Η Ελένη σχολιάζει πισινούς

Ωχ... μόλις αναφέρθηκε η μαγική λέξη ψηφοφορία άρχισε αμέσως ο αγώνας για τα "κουκιά"! :confused::P:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι'άλλες , κι'άλλες !!!

Να και μιά άλλη φωτό μου, με την ουρά "κατάρτι". Ωραία δεν είναι; Μόνο που η συνήθεια μου αυτή, μου δημιουργεί ένα πρόβλημα όταν πάω να μπώ στο σπίτι μου! :hmm:

CindyBot3.jpg

Μία πιο παλιά μου φώτο, δείχνει ότι το άραγμα με τα πόδια ψηλά, είναι μιά απο τις αγαπημένες μου στάσεις. :lol::lol::lol:

CindyBot2.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ Σίντυ αφού το έχεις το βραβείο, μην προσπαθείς άλλο;);)
Η δεύτερη είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ:inlove::inlove::inlove::inlove:

Μα το κορίτσι δεν ανάρτησε τις συγκεκριμένες μόνο για το βραβείο. Είχαμε υποσχεθεί μία με την ουρά κατάρτι καθότι μονίμως ....κυκλοφορεί έτσι:lol:. Και η άλλη μπήκε για να αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαφημίζει συνεχώς τα... προσόντα της. Καθότι έχει κω###α και δε ντρέπεται να το δείξει:lol:.

αμαν ρε σιντυ. πηρες ολα τα βραβεια. διαμαρτυρομαι η σιντυ πρεπει να μην διαγωνιζεται γιατι τα σαρωσα ολα τα βραβεια.:lol::lol::lol:
and the oscar goes...:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω επιμενω μηπως να δειτε τη μελινα λιγο καλυτερα:mad::mad:

αμαν ρε σιντυ. πηρες ολα τα βραβεια. διαμαρτυρομαι η σιντυ πρεπει να μην διαγωνιζεται γιατι τα σαρωσα ολα τα βραβεια.:lol::lol::lol:
and the oscar goes...:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω επιμενω μηπως να δειτε τη μελινα λιγο καλυτερα:mad::mad:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ελα οπως εισαι μωρο μου

Καλημερα! Εχουμε καμια ελπιδα κι εμεις με αυτη τη φωτο? :P:lol:

CIMG3069.JPG

CIMG3069.JPG

Χμμμμ χμμμμ.....:hmm::hmm::hmm:
Για να το σκεφτουμε λιγο καλυτερα.... :hmm::hmm::hmm: χμμμμ... χμμμμ....:hmm::hmm:

Καλα, ειναι απο τις πιο απιστευτες πιχινοφωτογραφιες που εχουν μπει εδω!
Εγω την ψηφιζω για την πρωτη θεση! ;)

Χμμμμ χμμμμ.....:hmm::hmm::hmm:
Για να το σκεφτουμε λιγο καλυτερα.... :hmm::hmm::hmm: χμμμμ... χμμμμ....:hmm::hmm:

Καλα, ειναι απο τις πιο απιστευτες πιχινοφωτογραφιες που εχουν μπει εδω!
Εγω την ψηφιζω για την πρωτη θεση! ;)
Σε κερναω Ο,ΤΙ θες! :up:
Ευχαριστω:redface::D:lol::lol:

Που ειπαμε οτι θα εισαι στην εκθεση????? :lol::lol::lol::lol:
Πισω απο τη σεξοβομβα Σεμελη:lol::lol:

Πισω απο τη σεξοβομβα Σεμελη:lol::lol:

Οκ, θα περασω απο εκει... Χμμμμ για να δουμε... Οι λιχουδιτσες για τη γατα μου θα ειναι το κερασμα που θελω! :P:P:P

Οκ, θα περασω απο εκει... Χμμμμ για να δουμε... Οι λιχουδιτσες για τη γατα μου θα ειναι το κερασμα που θελω! :P:P:P
τις καλυτερες θα εχεις, για τη καλυτερη γατουλα!! :):up:
Κι εσυ, καφεδακι, σαντουιτσακι, σαμαλι, μαλλι της γριας....ο,τι θες:P:lol:
Τι τραβω η δολια για μια πιχινοδιακριση:/::P:lol::lol:

τις καλυτερες θα εχεις, για τη καλυτερη γατουλα!! :):up:
Κι εσυ, καφεδακι, σαντουιτσακι, σαμαλι, μαλλι της γριας....ο,τι θες:P:lol:
Τι τραβω η δολια για μια πιχινοδιακριση:/::P:lol::lol:

Να ερθω νηστικια δηλαδη.... :lol::lol::lol:
Λοιπον, δε χρειαζεσαι να λαδωσεις κανενα ο πιχινοχ ειναι ο καλυτερος αντικειμενικα!!!!

Να ερθω νηστικια δηλαδη.... :lol::lol::lol:
Λοιπον, δε χρειαζεσαι να λαδωσεις κανενα ο πιχινοχ ειναι ο καλυτερος αντικειμενικα!!!!
φχαριστουμε!:redface:
εδω τον προετοιμαζουμε για φωτογραφιση:lol:

CIMG2846.JPG

κι εδω ειμαστε σχεδον ετοιμες:P...για ολα:blink::lol:

CIMG2724.JPG

Και στους κριτες πιχινο θα δειχνει????
"Να που σας εχω γραμμενους!" ενα πραγμα???? :lol::lol::lol:

Ναι ναι έτσι πιστεύω κ εγώ

Μην λες μουράτος πιχινός γιατί μετά η Βικυ θα λέει ότι είναι το ίδιο κ το αυτό Του έδωσα φιλάκια πολλά άλλωστε ήταν κ του Αγίου Βαλεντίνου κ είπα ότι του τα στέλνει η μεγάλη του θαυμάστρια;) Λοιπόν θα προσπαθήσω να βγάω κ την Κάντυ κ την Πικατσου αν μας κάνουν τη χάρη να μας αφήσουν να φωτογραφήσουμε το οπισθιά τους οι κυρίες

Ναι έτσι είναι ο ξυρισμένος πιστεψέ με θα σου τον βγάλω κ μαλλιαρό για να καταλάβεις τη διαφορά

Να είδες τι είπα εγώ :mad:
ΥΓ: Βίκυ ο Μπατ λέει
11111111111111a.jpg
Μωρέ καλά της έκανες της Βίκυ βρε Μπατουλίνο μου.!!! Αντε άντε που θα πει κι έτσι!:lol::lol:

Οσο για τα φιλάκια Ελενά μου δώστου ΄αλλα 40 σήμερα από εμένα ακριβώς μετρημενα παρακαλώ:up::up:

σιντυ δαγκωτο ! εδω, οι πιο ξετσιπωτες κερδιζουν :lol::lol::lol: ολα στο πιατο, οχι αηδιες :up:
Αναμφιβόλως ναι η Σίντυ πρέπει να πάρει βραβείο!:up:

Να και μιά άλλη φωτό μου, με την ουρά "κατάρτι". Ωραία δεν είναι; Μόνο που η συνήθεια μου αυτή, μου δημιουργεί ένα πρόβλημα όταν πάω να μπώ στο σπίτι μου! :hmm:

CindyBot3.jpg

Μία πιο παλιά μου φώτο, δείχνει ότι το άραγμα με τα πόδια ψηλά, είναι μιά απο τις αγαπημένες μου στάσεις. :lol::lol::lol:

CindyBot2.jpg
Κοριτσάκι μου εσύ τι στάσεις είναι αυτές!!!! Τι προκλητική τσαχπινογαργαλιάρα είσαι εσύ!:lol::D

CIMG3069.JPG
Γιουλη το χάζευα χθες το Σεμελάκι στις νέες φωτο που ανέβασες κι ήθελα να στο πω να τη βάλεις τη συγκεκριμένη στο θεματάκι εδώ!!! Τέλεια είναι η κουκλα μας με τα ποδαράκια σαν χορεύτρια!!! ΝΑι νομίζω πως διεκδικεί και το Σεμελιώ ένα βραβείο!!!!!!!!!!!!!!:up:

Γιουλη το χάζευα χθες το Σεμελάκι στις νέες φωτο που ανέβασες κι ήθελα να στο πω να τη βάλεις τη συγκεκριμένη στο θεματάκι εδώ!!! Τέλεια είναι η κουκλα μας με τα ποδαράκια σαν χορεύτρια!!! ΝΑι νομίζω πως διεκδικεί και το Σεμελιώ ένα βραβείο!!!!!!!!!!!!!!:up:
της "cat playmate 2009" σιγουρα:P:lol::lol::lol:

Και στους κριτες πιχινο θα δειχνει????
"Να που σας εχω γραμμενους!" ενα πραγμα???? :lol::lol::lol:
τι μου θυμησες τωρα...το Βιρμανακι που ειδα περσι στη Σοφια...που εστεινε "κ....λο" στο κριτη την ωρα της εξετασης:lol:
Να΄το:P:lol:

Συνημμένα

• CIMG1888.JPG
    CIMG1888.JPG
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 24

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back