chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν ξερω βεβαια ποσο κοστιζει, τι χρειαζεται κτλ, αλλα αν μπορεις να το κανεις και δεν θα "πεταξεις"τα καρχαρινια και θα εχεις και απο τα αλλα ψαρακια που θελεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, με δυο αρσενικούς :-) έναν κόκκινο και έναν μπλε. Τα φροντίζει κάθε πρωί επιμελώς με το που φτάνει στην δουλεία της.με 2 μονομαχους μαζι???αρσενικους??αν ειναι αρσενικοι και δεν εχουν σκοτωθει ακομα ειναι πολυ τυχερη. [ ... ] με πολλα ειδη ζωων δεν εχουν τις απαραιτητες γνωσεις με αποτελεσμα ο πελατης που βλεπει τα ψαρακια του να ψοφανε σιγα-σιγα να απογοητευεται και να τα παραταει
![]()
Εγώ σκεφτόμουν στο νέο σπίτι που θα χτίσουμε σύντομα. Στο πάσο που θα χωρίζει την κουζίνα με την σαλονοτραπεζαρια να προσθέσω ένα μεγάλο ενυδρείο με δικιά του αποχέτευση για να βγάζω το νερό ευκολότερα και να προσθέτω νέο. Στην πλάτη του ενυδρείου θα φτιάξω 2 - 3 μεγάλα ψαριά με χρωματιστά κύματα από ψηφιδωτό πλακάκι (είναι η αδυναμία μου αυτό το χόμπι).
Τα ψαράκια που θα ήθελα να βάλω είναι πολλά και είναι μικρούλια.
Όσο για τα petshop, γενικά δεν τα εμπιστεύομαι ούτε και να αγοράσω ένα καναρινί από εκεί μέσα. Παλιά είχα πάρει 2 όμορφα καναρινακια, το ένα αρρώστησε και μου ψόφησε, από τότε δεν ξαναπλησίασα petshop παρά μόνο για να παίρνω παιχνιδάκια για την Mici μου.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Βικτωρια,ειδα την αγγελια.νομιζω ομως οτι δυσκολα θα βρεις να τα πουλησεις σε χομπιστες.αν θελεις για πουλημα ρωτα καλυτερα σε μαγαζια.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
αχ εγω εκει που παω πλεον κ ψωνιζω εχει ενα τεραστιο ενυδρειο με γριους δισκους ο nidal εχει μεγαλη λοξα με τα ενυδρεια μιλαμε ειδα κ το ενυδρειο που εφτιαξε τωρα με θαλασσινο με εχουν τρελανει τα χρωματα μιλαμε καθομαι κ το χαζευω με της ωρες οταν παω στο μαγαζι
anabou
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Στο pet shop που αγορασα τα χρυσοψαρα - μακαριτες, ειχε εναν φοβερο παπαγαλο. Ροζ με λοφιο. Τον ειχαν ελευθερο και δεν εφευγε, γιατι ηταν υβριδιο και δεν ηξερε τι θα πει "πεταω". Θλιβερο....
Αλλα πιο θλιβερο θα ηταν να ηταν αγριος ο παπαγαλος και να τον ειχαν προς πωληση.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτη η κατασταση με τα υβριδια που δεν γνωριζω σφαιρικα, αλλα εχω ακουσει απο δω κι απο κει (π.χ. στα μερη οργανωμενου κυνηγιου, εκτρεφονται και αφηνονται ελευθερα στη φυση υβριδια για να γινουν θηραματα. Αυτο εχει συνεπεια τα υβριδια να ζευγαρωνουν με τα originall και να εκφυλιζουν το ειδος).
Ομως οσον αφορα τα ζωα που πωλουνται σε pet shop - οχι τοσο τα ψαρια - αλλα τα πουλια κυριως, συμφωνω να πωλουνται υβριδια (προσωπικα δεν θα αγοραζα ουτε αγρια ουτε και υβριδια), γιατι τα αγρια ΠΡΕΠΕΙ να ζουν στο φυσικο τους περιβαλλον.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχουμε ενα ενυδριο στην δουλεια, που εχει δυο τετοια. Μια φιλη μου χθες εβαλε το χερι της μεσα για να το καθαρισει, και το αφεντικο τρελαθηκε!Της ειπε, αφου δεν σου εφαγαν το χερι, παλι καλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
?Υ.Γ.Ελενη,δεν ηξερα οτι δουλευεις.προλαβαινεις με τη σχολη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το καλο ειναι οτι μπορω να προσαρμοζω το προγραμμα οπως θελω. Δηλ., μπορει μια εβδομαδα να μην δουλεψω καθολου ενω καποια αλλη μερικες μερες.
Προλαβαινω...εξαλλου, εχουμε καταληψη στην σχολη και δεν παω τωρα.
Αν αρχισει η εξεταστικη θα ειναι λιγο δυσκολα, αλλα πιστευω θα τα καταφερω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
???αρσενικους??αν ειναι αρσενικοι και δεν εχουν σκοτωθει ακομα ειναι πολυ τυχερη. [ ... ] με πολλα ειδη ζωων δεν εχουν τις απαραιτητες γνωσεις με αποτελεσμα ο πελατης που βλεπει τα ψαρακια του να ψοφανε σιγα-σιγα να απογοητευεται και να τα παραταει