Η Κλειώ έχει ραντεβού......

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αμάν βρε μαγισσούλα!!!! :(Τώρα είναι όλα καλά;;;; Αντε να την φέρει και να μας πεις νέα!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμάν βρε μαγισσούλα!!!! :(Τώρα είναι όλα καλά;;;; Αντε να την φέρει και να μας πεις νέα!:hmm:

Άστα στα καλά καθούμενα και είχα μία άσχημη αίσθηση από εχθές τρωγόμουνα.....:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το πιστεύω...:blink: Δόξα τω Θεώ που είναι καλά και μπράβο στο γιατρό :happy:

Δεν το πιστεύω...:blink: Δόξα τω Θεώ που είναι καλά και μπράβο στο γιατρό :happy:

Αυτό που μου είπε είναι ότι του πήρε τριπλό ιατρείο και ότι ήταν πολύ δύσκολο να το κάνει και ότι είμασταν πολύ τυχεροί που αποφασίσαμε να την στειρώσουμε πριν ζευγαρώσει........

Και ο γιατρός άξιος που τα κατάφερε και όλα πήγαν καλά:up::up::up::up::up:

Μπράβο στον γιατρό :up:και περαστικά στη γατούλα σου..!!!:)

Αχ το ενστικτό της μάνας!Περιμένουμε νέα μαγισσούλα.Κράτα την αγκαλίτσα και απο μένα και έξτρα φιλάκια και χαδάκια.

Τι έγινε μαγισσούλα...ήρθε η Κλειώ;;;;:hmm:

Μαγισσουλα; πεσμας νεα ..

ΗΡΘΕ και ευτυχώς είναι καλά χίλια ευχαριστώ στον γιατρό γιατί μετά από 2 ώρες χειρουργείο και με πολύ μικρή για τις ανάγκες της επέμβασης και χωρίς να μου ζητήσει επίπλέον χρήματα και χωρίς να της κάνει επιπλέον νάρκωση και για το ότι η Κλειώ μόλις την έφερε στο σπίτι και της έκοβε τα νύχια παρ'όλο αυτό που τράβηξε του έγλυφε τα χέρια.......

Λοιπόν η ΚΛΕΙΏ όταν ήταν μιρκή και πριν την βρώ πρέπει να την χτύπησε αυτόκίνητο και έτσι η ουροδόχος κύστη ήταν κολημένη με την μήτρα που συν της άλλης ήταν και ατροφική από την σύμφυση.... οπότε αυτό το γατί στην φύση με το που θα ζευγάρωνε θα πέθαινε......

Μάλλον της έσωσα την ζωή για δεύτερη φορά εγώ που την πήγα και ο γιατρός που την εγχείρησε.......

Επίσης σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και την αγάπή που δείξατε σε μένα και την Κλειώ......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπραβο στην Κλειώ , στο γιατρό και σε σένα!!!!
Με το καλό να αναρρώσει η μικρή τώρα!!!:up::up::up:

έτσι είναι τέλος καλό όλα καλά......

Μαγισσουλα σε καταλαβαινω απολυτα. Η Μυρτουλα μου ειχε παρομοια εμπειρια στην στειρωση της,οι σαλπιγκες ειχαν περιπλεχτει γυρω απο την ουροδοχο κυστη οποτε σε μια πιθανη εγκυμοσυνη θα στραγγαλιζαν την κυστη και θα πεθαινε απο περιτωνιτιδα.Η επεμβαση κρατησε δυομιση ωρες και ηταν μικρουλα σαν την Κλειω δεν ειχε κλεισει ουτε τους εξι μηνες.Τις πηρε κανα δυο μερες περισσοτερο να αναρρωσει αλλα εκτοτε εχουν περασει παραπανω απο τεσσερα χρονια και χαιρει ακρας υγειας.
Ετσι και η Κλειω θα συνελθει πολυ γρηγορα και θα συνεχισει να ειναι η πριγκιπισσα σου για πολλα χρονια ακομη:D
Σκεψου τι τυχερη ηταν που βρεθηκε μποστα στην βιτρινα σου εκεινο το πρωι οχι απλα Σαβββατογενημενη αλλα γενημενη Πασχα οπως ειχαμε πει τοτε με τον κτηνιατρο μου στην στειρωση της Μυρτουλας:up:

Καλή ανάρωση στη Κλειώ ,τυχερούλα είναι, είχε βέβαια και τη μουστακόσκονη απο το Σείριο,δεν είναι τυχαίο.Χαλάρωσε δίπλα της και εσύ γιατί όλη μέρα σε έφαγε η ανησυχία, και φωνάξτε τον Τσέ για χρέη νοσοκόμας.:D:lol:

Αμάν! Τώρα το είδα! Μπήκα-βγήκα πριν αλλά αυτό μου ξέφυγε... :redface:
Τωρα δηλαδή το έχεις εκεί το μωρούλι σου;;; Ουφφφφφ! Τι λαχτάρα κι αυτή... Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν είπες να σου κάνει κάνα εγγονάκι πριν την στειρώσεις.:hmm: Γρήγορα περαστικά!!!!:)

Κλειούλα, καλώς όρισες στον κόσμο των ενήλικων γατιών!:) Καλή ανάρρωση κοριτσάκι!

Αμάν! Τώρα το είδα! Μπήκα-βγήκα πριν αλλά αυτό μου ξέφυγε... :redface:
Τωρα δηλαδή το έχεις εκεί το μωρούλι σου;;; Ουφφφφφ! Τι λαχτάρα κι αυτή... Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν είπες να σου κάνει κάνα εγγονάκι πριν την στειρώσεις.:hmm: Γρήγορα περαστικά!!!!:)

Άσε Μαρίνα μου άσε σώθηκε από βέβαιο θάνατο για 2η φορά θα χανόταν το μωρό μου σε περίπτωση που δεν την στείρωνα και όσο το άφηνα θα ήταν και ποιο δύσκολο ακόμα...... δόξα το θεό και είχα ένα άγχος άλλο πράγμα από εχθές.....

Πω πω βρε Μαγισσάκι...Τουλάχιστον χρησίμεψε η μουστακόσκονη λέει ο Σείριος.Άντε είναι στο κάρμα σου να τη σώζεις την Κλειω!:up:

Πω πω βρε Μαγισσάκι...Τουλάχιστον χρησίμεψε η μουστακόσκονη λέει ο Σείριος.Άντε είναι στο κάρμα σου να τη σώζεις την Κλειω!:up:

Αχ έτσι γλυκιά μου εγώ με την Κλειώ έχουμε μία καρμική σχέση ζωής.....:lol::lol::lol:

μετα αμα ριχνω καταρες φταιω εγω......
παλι καλα που ολα πηγαν καλα, που αποφασισες να την στειρωσεις τωρα πριν σου κανει καμια κουτσουκελα το καλοκαιρι στο εξοχικο και που ο γιατρος εδρασε γρηγορα και αποτελεσματικα
Καλη αναρρωση στην Κλειούλα (που θα χαιρει ιδιαιτερης περιποιησης τωρα εεεεε?) και ενα μεγαλο φιλι απο τον Εκτορα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back