vickymoon
Διάσημο μέλος
ρομαντικος ή σκεφτεται τι σκανταλια να κανω τωρα??ρομαντικοχ πιχινοχ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΣ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
κ επισης ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣΒίκυ, ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό στο σχόλιο για τον πιχινό της Μαργαρίτας:
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΣ!!![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Πολύ μαμ, πολλή παραγωγήκ επισης ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος

κ λεπτομερεια για τους μυωπες

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πετυχα φωτογραφια καταπληκτικη, διεκδικει να μπει στον τελικο
![]()
κ λεπτομερεια για τους μυωπες
![]()

απιστευτη!! Παει κατευθειαν για το catpenthouse

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα επανελθω ιδιαιτερως ανταγωνιστικη για να παρω το βραβειο ΕΓΩ

vickymoon
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παιζουμε στην ιδια κατηγορια ομως Βικυ?εχω βαλει σοβαρη υποψηφιοτητα, πρεπει να βαλεις τα δυνατα σου![]()
Εγω ειμαι κατηγορια αρσενικου αρχ....ατου
, λολιτας
και μεστωμενης καυ.....ρας διψασμενης θηλυκιας

staman2
Περιβόητο μέλος
Αντε να χαθείτε άτιμες. Κι εγώ που προσπαθώ να σας βάλω τις φωτο τις καυτές που έχω βγάλει και δεν ανεβαίνουν οι μαλ@##$%#νες γιατι είναι λέει μεγάλες!!!Τι να κάνωωωπαιζουμε στην ιδια κατηγορια ομως Βικυ?
Εγω ειμαι κατηγορια αρσενικου αρχ....ατου, λολιτας
και μεστωμενης καυ.....ρας διψασμενης θηλυκιας
![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αντε να χαθείτε άτιμες. Κι εγώ που προσπαθώ να σας βάλω τις φωτο τις καυτές που έχω βγάλει και δεν ανεβαίνουν οι μαλ@##$%#νες γιατι είναι λέει μεγάλες!!!Τι να κάνωωω
μπορεις να μικρυνεις τα πιξελ με οποιοδηποτε φωτογραφικο προγραμμα κ να τις ανεβασεις
staman2
Περιβόητο μέλος
Aυτο είναι το θέμα πως δεν έχω τέτοιο φωτογραφικό πρόγραμμα και δεν ξέρω ακριβώς. αλλα τώρα προσπάθησα κάπως και για να δούμε...μπορεις να μικρυνεις τα πιξελ με οποιοδηποτε φωτογραφικο προγραμμα κ να τις ανεβασεις
staman2
Περιβόητο μέλος

Σεβάχ...

Νάλα

Πέρσης

Λούση

Ο,τι μπορουσα έκανα με τις φωτο και το μέγεθος...
Ας αποφανθει λοιπόν η ειδική πιχινολόγος μας!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αλλά ο πιχινούλης της Λούσης κλέβει την παράσταση νομίζω (είδες που πάει κ κάθετε η άτιμη η σοκολατόπιτα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πρώτη φορά βλέπω τόσο ξεδιάντροπο ΒρετανόΑλλά ο πιχινούλης της Λούσης κλέβει την παράσταση νομίζω (είδες που πάει κ κάθετε η άτιμη η σοκολατόπιτα)
Kι εγώ Λούση ψηφίζω

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
πολυ δυνατη 
konstans
Περιβόητο μέλος
Τίμυ ρεμβάζοντας.
Σεβάχ...
Νάλα
Πέρσης
Λούση
Ο,τι μπορουσα έκανα με τις φωτο και το μέγεθος...
Ας αποφανθει λοιπόν η ειδική πιχινολόγος μας!!!![]()

Tέλειες φωτογραφίες όλες!!!
vickymoon
Διάσημο μέλος

τοσες γατες κ ερχεται η λουσυ κ μας παιρνει τα σωβρακα

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Πάντως ψηφίζω Λούση ή τουλάχιστον όπως είπε η Βίκυ ένα τουλάχιστον ειδικο βραβείο της αξίζει και με το παραπάνω θα έλεγα
.Πρέπει να βάλω και γω καμιά πιχινοφωτό (της Σίντυ
). Το βράδυ που θα είμαι σπίτι, γιατί εδώ δεν έχω καμία. Εύκολο θα είναι, καθότι μονίμως κυκλοφορεί με την ουρά κατάρτι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool