεφωνο μου ειπε να του δωδω 1/2 μλ imodium 1/2 vermox και ενα φακελλακι almora στο νερο.Με ειδικη διατροφη(κοτοπουλο βραστο).Απο χθες δεν εχω δει καμια αλλαγη δυστυχως αντιθετα ειναι πιο χαλια και ουτε τρωει.Τι να κανω πες τε μου σας παρακαλω εχω στεναχωριθει παρα πολυ και θελω να σωσω το γατακι μου.:cry::cry:
marieta
Νεοφερμένο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τουλάχιστον έκανες ό,τι μπορούσες... Λυπάμαι πολύ :/
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
Barbelona
Νεοφερμένο μέλος
Η μικρή μου είναι 2 μηνών και έβγαλε κάτι άσπρα σκουληκάκια απ'το πωπουδάκι της. Στο ίντερνετ διάβασα ότι αυτό το φαινόμενο είναι σύνηθες στα μικρά, όμως δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο και πως αντιμετωπίζεται και το κτηνιατρείο είναι κλειστό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Η μικρή μου είναι 2 μηνών και έβγαλε κάτι άσπρα σκουληκάκια απ'το πωπουδάκι της. Στο ίντερνετ διάβασα ότι αυτό το φαινόμενο είναι σύνηθες στα μικρά, όμως δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο και πως αντιμετωπίζεται και το κτηνιατρείο είναι κλειστό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;
στην ηλικία του του δίνουν πάστα για τα σκουλικάκια. δεν θυμάμαι πώς την λένε αλλά τη βρίσκεις και σε όλα τα πετ σοπ. σε δύο δόσεις την δίνεις. ανάλογα με το βάρος της γατούλας. δεν είναι τίποτε σοβαρό. μην ανησυχείς. απλά πήγαινε και σε πετ σοπ και ανέφερέ το και θα σου δώσουν την πάστα. το ίδιο θα σου έλεγε και ο κτηνίατρος. δεν είναι για αμπούλες ή για χάπια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
στην ηλικία του του δίνουν πάστα για τα σκουλικάκια. δεν θυμάμαι πώς την λένε αλλά τη βρίσκεις και σε όλα τα πετ σοπ. σε δύο δόσεις την δίνεις. ανάλογα με το βάρος της γατούλας. δεν είναι τίποτε σοβαρό. μην ανησυχείς. απλά πήγαινε και σε πετ σοπ και ανέφερέ το και θα σου δώσουν την πάστα. το ίδιο θα σου έλεγε και ο κτηνίατρος. δεν είναι για αμπούλες ή για χάπια.
Συμφονο και εγω για τη παστα για τοσο μικρο γατακι, και ειναι πολυ αποτελεσματικη σε αυτα τα σκουλικακια

myrtos
Δραστήριο μέλος

0,5 g /κιλο σωματικου βαρους
Barbelona
Νεοφερμένο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
angelwitch
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
angelwitch
Νεοφερμένο μέλος
Παρεπιπτοντως εψαχνα να βρω τη σχεση βαρους-ηλικιας στις γατες για να υπολογιζα καλυτερα. Ελπιζω με το 1/8 να ειμαι καλυμενη.
moukelis
Επιφανές μέλος
angelwitch
Νεοφερμένο μέλος
Το εμβολιο ειναι στο προγραμμα εννοειται!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool