Επιθετικότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αυτό που έχω να πω είναι welcome to the club. Δεν με παίρνει να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Σήμερα το απόγευμα μετά την δουλειά ενώ πήγε να με πάρει ο ύπνος ο μικρός θεώρησε σωστό όπως ήμουν μπρούμυτα να αρχίσει να δαγκώνει τα χέρια μου για να με ξυπνήσει. Αυθόρμητα έφαγε ένα μπατσακι αλλά συνέχισε στα πόδια μου ώσπου όπως καταλαβαίνεις μου έκοψε τον ύπνο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΧΑΧΑ........να σαι καλα....με έκανες και γέλασα...Α έβαλα και φωτό του άτακτου κυρίου... στο gallery...και του σκυλάκου μου επίσης.... σσ. όταν ταξιδεύαμε για Πάτρα ο γατούλης στο κλουβί και ο σκυλάκοσ στα πόδια μου, όταν ο καλτσάκιας μου νιαούριζε ο σποτάκος τον κοίταγε λες και δε καταλάβαινε τι γίνεται...σου λέει γιατί νιαουρίζει ο μικρούλης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ως νέα γατομανούλα έχω την απορία για πόσο ακόμα ο γατούλης μου (2 μηνών) θα συνεχίσει να κυνηγάει τα πόδια μου...
Καμιά φορά δαγκώνει κιόλας.
Το μόνο που με φοβίζει είναι να μην το χτυπήσω άθελά μου έτσι όπως μπλέκεται στα πόδια μου.
Για πόσο καόμη τα πόδια μου θα είναι ένα ακόμη παιχνιδάκι του????

Καλή μου, έτσι που το περιγράφεις, δεν φαίνεται να κάνει και τίποτα το μωράκι σου. Κυνηγάει τα πόδια σου = παίζει, δαγκώνει καμιά φορά = παίζει .Μόνο αν δαγκώνει με δύναμη ,να τραβάς τα πόδια σου και να σταματάς να ασχολείσαι μαζί του, θα καταλάβει ότι κάτι στραβό κάνει . Η μικρή μου, είναι πέντε μηνών, κυνηγάει μονίμως τα πόδια μας (στη φάση της ζούρλιας ,όχι συνέχεια εννοείται), δεν δαγκώνει, απλά ανοίγει το στόμα, αγκαλιάζει τις γάμπες, αλλά, ποτέ με νύχια. Πολλές φορές έχει μπλεχτεί στα πόδια μου, μέχρι στιγμής έχω γλυτώσει το γκρεμοτσάκισμα, όμως, η μικρούλα έχει βρεθεί δύο φορές στη φορά του ποδιού μου ,με αποτέλεσμα ,να τιναχθεί μακριά και τη μια φορά να χτυπήσει και το κεφαλάκι της στον τοίχο με αρκετή δύναμη. Η συγγραφέας ,μουσικός και μεγάλη ζωόφιλη ,Μαριέλλη Σφακιανάκη- Μανωλίδου , αυτά τα γατιά τα ονομάζει γάτους - φαρσέρ . Η δικιά μου, εξελίσσεται. Τα κάνει αυτά και σε επισκέπτες, ειδικά δε, αφιερώνει τις φάρσες της, σε αυτούς που δεν ανέχονται τις γάτες. Το πώς, ξελιγώνομαι στα γέλια από μέσα μου, δεν λέγεται:lol::lol::lol:, βλέποντάς τους να κάνουν αστείες κινήσεις να την αποφύγουν, ενώ κατά βάθος θα ήθελαν να την κλωτσήσουν, αλλά, συγκρατούνται. Εννοείται, ότι τέτοιοι επισκέπτες είναι ένας στους δέκα. Τους υπόλοιπους εννιά τους αγνοεί και επειδή, οπωσδήποτε θα την χαϊδέψουν, δέχεται ευχαρίστως τα χάδια τους. Τη λατρεύω την αγάπη μου:inlove::inlove::inlove:

Καλή μου, έτσι που το περιγράφεις, δεν φαίνεται να κάνει και τίποτα το μωράκι σου. Κυνηγάει τα πόδια σου = παίζει, δαγκώνει καμιά φορά = παίζει .Μόνο αν δαγκώνει με δύναμη ,να τραβάς τα πόδια σου και να σταματάς να ασχολείσαι μαζί του, θα καταλάβει ότι κάτι στραβό κάνει . Η μικρή μου, είναι πέντε μηνών, κυνηγάει μονίμως τα πόδια μας (στη φάση της ζούρλιας ,όχι συνέχεια εννοείται), δεν δαγκώνει, απλά ανοίγει το στόμα, αγκαλιάζει τις γάμπες, αλλά, ποτέ με νύχια. Πολλές φορές έχει μπλεχτεί στα πόδια μου, μέχρι στιγμής έχω γλυτώσει το γκρεμοτσάκισμα, όμως, η μικρούλα έχει βρεθεί δύο φορές στη φορά του ποδιού μου ,με αποτέλεσμα ,να τιναχθεί μακριά και τη μια φορά να χτυπήσει και το κεφαλάκι της στον τοίχο με αρκετή δύναμη. Η συγγραφέας ,μουσικός και μεγάλη ζωόφιλη ,Μαριέλλη Σφακιανάκη- Μανωλίδου , αυτά τα γατιά τα ονομάζει γάτους - φαρσέρ . Η δικιά μου, εξελίσσεται. Τα κάνει αυτά και σε επισκέπτες, ειδικά δε, αφιερώνει τις φάρσες της, σε αυτούς που δεν ανέχονται τις γάτες. Το πώς, ξελιγώνομαι στα γέλια από μέσα μου, δεν λέγεται:lol::lol::lol:, βλέποντάς τους να κάνουν αστείες κινήσεις να την αποφύγουν, ενώ κατά βάθος θα ήθελαν να την κλωτσήσουν, αλλά, συγκρατούνται. Εννοείται, ότι τέτοιοι επισκέπτες είναι ένας στους δέκα. Τους υπόλοιπους εννιά τους αγνοεί και επειδή, οπωσδήποτε θα την χαϊδέψουν, δέχεται ευχαρίστως τα χάδια τους. Τη λατρεύω την αγάπη μου:inlove::inlove::inlove:
:lol::lol::lol: Και ο Τυμακι μου και ο Simba τα ιδια κανουν...!!! Και την εχουν παθει πολλες φορες με τον τοιχο..:) Σε καλεσμενους δεν το κανουν ακομα,μόνο σε ανθρωπους που ξερουν και αγαπαναι. Αλλα συμφωνω απολυτα για αυτο που λες για τους καλεσμενους που δεν συμπαθουν τα ζωα γενικα... Και εγω το χαιρομαι αμα τους κανουν κατι για να τους πειραξουν... Παντως η διαισθηση τους ειναι κατι το τρομερο...!!! Αυτο να λεγετε...! Το πως καταλαβαινουν οτι ενα συγκεκριμενο ατομο δεν τους συμπαθει.. Και αυτο που με τρελαινει ειναι η αντιδραση τους σε αυτο, που παναι σε αυτους συνεχεια...! Εγω για να καταλαβετε, οταν βλεπω καποια ατομα που δεν παναι τα ζωα..Οταν τα δικα μου παναι να τους πειραξουν τους αφηνω λιγο να το χαρω και μετα τους παιρνω...:lol::lol::lol::lol:

Όχι, δεν την παίρνω από κοντά τους. Εδώ είναι και το σπίτι της Μπασσέτ. Αν δεν τους αρέσει, να μην ξανάρθουν. Θα χάσω τον ένα από τους δέκα. Μικρή απώλεια. Με αγαπάνε, όμως και έτσι, τελικά δεν τους χάνω από φίλους ΧΕ!!!

Δεν γινεται τιποτα οτι και κανουμε ειναι η αδυναμια τους να μας δαγκωνουν....ειμαστε το παιχνιδακι τους μωρεεεε!αφου δεν γινεται να το αποφυγεις απολαυσετο αστον να δαγκωνει το δαχτυλο εκει που δεν σε ποναει....εγω ετσι της κανω οταν λυσαει να με δαγκωσει την βαζω να δαγκωνει το δαχτυλο μου που δεν με ποναει πολυ!

Δεν γινεται τιποτα οτι και κανουμε ειναι η αδυναμια τους να μας δαγκωνουν....ειμαστε το παιχνιδακι τους μωρεεεε!αφου δεν γινεται να το αποφυγεις απολαυσετο αστον να δαγκωνει το δαχτυλο εκει που δεν σε ποναει....εγω ετσι της κανω οταν λυσαει να με δαγκωσει την βαζω να δαγκωνει το δαχτυλο μου που δεν με ποναει πολυ!
Και εμεις αηφνουμε τον Simba να μας δαγκωνει καμια φορα. Αλλα ειναι τοσο δυνατο το δαγκωμα του(παρολο που ειναι μικρος)που δεν αντεχω και με ποναει. Αμα καταλαβει κιολας οτι ποναω με δαγκωνει με πιο πολυ μανια για να μην του το παρω...:):):)

Η αλήθεια είναι πως όταν τον πρωτοπήρα μία μέρα μπλέχτηκε στα πόδια μου και δε τον πήρα είδηση και μάλλον τον χτύπησα λιγάκι ά8ελά μου και πήγε και κρύφτηκε.Μετά από λίγο έκανε πάλι την εμφάνισή του....!
Τώρα του έβαλα με τα 1000 ζόρια ένα κολάρο με κουδουνάκι.Πολύυυυυυυυυυ χαλαρό . Έτσι τον ακούω τον μικρό μου και αποφέυγουμε τα ατυχήματα.
ΒΑσικά δε με ενοχλεί που με κυνηγά...Απλά με δαγκώνει που και που...χιχι ο άτιμος.... Όταν πονάω λέω μη και αν δε καταλαβαίνει φεύγω για λιγάκι..Αλλά μετά από λίγο πάλι εμφανίζομαι αφού δε μπορώ να του αντιστα8ώ...

Όταν τον πήρα πήγαινε και τριβόταν στη μητέρα μου η οποία είναι ναι μεν φιλόζωη αλλά δεν είναι από τους τύπους που θα τα αγκαλιάσει όπως κάνω εγώ σα τρελή... :P Έχουν διαίσθηση πολύ τα άτιμα....και ο σκύλος μου ειδικά...

Τώρα του έβαλα με τα 1000 ζόρια ένα κολάρο με κουδουνάκι.Πολύυυυυυυυυυ χαλαρό .
Καλύτερα θα ήταν να μην του το έχεις τόσο χαλαρό, μπορεί να είναι εξίσου επικίνδυνο με το πολύ σφιχτό. Όταν είναι πολύ χαλαρό το λουράκι, είναι εύκολο να μπλεχτεί με το ποδαράκι του, ή ακόμα και με το σαγόνι του, και να τραυματιστεί.:/: Η ιδανική ρύθμιση είναι να το σφίξεις τόσο ώστε ανάμεσα από τον λαιμό του και το λουράκι να χωράει ίσα ίσα το δάχτυλό σου. Επίσης, όσο είναι ακόμα μικρούλης και αναπτύσσεται, πρέπει να του το ελέγχεις συχνά, γιατί θα χρειάζεται να το προσαρμόζεις ανάλογα.

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά τα γνωρίζω αυτά...Έχω και ένα σκυλάκο...Το κολάρο δε το ήθελε και με καταδάγκωσε αλλά το συνήθισε απίστευτα γρήγορα.Τώρα τον ακούω όπου και αν κρυφτεί..Και ελέγχω τισ κινήσεις του γτ είναι μικρούλης και φοβάμαι

Ρε παιδιά εμένα τα δικά μου ποτέ δεν με κυνήγησαν..Μόνο επίθεση κάνει η Ήλια για να παίξουμε...:)Λέτε να φταίει που φοράω όλες τις εποχές καλτσάκια?????:hmm:

ναι... και γώ όταν βάζω καλτσάκια μια χαρά είμαι

μόλις τα βγάλω κατα λάθος μου ορμάει

Χμμμμμμμμ.....και εγώ με καλτσάκια τη βγάζω...λέτε να μου ορμάει πιο πολύ λόγω της καλοκαιρινής απουσίας των καλτσακίων;;;;; :P

Μιμή πώς πήγαν τα νύχια; το άφησες για αύριο πάλι;

Εγώ δεν μπορώ χωρίς κάλτσες απλά δεν μπορώ...!!!!Μάλλον για αυτό την γλιτώνω λοιπόν!!!;)

εσένα δεν σκάνε οι πατούσες σου...

Όχι...Πάντα κρυώνω στα πατουσάκια μου και όταν δεν κρυώνω είναι συνήθως βράδυ...!!!Περίεργο αλλά ναι...Ισχύει..Το χειμώνα δε φοράω μέχρι και 3 ζευγάρια κάλτσες!!!:P

εσένα να σου δανείσω τα πατουσάκια του πρίνς... τίγκα στην τρίχα μιλάμε....

το χειμώνα φοράω και γώ χοντρές κάλτσες, από πάνω κάτι πλεχτά παντόφλια που έχω για πάνω στους καναπέδες, και από πάνω κάτι λούτρινες παντόφλες που μου χει φέρει ένας φίλος μου από ιρλανδία.... (σφουγγαρίζω συνέχεια γιατί έτσι ανεβοκατεβαίνω σε καναπέ και κρεβάτι...)

εσένα να σου δανείσω τα πατουσάκια του πρίνς... τίγκα στην τρίχα μιλάμε....

το χειμώνα φοράω και γώ χοντρές κάλτσες, από πάνω κάτι πλεχτά παντόφλια που έχω για πάνω στους καναπέδες, και από πάνω κάτι λούτρινες παντόφλες που μου χει φέρει ένας φίλος μου από ιρλανδία.... (σφουγγαρίζω συνέχεια γιατί έτσι ανεβοκατεβαίνω σε καναπέ και κρεβάτι...)
Και εγώ έχω παντοφλάκια κουνελάκια που σφουγγαρίζω το πάτωμα..αναρωτιέμαι πως θα φανεί στα μωρά μου , δύο ανταγωνιστές τους στα πόδια μου καθημερινά και χωρίς να βγαίνουν..:lol::lol::lol:

Παιδί μου και εσύ πόσες παντόφλες έχεις πια???:lol::lol:

λουτρινες κανα δύο ζευγάρια αλλά έχω πάρει εκείνα τα χουχουλιάρικα τα πλεχτά που είναι σαν μικρό σωσώνι με πατουσάκια αλλά δεν είναι κάλτσα.. κατάλαβες; έχω μπόλικα τέτοια...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back