Επιθετικότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι να σου πω.. Δεν το αποκλείω. Μέχρι και τη μπλούζα μου έχω βγάλει και τον έχω κουκουλώσει σε μια περίπτωση. Αποπροσανατολίστηκε μπορώ να πω! Πιστεύεις οτι μπορώ να κάνω κάτι για να το ξεπεράσει αυτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιβάνα η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό τον έχω παραμελήσει λίγο.. Και ούτε εκτονώνεται ιδιαίτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην τον κουκουλωνεις,τρομαζουν πολυ περισσοτερο,τουλαχιστον ο δικος μου.ΚΑνε αυτο με το κουκλακι,κι επισης δοκιμασε να κουνησεις κατι που κανει θορυβο.Γενικα οταν το κανει προσπαθησε να του μιλας ηρεμα και γλυκα,μην κινεισαι, και δοκιμασε να του τραβηξεις την προσοχη σε κατι αλλο,μεζεδακι,κουκλακι,παιχνιδι...ξεχνανε την επιθεση αμεσως.

γιατι δεν εχεις μαζι σου ενα ψεκαστηρι να τον ψεκαζεις? οχι στη μουρη. ή να τον κλεινεις λιγο στο μπανιο να ηρεμησει? ή αυτο που σου ειπε η δωρα, να του δινεις κατι αλλο να δαγκωνει.
παντως καλο ειναι να μη σου παιρνει τον αερα...βρες ενα τροπο να τον φρεναρεις..ο αντρας σου πως τον καταφερνει κ σταματα? παρατηρησε τον, μηπως εχει πιο κοφτη φωνη? πιο πολυ θαρρος? :hmm:

Ναι, έτσι έκανε και ο Κίκης... σήκωνε το μαλλί, κατέβαζε τα αυτιά, έγερνε το κεφάλι και επίθεση....
Δάγκωνε κανονικότατα.. και ουέ και αλίμονο αν με έπιανε.:confused:

Πήρα λέιζερ, έφτιαξα παιχνιδάκια απο σακούλες κόμπο... παίζαμε μέχρι να λαχανιάσει...
Όταν κρυβόταν για να μου επιτεθεί ΔΕΝ του έδινα σημασία. (απλά του έκανα ΞΟΥ, και του αποσπούσα την προσοχή με παιχνίδια..)

Θα σου έλεγα οτι βαριέται.. και απο χαρακτήρα είναι απλά πιο ενεργητικός απο τις γατούλες του καναπέ.:redface:

Ο άντρας μου όντως του μιλάει κοφτά και αυστηρά και σταματάει. Μου έχει πάρει τον αέρα γιατί μερικές φορές τον φοβάμαι κιόλας, και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω και άν μπορώ πλέον να τον ανακτήσω! Θα δοκιμάσω και το κόλπο με το κουκλάκι μπας και του αποσπάσω έτσι την προσοχή. Στο μπάνιο δεν τον έχω κλείσει, απλά μερικές φορές όταν μου επιτίθεται στο δωμάτιο τον βγάζω έξω και κλείνω την πόρτα..

Να παρετε δευτερο γατακι σκεφτηκατε;Εμενα οταν του τη βαραει παιζει με τα υπολοιπα,και παρατηρησα οτι εχει μειωθει πολυ η επιθετικοτητα του απο τοτε που πηραμε κι αλλο γατακι.

Μου δώσατε να καταλάβω αυτό που και ο Spike μου προσπαθεί να μου πει εδώ και καιρό: "Πλήττω μέχρι αηδίας! Κάνε κάτι επιτέλους!!!".

Χθές κάτι μου πέταξε ο Νίκος ότι ίσως θα ήταν καλή ιδέα να του πέρναμε ένα αδερφάκι. Το σκεφτόμουν όμως αυτό να γίνει προς το πάσχα που θα μετακομίσουμε στο καινούριο σπίτι..

Νομιζω καλυτερα θα ηταν να το κανετε πριν τη μετακομιση,για να μην εχει ο γατουλης σας να προσαρμοστει και σε νεο σπιτι και σε νεο συνΓατοικο.;)

Και εμένα το τέρας πάντως, απο τότε που δεν είναι πλέον μοναχοπαίδι, έχει συμμαζευτεί γενικότερα....
Ξεσπάει αλλού τώρα, και τα ποδαράκια μου προλαβαίνουν και γιάνουν...:lol::redface:

Δεν έχεις άδικο σ αυτό που λές.. Περισσότερο θα στρεσαριστεί αν του έρθουν όλα μαζεμένα!!

Οποτε ριξτε μια ματια στις αγγελιες και διαλεξτε ενα ζουζουνι που να σας ταιριαζει!

Όλα είναι ερωτεύσιμα!!!! :inlove::inlove: Μικρά και μεγάλα!!! Το ομολογώ!!!
Το βράδυ θα έχει οικογενειακό συμβούλιο με το στεφάνι μου/κολωνα του σπιτιου μου κλπ κλπ για να δούμε τι θα γίνει!!
Πάντως κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας γιατί για ακόμα μια φορά με βοηθήσατε πολύ!!:)

Αντε περιμενουμε να μας γνωρισεις το νεο μελος!Και για τον Spike δεν εχεις ανοιξει ακομα θεμα ε;Ανεπιτρεπτο!

Ναι το ξέρω! Είμαι απαράδεκτη! Κάθε μέρα μου το λέει το παιδί μου γιατί μπαίνουμε μαζί στο mycat! Προσπάθησα μια φορά αλλά δεν μπορούσα να ανεβάσω φωτό και σταμάτησα την προσπαθεια! Θα δείτε σύντομα το μωρό μου, το οποίο θα σας κλέψει την καρδιά με την ομορφιά του...:inlove:

Ναι το ξέρω! Είμαι απαράδεκτη! Κάθε μέρα μου το λέει το παιδί μου γιατί μπαίνουμε μαζί στο mycat! Προσπάθησα μια φορά αλλά δεν μπορούσα να ανεβάσω φωτό και σταμάτησα την προσπαθεια! Θα δείτε σύντομα το μωρό μου, το οποίο θα σας κλέψει την καρδιά με την ομορφιά του...:inlove:
Ειναι πανευκολο,ανοιξε το κι αν θες σου λεω βημα βημα πως να ανεβασεις φωτο.

Τέλεια! Σ ευχαριστώ πολύ! :D

Καλησπερα αν και ειμαι απειρη με το θεμα Εχω μια γατουλα 7 μηνων και 4 σκυλια .
Η γατουλα μου δαγκωνει αλλα απο οτι εχω καταλαβει δαγκωνει οταν λειπω αρκετα και οταν θελει να παιξουμε .
ξημερωματα καθε μερα αρχιζε να με δαγκωνει , της πεταγα ενα παιχνιδι που ειχα κρυψει κατω απο το μαξιλαρι και επαιζε . ειδε και αποειδε , δηλ. οτι δεν ξυπναγα και σταματησε να με ξυπναει . τωρα πια ξυπναει το πρωι μαζι μου η τα ξημερωματα και παιζει μονη της .
απο οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να δινεις σημασια , να καταλαβει ποιος ειναι ο αρχηγος .
Οταν αρχιζει και δαγκωνει αλλες ωρες της λεω οχι σταθερα και ενω ετοιμαζεται για επιθεση μετα υποχωρει και ασχολειται με καποιο παιχνιδι της.:) :) :)

Επίθεση σε άλλα ζώα και ανθρώπους

Στην νέα κρήνη έχουμε ένα πολύ επιθετικό γατί που ορμάει σε άλλα γατιά κ ένα σκυλί το οποίο πριν λίγο κατασπάραξε ένα μικρό σκυλάκι κ εξαφανίστηκαν μέχρι να κατέβω. Μια κυρία είπε την δάγκωσε κ δάγκωσε κ την κόρη της... μια άλλη είπε θα τα ψάξει κ ίσως τα στειρώσει αλλά δεν νομίζω οφείλεται σε αυτό η επιθετικότητα (δλδ στην μη-στείρωση)

γτ νομίζετε γίνεται αυτό? τι άλλο να κάνω εκτός στείρωσης?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back