Η Ελένη σχολιάζει πισινούς

μονίμως κυκλοφορεί με την ουρά κατάρτι.

ε τοτε περιμενουμε σουπερ hardcore αποκαλυπτικο φωτορεπορταζ !! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρώτη φορά βλέπω τόσο ξεδιάντροπο Βρετανό:lol: Αλλά ο πιχινούλης της Λούσης κλέβει την παράσταση νομίζω (είδες που πάει κ κάθετε η άτιμη η σοκολατόπιτα)
Ετσι έεε? Ο άτιμος είναι εντελώς ξεδιάντροπος. Μας τα μοστράρει συνεχώς και μάλιστα με καμάρι. Αλλα πες μου βρε Έλενα δεν είναι πολύ ευχάριστα στην όψη??:lol::lol:

λες στο γατοφορουμ με πιχινουχ η λουση να παρει το βραβειο ??? :hmm:πολυ δυνατη :P

Tέλειες φωτογραφίες όλες!!!

συμφωνω να παρει η λουσυ το βραβειο ή τελος παντων να παρει ενα ειδικο βραβειο για τη συνολικη προσφορα στο φορουμ:lol::lol::lol::lol:
τοσες γατες κ ερχεται η λουσυ κ μας παιρνει τα σωβρακα
:lol::lol::lol:

Εγώ τώρα πήρα χαμπάρι το κω##θέμα:lol:. Πάντως ψηφίζω Λούση ή τουλάχιστον όπως είπε η Βίκυ ένα τουλάχιστον ειδικο βραβείο της αξίζει και με το παραπάνω θα έλεγα:lol:.
Πρέπει να βάλω και γω καμιά πιχινοφωτό (της Σίντυ :P). Το βράδυ που θα είμαι σπίτι, γιατί εδώ δεν έχω καμία. Εύκολο θα είναι, καθότι μονίμως κυκλοφορεί με την ουρά κατάρτι.

Kι εγώ Λούση ψηφίζω :D
Καλέ παιδιά η Λούση σας ευχαριστει όλες ιδιαιτέρως για την προτίμηση σας, και σας υπόσχεται έξτρα γλυψιματάκια και χαδάκια όταν έρθετε να την δείτε από κοντά.!!! Εν τω μεταξύ η καημενουλα, λόγω έλειψης ουράς (΄ετσι γεννήθηκε) όταν την κουνάει απ΄τη χαρά της, κουνιέται ολοκληρο το πίσω μέρος δηλ. ο κω@$#ς της!:lol::lol::lol:

Και Νεκταρία, περιμένουμε την φωτο της Σίντυ μιας κι όπως λες περπατάει με την ουρά κατάρτι!!! ΝΑ την απολαυσουμε!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια θελουμε κι αλλους πιχινους, ελα μη τεμπελιαζετε, τραβατε κωλους :lol::lol::lol:

παιδια θελουμε κι αλλους πιχινους, ελα μη τεμπελιαζετε, τραβατε κωλους :lol::lol::lol:
θες τον δικο μου που τον εχω ευκαιρο?:lol::lol::lol::lol:

αν αρχισουμε να ανεβαζουμε και τους δικους μας στο φορουμ θα μας πανε μεσα μαρη κατσε καλααααα :lol:

αν αρχισουμε να ανεβαζουμε και τους δικους μας στο φορουμ θα μας πανε μεσα μαρη κατσε καλααααα :lol:
καλα τη κυριακη που θα ερθεις σπιτι θα φωτογραφησω το δικο σου κ των αλλων (κρυφα) κ θα τους βαλω στο φορουμ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παλι καλα που θα το κανεις κρυφα ! το ξερεις εσυ κ καμια 50αρια ατομα εδω μεσα.
κ τωρα που το σκεφτομαι, εχω μια δουλεια την κυριακη... :whistle::whistle:

καλα τη κυριακη που θα ερθεις σπιτι θα φωτογραφησω το δικο σου κ των αλλων (κρυφα) κ θα τους βαλω στο φορουμ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον θα πάω στη Μπέμπα μας την Κυριακή το απόγευμα... και ΔΕΝ είμαι off topic:bleh:

παλι καλα που θα το κανεις κρυφα ! το ξερεις εσυ κ καμια 50αρια ατομα εδω μεσα.
κ τωρα που το σκεφτομαι, εχω μια δουλεια την κυριακη... :whistle::whistle:

Α, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον θα πάω στη Μπέμπα μας την Κυριακή το απόγευμα... και ΔΕΝ είμαι off topic:bleh:
φοβιτσιαρες:lol::lol::lol: δε θα κανω τιποτα καλε αιντε πια:lol::lol::lol:
αυτο με το off topic πολυ μου τη δινει:lol::lol::bleh::bleh::bleh::bleh:

Να και ο ξυρισμένος πιχινος του Μπατ

Συνημμένα

• IMG288.jpg
    IMG288.jpg
    271,3 KB · Εμφανίσεις: 38
παιδια νεος πιχινος, και μαλιστα πανκ ξυρισμενος ! :lol::lol::lol::lol: ροκαρει το γατι σου ετσι ?

Να και ο ξυρισμένος πιχινος του Μπατ
Και... πολύ μουράτος πιχινός Έλενα Εεεεε??? Φιλησέ μου τον Μπατ παρακαλώ .:up::lol:
Θέλουμε και Κάντυ θελουμε και Κάντυ:):P

Και... πολύ μουράτος πιχινός Έλενα Εεεεε??? Φιλησέ μου τον Μπατ παρακαλώ .:up::lol:

Στον πιχινο???? :blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol:

Εεεεελα, ο Σεβάχ με τον ωραίο πιχινό και όχι μόνο!!!Πιχινόχ τοπ μόντελ, θερμός, χρωματιστός-ουράνιο τόξο, πιχινόχ -πειρασμός:up::up::up:
Πέρση, είσαι πιχινόχ δυσδιάκριτος, πιχινόχ νωχελικός και σοβαρός. Πιχινόχ Νάλας, ντίβος:up::up::up:
Λούση: Τί γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;Πώς να συναγωνιστείς Λουσίτα μου, τόσους γατοπιχινούχ, χωρίς έστω, μια ουρά; Πώς ε; Ομως, έχεις πιχινό πιστό, παιχνιδιάρη, γελαστό (ναι, το ορκίζομαι!!) και καμαρωτό:up:

Τώρα, με συγχωρείτε, ΕΤΣΙ είναι οι ξυρισμένοι πιχινοί; Όπως του Μπατ; Άλλη φωτό θα βλέπετε παιδιά. Εγώ βλέπω πιχινό δυναμικό, ιδιότροπο, θεληματικό και επιτυχημένο:lol::lol::up:

με το μπατ μπερδευεσαι. δεν ξερεις αν ειναι ο πισινος ή η μουρη.
ιδιο πραμα:lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι ο καλήτερος είναι της Καληψώς.
Αν και,ΓΙΟΥΛΗ,προτιμώ να βλέπω τη φάτσα της παρά τον πιχινό της:lol:.

Η αγωνιωδώς αναμενόμενη συμμετοχή της Cindy!

Τα ξεδιάντροπα δίποδα του σπιτιού έκαναν προσπάθεια να με "εκθέσουν" στο διαδίκτυο και εγώ τους "έκατσα"!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ!!!

CindyBot.jpg

να αλλη μια φωτο που αξιζει το πρωτο βραβειο:):):)

Στον πιχινο???? :blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol:
:lol::lol::lol:Οοοοχι στον πιχινό!!! Στο μουτράκι το γλυκό:up:

Τα ξεδιάντροπα δίποδα του σπιτιού έκαναν προσπάθεια να με "εκθέσουν" στο διαδίκτυο και εγώ τους "έκατσα"!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ!!!

CindyBot.jpg
Ομορφιάααα μου!!!!! Σιντυ μου ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις το πρώτο βραβείο με ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ!!!!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back