vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Myrtle
Διάσημο μέλος
Α! Να σου πω και κάτι άλλο! Για να βοηθήσεις ΠΟΛΥ τη γατούλα σου στις κινήσεις της, μπορείς να της κόψεις το κολλάρο λίγο, τόσο ώστε να μπορεί να βλέπει δεξιά κι αριστερά χωρίς πρόβλημα, να τρώει και να πίνει νερό, αλλά να μην μπορεί να γλύψει την πληγή της! Θα δεις ότι θα πάρει τα πάνω της αμέσως μόλις το κάνεις αυτό! Η δική μου από την δεύτερη μέρα ήταν πάρα πολύ καλά κι έκανε τα πάντα! Σιδερένια!

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μην ανησυχείς, είναι κάτι το αναμενόμενο.
Ίσως να μην θέλει να ζοριστεί, ίσως πονάει λίγο εάν προσπαθήσει κλπ.
Πιστεύω ότι αύριο θα είναι ok.
Εάν θέλεις όμως πάρε και τον κτηνίατρο ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Απ' όσο όμως έχω ακούσει από άλλες περιπτώσεις που η γατούλα φόρεσε κολάρο, μπορείς να το κόψεις λίγο περιμετρικά ώστε να έχει μεν μεγαλύτερη άνεση κινήσεων αλλά από την άλλη να μη μπορεί να γλύψει την πληγή κλπ.

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
catandie
Δραστήριο μέλος
, είναι πολυ πολυ αξιόλογη γιατρός κ απο Αυτά που Έχω ακούσει κ απο την συζήτηση που κάναμε χθες... Η χουρχουριτσα μπορει να κάνει στείρωση είμαστε Οκ... Και μου είπε ότι κατα 99,9% δεν θα της βάλει κολλαρο θα της κάνει πολυ μικρη τομή και πλαστική Οπότε δεν θα χρειαστεί, παρα μόνο μια 48ωρη αντιβιωση και ίσως και κανά δυο χάπακια μετα... Αλλα, το ιατρείο της ρε παιδια ήταν πολυ decadance....
βέβαια είναι γνωστή για το φιλοζωικο της χαρακτήρα και την μη κερδοσκοπική της διάθεση... Αλλα ξέρω κι Εγώ, Νομίζω δεν τηρουσε τους βασικούς κανόνες υγιεινής για χειρουργείο.... Κι Ενώ την συμπαθησα πραγματικά παρα πολυ Έχω κολλήσει Τώρα.........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω τι να σε συμβουλεύσω catandie...σίγουρα είναι καλό το ότι έχεις ακούσει τόσο καλά λόγια γι'αυτή τη γιατρό, αλλά και οι κανόνες ενός χειρουργείου είναι σημαντικοί. Τουλάχιστον σε ανθρώπινο επίπεδο να σου πω ότι σε κάποιο χειρουργείο που έκανε ένα μέλος της οικογένειάς μου κόλλησε από το χειρουργείο ένα μικρόβιο το οποίο μας ταλαιπώρησε πολλούς μήνες μετά με ειδική θεραπεία....Είναι σημαντικό να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Ισως πρέπει να βρεις ένα γιατρό εξίσου καλό που να τηρεί όμως και κάποιους κανόνες.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Κατερίνα η πλαστική δεν χρειάζεται κολάρο γιατί δεν υπάρχει κάτι να γλύψει η γατούλα, εμένα η δικιά μου δεν μπήκε στη διαδικασία αυτή, είναι κλειστή η πληγή και τα ράμματα εσωτερικά μόνο μια τομή βλέπεις κλειστή όμως συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά

kat-cats
Διάσημο μέλος
Αλήθεια; Δεν το ήξερα καθόλου αυτό....είχα την εντύπωση ότι αυτό που κάναμε ήταν πλαστική γιατί δεν κόψαμε ράμματα....σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση!!......
Κατερίνα η πλαστική δεν χρειάζεται κολάρο γιατί δεν υπάρχει κάτι να γλύψει η γατούλα, εμένα η δικιά μου δεν μπήκε στη διαδικασία αυτή, είναι κλειστή η πληγή και τα ράμματα εσωτερικά μόνο μια τομή βλέπεις κλειστή όμως συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά![]()

selefa
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη.
Ξέρετε που μπορώ να κάνω στείρωση τον γατούλη μου στη Θεσσαλονίκη σε
καλή τιμή;
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Με γαλάζια γράμματα είναι γραμμένοι οι γιατροί που κάνουν καλύτερες τιμές για αδέσποτα ζωάκια.
Οπότε ίσως να μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους μήπως υπάρχει γενικότερα περίπτωση μιας καλύτερης τιμής;

catandie
Δραστήριο μέλος
Antigoni87
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους!!
Η Πετρούλα μας, πρώην αδεσποτάκι της Πέτρου Ράλλη (εξ ου και το όνομα), ήρθε σπίτι πριν 1,5 χρόνο περίπου, όταν ήταν 40 ημερών. Αποπαρασιτώθηκε, ταϊστηκε καλά και τώρα είναι μια γατάρα κούκλα, αλλά αρκετά μοναχική και φοβική. Μετά από έναν μικρό καυγα στον κήπο με έναν αρσενικό, ξύπνησαν πριν κάτι μήνες οι ορέξεις της κι έκτοτε κάθε λίγες μερες μας τρελαίνει με τα ουρλιαχτά της
. Εννοείται ότι είναι κλεισμένη μεσα για να μην μείνει έγκυος! Απλώς θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή δεν έχω ξαναστειρώσει γάτα, πότε πρέπει να την πάω και ποιον κτηνίατρο προτείνετε; Πρέπει να είναι ανάμεσα σε 2 οίστρους, ή δεν πειράζει αν στειρωθεί ενώ είναι σε οίστρο; Τώρα έχει ψιλοηρεμήσει, δεν είναι στο peak, οπότε θα ήθελα να την πάω αρχές της επόμενης βδομάδας που φαντάζομαι θα της περάσει παλι. Ξέρετε κάποιον καλό κτηνίατρο σε περιοχές Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Δάφνη, Βύρωνα, Άγ. Δημήτριο;; Ηλιούπολη μένουμε αλλά υπάρχει αυτοκίνητο.
Και λόγω...κρίσης, αν ξέρετε κάποιον γιατρό που να παίρνει μέχρι 80 ευρώ περίπου θα ήταν σούπερ

Ευχαριστώ πολύ!!! Και η Πετρούλα σας ευχαριστεί πολύ επίσης, γιατί θέλει να ασχοληθει και με άλλα πράγματα επιτέλους, εκτός από το να ψάχνει τον έρωτα της ζωής της

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Συνηθως οι περισσοτεροι κτηνιατροι συμβουλευουν να γινει η στειρωση στο διαστημα που εχει κοπασει λιγο ο οιστρος,αν και καποιοι αλλοι δεν εχουν προβλημα.
Για κτηνιατρους δες σε αυτο το θεμα.Οι γιατροι αυτοι εχουν προταθει απο μελη του my cat.Παντως σιγουρα θα βρεις με 80 ευρω,γιατι ειναι μια φυσιολογικη τιμη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool