purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Γαμοτο αν ειναι αυριο θα πρεπει να τον παω μονη μου σε κτηνιατρο γιατι ο φιλοσ μου εχει δουλεια πρωινος,και αντε να τρεχω με το καλατηι και το ντινο μεσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!και τη συριγγα την παιρνεις απο τον κτηνιατρο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Υπομονή εως αυριο το πρωι να σου πω πως λέγεται η αλοιφή.
φιλιά σε σένα και στη γατούλα
Νότα & Che

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ειναι ενα κιτρινο πηχτο υγρο σε συριγγα, λεγεται Banminth.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
ελπίζω να βοηθήσαμε

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή τη στιγμή δε σας γράφω απλώς από το σπίτι μου, πρόκειται για ανταπόκριση από πεδίο πολέμου!
Έβαλα το χάπι στην αγαπημένη τους κονσέρβα, ούτε να το κοιτάξουν! Έκρυψα την ξηρά τροφή του στύλ "να δω αμα πεινάσετε τι θα φάτε", και τώρα έχουμε τα αντίποινα.
Κυνηγιούνται μέσα στο σπίτι και παλευουν, μετά νιαουρίζουν για να βγούν έξω, στη συνέχεια ξύνουν με μανία τον καναπέ ΜΟΥ, και μετά πάμε πάλι από την αρχη! Στο τέλος θα χειάζομαι εγώ χάπια! Μωρε ενεσούλα...! :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
siam
Νεοφερμένο μέλος
Ο δικός μου γάτος παίρνει σαν αντιπαρασιτικό το Caniquantel plus (σε χάπι) ανά τετράμηνο, αφού όμως κλείνει ένα δίμηνο αφού του το έχω δώσει παρατηρώ ότι οι ανατριχίλες στη βάση της ουράς του επανέρχονται με αποτέλεσμα να αναρωτιέμαι για την αποτελεσματικότητα του.
Επιπλέον τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει κάτι σαν “γδαρσίματα” στον ποπούλη του, έχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία; Μπορεί να οφείλεται σε παράσιτα του εντέρου του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να σου πω δεν γνωριζω!
Ο δικος μας εγραψε Stronghold το οποιο ειναι μια αμπουλιτσα με υγρο που της το βαζεις στο σβερκο. Απλως ριχνεις τις σταγονιτσες παραμεριζοντας το τριχωμα για να εχει επαφη με το δερμα.
Θελει επαναληψη ανα τριμηνο.
Το χαπι δινεται εαν ακινητοποιησεις τη γατα πιανοντας τη απο το σβερκο γερα, στηριζοντας τη στην αγκαλια σου ανασκελα σχεδον.
Με το δαχτυλο σου στο πλαι του στοματος της, την αναγκαζεις να ανοιξει το στομα. Βαζεις το χαπι στο κεντρο του στοματος και της κρατας λιγακι το στομα μεχρι να το καταπιει.
Οπως μου ειπε ο δικος μου κτηνιατρος: " Στην κτηνιατρικη παιζει μεγαλο ρολο η ταχυτητα"
θέλει επανάληψη κάθε τρίμηνο?????? εμένα η κτηνίατρος μου είπε για της αμπούλες αυτες, ότι πρέπει να τις βάζω κάθε μήνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
καθε μηνα πρεπει να βαζεις τις αμπουλες stronghold και γενικα οι αμπουλες κρατανε 1 μηνα,βεβαια σε γατες που ζουνε αποκλειστικα μεσα στο σπιτι και το τριμηνο καλα ειναι!![]()
εμένα ζουν μέσα στο σπίτι, αλλά το απόγευμα τις βγάζω στον κήπο για βόλτα, υπάρχη πρόβλημα λές??
το spray Frontile το βάζουμε άνα τρίμηνο σωστα??
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
εμένα ζουν μέσα στο σπίτι, αλλά το απόγευμα τις βγάζω στον κήπο για βόλτα, υπάρχη πρόβλημα λές??
το spray Frontile το βάζουμε άνα τρίμηνο σωστα??
οχι ανα τριμηνο,αν δεις τις οδηγιες νομιζω γραφει 6 εβδομαδες,αν θυμαμαι καλα.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο κ.Πάνος είπε να μην του ξαναβάλω γιατί 1 στις 30 γάτες παρουσιάζει αλλεργία και μάλλον ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία. Είναι ευαίσθητος το ασπρούλης μου!
Από εδώ κι εμπρός μόνο frontline...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
οσον αφορά το frontline όντως γύρω στις έξι εβδομάδες κρατάει, έκανα λάθος!
aretha
Περιβόητο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήρθε και πάλι η ώρα της αποπαρασίτωσης... Αυτή τη φορά με χάπια, caniquantel (γράφει πάνω για σκυλους
) δοκίμασα χθες να τους το δώσω διαλυμένο σε κεφτεδάκια αλλά τίποτα δεν το τρώγαν. Τα είχα νυστικά από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί και παλι δεν τα φάγανε...Τι να κάνω??? Κάνει και 3 ευρώ το ένα χάπι....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool