shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Συγχαρητηρια για την βαθμολογια!!!

Σου ευχομαι να μπεις στην σχολη των ονειρων σου

Πολλα φιλακια για το μουσουδακι της γατουλας σου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Υ.Γ.αν κανεις ακουσει τιποτα για τις βασεις να μου πει γιατι εχω αγωνια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
vasogard
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα σε όλους, ζητώ τη συμβουλή σας
πριν 2,5 μήνες βρήκα ένα αδεσποτάκι και το περιμάζεψα. ήταν σε καλή κατάσταση αν εξαιρέσεις την ψώρα που είχε στα αυτάκια του (η όποια υποχώρησε γρήγορα μετά από αγωγή). τώρα ζει με τους γονείς μου στο χωριό. είναι σε αυλή με περίφραξη, τώρα που μεγάλωσε όμως βρήκε τρόπους να δραπετεύει και να κάνει παρέα με τον γατούλη της γειτόνισσας. είναι περίπου 4,5 μηνών. ο κτηνίατρος μου είπε να την πάω για στείρωση όταν θα είναι 8 μηνών αλλά ανησυχώ. υπάρχει περίπτωση να έχει ίστρο από τώρα? μήπως είναι καλυτέρα να την στειρώσω νωρίτερα μήπως έχουμε κάποια εγκυμοσύνη? Ο κτηνίατρος μου είπε ότι από τον Μάρτιο θα αρχίσουν πάλι να ζευγαρώνουν οι γάτες αλλά από αυτά που διαβάζω έχω καταλάβει ότι δεν έχουν εποχή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
καλησπέρα σε όλους, ζητώ τη συμβουλή σας
πριν 2,5 μήνες βρήκα ένα αδεσποτάκι και το περιμάζεψα. ήταν σε καλή κατάσταση αν εξαιρέσεις την ψώρα που είχε στα αυτάκια του (η όποια υποχώρησε γρήγορα μετά από αγωγή). τώρα ζει με τους γονείς μου στο χωριό. είναι σε αυλή με περίφραξη, τώρα που μεγάλωσε όμως βρήκε τρόπους να δραπετεύει και να κάνει παρέα με τον γατούλη της γειτόνισσας. είναι περίπου 4,5 μηνών. ο κτηνίατρος μου είπε να την πάω για στείρωση όταν θα είναι 8 μηνών αλλά ανησυχώ. υπάρχει περίπτωση να έχει ίστρο από τώρα? μήπως είναι καλυτέρα να την στειρώσω νωρίτερα μήπως έχουμε κάποια εγκυμοσύνη? Ο κτηνίατρος μου είπε ότι από τον Μάρτιο θα αρχίσουν πάλι να ζευγαρώνουν οι γάτες αλλά από αυτά που διαβάζω έχω καταλάβει ότι δεν έχουν εποχή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
8 μηνων ειναι αργα. Μπορεις να το στειρωσεις οταν γινει 6. Εδω τα στειρωνουν απο 8 εβδομαδων. Αν ειναι 5 μηνων μπορει να εχει και τον 1ο της οιστρο. Γνωμη μου ειναι να πας και σε αλλο κτηνιατρο γιατι αυτος που σου ειπε απο 8 μηνων, δεν μου φαινεται και πολυ ενημερωμενος.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πεντε μηνων μπορει να εχει μια χαρα οιστρο,και να μεινει και εγκυος.Ειχαμε γατουλα που το εκανε...Εξι μηνων ειναι μια χαρα ηλικια για να στειρωθει ενα γατακι,αν εχει καλο βαρος και δεν κανει καποια αγωγη,ή εχει κποιο οργανικο προβλημα που δεν το επιτρεπει.Μηπως να ρωτουσατε και καποιον αλλο γιατρο;
vasogard
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

vasogard
Νεοφερμένο μέλος
vasogard
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αφού ο κτηνίατρος ήταν ευγενικός, πες του ευθέως πως εσύ θέλεις να τη στειρώσεις στους 6 μήνες και δες τι απάντηση θα σου δώσει. Έτσι θα μπορέσεις να εκτιμήσεις την κατάσταση.Δυστυχώς δεν υπάρχει κτηνίατρος στην περιοχή μου στη λίστα. Θα βρω κάποιον ρωτώντας. Αν και αυτός που την πήγα ήταν πολύ κάλος μαζί της και μου έδωσε συμβουλές για το πώς θα την μεγαλώσω, τον συμπάθησα. Δεν ξέρω. Πάντως θα φροντίσω να στειρωθεί σύντομα. Είναι μια κουκλίτσα πάντως όπως βλέπεται και στην φωτο. Πάω σχεδόν κάθε μέρα στο χωριό για να την δω. Έχω εξαρτηθεί εντελώς.
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.
Στο μεταξύ, καλό θα ήταν να μη βγαίνει έξω η ψιψίνα. Αν μπορείς, πάρ' την στο σπίτι σου και μην την αφήνεις να βγαίνει έξω. Έτσι καλύπτεσαι από τον κίνδυνο εγκυμοσύνης.
Καλή επιτυχία!

vasogard
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω και παλι,
καληνυχτα
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
αν πάω σε έναν από τους 2 κτηνιάτρους που μιλάμε για στείρωση πριν τον καιρό του (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) πειράζει; ή η γάτα δεν έχει καιρό που στειρώνεται, μπορεί να στειρωθεί οποτεδήποτε; σα μικρούλα για στείρωση μου φαίνεται με τα άπειρα μάτια μου... εσείς θα μου προτείνετε και θα ξαναεπικοινωνήσω. ευχαριστώ
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ποιο ας πουμε ειναι Δωρα ενα καλο βαρος? ρωτω για τη Πισσα...Καλησπερα.
Πεντε μηνων μπορει να εχει μια χαρα οιστρο,και να μεινει και εγκυος.Ειχαμε γατουλα που το εκανε...Εξι μηνων ειναι μια χαρα ηλικια για να στειρωθει ενα γατακι,αν εχει καλο βαρος και δεν κανει καποια αγωγη,ή εχει κποιο οργανικο προβλημα που δεν το επιτρεπει.Μηπως να ρωτουσατε και καποιον αλλο γιατρο;
moukelis
Επιφανές μέλος
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
η μουσταρδούλα είναι 6 μηνών... δηλαδή πρέπει να στειρωθεί άμεσα; η κτηνίατρος μου είπε σε 2 μήνες, και της έχω εμπιστοσύνη.. αλλά η γνώμη σας μετράει!
αν πάω σε έναν από τους 2 κτηνιάτρους που μιλάμε για στείρωση πριν τον καιρό του (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) πειράζει; ή η γάτα δεν έχει καιρό που στειρώνεται, μπορεί να στειρωθεί οποτεδήποτε; σα μικρούλα για στείρωση μου φαίνεται με τα άπειρα μάτια μου... εσείς θα μου προτείνετε και θα ξαναεπικοινωνήσω. ευχαριστώ
τα γατάκια μπορούν να στειρωθουν και σε μικρότερη ηλικία από τους 6 μήνες. Απλώς αν δεν υπάρχει αμεση ανάγκη για στειρωση, πχ επειδή η γάτα ζει αποκλειστικά μεσα στο σπίτι μπορεις να καθυστερήσεις την στειρωση.
Πιστευω ότι η κτηνιατρος σου σου είπε να την στειρωσεις στους 8 μήνες για να προλάβει να αναπτυχθει περισσότερο. Παρ όλα αυτα δεν πιστευω να υπάρχει πρόβλημα να την στειρώσεις και τωρα αν θεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαρταται απο τη γατουλα και την κατανομη της Γιουλη...Αν ειναι μικροσωμη ή μεγαλοσωμη.Νομιζω οτι παιζει ρολο για τη ναρκωση,γιατι κι εμας δισταζε ο γιατρος για τη Μόιρα,αλλα οταν του ειπα οτι εχει κανει ηδη και γεννα και παλι τοση εμεινε,μου ειπε οτι και να περιμενουμε δεν θα βαρυνει.
παιζει τόσο σημαντικό ρόλο το βάρος ? στο εξωτερικό πως γίνεται να στειρώνουν καθαρόαιμα τα οποια είναι 12 εβδομάδων μετα ?

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
οι γιατροί που αναλαμβάνουν επιτυχώς στειρώσεις σκύλων, μπορούν με την ίδια άνεση να χειριστούν και τα πανέμορφα πλασματάκια μας;
βεβαίως θα μιλήσω και με τον άλλο γιατρό, αλλά η συγκεκριμένη που μας είπε για τους 8 μήνες είναι "δοκιμασμένη"...

ίσως επικοινωνήσω ξανά μαζί της παραθέτοντας τις απόψεις σας
ευχαριστώ
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,παιζει,στο εξωτερικο εχουν αλλες μεθοδους ναρκωσης,πιο ελαφριες απο οτι εδω.Και υπαρχουν φυλες οι οποιες δεν κανει να στειρωθουν στις 12 εβδομαδες,ενω για ολες τις γατες αρσενικου γενους υπαρχουν υποφιες οτι η στειρωση σε τοσο μικρη ηλικια δημιουργει προβληματα στο ουροποιητικο.παιζει τόσο σημαντικό ρόλο το βάρος ? στο εξωτερικό πως γίνεται να στειρώνουν καθαρόαιμα τα οποια είναι 12 εβδομάδων μετα ?![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool