Ερωτήσεις για τη στείρωση

Α και κάτι άλλο... η θηλυκιά έπρεπε να μη βρίσκεται σε οίστρο για να τη στειρώσουμε. Στα αρσενικά μάλλον δεν ισχύει, απ' αυτά που περιγράφει πιο πάνω η ceres victoria.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι σε οίστρο. Εξετάσεις φυσικά και θα κάνω και ελπίζω απλώς να φταίει ο καλός μεταβολισμός για τα 2,5 κιλά της. Εσείς δεν είχατε υπόνοια για θυρεοειδή?? Γενικά είχε ο γιατρός σας προβληματιστεί καθόλου με το βάρος της???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Κι εμένα είναι 2.300....:( και δυστυχώς είναι σε οιστρο..... Αυτο που μου είπε η κτηνίατρος επειδή είχε και φοβερή ούιτιδα όταν την βρήκα, ήταν ότι επειδή την βρήκα έξω έτρωγε σαβουρες και γι αυτο δεν αναπτύχθηκε σωστά.... Γενικά δεν τρώει ιδιαίτερα πάντως ούτε στο σπίτι... Είναι λιτοδιαιτη :p δεν μου είπε κάτι η κτηνίατρος για το βάρος της.... Ουφ! Ανησύχησα......

Και εμένα λιτοδίαιτη... Τα καλύτερα της φέρνω σπίτι και αυτή τίποτα. Τώρα θα την πάω και σε άλλον ένα γιατρό και ελπίζω αύριο να βρω το κουράγιο να την πάω για στείρωση.. Καλά εγώ έκανα ένα μεγάλο λάθος και την πήρα από αγνώστου ποιότητας εκτροφείο το έχω μετανιώσει αλλά την αγαπάω και θέλω να της προσφέρω την καλύτερη ζωή. Ένας θεός ξέρει τι αρρώστιες μπορεί να κουβαλάει από εκεί η πως μπορεί να την κακομεταχειρίζονταν. Θέλω να μπω στο χειρουργείο μαζί της ξέρετε αν αφήνουν??

Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό ο οποίος είπε ότι το βάρος της για θηλυκή είναι χαμηλό αλλά μέσα στα όρια.. Αυτός δεν φάνηκε να ανησυχεί. Αύριο πάμε για στείρωση (η έτσι θέλω να λέω) και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θα ζητήσω να μπω στο χειρουργείο. Ελπίζω να με αφήσουν. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!

Περιμένουμε να μας πεις πως πήγε η μικρούλα σου......:) εκτροφειο όταν λες?????

Η κοπέλα με την οποία συνεννοήθηκα μου είπε ότι είναι από ελληνικό εκτροφείο. Δεν ασχολήθηκα περισσότερο καθώς δεν γνώριζα όλα αυτά που απαιτούνται για την εκτροφή ζώων. Η γατούλα είναι σε χαρακτήρα υπέροχη αλλά έκανα λάθος που δεν το έψαξα περισσότερο. Τελικά θα την στειρώσω το Σάββατο γιατί άρχισαν τα μαθήματα στην σχολή και θέλω να έχω τον χρόνο να είμαι συνέχεια πάνω από το κεφάλι της!!:)

Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη μικρή, vasopent! :)

Παιδια εχει μεινει κανενας μεσα στο χειρουργειο της στειρωσης? Αφηνουν? Η εστω μεχρι να την παρει ο υπνος? ειναι καλυτερα για την γατουλα μας να ειμαστε εκει???

Καλημεραααα...φυσικά κι είναι καλύτερα να χει τον άνθρωπο του το ζωάκι, το ηρεμεί μέχρι να κοιμηθεί, αφου του έχει πιο μεγάλη εμπιστοσύνη.
Μεσα ακριβως πάντως, εγω σε καμία στείρωση δεν έχω μπεί. Αντυ, έστειλα απάντηση..... μακροσκελη....:):D

Καλά και εγώ θέλω να το παρακολουθήσω κιόλας. Πιστεύω ότι δεν θα κάνει προχειροδουλειά άμα είμαι και εγώ εκεί. Αλλά δεν νομίζω να με αφήσουν γιατί με έχουν πάρει χαμπάρι ότι είμαι ευαίσθητη... Χτες ένας γιατρός με είπε υστερική:mad:

Δεν είναι σε οίστρο. Εξετάσεις φυσικά και θα κάνω και ελπίζω απλώς να φταίει ο καλός μεταβολισμός για τα 2,5 κιλά της. Εσείς δεν είχατε υπόνοια για θυρεοειδή?? Γενικά είχε ο γιατρός σας προβληματιστεί καθόλου με το βάρος της???
Όχι γιατί είναι σούπερ δραστήρια και περισσότερο ανθεκτική από τα αδέλφια της. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ όσο κι αν υπεραγαπάς το ζωάκι σου. Τι σου λέω τώρα... κι εγώ τα ίδια κάνω. Στην στείρωση της μαμάς κλαίγαμε παρέα με τον άντρα μου... άσε...
Να μην παρεξηγείς τους άλλους που σε παρεξηγούν γιατί δεν μπορούν να σε καταλάβουν, όπως και συ αυτούς.
Μπράβω σου πάντως που αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα το ζωάκι σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα πάνε! :)

Έγινε και η στείρωση όλα πήγαν μια χαρά προς το παρόν, της έβαλα τελικά και κολάρο γιατί είχε βαλθεί να βγάλει τα ράμματα και οι εξετάσεις καλές.:D:D:D
Βέβαια έδωσα μία περιουσία οπότε μέχρι το τέλος του μήνα σαλάτες και μακαρόνια βεβαίως βεβαίως!!! Ευχαριστώ για την συμπαράσταση:D

Μπράβο, Βάσω! :clapup:
Σιδερένια η μικρή και περαστικά της! :)

Ευχαριστούμεεε:D

Μπράβο Μπράβο!!!!! Πολυ χαίρομαι!!! Περαστικά σας:) σου είπε κάτι για τα κιλα της;;;; Για ποιο λόγο δεν σου παίρνει κ σένα βάρος;

Αυτή πιστεύει ότι δεν έχει θυρεοειδή οπότε να μην τον ελέγξω... Άλλος ένας γιατρός το ίδιο μου είπε.. Μπορεί να είναι απλώς θέμα μεταβολισμού. Ο χρόνος θα δείξει πάντως. Αλλά από ότι διάβασα και εγώ είναι λίγο σπάνιο σε μικρό γατάκι να εμφανιστεί. Μετά τα 7 χρόνια..:)

Οκκκκκκ!!! Οπότε να μην ανησυχώ λες;;; 10 μέρες είναι 2300 δεν παίρνει γραμμαριο!!!!:(

Καλησπέρα σε όλους!!!Εδώ και περίπου 3 εβδομάδες έχω παρέα μου τον Louis,ένα γάτο 7 μηνών και επιθυμώ να τον στειρώσω άμεσα..Απλά έχω κάποιες απορίες που πιστεύω πως μπορείτε να μου λύσετε με την εμπειρίας σας.Ο γιατρός στον οποίο τον πήγα και του έκανα τα πρώτα του εμβόλια(την Παρασκευή έκανε το εμβόλιο για την λευχαιμία),μου είπε να περιμένω λίγο καιρό ακόμη προκειμένου να τον στειρώσω(δεν μπορώ να καταλάβω γιατί).Ο Louis όμως,από τότε που τον υιοθέτησα και κάθε βράδυ μου παριστάνει τον Γονίδη και γκαρίζει(εξ' ου και το όνομά του,αν και ρατσιστικό :P), Louis,από το Louis Armstrong,μαύρος και κάνει σαν τρομπέτα)..Επίσης,μυρίζουν πάρα πολύ τα ούρα του παρόλο που φτυαρίζω την άμμο του καθημερινά και πολλές φορές και 2 φορές την ημέρα.Αμφότερα(τι είπα πάλι:P),τα "προβλήματα" από όσα έχω διαβάσει,θα μειωθούν,εάν όχι εξαφανιστούν με την στείρωση.Από άποψη ηλικίας δεν είναι αρκετά μεγάλος για να τον στειρώσω;Επίσης,ο κτηνίατρος στον οποίο τον πήγα,είναι πολύ βρώμικος σε σημείο που σιχαίνεσαι να καθίσεις σε καρέκλα του.Μου τον συνέστησαν ως καλό και φθηνό αλλά μόνο καλός δεν ήταν..Την πρώτη φορά που πήγα τον ρώτησα ορισμένα πράγματα σχετικά με την τροφή,την άμμο,τους κανονισμούς μεταφοράς κατοικίδιων με ΜΜΜ κλπ και μου απαντούσε αόριστα λες και δεν ήξερε τίποτα επί αυτών.Από εδώ και πέρα θα βρω κάποιο άλλον κτηνίατρο και ας παίρνει και 10-20 ευρώ παραπάνω τουλάχιστον δεν θα φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα εγώ ή ο γάτος.Καλά μου έλεγε ο πρώτος αυτός κτηνίατρος πως πρέπει να την "τρενάρω" την στείρωση ή μπορώ άμεσα να καλέσω κάποιον άλλο κτηνίατρο για να το κανονίσουμε;
Υ.Γ:Συγνώμη για την πολυλογία..Επίσης, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον καλό κτηνίατρο στην Καλλιθέα εάν επιτρέπεται;

Αφού είναι πάνω από 7 μηνών και δουλεύει τόσο καλά την τρομπέτα φυσικά και είναι έτοιμος για τον ευνουχισμό. Καλύτερα να πας σε άλλο γιατρό έστω κι αν χρειαστείς κάτι παραπάνω να πληρώσεις γιατί απ ότι διάβασα για τον κτηνίατρο και βέβαια πρέπει να τον αλλάξεις. Το γιατί σου είπε να το τρενάρεις δεν το καταλαβαίνω (μήπως έχει σχέση με το εμβόλιο που έκανε?) Δες την παρακάτω λίστα στο γράμμα Κ και πάρε τηλ να συζητήσεις με έναν από αυτούς. Η δεύτερη γνώμη πάντα βοηθά. Πρόσεχε ο λεβέντης μη σου το σκάσει από κανένα ανοικτό παράθυρο ή πόρτα και ψάχνεις να τον βρεις σε κανένα γατομπαράκι με κοριτσάκια Καλή τύχη

https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
.
.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back