Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κυρία μου, είστε 47 χρονών γυναίκα (όπως λέτε στο δημόσιο προφίλ σας). Αυτά που λέτε δεν συνάδουν ούτε με την κοινή λογική ούτε με την ηλικία που δηλώνετε.η freepouille η γάτα μου είναι σχεδόν 13 χρονών και πριν απο εξι μήνες ισως..(το καλοκαίρι το κατάλαβα) παρουσίασε εξόγκωμα στη δεξι μέρος χαμηλά της σιαγόνας(οχι πολύ μεγάλο)-με απλή αφή το κατάλαβα- και ενα πάρα πολύ μικρό σαν τελεία στην περιοχή τού δεξιού της πλευρού εκει που είναι το στήθος της.Ακόμα δεν εχει πάει στο γιατρό ,δεν εχω προλάβει ακόμα να την πάω ενώ με μια απλή ερώτηση που τού έκανα περνώντας μούπε οτι πρέπει να την εξετάσει...
Μπορεί να πάσχει από θυρεοειδή?
Παρόλα αυτά αλλά συμπτώματα εντονα για κάτι τέτοιο δεν παρουσιάζει
Ομως εμετό κάνει συχνά αλλά επειδή τρωει πολύ απότι εχω καταλάβει περισσότερο από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση ,γιαυτό....Αλλο δεν παρουσιάζει
Κι αν πάσχει τί μπορώ να κάνω εγώ?
Με τον πιό οικονομικό τρόπο όμως
Αν υπάρχει γάτα, φυσικά και πρέπει να πάει στον γιατρό.
Αν περιμένετε να βγάλετε διάγνωση από ένα φόρουμ, μάλλον αντιοικονομικά θα σας βγει. Θα κάψετε το ρεύμα της αρκούδας, χώρια τους καφέδες, τα αναψυκτικά και τα σνακ που θα καταναλώσετε περιμένοντας το αποτέλεσμα.
Πάτε λοιπόν τη γάτα στον γιατρό και καλή τύχη. Στη γάτα.
Και τη δημοσκόπηση δεν τη σχολιάζω. Είναι εντελώς ακατανόητη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
τώρα είναι πρωι , και απαντώ ,υπάρχει η γάτα και κυττάω για το γιατρό πάντως μπορεί να χρειαστώ αυτό πού λέτε γιαυτό και θα ξαναεπικοινωνήσω να σας το πώ και δεν είναι αστείο αυτό,ευχαριστώΑσε μην το ψαχνεις πραγματικα ευχομαι να μην υπαρχει η γατουλα και να ειναι απλα ενα γ-ιλαντζη αστειο για να περασουμε το βραδυ μας....Παντως ακομα και τωρα αν θες Αμαλια-Σοφια ερχομαι και παιρνω την γατουλα και την παω στον γιατρο ειναι φιλος μου και ανα πασα ωρα στιγμη θα την δει!
καλή τύχη στη γάταΚυρία μου, είστε 47 χρονών γυναίκα (όπως λέτε στο δημόσιο προφίλ σας). Αυτά που λέτε δεν συνάδουν ούτε με την κοινή λογική ούτε με την ηλικία που δηλώνετε.
Αν υπάρχει γάτα, φυσικά και πρέπει να πάει στον γιατρό.
Αν περιμένετε να βγάλετε διάγνωση από ένα φόρουμ, μάλλον αντιοικονομικά θα σας βγει. Θα κάψετε το ρεύμα της αρκούδας, χώρια τους καφέδες, τα αναψυκτικά και τα σνακ που θα καταναλώσετε περιμένοντας το αποτέλεσμα.
Πάτε λοιπόν τη γάτα στον γιατρό και καλή τύχη. Στη γάτα.
Και τη δημοσκόπηση δεν τη σχολιάζω. Είναι εντελώς ακατανόητη.
οπως γνωρίζει απαντάει κανείς ,...σωστα καταλαβες, προσπαθουμε μεσω δημοσκοπησης να βρουμε απο τι πασχει η γατα![]()
στείρωση δεν ήθελα να την παω εγώ γιατί δεν είχα καθόλου λεφτά τότε που απλα αναφέρθηκε απο τον γιατρό οτι θα χρειαστεί οταν ηταν μικρή και μετά δεν παρουσίασε κάτι και λεφτά δεν υπήρχαν και πολλά αλλωστε δεν βγαίνει απο το σπίτι για να θεωρείται η στείρωση απαραίτητη σε περίπτωση που ειναι να κάνει γατες γιατι δεν υπάρχει ταιρι.Οσο για προβλήματα υγείας πού συντρέχουν σε περίπτωση που η στείρωση είναι απαραίτητη μόνο γιαυτό δεν τα γνωρίζω κι ούτε ειχα τόσο χρόνο για να το κυττάξω και τα λεφτά πολύ λίγα όπως κι αλλα προβλήματα πού δεν σαφορούν...αλλώστε οταν ηταν μικρή κι ο γιατρός ανέφερε την στείρωση δεν ανέφερε οτι είναι ακρως απαραίτητο καί αναγκαίο να γίνει αλλά μόνο σε περίπτωση πού με ενοχλεί εμένα ο οιστρος της( δυνατά νιαουρίσματα ή αλλες επιθετικές εκδηλώσεις προς σεμένα αφού αλλος δεν υπάρχει εδώ) και δεν είχε παρουσιασει μεχρις στιγμής κάτι ακραίο....οπως και τα νιαουρίσματά της δεν ήταν ενοχλητικά ,μπορουσε να παίξει μαζί μου....εγω εχω ενα να πω..ειμαι φοιτητρια..οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και τα οικονομικα δεν ειναι και τα καλυτερα..παρολαυτα για τον αντρεα 1.5 χρονο τωρα εχουμε χαλασει πανω απο 1000 ευρω σε εξετασεις θεραπειες κλπ..που οχι μονο δεν μας περισσευαν..τα χρειαζομασταν κι ολας..βαλτε και 2 στειρωσεις και εξετασεις αιματος και καθαρισμος δοντιων για την φλαφυ..δηλαδη τι επρεπε να κανει η μαμα μου?να αφησει την φλαφυ να της πεσουν τα δοντια ή τον αντρεα να πεθανει..?δηλαδη ελεος πια..αν ειναι ετσι καλυτερα να το αφηνατε στον δρομο..ισως να το μαζευε καποιος αλλος και να ειχε καλυτερη τυχη..και εγω απορω που δεν εχει κανει ακομα καρκινο..που και αυτα καρκινος μπορει να ειναι..και εκτος αυτου ποιος κτηνιατρος καθεται και λεει οτι η στειρωση ειναι μονο και μονο για να μην ενοχλειται ο ιδιοκτητης?δηλαδη ημαρτον..και 10 χρονια τωρα δεν βρεθηκε η ευκαιρια η γατα να παει στον κτηνιατρο..μαλλον ολα αυτα ή φαρσα ειναι ή η κυρια δεν στεκει στα λογικα της ή δεν εχει ιδεα απο γατες και δεν ενδιαφερθηκε ποτε να ενημερωθει..
και ακόμα τότε που την πήρα απο το δρόμο ηταν σε πολή κακή κατάσταση είχε τύφο και θεραπεύτηκε .Η αδερφή της πού ηταν μαζί της πέθανε...και τότε είχα περίσσευμα για να το κάνω αυτό αργότερα δεν υπήρχε ....και γιατι δεν υπήρχε μετά και γιατί υπάρχουν καί υπήρχαν κι αλλα προβληματα δεν σου απαντώ ιδιαίτερα.Για το αν ήταν καλύτερα να την μάζευε κάποιος αλλος και νά είχε καλύτερη τύχη μπορεί νά μιλάς σωστα αλλά αν το σκεφτόμουνα ετσι δεν θα είχε ζήσει τότε, δεν είχε πολύ χρόνο τότε όπως σου είπα η αδερφή της πέθανε αφού την είχε εμβολιάσει ο κτηνίατρος αυτή εζησε.στείρωση δεν ήθελα να την παω εγώ γιατί δεν είχα καθόλου λεφτά τότε που απλα αναφέρθηκε απο τον γιατρό οτι θα χρειαστεί οταν ηταν μικρή και μετά δεν παρουσίασε κάτι και λεφτά δεν υπήρχαν και πολλά αλλωστε δεν βγαίνει απο το σπίτι για να θεωρείται η στείρωση απαραίτητη σε περίπτωση που ειναι να κάνει γατες γιατι δεν υπάρχει ταιρι.Οσο για προβλήματα υγείας πού συντρέχουν σε περίπτωση που η στείρωση είναι απαραίτητη μόνο γιαυτό δεν τα γνωρίζω κι ούτε ειχα τόσο χρόνο για να το κυττάξω και τα λεφτά πολύ λίγα όπως κι αλλα προβλήματα πού δεν σαφορούν...αλλώστε οταν ηταν μικρή κι ο γιατρός ανέφερε την στείρωση δεν ανέφερε οτι είναι ακρως απαραίτητο καί αναγκαίο να γίνει αλλά μόνο σε περίπτωση πού με ενοχλεί εμένα ο οιστρος της( δυνατά νιαουρίσματα ή αλλες επιθετικές εκδηλώσεις προς σεμένα αφού αλλος δεν υπάρχει εδώ) και δεν είχε παρουσιασει μεχρις στιγμής κάτι ακραίο....οπως και τα νιαουρίσματά της δεν ήταν ενοχλητικά ,μπορουσε να παίξει μαζί μου....
Hlianna
Διάσημο μέλος
ΙΛΑΝΤΖΗ Αμαλία Σοφία
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει η γάτα.Και Δεν θα ήθελα να την χαρίσω γιατί γνωριζόμαστε και μαγαπάει ,πώςθα βρεθούν λεφτά ?ανησυχείς ? οπως μου τα φέρει η τύχη...αμεσα πάντως κάτι θα γίνει.ουτε εμας μας περισσευουν τα λεφτα..αλλα παντα υπαρχουν ειδικα για τα γατια..και οταν δεν μπορεις να φροντισεις εναζωο απο οικονομικη πλευρα αλλα και απο θεμα χρονου το χαριζεις..τεσπα εγω δεν ασχολουμαι αλλο..ελπιζω αν οντως υπαρχει γατα να γινει κατι αμεσα γι αυτη..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΥΓ.....οι αποροι συνηθως δεν εχουν υπολογιστη..
Hlianna
Διάσημο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
στείρωση δεν ήθελα να την παω εγώ γιατί δεν είχα καθόλου λεφτά τότε που απλα αναφέρθηκε απο τον γιατρό οτι θα χρειαστεί οταν ηταν μικρή και μετά δεν παρουσίασε κάτι και λεφτά δεν υπήρχαν και πολλά αλλωστε δεν βγαίνει απο το σπίτι για να θεωρείται η στείρωση απαραίτητη σε περίπτωση που ειναι να κάνει γατες γιατι δεν υπάρχει ταιρι.Οσο για προβλήματα υγείας πού συντρέχουν σε περίπτωση που η στείρωση είναι απαραίτητη μόνο γιαυτό δεν τα γνωρίζω κι ούτε ειχα τόσο χρόνο για να το κυττάξω και τα λεφτά πολύ λίγα όπως κι αλλα προβλήματα πού δεν σαφορούν...αλλώστε οταν ηταν μικρή κι ο γιατρός ανέφερε την στείρωση δεν ανέφερε οτι είναι ακρως απαραίτητο καί αναγκαίο να γίνει αλλά μόνο σε περίπτωση πού με ενοχλεί εμένα ο οιστρος της( δυνατά νιαουρίσματα ή αλλες επιθετικές εκδηλώσεις προς σεμένα αφού αλλος δεν υπάρχει εδώ) και δεν είχε παρουσιασει μεχρις στιγμής κάτι ακραίο....οπως και τα νιαουρίσματά της δεν ήταν ενοχλητικά ,μπορουσε να παίξει μαζί μου....
Ηλιανα....ξανακοιταξα ολο το θεμα και δεν γραφει πουθενα για παιδι....δεν ξερω που το ειδες εσυ....μαλιστα εχω υπογραμμισει την παραπανω φραση που λεει η κυρια οτι μενει μονη της...αρα αυτο για τον υπολογιστη που λες δεν ισχυει....
τελικα ειναι το τι προτεραιοτητες δινει ο καθενας....εσεις δωσατε προτεραιοτητα να παρετε υπολογιστη,και οχι να φροντισετε τη γατα σας...τι να πω...
Hlianna
Διάσημο μέλος
οπως και να εχει σου ειπα τι πρεπει να γινει..και οντως για να παρεις υπολογιστη χρειαζεσαι τουλαχιστον 400 ευρω..για να κανεις στειρωση θες 80 ευρω?κανω λαθος?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορω να καταλάβω αν το πρόβλημα είναι οικονομικό η αν η "κυρία" αδιαφορεί για τη γάτα της...
Αν είναι δυνατόν δέκα χρόνια το ζωντανό να μην έχει παει στο γιατρό..
Κατανοώ οτι μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα, αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις.
Και έγω είμαι στριμογμένη και μάλιστα άνεργη το τελεφταίο διάστημα, και έχω δανιστεί και έχω αφήσει απλήρωτους τους λογαριασμούς μου για να φροντήσω 2 γατάκια που μάζεψα... αλλά...
Και στο φινάλε υπάρχει ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που προσφαίρεται να σας βοηθήσει και να πληρώσει τα έξοδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δέχεστε την βοηθεία του... Ήμαρτον δεν το λυπάστε το κακόμοιρο ζώω;;;;;;
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
) και να ειναι καλα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
ελα τωρα!μην λεμε μαλακιες!!αν ηθελε θα ειχε λεφτα για την γατα.οχι απλα δινει αλλου προτεραιοτητες, αλλα για την γατα δεν διαθετει τιποτα αλλο απο τα βασικα που θα ειχε και μια αδεσποτη γατουλα που φροντιζουμε...τεσπα ελπιζω η γατα να παει στον κτηνιατρο(οχι μονη της) και να ειναι καλα....

Πολυ φοβαμαι οτι αν δεν βρει τροπο η γατα να παει μονη της δεν θα παει αλλιως...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρε παιδιά παρακολουθώ το θέμα και έχω φρικάρει!
Δεν μπορω να καταλάβω αν το πρόβλημα είναι οικονομικό η αν η "κυρία" αδιαφορεί για τη γάτα της...
Αν είναι δυνατόν δέκα χρόνια το ζωντανό να μην έχει παει στο γιατρό..
Κατανοώ οτι μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα, αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις.
Και έγω είμαι στριμογμένη και μάλιστα άνεργη το τελεφταίο διάστημα, και έχω δανιστεί και έχω αφήσει απλήρωτους τους λογαριασμούς μου για να φροντήσω 2 γατάκια που μάζεψα... αλλά...
Και στο φινάλε υπάρχει ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που προσφαίρεται να σας βοηθήσει και να πληρώσει τα έξοδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δέχεστε την βοηθεία του... Ήμαρτον δεν το λυπάστε το κακόμοιρο ζώω;;;;;;
ακριβως τα ιδια λεμε....
...ολοι εχουν προβληματα....αλλα το ζωντανο τους το φροντιζουν...και ξαναλεω οτι δεν μπορω να πιστεψω οτι ενας ανθρωπος ειναι σχεδον απορος( ετσι μας παρουσιαζεται..) και παιρνει υπολογιστη...δεν εχω δει πολλους τετοιους..
....και εγω ξαναλεω οτι εχει προσφερθει βοηθεια απο την Τσαμπικος....γιατι δεν τη δεχεται;

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
εδω δεν ειπε ευχαριστω..τι μου λες τωρα?ειναι ο,τι να 'ναι η κυρια!!και ποιος κτηνιατρος δεν την ενημερωσε για τα προβληματα που μπορει να παρουσιασει μια οικοσιτη αστειρωτη γατα?απλα η κυρια αδιαφορησε 10 χρονια τωρα...και τωρα παλι που εμφανισε το ζωο προβλημα προσπαθει να διαγνωσει την κατασταση του ζωου μεσω του φορουμ μην τυχον πληρωσει τζαμπα επισκεψη στον κτηνιατρο.....Και στο φινάλε υπάρχει ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που προσφαίρεται να σας βοηθήσει και να πληρώσει τα έξοδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δέχεστε την βοηθεία του... Ήμαρτον δεν το λυπάστε το κακόμοιρο ζώω;;;;;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και κατι αλλο...με ποιο σκεπτικο βαλατε γκαλλοπ; γιατι απλα δεν θεσατε το ερωτημα σας;...δεν μπορω να διανοηθω οτι ενας ανθρωπος που ενδιαφερεται για το ζωο του και θελει να μαθει τι εχει...το πρωτο πραγμα που κανει ειναι να βαλει γκαλλοπ..

...με ποιο σκεπτικο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
croft
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακριβως τα ιδια λεμε.......ολοι εχουν προβληματα....αλλα το ζωντανο τους το φροντιζουν...και ξαναλεω οτι δεν μπορω να πιστεψω οτι ενας ανθρωπος ειναι σχεδον απορος( ετσι μας παρουσιαζεται..) και παιρνει υπολογιστη...δεν εχω δει πολλους τετοιους..
....
και εγω ξαναλεω οτι εχει προσφερθει βοηθεια απο την Τσαμπικος....γιατι δεν τη δεχεται;![]()
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω... δεν ξέρω τι να πώ..
Απλά εύχομαι να μας δουλεύει η ¨κυρία".......
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Το γιατρο!και τι παιζετε οταν εχει οιστρο???![]()

Αχ δεν αντεξα,συγνωμη...Τελικα επικοινωνησε με κανεναν η κυρια για γιατρο;
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
α ρε δωρα γι'αυτο σε παω!!!Το γιατρο!Αχ δεν αντεξα,συγνωμη...
Τελικα επικοινωνησε με κανεναν η κυρια για γιατρο;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το γιατρο!Αχ δεν αντεξα,συγνωμη...
Τελικα επικοινωνησε με κανεναν η κυρια για γιατρο;
οχι δωρα....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool