Η Ελένη σχολιάζει πισινούς

Και τι πιχινός αυτός της Σίντυ πιχινάρα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ξεδιάντροπα δίποδα του σπιτιού έκαναν προσπάθεια να με "εκθέσουν" στο διαδίκτυο και εγώ τους "έκατσα"!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ!!!

CindyBot.jpg

Πιχινοχ νωχελικοχ, βαρυγδουπος και νυσταλεοχ! Πιχινοχ με αυτοπεποιθηση, ανεση. Πιχινοχ σοπρανο!!!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, θεϊκό το CD! Φτου, σκόρδα!

Χυμπεθέρα, χήμερα πήγα βόλτα και είδα το πιχινόδεντρο!
Θα βάλω φωτό προσεχώς γιατί δεν το φωτογράφισα με δική μου μηχανή και τώρα αναγκαστικά είμαι στο περίμενε...
Ακχίγει τον κόπο! ;):lol::lol::lol:

παιδια νεος πιχινος, και μαλιστα πανκ ξυρισμενος ! :lol::lol::lol::lol: ροκαρει το γατι σου ετσι ?
:up::up: Ναι ναι έτσι πιστεύω κ εγώ
Και... πολύ μουράτος πιχινός Έλενα Εεεεε??? Φιλησέ μου τον Μπατ παρακαλώ .:up::lol:
Θέλουμε και Κάντυ θελουμε και Κάντυ:):P
Μην λες μουράτος πιχινός γιατί μετά η Βικυ θα λέει ότι είναι το ίδιο κ το αυτό:P Του έδωσα φιλάκια πολλά άλλωστε ήταν κ του Αγίου Βαλεντίνου κ είπα ότι του τα στέλνει η μεγάλη του θαυμάστρια;) Λοιπόν θα προσπαθήσω να βγάω κ την Κάντυ κ την Πικατσου αν μας κάνουν τη χάρη να μας αφήσουν να φωτογραφήσουμε το οπισθιά τους οι κυρίες
Τώρα, με συγχωρείται, ΕΤΣΙ είναι οι ξυρισμένοι πιχινοί; Όπως του Μπατ; Άλλη φωτό θα βλέπετε παιδιά. Εγώ βλέπω πιχινό δυναμικό, ιδιότροπο, θεληματικό και επιτυχημένο:lol::lol::up:
Ναι έτσι είναι ο ξυρισμένος πιστεψέ με θα σου τον βγάλω κ μαλλιαρό για να καταλάβεις τη διαφορά:lol:
με το μπατ μπερδευεσαι. δεν ξερεις αν ειναι ο πισινος ή η μουρη.
ιδιο πραμα:lol:
Να είδες τι είπα εγώ :mad:
ΥΓ: Βίκυ ο Μπατ λέει
11111111111111a.jpg

Πιχινοχ νωχελικοχ, βαρυγδουπος και νυσταλεοχ! Πιχινοχ με αυτοπεποιθηση, ανεση. Πιχινοχ σοπρανο!!!! :lol::lol::lol:
Και, επίσης, πιχινόχ Τσιτσιολινέ:lol::lol::lol::lol:

Καλά, θεϊκό το CD! Φτου, σκόρδα!

Χυμπεθέρα, χήμερα πήγα βόλτα και είδα το πιχινόδεντρο!
Θα βάλω φωτό προσεχώς γιατί δεν το φωτογράφισα με δική μου μηχανή και τώρα αναγκαστικά είμαι στο περίμενε...
Ακχίγει τον κόπο! ;):lol::lol::lol:
Χυμπεθέρα βιάσου, γιατί μέχρι να βάλεις φωτό, θα προσπαθώ να λύσω το γρίφο, αφού
δεν κατάλαβα Χριστό!!:blink::blink::blink::hmm:(τί είναι αυτό το πιχινόδεντρο;πού φυτρώνει;:lol::lol::lol:)

Τα ξεδιάντροπα δίποδα του σπιτιού έκαναν προσπάθεια να με "εκθέσουν" στο διαδίκτυο και εγώ τους "έκατσα"!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ!!!

CindyBot.jpg
Καλό μου σιντάκι:inlove::inlove::inlove::inlove:
Φτου σου κορίτσι μου!!!Είσαι μια κούκλα ολόκληρη!!!

Σιντυ εισαι ΑΨΟΓΗ!Τι μπριο αυτη η γατα...

Νομίζω ότι ΟΜΟΦΩΝΑ το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς ή αλλιώς Lifetime Achievement Award πρέπει να δοθεί στη Cindy:)

Πιχινο-νομινίιιι Σίντυ, φιλί στην όμορφη κοιλιά σου:)

CINDY, CINDY, CINDY!!!:up:

σιντυ δαγκωτο ! εδω, οι πιο ξετσιπωτες κερδιζουν :lol::lol::lol: ολα στο πιατο, οχι αηδιες :up:

ΥΓ: Βίκυ ο Μπατ λέει
11111111111111a.jpg
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
λοιπον εγω λεω 3 βραβεια.
1ο σιντυ με διαφορα:up::up::up:
2ο λουσυ ο πιο κινκυ πιχινοχ του θεματοχ
3ο μπατ πισινος παραλλαγη :lol::lol::lol: μουρη ειναι:hmm::hmm: κωλος ειναι:hmm::hmm:

:lol::lol:
λοιπον εγω λεω 3 βραβεια.
1ο σιντυ με διαφορα:up::up::up:
2ο λουσυ ο πιο κινκυ πιχινοχ του θεματοχ
3ο μπατ πισινος παραλλαγη :lol::lol: μουρη ειναι:hmm::hmm: κωλος ειναι:hmm::hmm:
Τί άρχισε η ψηφοφορία;:eek::eek:
Τρέχω να κάνω επανάληψη σε όλους τους πιχινούχ;);):up:

Όχι, όχι!!!
Δεν γίνεται έτσι ξαφνικά να κλείσουμε το θέμα. Πρέπει να ορίσουμε μια ημερομηνία που θα βγει ο νικητής. Με ημιτελικό και τελικό:P

Καλέ, μη μπερδεύεστε! Δεν έκλεισε το θέμα, εγώ απλώς πρότεινα να δώσουμε (αυθαίρετα, το παραδέχομαι:redface:) το Λάιφ Ατσίβμεντ Αγουόρντ (τι ωραία που ακούγεται:mpliaks:) στη Σίντυ, που έτσι κι αλλιώς είναι εκτός συναγωνισμού ως μεγαλύτερη συμμετέχουσα! Αλλά η νομινί θα είναι ΜΙΑ, είναι βραβείο εκτός συναγωνισμού και πιστεύω ότι της αξίζει!

Οκ, συμφωνώ κι εγώ τότε!!!

κ εγω συμφωνω γιατι νομιζω οτι δεν ειδατε καλα τον πισινο της μελινας που θεωρω οτι πρεπει να παρει βραβειο:mad::mad:
για δειτε τον καλυτερα σας παρακαλω:lol::lol::lol:

κ εγω συμφωνω γιατι νομιζω οτι δεν ειδατε καλα τον πισινο της μελινας που θεωρω οτι πρεπει να παρει βραβειο:mad::mad:
για δειτε τον καλυτερα σας παρακαλω:lol::lol::lol:

Βρε καλώς την κουκουβάγιααααα:lol:

Εμείς σαν "πρώτο", ψηφίζουμε CDονι δαγκωτό! ;):up::up::up:
Πότε θα αρχίσει η ψηφοφορία ?;)
Θα έχει και βραβείο?:blink:;):P:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back