Καλησπέρα σε όλους!!!Εδώ και περίπου 3 εβδομάδες έχω παρέα μου τον Louis,ένα γάτο 7 μηνών και επιθυμώ να τον στειρώσω άμεσα..Απλά έχω κάποιες απορίες που πιστεύω πως μπορείτε να μου λύσετε με την εμπειρίας σας.Ο γιατρός στον οποίο τον πήγα και του έκανα τα πρώτα του εμβόλια(την Παρασκευή έκανε το εμβόλιο για την λευχαιμία),μου είπε να περιμένω λίγο καιρό ακόμη προκειμένου να τον στειρώσω(δεν μπορώ να καταλάβω γιατί).Ο Louis όμως,από τότε που τον υιοθέτησα και κάθε βράδυ μου παριστάνει τον Γονίδη και γκαρίζει(εξ' ου και το όνομά του,αν και ρατσιστικό

), Louis,από το Louis Armstrong,μαύρος και κάνει σαν τρομπέτα)..Επίσης,μυρίζουν πάρα πολύ τα ούρα του παρόλο που φτυαρίζω την άμμο του καθημερινά και πολλές φορές και 2 φορές την ημέρα.Αμφότερα(τι είπα πάλι

),τα "προβλήματα" από όσα έχω διαβάσει,θα μειωθούν,εάν όχι εξαφανιστούν με την στείρωση.Από άποψη ηλικίας δεν είναι αρκετά μεγάλος για να τον στειρώσω;Επίσης,ο κτηνίατρος στον οποίο τον πήγα,είναι πολύ βρώμικος σε σημείο που σιχαίνεσαι να καθίσεις σε καρέκλα του.Μου τον συνέστησαν ως καλό και φθηνό αλλά μόνο καλός δεν ήταν..Την πρώτη φορά που πήγα τον ρώτησα ορισμένα πράγματα σχετικά με την τροφή,την άμμο,τους κανονισμούς μεταφοράς κατοικίδιων με ΜΜΜ κλπ και μου απαντούσε αόριστα λες και δεν ήξερε τίποτα επί αυτών.Από εδώ και πέρα θα βρω κάποιο άλλον κτηνίατρο και ας παίρνει και 10-20 ευρώ παραπάνω τουλάχιστον δεν θα φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα εγώ ή ο γάτος.Καλά μου έλεγε ο πρώτος αυτός κτηνίατρος πως πρέπει να την "τρενάρω" την στείρωση ή μπορώ άμεσα να καλέσω κάποιον άλλο κτηνίατρο για να το κανονίσουμε;
Υ.Γ:Συγνώμη για την πολυλογία..Επίσης, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον καλό κτηνίατρο στην Καλλιθέα εάν επιτρέπεται;