Η Ελένη σχολιάζει πισινούς

Βίκυ, ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό στο σχόλιο για τον πιχινό της Μαργαρίτας:
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΣ!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βίκυ, ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό στο σχόλιο για τον πιχινό της Μαργαρίτας:
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΣ!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:
κ επισης ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ:lol::lol::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πετυχα φωτογραφια καταπληκτικη, διεκδικει να μπει στον τελικο;)
003-3.jpg

κ λεπτομερεια για τους μυωπες:lol::lol::lol:
002.jpg

πετυχα φωτογραφια καταπληκτικη, διεκδικει να μπει στον τελικο;)
003-3.jpg

κ λεπτομερεια για τους μυωπες:lol::lol::lol:
002.jpg
:blink::blink:απιστευτη!! Παει κατευθειαν για το catpenthouse:redface::redface::lol::lol:

:hmm:Θα επανελθω ιδιαιτερως ανταγωνιστικη για να παρω το βραβειο ΕΓΩ:mad::P:lol::lol::lol:

εχω βαλει σοβαρη υποψηφιοτητα, πρεπει να βαλεις τα δυνατα σου:lol:

εχω βαλει σοβαρη υποψηφιοτητα, πρεπει να βαλεις τα δυνατα σου:lol:
παιζουμε στην ιδια κατηγορια ομως Βικυ?
Εγω ειμαι κατηγορια αρσενικου αρχ....ατου:redface:, λολιτας:P και μεστωμενης καυ.....ρας διψασμενης θηλυκιας:redface::P:lol:

παιζουμε στην ιδια κατηγορια ομως Βικυ?
Εγω ειμαι κατηγορια αρσενικου αρχ....ατου:redface:, λολιτας:P και μεστωμενης καυ.....ρας διψασμενης θηλυκιας:redface::P:lol:
Αντε να χαθείτε άτιμες. Κι εγώ που προσπαθώ να σας βάλω τις φωτο τις καυτές που έχω βγάλει και δεν ανεβαίνουν οι μαλ@##$%#νες γιατι είναι λέει μεγάλες!!!Τι να κάνωωω

Αντε να χαθείτε άτιμες. Κι εγώ που προσπαθώ να σας βάλω τις φωτο τις καυτές που έχω βγάλει και δεν ανεβαίνουν οι μαλ@##$%#νες γιατι είναι λέει μεγάλες!!!Τι να κάνωωω

μπορεις να μικρυνεις τα πιξελ με οποιοδηποτε φωτογραφικο προγραμμα κ να τις ανεβασεις

μπορεις να μικρυνεις τα πιξελ με οποιοδηποτε φωτογραφικο προγραμμα κ να τις ανεβασεις
Aυτο είναι το θέμα πως δεν έχω τέτοιο φωτογραφικό πρόγραμμα και δεν ξέρω ακριβώς. αλλα τώρα προσπάθησα κάπως και για να δούμε...

Τίμυ ρεμβάζοντας.

Σεβάχ...

Νάλα

Πέρσης

Λούση

Ο,τι μπορουσα έκανα με τις φωτο και το μέγεθος...
Ας αποφανθει λοιπόν η ειδική πιχινολόγος μας!!!:D

Πρώτη φορά βλέπω τόσο ξεδιάντροπο Βρετανό:lol: Αλλά ο πιχινούλης της Λούσης κλέβει την παράσταση νομίζω (είδες που πάει κ κάθετε η άτιμη η σοκολατόπιτα)

Πρώτη φορά βλέπω τόσο ξεδιάντροπο Βρετανό:lol: Αλλά ο πιχινούλης της Λούσης κλέβει την παράσταση νομίζω (είδες που πάει κ κάθετε η άτιμη η σοκολατόπιτα)

Kι εγώ Λούση ψηφίζω :D

Αχά!!Τώρα σας είδα , ω πιχινοί των αγαπητών Τίμυ, Πέρση και Λούσυ, όμως ,πρέπει να τελειώσω το διάλειμμα και να βάλω το κεφάλι πάλι μέσα στο καζάνι, γι'αυτό ,θα τα "πούμε" το απόγευμα:D

λες στο γατοφορουμ με πιχινουχ η λουση να παρει το βραβειο ??? :hmm:πολυ δυνατη :P

Τίμυ ρεμβάζοντας.

Σεβάχ...

Νάλα

Πέρσης

Λούση

Ο,τι μπορουσα έκανα με τις φωτο και το μέγεθος...
Ας αποφανθει λοιπόν η ειδική πιχινολόγος μας!!!:D
:up::up::up::up:
Tέλειες φωτογραφίες όλες!!!

συμφωνω να παρει η λουσυ το βραβειο ή τελος παντων να παρει ενα ειδικο βραβειο για τη συνολικη προσφορα στο φορουμ:lol::lol::lol::lol:
τοσες γατες κ ερχεται η λουσυ κ μας παιρνει τα σωβρακα:lol::lol::lol:

Εγώ τώρα πήρα χαμπάρι το κω##θέμα:lol:. Πάντως ψηφίζω Λούση ή τουλάχιστον όπως είπε η Βίκυ ένα τουλάχιστον ειδικο βραβείο της αξίζει και με το παραπάνω θα έλεγα:lol:.
Πρέπει να βάλω και γω καμιά πιχινοφωτό (της Σίντυ :P). Το βράδυ που θα είμαι σπίτι, γιατί εδώ δεν έχω καμία. Εύκολο θα είναι, καθότι μονίμως κυκλοφορεί με την ουρά κατάρτι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back