Ενυδρείο και συντήρησή του: Ιδέες και συμβουλές

καπως ετσι ειναι τα ψαρια?βρηκα αυτες τη φωτο στο ιντερνετ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• piranha2.jpg
    piranha2.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 502
κι αλλη μια που βρηκα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• piranha3.jpg
    piranha3.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 244
Ναι!Αυτο στην πρωτη μοιαζει πολυ περισσοτερο!

Δηλαδη, σε αυτο το ενυδρειο δεν μπορει να βαλει αλλα ψαρια γιατι θα τα φανε?:confused:

οχι,αυτα πανε μονα τους.απ'οσο θυμαμαι μαλιστα υπαρχουν και πιρανχας που πρεπει να ειναι ενα σε καθε ενυδρειο γιατι θα φανε ακομα και ατομα του ιδιου ειδους:blink:

Ωραια!Απο εδω και περα, αν καποιο παιδακι κανει σκανταλιες, θα του λεω:κατσε ησυχος γιατι θα βαλω το χερακι σου μεσα στο ενυδρειο!:lol: (πλακα κανω):redface:

μηπως αυτο ειχε σκεφτει κι ο ιδιοκτητης του παιδοτοπου και γι'αυτο εβαλε τα συγκεκριμενα ψαρια στο ενυδρειο :lol: :lol: :lol: :lol: ???

Μαριελ, κατι μεγαλα μαυρα ψαρια που μοιαζουν με τσιπουρες(στο μαυρο), πυραγχας ειναι?
Εχουμε ενα ενυδριο στην δουλεια, που εχει δυο τετοια. Μια φιλη μου χθες εβαλε το χερι της μεσα για να το καθαρισει, και το αφεντικο τρελαθηκε!Της ειπε, αφου δεν σου εφαγαν το χερι, παλι καλα!

πολυ εξυπνο το αφεντικο , με αυτο το τροπο διασφαλιζει να μη του πειραζουν τα ψαρια..
τα πιρανχας ειναι συνηθως ασημι, ειναι κυριως κοπαδοψαρα οπως πχ τα red belly.
μονο ενα ειδος πιρανχας ειναι μοναχικο, μαλιστα σκοπευω να παρω ενα προσεχως
Τα πιρανχας ειναι ικανα να φανε ενα κομματι κρεας μεσα σε δευτερολεπτα, ειναι ομως πολυ δυσκολο να σου φανε το χερι επειδη το βαζεις μεσα στο ενυδρειο..ειναι πολυ φοβητσιαρικα και το πρωτο που κανουν ειναι να κρυφτουν.

πολυ εξυπνο το αφεντικο , με αυτο το τροπο διασφαλιζει να μη του πειραζουν τα ψαρια..
τα πιρανχας ειναι συνηθως ασημι, ειναι κυριως κοπαδοψαρα οπως πχ τα red belly.
μονο ενα ειδος πιρανχας ειναι μοναχικο, μαλιστα σκοπευω να παρω ενα προσεχως
Τα πιρανχας ειναι ικανα να φανε ενα κομματι κρεας μεσα σε δευτερολεπτα, ειναι ομως πολυ δυσκολο να σου φανε το χερι επειδη το βαζεις μεσα στο ενυδρειο..ειναι πολυ φοβητσιαρικα και το πρωτο που κανουν ειναι να κρυφτουν.
Ναι αλλά τα παιδάκια δεν το ξέρουν αυτό :P!

πιρανχας θελει να παρει ο φιλος μου ξερεται ποσο κανουν?

πολυ ωραια ειναι τα ενυδρια σας εχω κ εγω ενα μεγαλο που προσπαθω να το διακοσμισω με πολλα φυτα και συγκεκριμενα ψαρια ωστε να μπορει να ανταποκριθει σε διαγωνισμο. ακομα θελει πολλοι δουλεια. κ αλλες λαμπες, υποστρωμα, κτλ οταν το ετοιμασω θα σας το στειλω για να μου πειτε την γνωμη σας

Purina,δεν ξερω ποσο κανουν.ισως μπορει να βοηθησει η Γωγω που σκεφτεται να παρει;)

Ellie,θα περιμενουμε τις φωτο:) για τι διαγωνισμο σκεφτεσαι να το ετοιμασεις?aquascaping?

Τι φυτά μπορώ να βάλω στο ενυδρείο με τις χελώνες μου, ξέρει κανείς;:)

να σου πω την αληθεια δεν ξερω καν αν μπαινουν φυτα με τις χελωνες:redface: ξερω σιγουρα οτι χρειαζονται μια λαμπα UV και ενα βραχο για να ανεβαινουν να στεγνωνουν εκει.

πιρανχας θελει να παρει ο φιλος μου ξερεται ποσο κανουν?

είμαι πολύ χαρουμενη σήμερα έχετε το πιρανχάκι μου..:up::up:

purina τα πιρανχας, τα περισσοτερα είδη είναι κοπαδιαστα, αυτο σημαινει οτι αν ο φιλος σου θελησει να παρει πιρανχας θα πρεπει να υπολογισει το τελικο μεγεθος που θα φτασουν αυτα, ωστε να παρει μεγαλο ενυδρειο, χρειαζονται μεγαλο ενυδρειο
επισης επειδη φοβουνται πολυ ευκολα χρειαζονται κρυψωνες.
τελος η διατροφη τους ειναι πολυ ιδιαιτερη, θα πρεπει να το προσεξει και αυτο πααρα πολυ.

εγω αυτο που θα παρω σημερα ειναι απο τα λιγα ειδη που δεν ειναι κοπαδιαστα, αλλα μοναχικα.
Δεν δεχετε δηλ συγκατοικο, φτανει τα 17 εκατοστα, και θα το εχω σε 60 λιτρα μοναχο του..Εγω θα πληρωσω 50 ευρω, θα τον παρω απο χομπιστα..τιμες απο πετ σοπ δε ξερω να σου πω.

πες ομως στον φιλο σου πριν κανει οτιδηποτε, να ενημερωθει..

καλως να το δεχτεις το πιρανχακι Γωγω:up: θα περιμενουμε φωτο!!!

ιδου..λοιπον....!!!!

να σας συστήσω τον Βελερεφόντη!!!

μη τρομαξετε...ειναι γλυκας..
και εχει πολυ μεγαλη αντιληψη...εχω παθει πλακα..

p2130161ox1.jpg

p2130166fr1.jpg

κουκλος ειναι Γωγω:up: !!σε τι ενυδρειο τον εχεις?red belly ειναι?τα σαλιγκαρια δεν τα πειραζει?

φανταστηκα χρωματα,να τον χαιρεσαι!

κουκλος ειναι Γωγω:up: !!σε τι ενυδρειο τον εχεις?red belly ειναι?τα σαλιγκαρια δεν τα πειραζει?

Δεν ειναι red belly, ειναι Serrasalmus Sanchezi :D
ειναι μοναχικο ψαρι, φτανει τα 17εκ.
Τον εχω μονο του σε ενα 60λιτρο
Για τα σαλιγκαρια αδιαφορει παντελως...ουτε να τα φτυσει!!:lol::lol:
Εχει ομως απιστευτο ενδιαφερον, αν του βαλω μπροστα στο ενυδρειο καποιο κουκλακι και αρχισω να το κουναω σιγα σιγα (πχ το ποντικι του Αχιλλεα:lol:) αμεσως το κυνηγαει..!!

φανταστηκα χρωματα,να τον χαιρεσαι!

ευχαριστω πολυ!!!!!!!:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back