Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δεν δίνω τόσο σημασία στις φατσούλες και αυτό πού ρωτάς σου απαντώ οτι δείχνουν οι φατσουλες ανοιχτο στόμα αν είναι χαρούμενες δεν διακρίνεται,και μαλλον δεν χίρομαι γιαυτό

<= λυπαμαι πολυ για την κατασταση της γατουλας σουπάντως κι εγω εχω γιατρούς στο πρόγραμμά μου τώρα οδοντίατρο και προηγούμενα παθόλόγο κι είχα μπεί στο νοσοκομείο και τόχω ξεπεράσει τώρα,δεν εχω τοσο πολλες επισκέψεις ακόμα σε παθολόγο να κάνω,κι ευτυχώς πού εχω ασφάλεια καί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πού ισχύει κι οχι χαρτί απορίας....
σε ψυχολογο δεν εχεις παει ακομα;
επισης οταν παιρνουμε γατα φροντιζουμε να βαζουμε λιγα χρηματα στην ακρη για περιπτωση εκτακτης αναγκης. Δεν ειναι δυνατον να εχουμε μια γατα 13 χρονια και να την αφηνουμε στην τυχη της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

εδω μεσα,υπαρχουν φοιτητες και φοιτητριες που τα βγαζουν πολυ δυσκολα περα...απο τα ζωακια τους ομως...δεν λειπει τιποτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
γιαυτό λές εσύ τής κάνουν στείρωση αλλά θυμάμαι οτι ογιατρος είχε πεί οτι αν δεν μενοχλεί ο θόρυβος πού θα κάνει δεν πειράζει ,παιχνίδι ήθελε ,μπάλες κλπ , μόνο για το θέμα της στείρωσης να σκεφτω αλλά ηξερα οτι τα στειρωμένα εχουν περισσότερα προβλήματα μετά ,μαλλον λαθος θα σκέφτηκα και μπορεί ναχεις δικηο σαυτό με την πυομήτρα που λεςδεν ξέρω ,αλλά πάντως δεν μπορούσα και πολλά να διέθετα αλλά πάντως ...το οτι βασανιζεται η γατα σου 13 ολοκληρα χρονια...να εχει ορμες και να μην πηγαινει με αρσενικο...το σκεφτηκες;...το οτι κυνδυνευει απο πυομητρα...και απορω πως δεν εχει παθει ακομα;
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
me μπάλες σκοινάκια,τρεξιμο μες το σπίτι μέχρι να κουραστεί,να μπορει να ξύνει τα νύχια της σε χαρτόνια ,με πλαστικα εντομα, ποντίκια που υπάρχουν ,το χόρτο υγιεινής που εχει κατά καιρούς ,χάδια και υπνο,πάντως είναι και υπναρού της αρέσει να κοιμάται πιό πολύαυτο σου φαινεται μονο??????αυτο ειναι τα παντα?και τι παιζετε οταν εχει οιστρο???![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Συγνώμη χωρίς να θέλω να γίνομαι αγενής αλλά θέλω να κάνω μία ερώτηση, κάνουμε γκαλοπ για την ασθένεια της γάτας σ αυτό το νήμα ή εγώ δεν καταλαβα καλά (μια κ δεν τα διάβασα όλα)
σωστα καταλαβες, προσπαθουμε μεσω δημοσκοπησης να βρουμε απο τι πασχει η γατα

Hlianna
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δηλαδη αν αυριο παθει κατι χειροτερο στο φορουμ θα μπαινει κανεις και θα ζητα παλι βοηθεια και καποιος θα παιρνει την ευθυνη του ιδιοκτητου ζωου του?Δεν βλεπω αναγνωριση καν της βοηθειας εδω ενω ο τσαμπικος προσφερθηκε. Η πυομητρα και αλλα κακα μπορυν να βρουντο γατακι αυτο νομιζω.
Σκεφτειτε παρακαλω ολοι τις συνεπειες
Hlianna
Διάσημο μέλος
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
μακαρι...αλλα δεν μπορω να καταλαβω!!γιατι να πει ολες αυτες τις μαμακιες αν δεν υπαρχει γατα??Ας ελπίσουμε ότι είναι οι γνωστές χοντροκοπιες κ ότι δεν υπάρχει ζώο που ταλαιπωρείτε

Hlianna
Διάσημο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
μακαρι κοπελα μου....γιατι δεν ειναι λογικοι ολοι οπως εμεις ιωαννα![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
λοιπον...εδω υπαρχει μια προσφορα...να σε βοηθησουν καποια ατομα με τη γατα...να την πανε στο γιατρο κλπ....εισαι διατεθημενη να δεχτεις την προσφορα;...

Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool