lianap
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catandie
Δραστήριο μέλος
και δυστυχώς είναι σε οιστρο..... Αυτο που μου είπε η κτηνίατρος επειδή είχε και φοβερή ούιτιδα όταν την βρήκα, ήταν ότι επειδή την βρήκα έξω έτρωγε σαβουρες και γι αυτο δεν αναπτύχθηκε σωστά.... Γενικά δεν τρώει ιδιαίτερα πάντως ούτε στο σπίτι... Είναι λιτοδιαιτη :p δεν μου είπε κάτι η κτηνίατρος για το βάρος της.... Ουφ! Ανησύχησα......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
catandie
Δραστήριο μέλος
εκτροφειο όταν λες?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

catandie
Δραστήριο μέλος
nikkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεσα ακριβως πάντως, εγω σε καμία στείρωση δεν έχω μπεί. Αντυ, έστειλα απάντηση..... μακροσκελη....

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος

lianap
Νεοφερμένο μέλος
Όχι γιατί είναι σούπερ δραστήρια και περισσότερο ανθεκτική από τα αδέλφια της. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ όσο κι αν υπεραγαπάς το ζωάκι σου. Τι σου λέω τώρα... κι εγώ τα ίδια κάνω. Στην στείρωση της μαμάς κλαίγαμε παρέα με τον άντρα μου... άσε...Δεν είναι σε οίστρο. Εξετάσεις φυσικά και θα κάνω και ελπίζω απλώς να φταίει ο καλός μεταβολισμός για τα 2,5 κιλά της. Εσείς δεν είχατε υπόνοια για θυρεοειδή?? Γενικά είχε ο γιατρός σας προβληματιστεί καθόλου με το βάρος της???
Να μην παρεξηγείς τους άλλους που σε παρεξηγούν γιατί δεν μπορούν να σε καταλάβουν, όπως και συ αυτούς.
Μπράβω σου πάντως που αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα το ζωάκι σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα πάνε!

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βέβαια έδωσα μία περιουσία οπότε μέχρι το τέλος του μήνα σαλάτες και μακαρόνια βεβαίως βεβαίως!!! Ευχαριστώ για την συμπαράσταση

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Σιδερένια η μικρή και περαστικά της!

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος

catandie
Δραστήριο μέλος
σου είπε κάτι για τα κιλα της;;;; Για ποιο λόγο δεν σου παίρνει κ σένα βάρος;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος

catandie
Δραστήριο μέλος

Deviator
Νεοφερμένο μέλος
), Louis,από το Louis Armstrong,μαύρος και κάνει σαν τρομπέτα)..Επίσης,μυρίζουν πάρα πολύ τα ούρα του παρόλο που φτυαρίζω την άμμο του καθημερινά και πολλές φορές και 2 φορές την ημέρα.Αμφότερα(τι είπα πάλι
),τα "προβλήματα" από όσα έχω διαβάσει,θα μειωθούν,εάν όχι εξαφανιστούν με την στείρωση.Από άποψη ηλικίας δεν είναι αρκετά μεγάλος για να τον στειρώσω;Επίσης,ο κτηνίατρος στον οποίο τον πήγα,είναι πολύ βρώμικος σε σημείο που σιχαίνεσαι να καθίσεις σε καρέκλα του.Μου τον συνέστησαν ως καλό και φθηνό αλλά μόνο καλός δεν ήταν..Την πρώτη φορά που πήγα τον ρώτησα ορισμένα πράγματα σχετικά με την τροφή,την άμμο,τους κανονισμούς μεταφοράς κατοικίδιων με ΜΜΜ κλπ και μου απαντούσε αόριστα λες και δεν ήξερε τίποτα επί αυτών.Από εδώ και πέρα θα βρω κάποιο άλλον κτηνίατρο και ας παίρνει και 10-20 ευρώ παραπάνω τουλάχιστον δεν θα φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα εγώ ή ο γάτος.Καλά μου έλεγε ο πρώτος αυτός κτηνίατρος πως πρέπει να την "τρενάρω" την στείρωση ή μπορώ άμεσα να καλέσω κάποιον άλλο κτηνίατρο για να το κανονίσουμε;Υ.Γ:Συγνώμη για την πολυλογία..Επίσης, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον καλό κτηνίατρο στην Καλλιθέα εάν επιτρέπεται;
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
.
.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool