Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ναι βρε παιδιά, αφού αυτήν βάλαμε εμείς χθές. Activyl για γάτες άνω των 4 κιλών φυσικά, κάτω θα έπαιρνα μόνο αν ήταν ακόμα η Μελίνα μαζί μου.Όχι, έχει activyl και για γάτες! Για κάτω των 4 κιλών και άνω των 4!![]()
τι ν α κάνω για τους ψύλλους??

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Το βερμόξ είναι ανθρώπινο φάρμακο. Υπάρχει λόγος που σας το έδωσε ο κτηνίατρος; Εφόσον είναι ήδη 1,5 μηνών το γατάκι γιατί δεν του δίνετε banminth που είναι για γάτες και είναι 100% ασφαλές;
το πηρα ηδη αλλά θα δω για το banminth
rouli726
Δραστήριο μέλος
επειδή είναι χρονική στιγμή και για εσωτερική και για εξωτερική, λέω να δοκιμάσω την αμπούλα stronghold.
την έχετε δοκιμάσει? είναι καλή?
η γάτα μου είναι 9 μηνών περίπου και 3,5-4 κιλά.
υπόψην πως για ενδοπαρπάσιτα της κάνω προληπτικά, δεν είχε ποτέ θέμα με σκουλικάκια κ τέτοια.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Όσο για τη Stronghold, αυτή βάζει η κτηνίατρος στη δική μου (45mg) γράφει κάθε φορά στο βιβιλιάριο υγείας της (για βάρος γατιού 3.300kg)και μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένες

rouli726
Δραστήριο μέλος
εννοείται κι εγώ της κάνω κανονικά τις αποπαρασιτώσεις ως τώρα, απλώς διευκρίνησα για την ενδοπαρασίτωση , επειδή διάβασα πως η stronghold δεν πιάνει όλα τα ενδοπαράσιτα.
ως τώρα της έδινα drontal για τα εσω- και elliminal κ ένα άλλο για τα έξω- (δε μπορώ να βρω πού έχω σημειώσει την ονομασία του) κι ήταν οκ η μικρή, για αυτό δε θέλω να πάω για καλύτερα και να βγει χειρότερα, καταλαβαίνετε, για αυτό ρώτησα.
δεδομένου και πως η μικρή μου δεν έχει θέμα με χαπάκια, τα καταπίνει αμάσητα αν είναι μέσα σε λιχουδιά
.αλήθεια, ρωτησα σε ένα φαρμακείο που έχει και κτηνιατρικά και μ είπε πως η frontline spot on έχει κάπου στα 7 ευρώ, ισχύει?
αυτό με προβλημάτισε στο stronghold, έχει την ίδια τιμή με το frontline αλλά είναι καλύτερο..?
μάλλον θα το παραγγείλω αύριο για να δω και αντίδραση γάτας μέχρι να φύγουμε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

rouli726
Δραστήριο μέλος
7 ευρώ είχα πάρει πέρισυ το μπουκάλι το σπραίυ. Για την αμπούλα του δεν ξέρω καθόλου. Πάντως το pet shop που ψωνίζω έχει και την stronghold και την activyl που βάζουμε φέτος στα 5,40.
μηπως λες την αμπουλα που ειναι για μικρα μεχρι 2,5 κιλα?
γιατι την stronghold 45mg (2,5-5 kg) 7,30 τη βρηκα. την πιο μικρη την εχει 5,40.
το ιδιο και για την activyl.
αλλιως στειλε σε πμ το πετ σοπ που ψωνιζεις, μη μας πιανουν και...κώτσο!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Οχι καλέ, οι αμπούλες που παίρνω είναι πάντα για μεγάλες γάτες, πολύυυυυυυ μεγάλες για την ακρίβεια. Και από ηλικία αλλά και απο μέγεθος. Συνήθως πάνω απο 4 κιλά.μηπως λες την αμπουλα που ειναι για μικρα μεχρι 2,5 κιλα?
γιατι την stronghold 45mg (2,5-5 kg) 7,30 τη βρηκα. την πιο μικρη την εχει 5,40.
το ιδιο και για την activyl.
αλλιως στειλε σε πμ το πετ σοπ που ψωνιζεις, μη μας πιανουν και...κώτσο!![]()
rouli726
Δραστήριο μέλος

εμάς σήμερα μας έφεραν την αμπούλα(stronghold 45mg), την έβαλα με λίγη δυσκολία(δε μπορούσα να διαχωρίσω τη γούνα
) οπότε ελπίζω να καλύφθήκαμε. θα παρακολουθώ και μέχρι να φύγουμε, ως τώρα δεν είχαμε με κανένα φάρμακο παρενέργειες αλλά ποτέ δεν ξέρεις.πάντως παρότι παράγγειλα μόνο μια αμπούλα και μου την έστειλαν με ολόκληρο κουτί με οδηγίες κλπ δε γράφει κάθε πότε να επαναλαμβάνεται βρε παιδιά.
ξέρετε αν είναι σίγουρα για 3 μήνες?
θα πάρω και τη γιατρό τηλ μόλις γυρίσουμε γιατί κι αυτή είναι σε διακοπές, μη την ενοχλήσω μόνο για μια ερώτηση τέτοια τη γυναίκα, κρίμα είναι.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Να σας πω, γιατί να μην σας πω.τότε να μας πεις πού ψωνίζεις καλέ!![]()

Είναι όμως Κορυδαλλό, ίσως και να μην σας βολεύει. Πάντως και άλλα pet shop που έχουμε στην περιοχή δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις τιμών σε τέτοια, σε τροφές ίσως. ΄Εχουμε και ένα που είναι αλυσίδα και έχει και σε άλλες περιοχές και έχει άδεια για κτηνιατρικά φάρμακα και τροφές κτηνιατρικές, αλλά στο μαγαζί που ψωνίζω εγώ δουλεύει η αδελφή της κτηνιάτρου μου και με βολεύει αφάνταστα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool